Fulgore Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Με μυωπία 7 και 1.0 αστιγματισμό στο ένα μάτι και 6.5 και 1.5 αστιγματισμό στο άλλο τι Ι βγαίνω; Ψάχνω να βρω κάποιο ΦΕΚ αλλά δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο. Νομιζω Ι2 εκτως αν θεωρειται τοσο υψηλο να πας για ι3 ενοπλο. 1
thephotoshoped Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Νομιζω Ι2 εκτως αν θεωρειται τοσο υψηλο να πας για ι3 ενοπλο. Διάβασα σε φόρουμ πως από 7-9 είσαι Ι3. Αυτό να υποθέσω πως δε μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε από κάποια έμπιστη πηγή του στρατού;
bilya Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν γινεται απλα να τους παραθεσω το πτυχιο απο το ιεκ χωρις να εχω κυρωσεις? οχι γιατι η αναβολή είναι για συγκεκριμένες σπουδές. Αλλά παίζει ρόλο πόσο νομότυπη είναι η στρατονομία. Γιατί κανονικά αν τελειώσεις και πας για μεταπτυχιακό πρέπει να κόψεις την αναβολή κ να ζητήσεις εκ νέου για το μεταπτυχιακό αναβολή Οπότε αν είσαι τυχερός μπορεί να περάσει στο ντουκου ή κ όχι
MikeJ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δε νομίζω ότι ασχολούνται και ιδιαίτερα με το τι έκανες κατά τη διάρκεια της αναβολής και ας λέει το χαρτί για κακή χρήση κλπ.... Εγώ οι μόνοι στους οποίους είδα να επιβάλουν πρόστιμο (και καλά αντί να υπηρετήσουν ένα μήνα παραπάνω) ήταν όσοι δεν είχαν περάσει περιοδεύων για κάποιο λόγο. (δε ξέρω τι παίζει με αυτό πάντως, φάγαν αρκετοί τζάμπα ένα 90αράκι) Όσοι δεν είχαν πάρει πτυχίο (και εγώ μέσα σε αυτούς) κλπ παρά την μεγάλη αναβολή δεν είχαν κάποιο θέμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Αν τους πήγες χαρτί ότι είσαι ακόμα γραμμένος/παρακολουθείς πριν παρουσιαστείς τότε δεν σου βάζουν πρόστιμο. Αν δεν πήγες ούτε τέτοιο χαρτί ούτε πτυχίο, τότε πέφτει πρόστιμο...
MikeJ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ νομίζω μια βεβαίωση σπουδών τους έδωσα όταν παρουσιάστηκα (αλλά αυτό είχε να κάνει νομίζω με το να δουν τι γνώσεις, ικανότητες κλπ έχει ο καθένας και καλά για να γίνει μετά απόδοση ειδικότητας πχ αν κάποιος είχε τελειώσει σχολή μαγειρικής να πάει μάγειρας) Μάλιστα τις τελευταίες μέρες μας τα επέστρεψαν σε όλους αυτά που τους είχαμε παραδώσει πτυχία και βεβαιώσεις. Και νομίζω στο ΚΕΠ όταν είχα διακόψει την αναβολή πρέπει και εκεί να μου ζήτησε βεβαίωση σπουδών και επειδή δεν είχα, έκανε εσωτερική αναζήτηση και αίτημα κατευθείαν στη σχολή μου για να το πάρει. Οπότε ναι μάλλον κατά τη διακοπή της αναβολής πρέπει να προσκομίσεις πτυχίο ή έστω βεβαίωση από τη σχολή.
glix Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μολις τωρα το ειδα και εγω , απο 22 αυγουστου που ειχα παει στα ΚΕΠ , με ειχαν πει κατα 99% θα εισαι Ιανουαριο(καθως μετα απο 12 αυγουστου πηγαινες για το 2017) αλλα τελικα μπαινω Νοεμβριο αεροπορια Είστε υπόχρεος για κατάταξη Πολεμική Αεροπορία με την 2016 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ (Νοέμβριος) πλην όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη η ημερομηνία και το κέντρο υποχρέωσης κατάταξης.
Fulgore Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Διάβασα σε φόρουμ πως από 7-9 είσαι Ι3. Αυτό να υποθέσω πως δε μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε από κάποια έμπιστη πηγή του στρατού; Το μονο σιγουρο ειναι οτι αν εχεις τοσο υψηλο αριθμο δεν εισαι Ι1 με οτι αυτο συνεπαγεται για μοναδες/σωματα που παιρνουν κυριως Ι1 .Τωρα ειναι και σε τι μοναδα θα πεσεις κιολας γιατι εκει θα βγει το ''πορισμα''. Παντως κανονικα ειτε Ι2,ειτε Ι3 να βγεις εισαι ενοπλος κανονικα.
MikeJ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Άντε ας κάνω την αρχή " Βύσμαααα...." -Εγώ ρε παιδιά ; Όχι ούτε καν, τυχαία με πήρανε...γιατί να πω ψέματα σε ένα ανώνυμο φόρουμ.... Άπειρες φορές η ίδια συζήτηση....
dionisis1925 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Διάβασα σε φόρουμ πως από 7-9 είσαι Ι3. Αυτό να υποθέσω πως δε μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε από κάποια έμπιστη πηγή του στρατού; http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomothesia/pd%2011_2014.htm άρθρο 15 και θα πας στις παθήσεις για τα όργανα όρασης.
TheDevilMayCare Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Διάβασα σε φόρουμ πως από 7-9 είσαι Ι3. Αυτό να υποθέσω πως δε μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε από κάποια έμπιστη πηγή του στρατού; http://www.insomnia.gr/topic/580895-στρατός/?p=53409263 https://www.stratologia.gr/pdf/pd_11-2014_1.pdf Ι2 η Ι3 -> αναλογως βαθμους (και) αν προκειται μονο για μυωπια
jason97 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 υπαρχουν αλλα forum με στρατιωτικο περιεχομενο?
DYEL Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 υπαρχουν αλλα forum με στρατιωτικο περιεχομενο? οχι,αυτο το τεχνολογικο φορουμ ειναι ο μονος ιστοτοπος που επιτρέπονται στρατιωτικές συζητησεις. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 υπαρχουν αλλα forum με στρατιωτικο περιεχομενο? Δεν θα πας στη σχολη που μπηκες;
j0hnn1e Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν θα πας στη σχολη που δεν μπηκες; Φιξντ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις