opcorsa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως πιο έξυπνο δεν σε έκανε, όταν επιμένεις το παπατζιλικι με το περιοδευων όταν ο ίδιος λες ότι την πρώτη φορά σε είχαν καταταξει στο πεζικό... ασε τι ειμαι εγω και μαθε να διαβαζεις. λοιπον περιοδευον δηλωνω αεροπορια, περναω πανεπιστημιο βαραω αναβολη και το χαρτι μου λεει ΣΞ, κοβω αναβολη οταν περνω πτυχιο και μαθαινω οτι παρουσιαζομαι 124 ΠΒΕ αεροπορια... τι δεν καταλαβαινεις? μαρεσει που επιμενετε μερικοι κιολας... τωρα αν επιμενεις για το οτι ειναι παπατζιλικια περαστικα σου... μου φτανει που 5-10 ξερουν οτι λεω αληθεια
-Dimitris- Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ξεχνάς μια λεπτομέρεια.1. Περνάς περιοδεύον2. Δηλωνεις αεροπορία3. Σου ερχεται το χαρτί αναβολής με ΣΞ4. Παράλληλα με τις σπουδές σου βρίσκεις βύσμα για αεροπορία.5. Κόβεις αναβολή και παρουσιάζεσαι 124 ΠΒΕ. 2
opcorsa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ξεχνάς μια λεπτομέρεια. 1. Περνάς περιοδεύον 2. Δηλωνεις αεροπορία 3. Σου ερχεται το χαρτί αναβολής με ΣΞ 4. Παράλληλα με τις σπουδές σου βρίσκεις βύσμα για αεροπορία. 5. Κόβεις αναβολή και παρουσιάζεσαι 124 ΠΒΕ. απλα σε λυπαμαι... κλασσικοι ελληνες που τα ξερουν ολα... γιαυτο φτασαμε μεχρι εδω... το γεγονος οτι εκατσες 1 λεπτο να φτιαξεις ολοκληρη λιστα τα λεει ολα νομιζω για την κακομοιρια του ποστ σου... βυσμα δεν υπαρχει παντως.. τωρα τι λετε εσεις... εκει που δεν βλεπει ο ηλιος
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 ασε τι ειμαι εγω και μαθε να διαβαζεις. λοιπον περιοδευον δηλωνω αεροπορια, περναω πανεπιστημιο βαραω αναβολη και το χαρτι μου λεει ΣΞ, κοβω αναβολη οταν περνω πτυχιο και μαθαινω οτι παρουσιαζομαι 124 ΠΒΕ αεροπορια... τι δεν καταλαβαινεις? μαρεσει που επιμενετε μερικοι κιολας... τωρα αν επιμενεις για το οτι ειναι παπατζιλικια περαστικα σου... μου φτανει που 5-10 ξερουν οτι λεω αληθεια Σε κάλεσαν ΣΞ μετά από περιοδευων, η αλλαγή σε αεροπορια δεν έχει σχέση με το τι δηλωσες περιοδευων, ξυπνα επιτέλους.
shikabalas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλε σορυ κιολας αλλα πως γινεται να αλλαξε το σωμα κατα τη διαρκεια τη αναβολης? Εγω εψαχνα να κανω το αναποδο(να παω απο αεροπορια στρατο ξηρας γιατι λογω μεταπτυχιακου ηθελα να κανω οπωσδηποτε 9μηνο) και στη στρατολογια μου ειπαν οτι πρεπει να κανεις αιτηση και παλι δεν ειναι σιγουρο οτι θα αλλαξει το σωμα.
opcorsa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Σε κάλεσαν ΣΞ μετά από περιοδευων, η αλλαγή σε αεροπορια δεν έχει σχέση με το τι δηλωσες περιοδευων, ξυπνα επιτέλους. σοβαρεψου. δεν με καλεσαν πουθενα. απλα στο χαρτι που μου εδωσαν για την αναβολη που ληγει το ταδε ετος μου ελεγε εχετε κατανεμηθει ΣΞ. εγω ομως τελειωσα στα 4 χρονια την σχολη και δεν κολοβαραγα και ΕΚΟΨΑ την αναβολη, δεν περιμενα να ληξει για να παω σαν κατι αλλοι αργοσχολοι... εκει ειναι το ζητημα. Φιλε σορυ κιολας αλλα πως γινεται να αλλαξε το σωμα κατα τη διαρκεια τη αναβολης? Εγω εψαχνα να κανω το αναποδο(να παω απο αεροπορια στρατο ξηρας γιατι λογω μεταπτυχιακου ηθελα να κανω οπωσδηποτε 9μηνο) και στη στρατολογια μου ειπαν οτι πρεπει να κανεις αιτηση και παλι δεν ειναι σιγουρο οτι θα αλλαξει το σωμα. διαβασε τα προηγουμενα ποστ μου.
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Το ζήτημα είναι ότι εκοψες την αναβολή πριν λήξει; Ούτε καν για τρολλ δεν κάνεις 1
tritonas00 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 εγω ομως τελειωσα στα 4 χρονια την σχολη και δεν κολοβαραγα και ΕΚΟΨΑ την αναβολη, δεν περιμενα να ληξει για να παω σαν κατι αλλοι αργοσχολοι... εκει ειναι το ζητημα. Και για να σε ανταμειψουν σε εστειλαν αεροπορια... 3
opcorsa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Το ζήτημα είναι ότι εκοψες την αναβολή πριν λήξει; Ούτε καν για τρολλ δεν κάνεις φιλε δεν θελω να σε προσβαλλω ... ναι αυτο λεω, και οτι χωρις βυσμα πηγα αεροπορια... τοσο σας εχει τσουξει? Και για να σε ανταμειψουν σε εστειλαν αεροπορια... προσωπικη ιστορια λεω .... το οτι εσυ επηξες δεν εχει να κανει φιλαρακο... συγγνωμη κιολας που πηγα αεροπορια .. δεν θα το ξανακανω
DYEL Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Τι καθεστε και ασχολειστε δυο σελιδες με αυτο το θεμα,λες και αλλαζει κατι. Οσοι εχουν βυσμα,θα βαλουν βυσμα,οσοι δεν εχουν δεν θα βαλουν.
opcorsa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 αρχικα ποτε πηγατε φανταροι? γιατι αν λετε ιστοριες απο την χουντα τοτε ναι μπορει να πηγενανε μονο βυσματα, εγω τελειωσα τα τελευταια 3 χρονια
shikabalas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω να σε πιστεψω οτι δεν εβαλες εσυ βυσμα opcorsa,αλλα με τα δεδομενα που μας παραθετεις να ξερεις καποιος απο την οικογενεια εχει βαλει το χερακι του και ισως απλα να μη το εμαθες ποτε.
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχουν και κάποιοι που τους βυσματωσαν οι δικοί τους και αυτοί δεν το κατάλαβαν, δεν είναι βέβαια και οι πιο έξυπνοι. Btw. τα βύσματα στο στρατό είναι διαχρονική αξία.
opcorsa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω να σε πιστεψω οτι δεν εβαλες εσυ βυσμα opcorsa,αλλα με τα δεδομενα που μας παραθετεις να ξερεις καποιος απο την οικογενεια εχει βαλει το χερακι του και ισως απλα να μη το εμαθες ποτε. γιατι δεν διαβαζεις τα προηγουμενα ποστ ρε ψηλε? αυτο ΝΑΙ θα το δεχομουν, αλλα ειπα κατι βασικο... η οικογενεια δεν ηξερε οτι εκοψα την αναβολη μου, διοτι μεναμε χωριστα τοτε μιας και υπαρχουν αλλα προβληματα ασχετα με το θεμα.. Υπάρχουν και κάποιοι που τους βυσματωσαν οι δικοί τους και αυτοί δεν το κατάλαβαν, δεν είναι βέβαια και οι πιο έξυπνοι. Btw. τα βύσματα στο στρατό είναι διαχρονική αξία. εσυ εισαι ο εξυπνος τωρα της υποθεσης που μπηκες σημερα να μας μαθεις τι βαλαμε κ τι οχι? ειπα και παραπανω οτι δεν ηξερε η οικογενεια οτι εκοψα αναβολη, και δεν εχουμε και κανενα γνωστο ΑΚΟΜΑ Κ ΝΑ ΗΞΕΡΑΝ οτι εκοψα αναβολη... 10 σελιδες τωρα αυτες τις αηδιες γραφουμε και καθε μερα πεταγεται και νεος ξερολας..
-Dimitris- Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Τι να με λυπηθείς.Ιατρός μονάδας και ιατρός στις κατατάξεις ήμουν.Το ποιους και πόσους καλούν στα λοιπά σώματα περα απο στρατο ξηράς ασε να το γνωρίζω απο πρώτο χερι.Συνέχισε να γίνεσαι ρεζίλι με τις απαντήσεις σου. Οι τελευταίες σελίδες ειναι άκρως διασκεδαστικές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις