bilya Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 υπαρχει περιπτωση να τους πανε σε κυπριακο στρατο? γιατί να σε πανε στον κυπριακό στρατό κ οχι στον τουρκικό ? 3
DYEL Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ωραιος...εγω παλι 16 αυγουστου δεν μπορεσα καν να εποικοινωνισω τηλεφωνικώς με την στρατολογια... Ηταν/ειναι κλειστα την περιοδο του 15αυγουστου?
Fulgore Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Σεπτεμβρη παρουσιαζομαι στην Τριπολη αεροπορια.. πως ειναι? διαβασα οτι εχει πολυ τρεξιμο στην εκπαιδευση.. Ολοι για αεροπορια Τριπολη παρουσιαζονται(και ναυτικο νομιζω) ουτως ή αλλως. Δεν ξερω συγκεκριμενα στους αεροπορους τι σοι εκπαιδευση παιζει, αλλα απο φιλο μου που πηγε Αεροπορια (και αυτος μονο Τριπολη )ξενερωσε σε σχεση με την υπολοιπη θητεια που γενικα περασε ζωη και κοτα(βεβαια για Αεροπορια και Ναυτικο ουτως ή αλλως για να μπεις πλεον θελει τις περισσοτερες φορες βυσμα αλλα λεμε τωρα). Γενικα η Τριπολη ειναι απο τα πιο αυστηρα κεντρα εκπαιδευσης. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2016 από Fulgore
eidikos33 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Σεπτεμβρη παρουσιαζομαι στην Τριπολη αεροπορια.. πως ειναι? διαβασα οτι εχει πολυ τρεξιμο στην εκπαιδευση.. ρωτα το βυσμα σου 1
George b Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 ρωτα το βυσμα σου α ρε Ελληναρα αντι να πεις κατι καλο νομιζεις οτι ολοι βαζουμε ρουσφετια και οτι επειδη πηγα αεροπορια ειμαι καλυτερος απο σενα... για αυτο ειμαστε τοσα χρονια πισω απο τις υπολοιπες χωρες,γιατι μερικοι σαν και εσενα νομιζουν οτι θα πεταξουν την εξυπναδα και οπου κολλησει.. νομιζεις θελω να χαραμισω 12 μηνες απο την ζωη μου και οχι 9? ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ!!!! Ολοι για αεροπορια Τριπολη παρουσιαζονται(και ναυτικο νομιζω) ουτως ή αλλως. Δεν ξερω συγκεκριμενα στους αεροπορους τι σοι εκπαιδευση παιζει, αλλα απο φιλο μου που πηγε Αεροπορια (και αυτος μονο Τριπολη )ξενερωσε σε σχεση με την υπολοιπη θητεια που γενικα περασε ζωη και κοτα(βεβαια για Αεροπορια και Ναυτικο ουτως ή αλλως για να μπεις πλεον θελει τις περισσοτερες φορες βυσμα αλλα λεμε τωρα). Γενικα η Τριπολη ειναι απο τα πιο αυστηρα κεντρα εκπαιδευσης. οσο για την αεροπορια...πηρα αναβολη ενω ειχα παει αεροπορια και αφου την ακυρωσα πηγα παλι αεροπορια...βισμα δεν εβαλα και ουτε ξερω γιατι πηγα..σοβαρα,το ειχα δηλωσει ομως σαν επιλογη..λεω να δηλωσω μαγειρας μιας και εχω προηγουμενη εμπειρια..ξερει κανεις πως ειναι? 1
eidikos33 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 οσοι πανε αεροπορια δεν εχει κανεις τους βυσμα χαχαχα ενταξει δηλαδη ειστε επιλεκτοι εσεις που σας παιρνουν και οι αλλοι που σταζουν στον εβρο οι ακυροι 2
George b Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 οσοι πανε αεροπορια δεν εχει κανεις τους βυσμα χαχαχα ενταξει δηλαδη ειστε επιλεκτοι εσεις που σας παιρνουν και οι αλλοι που σταζουν στον εβρο οι ακυροι αν θες πιστεψε το αν θες οχι...αν καθε εσσο μπαινουν 1000 ατομα για παραδειγμα..και τα 1000 ειναι με βισμα?Δεν νομιζω Δεν ειπα οτι η αεροπορια δεν ειναι φουλ στο βυσμα,αλλα δεν μπαινουν και ολοι με βυσμα.Ξερω δυσκολο να μπεις χωρις αλλα ετσι ειναι.
eidikos33 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 αεροπορια μπαινουν 250-300 ατομα μαξ φιλε ενω στρατο ξηρας 5000-8000 μην λες οτι νανε
George b Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 αεροπορια μπαινουν 250-300 ατομα μαξ φιλε ενω στρατο ξηρας 5000-8000 μην λες οτι νανε ειπα για παραδειγμα..δεν ξερω ποσα μπαινουν αλλα ξερω οτι μπαινουν λιγα..
Tetrabitos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ!!!! Συμφωνω υπερ του μνημονιου ειμαστε στο 90% του insomnia. Κοπηκαν τα ακριβα αμαξια, οι πιστωτικες και τα διακοποδανεια! 1
Fulgore Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 οσοι πανε αεροπορια δεν εχει κανεις τους βυσμα χαχαχα ενταξει δηλαδη ειστε επιλεκτοι εσεις που σας παιρνουν και οι αλλοι που σταζουν στον εβρο οι ακυροι Οχι αλλα στις περισσοτερες σελιδες του θεματος αυτου τα τελευταια χρονια,ζητημα να πετυχαμε 1-2που να παραδεχτηκαν οτι εβαλαν βυσμα για να πανε αεροπορια/ναυτικο. Και ο φιλος μου που σου ειπα παραπανω οπως και οι 2 φιλοι του που πηγαν μαζι αεροπορια και οι δυο οταν βγηκαμε για καφε μου ειχαν παραδεχτει οτι βαλανε μεσο. Δεν λεω οντως δεν μπαινουν ολοι με μεσο σε αυτο εχεις δικιο.Αλλα ειναι τοσο μικρο το ποσοστο γενικα που πανε πλεον αεροπορια/ναυτικο που δεν γινεται απο τους λιγους αυτους ολοι στο insomnia καθε φορα να μαζευονται αυτο ειναι το θεμα. 1
opcorsa Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 ειπα για παραδειγμα..δεν ξερω ποσα μπαινουν αλλα ξερω οτι μπαινουν λιγα.. ακυρο, στην σειρα μου ειμασταν 610, στην 341 δηλαδη την επομενη ηταν πανω απο 800... παντως γενικα ειναι η μειοψηφια Ολοι για αεροπορια Τριπολη παρουσιαζονται(και ναυτικο νομιζω) ουτως ή αλλως. Δεν ξερω συγκεκριμενα στους αεροπορους τι σοι εκπαιδευση παιζει, αλλα απο φιλο μου που πηγε Αεροπορια (και αυτος μονο Τριπολη )ξενερωσε σε σχεση με την υπολοιπη θητεια που γενικα περασε ζωη και κοτα(βεβαια για Αεροπορια και Ναυτικο ουτως ή αλλως για να μπεις πλεον θελει τις περισσοτερες φορες βυσμα αλλα λεμε τωρα). Γενικα η Τριπολη ειναι απο τα πιο αυστηρα κεντρα εκπαιδευσης. ναυτικο πλεον δε παει τριπολη... για την βασικη ισυχουν αυτα που ειπε ο φιλος... 1 μηνα θα σταξεις και θα πηξεις... αλλα αυτο ειναι... μετα τελος το θεατρο οσοι πανε αεροπορια δεν εχει κανεις τους βυσμα χαχαχα ενταξει δηλαδη ειστε επιλεκτοι εσεις που σας παιρνουν και οι αλλοι που σταζουν στον εβρο οι ακυροι αδερφε αν δεν ξερεις μην λες οτι ναναι... προσυπογραφω αυτα που λεει το παιδι... και εγω ειχα απλα δηλωσει αεροπορια και με πηρανε... χωρις βυσμα... ετσι απλα το δηλωσα κ οταν εκοψα την αναβολη ημουν αεροπορια.... για ποιο λογο να πω ψεμματα σαν αγνωστος στο φορουμ...
jimakos234 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 εκοψα σημερα την αναβολη, Γεναρη(δηλαδη εξω Σεπτεμβρη) μου ειπαν, για Νοεμβρη σταματησαν να δεχονται απο τις 12/8. Απιστευτα κακο. Χανια τι λεει σαν κεντρο? Εκει παρουσιαζομαι λογικα.
revolver1990 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Τι Χανιά ρε?Χανιά δεν έχει κέντρο....Ρέθυμνο έχει.Το 294 εκεί πηγαίνουν κατά 99% οι κρητικοί.Έχει καλό φαγητό αλλά δεν είναι πιο δύσκολα από Θήβα-Λαμία-Ναύπλιο. Στο είπα ότι δεν θα προλάβεις....... 1
jimakos234 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Τι Χανιά ρε?Χανιά δεν έχει κέντρο....Ρέθυμνο έχει.Το 294 εκεί πηγαίνουν κατά 99% οι κρητικοί.Έχει καλό φαγητό αλλά δεν είναι πιο δύσκολα από Θήβα-Λαμία-Ναύπλιο. Στο είπα ότι δεν θα προλάβεις....... Που να φανταστω οτι θα ειχε τοσο κοσμο. γραφουν μεχρι 31/8 για νοεμβρη. τεσπα δεν πειραζει. Χανίων (117), Ν.Χανίων λεει η στρατολογια με εδρα το Ηρακλειο, και ειμαι 117 / 263 Να πω την αληθεια δεν ειμαι 100% σιγουρος τι σημαινουν τα παραπανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις