Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν κοψω την αναβολη Αυγουστο (29-31 αυγουστου ) παω για ΕΣΟ νοέμβρη? Και αν την κοψω Σεπτεμβρη παω για Ιανουάριο?

Δημοσ.

Αν κοψω την αναβολη Αυγουστο (29-31 αυγουστου ) παω για ΕΣΟ νοέμβρη? Και αν την κοψω Σεπτεμβρη παω για Ιανουάριο?

Σε γενικες γραμμες ναι. Σκεψου οτι εγω ειχα κοψει την αναβολη αρχες Σεπτεμβριου και με πηγε Γεναρη γιατι για να εμπαινα Νοεμβριο επρεπε να την ειχα σταματησει την αναβολη μεχρι μεσα με τελη Αυγουστου.

• Like 1
Δημοσ.

Σε γενικες γραμμες ναι. Σκεψου οτι εγω ειχα κοψει την αναβολη αρχες Σεπτεμβριου και με πηγε Γεναρη γιατι για να εμπαινα Νοεμβριο επρεπε να την ειχα σταματησει την αναβολη μεχρι μεσα με τελη Αυγουστου.

Ωραια, αρα δηλαδη κοβω πχ την τριτη (23/8) την αναβολη και παω για νοεμβρη? (εχω την εξεταστικη στην μεση, θα την εκοβα νωριτερα)

Και βγαινω περιπου ιουλιο?

Δημοσ.

Με τη ΣΤ'/ΕΣΣΟ (Νοέμβριος) -> Από 1 Ιουλίου μέχρι 31 Αυγούστου του έτους κατατάξεως 

Το παραπάνω είναι από το stratologia.gr

• Like 1
Δημοσ.

Καλά και αύριο να πάει είναι πιθανό να τον χώσουν Γενάρη.Θυμάμαι πέρυσι ήταν τόσα πολλά άτομα σε Ε και ΣΤ που τους μετέφεραν.

Δημοσ.

Ειτε ειναι πολυ μπερδεμενο το θεμα με τις εσσο ειτε κατι καταλαβαινω εγω λαθος.

Σε καποιο αλλο site λεει 1 αυγουστου με 31 οκτωβριου μπαινεις φεβρουαριο,βεβαια και εγω ελπιζω να ειναι μεχρι 31 αυγουστου για νοεμβρη για και εγω τωρα θελω να την σταματησω την αναβολη.

Βλακεια να σε πανε φεβρουαριο ενω περιμενεις απο τον αυγουστο..ειναι που ειναι χασιμο χρονου.

Δημοσ.

Καλά και αύριο να πάει είναι πιθανό να τον χώσουν Γενάρη.Θυμάμαι πέρυσι ήταν τόσα πολλά άτομα σε Ε και ΣΤ που τους μετέφεραν.

Δεν το ψηνω καθολου γεναρη, χανω αδειες χριστουγεννων και καλοκαιρι full μεσα. Θα παω αυριο κιωλας να ρωτησω ΚΕΠ

Δημοσ.

παιδια νομιζω πιο πολυ θεμα τυχης ειναι το ποτε θα μπεις...

εγω εκοψα αναβολη περυσι, παρασκευη 14 αυγουστου, και στο ΚΕΠ που εκανα τα χαρτια μου γραψαμε αν μπορουν να εξετασουν το ζητημα για κατανομη τον Σεπτεμβρη... και εγινε δεκτη (!!!) ... χωρις βυσμα.... οποτε οποιος κοψει ας γραψει καπου εκει υπαρχει ενα πεδιο αν μπορουν να τον βαλουν στην αμεσως επομενη εσσο... μπορει να ειναι τυχερος σαν εμενα... μαλιστα επειδη ολα εγιναν τοσο γρηγορα που το χαρτι για να παρουσιαστω σταλθηκε στην αστυνομια με φαξ και οχι με ταχυδρομειο οπως ολα τα αλλα... με πηρανε τηελεφωνο και απο την στρατολογια νομιζω 22-23 αυγουστου κατι τετοιο κιολας να με ενημερωσουν οτι εγινε δεκτο το αιτημα μου...

και ολα αυτα ξαναλεω χωρις βυσμα, μαλιστα οι δικοι μου δεν ηξεραν καν οτι διεκοψα αναβολη, απλως πηγα μονος μια μερα και εκανα την διαδικασια :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...