Meraklis56 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 14 μήνες κάνουν πλέον οι Κύπριοι. Οι Έλληνες κάνουν 9, αν πάνε ΕΛΔΥΚ 1
jason97 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 υπαρχει περιπτωση να τους πανε σε κυπριακο στρατο?
jimakos234 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Αν κοψω την αναβολη Αυγουστο (29-31 αυγουστου ) παω για ΕΣΟ νοέμβρη? Και αν την κοψω Σεπτεμβρη παω για Ιανουάριο?
FreakBoy Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Και 8 μηνο κανουν στην Ελδυκ δεν υπαρχει καποιο προβλημα
Fulgore Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Αν κοψω την αναβολη Αυγουστο (29-31 αυγουστου ) παω για ΕΣΟ νοέμβρη? Και αν την κοψω Σεπτεμβρη παω για Ιανουάριο? Σε γενικες γραμμες ναι. Σκεψου οτι εγω ειχα κοψει την αναβολη αρχες Σεπτεμβριου και με πηγε Γεναρη γιατι για να εμπαινα Νοεμβριο επρεπε να την ειχα σταματησει την αναβολη μεχρι μεσα με τελη Αυγουστου. 1
jimakos234 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Σε γενικες γραμμες ναι. Σκεψου οτι εγω ειχα κοψει την αναβολη αρχες Σεπτεμβριου και με πηγε Γεναρη γιατι για να εμπαινα Νοεμβριο επρεπε να την ειχα σταματησει την αναβολη μεχρι μεσα με τελη Αυγουστου. Ωραια, αρα δηλαδη κοβω πχ την τριτη (23/8) την αναβολη και παω για νοεμβρη? (εχω την εξεταστικη στην μεση, θα την εκοβα νωριτερα) Και βγαινω περιπου ιουλιο?
dionisis1925 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Με τη ΣΤ'/ΕΣΣΟ (Νοέμβριος) -> Από 1 Ιουλίου μέχρι 31 Αυγούστου του έτους κατατάξεως Το παραπάνω είναι από το stratologia.gr 1
revolver1990 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Καλά και αύριο να πάει είναι πιθανό να τον χώσουν Γενάρη.Θυμάμαι πέρυσι ήταν τόσα πολλά άτομα σε Ε και ΣΤ που τους μετέφεραν.
shikabalas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ισχυει αυτο,ξερω ατομο που εκοψε αναβολη 20/8 και μπηκε Γεναρη.
DYEL Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ειτε ειναι πολυ μπερδεμενο το θεμα με τις εσσο ειτε κατι καταλαβαινω εγω λαθος. Σε καποιο αλλο site λεει 1 αυγουστου με 31 οκτωβριου μπαινεις φεβρουαριο,βεβαια και εγω ελπιζω να ειναι μεχρι 31 αυγουστου για νοεμβρη για και εγω τωρα θελω να την σταματησω την αναβολη. Βλακεια να σε πανε φεβρουαριο ενω περιμενεις απο τον αυγουστο..ειναι που ειναι χασιμο χρονου.
jimakos234 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Καλά και αύριο να πάει είναι πιθανό να τον χώσουν Γενάρη.Θυμάμαι πέρυσι ήταν τόσα πολλά άτομα σε Ε και ΣΤ που τους μετέφεραν. Δεν το ψηνω καθολου γεναρη, χανω αδειες χριστουγεννων και καλοκαιρι full μεσα. Θα παω αυριο κιωλας να ρωτησω ΚΕΠ
George b Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Σεπτεμβρη παρουσιαζομαι στην Τριπολη αεροπορια.. πως ειναι? διαβασα οτι εχει πολυ τρεξιμο στην εκπαιδευση..
Muchacho Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Εμενα που η αναβολη(υγειας) μου ληγει στα μεσα του Σεπτεμβρη υπαρχει περιπτωση να μην παρουσιαστω Νοεμβριο?
opcorsa Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 παιδια νομιζω πιο πολυ θεμα τυχης ειναι το ποτε θα μπεις... εγω εκοψα αναβολη περυσι, παρασκευη 14 αυγουστου, και στο ΚΕΠ που εκανα τα χαρτια μου γραψαμε αν μπορουν να εξετασουν το ζητημα για κατανομη τον Σεπτεμβρη... και εγινε δεκτη (!!!) ... χωρις βυσμα.... οποτε οποιος κοψει ας γραψει καπου εκει υπαρχει ενα πεδιο αν μπορουν να τον βαλουν στην αμεσως επομενη εσσο... μπορει να ειναι τυχερος σαν εμενα... μαλιστα επειδη ολα εγιναν τοσο γρηγορα που το χαρτι για να παρουσιαστω σταλθηκε στην αστυνομια με φαξ και οχι με ταχυδρομειο οπως ολα τα αλλα... με πηρανε τηελεφωνο και απο την στρατολογια νομιζω 22-23 αυγουστου κατι τετοιο κιολας να με ενημερωσουν οτι εγινε δεκτο το αιτημα μου... και ολα αυτα ξαναλεω χωρις βυσμα, μαλιστα οι δικοι μου δεν ηξεραν καν οτι διεκοψα αναβολη, απλως πηγα μονος μια μερα και εκανα την διαδικασια
Προτεινόμενες αναρτήσεις