warlock9_0 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 έρευνας πληροφορικής μπαίνουν όλοι όσοι έχουνε πτυχίο σχετικό το καλό είναι οτι όπου και να πας σαν ΕΠ θα είναι ταξιαρχία και πάνω
ParhsG Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Και εγώ έκανα 2 μήνες στο τέλος ΓΕΠ χωρίς να είμαι ΕΠ αλλά υπήρχε έλλειψη μάλλον. Ηταν ΖΩΑΡΑ. Δεν υπήρχε άλλος και είχε πολύ δουλειά δε καθόμουν καθόλου αλλά ήταν γαμάτα. Απλά ήσουν ο ΙΤ για ολη τη ταξιαρχία και έκανες τα πάντα. Απο σκαναρίσματα, αντιγραφές αρχείων, ετικέτες, φορμάτ,video editing, τα πάντα! Αλλά παρότι δε προλάβαινα να φάω καν μέχρι τις 15-16 ήταν γαμάτα. Διότι Μετά τις 17 πάντα έξοδο , ΣΚ απολύτως τίποτα ούτε υπηρεσία μόνο 1-2 email και έξοδος! Από τις 20 μπορούσα να κοιμηθώ όσο ήθελα και σπάνια να με ενοχλούσε κάποιος στο δωμάτιο πριβέ. Εφτιαχνες λαπτοπ ΕΠΟΠ και σου φέρναν σουβλάκια κτλ Ειχες δικό σου δωμάτιο κλειδωμένο με internet και aircondition. Ειχε ψυγειάκι δίπλα έβαζες οτι γουστάρεις. Τουαλέτα ειχε σε διπλάνο δωμάτιο. Δε σε άγγιζε τίποτα ούτε αγγαρίες,ούτε αναφορά πέρα απο το ΓΕΠ και στον όροφο (τους κοινοχρηστους 2 φορές τους έκανα σε 2 μήνες παροτι έπρεπε κάθε μέρα, αλλά κανείς δε μου έλεγε τίποτα). Βεβαια το δωματίο που έμενα το σφουγγάριζα κάθε μέρα και πέταξα πολυ σαβούρα. Οι παλαιοί είχαν κάβα στη ντουλάπα. Ειδικά αν τα πήγαινες καλά με τον διευθυντή του γραφείου δε σε άγγιζε κανείς! Όταν ξαναγύρισα στη μονάδα μου κακοφάνηκε πολύ.. ευτυχώς για 2 μέρες
Zein Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Εχεις ακουσει τη παροιμια που λεγανε παλιοι στρατιωτικοι? << O στρατιωτικος, ή εχει αρχ$δια, ή ειναι αρχ$δι... >> Πολλες φορες ομως ειναι και τα 2 μαζι οποτε..
eidikos33 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 έρευνας πληροφορικής μπαίνουν όλοι όσοι έχουνε πτυχίο σχετικό το καλό είναι οτι όπου και να πας σαν ΕΠ θα είναι ταξιαρχία και πάνω αμα ηταν ετσι θα ειχε παει η μιση ελλαδα φιλε επ...δεν ειναι ετσι οπως τα λες
warlock9_0 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 έτσι είναι, απλά ξέχασα να γράψω πτυχίο πανεπιστημίου
the other one Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Επειδή με απασχολεί κι εμένα για ΕΠ αυτό που έχω διαβάσει από πολλούς είναι πως καταρχήν πρέπει να πας να τους δηλώσεις πτυχίο πληροφορικής κι έπειτα σε στέλνουν Θήβα. ΑΚόμη και τότε όμως δεν είναι σίγουρο πως θα μείνεις εκεί κάνουν ένα ξεσκαρτάρισμα βάσει ποιος ξέρει τι (βαθμό; μεταπτυχιακά/διδακτορικά, επαγγελματική εμπειρία, βύσμα) και αν τους κάνεις σε κρατάνε αλλιώς όσοι μένουν τους πάνε για διαβιβαστές το οποίο δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς σημαίνει. Κι επίσης μέσα από ΕΠ υπάρχουν διαβαθμίσεις πχ μπορεί να πας κάπου και να κάνεις format και αντιγραφές που διαβάζω πιο πάνω μπορεί να σε χώσουν ΚΕΠΥΕΣ μες στο ΓΕΣ και κανονική δουλειά developer... ξανά λέω ό,τι έχω διαβάσει δεν είμαι σίγουρος για τίποτα αν ξέρει κάποιος ας επιβεβαιώσει.
warlock9_0 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 καλά τα λες δες κι εδώ https://katataxi.army.gr/el/content/enimerosi-opliton-ep αυτό το συμπληρώνεις και πριν μπεις και το στέλνεις, και όταν είσαι μέσα και έρθουνε στο κέντρο
theo93 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 παρουσιάζομαι Αυλώνα διαβιβάσεις 14/9 τι φαση η θέση ?
jason97 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 εγω τελειωσα επαλ πληροφορικης θα χρησιμευσει? 1
Muchacho Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 εγω τελειωσα επαλ πληροφορικης θα χρησιμευσει? Οχι,πουθενα δεν προκειται να σου χρησιμευσει.
jason97 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 τσαμπα πηγα? τα μπρικια τους μαθαινουν και οι καθηγητες
thephotoshoped Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μπαίνω στρατό με την ΕΣΣΟ Νοεμβρίου. Μπορεί κάποιος να μου πει τι χρειάζεται να αγοράσω ώστε να έχω μαζί μου τα απαραίτητα (μπλουζάκια κλπ);
warlock9_0 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 μπλουζακια καλτσες λουκετα Πατους και σακο αν θες
Muchacho Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Εχω κατι λεφτα ακρη και θελω να παρω μηχανη και επειδη εχω φριξει με αυτα που διαβαζω,γυρω στα 1500€ θα μου φτασουν?Δεν καπνιζω,δεν πολυπινω,τρωω κυριως μαγειρευτο φαγητο,απεχθανομαι τα περισσοτερα συσκευασμενα γλυκισματα,τα σφολιατοειδη και λοιπες σαβουρες.Επισης δεν χρειαζομαι να αγορασω τιποτα πλην στρατιωτικων ρουχων(μπλουζες),ολα τα αλλα υπαρχουν στο σπιτι(οπως και των περισσοτερων θελω να πιστευω). Θα αναφερθω στην Honda CRF1000 του '16 σε αλλο θεμα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Θα πέσει άσχημη πείνα, αν κόψεις και το κινητό, το κάπνισμα, τους καφέδες, τα εμφιαλωμένα νερά, τα ταξίδια στο σπίτι όταν έχεις άδεια, το φαγητό απ'εξω όταν έχεις έξοδο τότε ναι γίνεται. Αν δεν σου αρέσουν τα συσκευασμενα τότε δεν θα τρως και τις μαλακιες τα κρουασάν στεργιου που δίνει ο στρατός, σε βλέπω να γυρίζεις σπίτι 40kg όταν απολυθεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις