TheDevilMayCare Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 αν πέσεις σε καναν λογικό άνθρωπο εχεις αρκετες πιθανοτητες να παρεις καμια μέρα δύο εφόσον είσαι κοντα. Εχεις ακουσει τη παροιμια που λεγανε παλιοι στρατιωτικοι? << O στρατιωτικος, ή εχει αρχ$δια, ή ειναι αρχ$δι... >>
Swimmer21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Βγηκαν οι καταταξεις για πολλους σημερα για ΕΣΣΟ Σεπτεμβριου.. Εγω ειμαι ΚΕΤΘ Τεθωρακισμενα.. Αυλωνα; Το κεντρο λεει τιποτα; Δεν εχω ιδεα..
Haris San Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Ενας φιλος μου οταν εκοψε αναβολη δηλωσε οτι θελει να παει πεζοναυτης και εδωσε και το πτυχιο και αυτοι τον επελεξαν στην Ερευνας και πληροφορικης! Το ξερω οτι ειναι big life ΣΕΠ αλλα θελει πεζοναυτης οπωσδηποτε για να ρθει στην πολη του γιατι με ΣΕΠ θα τον πανε οπου ναναι... Γινεται στο κεντρο να δηλωσει ειδικες δυναμεις και να μην συνεχισει ΣΕΠ?
Tmark Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Βγηκαν οι καταταξεις για πολλους σημερα για ΕΣΣΟ Σεπτεμβριου.. Εγω ειμαι ΚΕΤΘ Τεθωρακισμενα.. Αυλωνα; Το κεντρο λεει τιποτα; Δεν εχω ιδεα.. Ένα απο τα μεγαλύτερα στρατόπεδα των Βαλκανίων, ετοιμάσου να χαθείς εκεί μέσα. Ζώαρα θα κάνεις! 1
opcorsa Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 πότε περίπου παρουσιάζονται αυτοι που μπαίνουν σεπτέμβρι σταρτό ξηρας ? μπορεις να παρεις αδεια για εξεταστικη με το που μπεις ? Λογικα την δευτερα της δευτερης βδομαδας του Σεπτεμβριου θα μπειτε φιλε, ετσι μπηκα εγω περυσι τουλαχιστον. Αδεια ναι, μπορεις να παρεις αλλα πρεπει να φερεις πισω χαρτι απο την εξεταση οτι οντως πηγες και εδωσες... Αυτο στο λεω με σιγουρια, εδωσαν σε ατομα ακομα και στο δικο μου κεντρο , 124 ΠΒΕ , το οποιο θεωρειται τερμα προβλεπε και γενικοτερα ¨"μαυρο"... αδειες ομως εδιναν κανονικα για μαθηματα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Ενας φιλος μου οταν εκοψε αναβολη δηλωσε οτι θελει να παει πεζοναυτης και εδωσε και το πτυχιο και αυτοι τον επελεξαν στην Ερευνας και πληροφορικης! Το ξερω οτι ειναι big life ΣΕΠ αλλα θελει πεζοναυτης οπωσδηποτε για να ρθει στην πολη του γιατι με ΣΕΠ θα τον πανε οπου ναναι... Γινεται στο κεντρο να δηλωσει ειδικες δυναμεις και να μην συνεχισει ΣΕΠ? Λογικά θα μπορεί... 1st world problem πάντως.
sargio01 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Στα χρόνια μου γυρνούσαν τα στρατόπεδα κλιμάκια και ψάρευαν κόσμο για εθελοντές για μετάταξη. Λογικά θα γίνεται ακόμα.
Muchacho Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 πότε περίπου παρουσιάζονται αυτοι που μπαίνουν σεπτέμβρι σταρτό ξηρας ? μπορεις να παρεις αδεια για εξεταστικη με το που μπεις ? Πρωτο 10 μερο Σεπτέμβρη λογικα. Ακομα ομως δεν βγηκε ανακοινωση, και εγω περιμενω να δω που παω και πότε . Με ειχαν πει στη Στρατολογια στο παλιο 424 πως μεσα Αυγουστου θα τηλ απο την αστυνομια για να παω αποκει να παρω το χαρτι, ωστοσο καλου κακου 2-3 φορες την ημερα μπαινω και τσεξαρω αν εχει βγει τιποτα. 12-15 Σεπτεμβριου. Ποια ειναι η διαδικασια για να μεταφερθεις στο κεντρο με εξοδα του Στρατου? Πας στο φρουραρχειο μια εβδομαδα πριν την καταταξη,δινεις τα στοιχεια σου και παιρνεις καρτα επιβαβασης(?).Επειτα απλα πηγαινεις στο πρακτορειο,λιμανι,αεροδρομιο κτλ για να βγαλεις εισιτηρια και αντι να πληρωσεις δινεις οτι σου δωσαν απο το φρουραρχειο?ή καμια σχεση?
Marchas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Θήβα - Έρευνας και Πληροφορικής εδώ. Τι παίζει, ξέρει κανείς τίποτα γιατί ειμαι άσχετος
glix Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Με τα πολλα που διαβασα ενημερωτικα εδω μεσα , βρηκα και εγω τα χαρτια μου και λεει οτι ειμαι στην Πολεμικη Αεροπορια (ειχε ερθει πριν καποια χρονια και δεν του ειχα δωσει καποια σημασια.Σκεφτομαι αυτες τις μερες να παω για διακοπη αναβολης και εχω μερικες ερωτησεις...1. Θα παω σιγουρα 100% αεροπορια οπως λεει το χαρτι μου ? (καθως δεν θελω να κανω 12μηνο) 2.Εαν σε περιπτωση παω αυριο στα ΚΕΠ ποτε μου ερχεται το χαρτι? 3. Μπορω να πω τιποτα στα ΚΕΠ ωστε να ΜΗΝ παω αεροπορια? 4.Με τι χαρτια πηγαινω στα ΚΕΠ ? ( ειμαι προ-πτυχιακος φοιτητης Λογιστικης με 2 μαθηματα για πτυχιο)
billsnake21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 12-15 Σεπτεμβριου. Ποια ειναι η διαδικασια για να μεταφερθεις στο κεντρο με εξοδα του Στρατου? Πας στο φρουραρχειο μια εβδομαδα πριν την καταταξη,δινεις τα στοιχεια σου και παιρνεις καρτα επιβαβασης(?).Επειτα απλα πηγαινεις στο πρακτορειο,λιμανι,αεροδρομιο κτλ για να βγαλεις εισιτηρια και αντι να πληρωσεις δινεις οτι σου δωσαν απο το φρουραρχειο?ή καμια σχεση? Αυτο για το 12-15 είναι σίγουρο? γιατί εγώ μπαίνω 6 :ρ
Muchacho Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Αυτο για το 12-15 είναι σίγουρο? γιατί εγώ μπαίνω 6 :ρ Mηπως εισαι εξ αναβολης ή κατι αλλο?Γιατι αν δεν κανω λαθος αυτοι μπαινουν πιο νωρις.
dionisis1925 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Ενας φιλος μου οταν εκοψε αναβολη δηλωσε οτι θελει να παει πεζοναυτης και εδωσε και το πτυχιο και αυτοι τον επελεξαν στην Ερευνας και πληροφορικης! Το ξερω οτι ειναι big life ΣΕΠ αλλα θελει πεζοναυτης οπωσδηποτε για να ρθει στην πολη του γιατι με ΣΕΠ θα τον πανε οπου ναναι... Γινεται στο κεντρο να δηλωσει ειδικες δυναμεις και να μην συνεχισει ΣΕΠ? Γίνεται...αλλά αν θέλει να πάει πεζοναύτης μόνο επειδή έχει στην πόλη του στρατόπεδο και δεν γουστάρει καθόλου την φάση..θα κοπεί πριν καν πάρει μετάθεση για την πόλη του ή και μετάθεση να πάρει..και περάσει ΣΠΕΝ στην πόλη του πάλι θα φρικάρει..εκείνος ξέρει.
billsnake21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Mηπως εισαι εξ αναβολης ή κατι αλλο?Γιατι αν δεν κανω λαθος αυτοι μπαινουν πιο νωρις. ναι... 335 εξ αναβολής στη Θήβα..αλλά επειδή δεν έχω ορκιστεί μου παν πως δεν μετράνε οι μέρες που έκανα κτλ οπότε υπέθετα ότι θα έμπαινα κανονικά με όλη την εσσό
Adon1s Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 12 Σεπτεμβρίου ΚΕΕΜ Σπαρτη, Υγειονομικός. Τι λεει η Σπαρτη παιδες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις