TheDevilMayCare Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δεν υπαρχει καμια ΕΔΕ, εκτος και καταληξει καποιος να παρει αναρρωτικηγιατι δεν την παλευε και πηγε σε...ΕΠΑ "Εκουσια Προκληση Ανικανοτητας" Γενικως οσο κανεις δεν κατηγορει κανενα = εσυ εκεινους πως φταινε,η εκεινοι εσενα πως το κανες επιτηδες για να παρεις ετσι την αδεια(!)το πραγμα δεν 'εκτροχιαζεται', δεν υπαρχει λογος να γινει μεγα θεμα Ειδικα το ΕΠΑ, προσεξτε το -γιατι μπορει να καταληξει σε κληση Στρατοδικειο
ParhsG Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) μετα την αναρρωτικη περνας απο εδε; τι φαση; για τυπικους λογους υποθετω Και εμένα έτσι μου λέγαν για δουν αν ειναι μούφα η άδεια. Δε θυμάμαι καν τι έγινε. Αλλά δεν ειναι τίποτα απλά υπογράφεις οτι δεν το έπαθες από το στρατό σε ενα κειμενο που γραφει ο λοχαγος. Ποιο πολύ το λένε για να σε τρομάξουν /ψαρώσουν κτλ Εξάλου πολλοί έχουν μαιμου αναρρωτικές. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2016 από ParhsG
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Τσολιάς με χασίς στη Ραφήνα!Οι άνδρες της Προεδρικής Φρουράς δεν ξεχωρίζουν μόνο για το παράστημά τους αλλά οφείλουν να είναι και άμεμπτης ηθικής. Βέβαια ακόμη και σε μια τόσο καλή οικογένεια, όπως αυτή της αφροκρεμας των ενόπλων δυνάμεων, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Μια τέτοια εξαίρεση ήταν και ο 23χρονος εύζωνος ο οποίος, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τουnotioanatolika.gr, συνελήφθη στην οδό Αραφηνίδων Άλων, να κρατά, κυριολεκτικά, στα χέρια του ποσότητα χασίς. Τον έλεγχο του έκαναν στελέχη της ΔΙΑΣ ενώ ο εύζωνος οδηγήθηκε στη στρατιωτική Δικαιοσύνη προκειμένου να λογοδοτήσει, ισχυριζόμενος ότι η ποσότητα ινδικής κάνναβης προοριζόταν για προσωπική του χρήση. http://www.notioanatolika.gr/news/9758-tsolias-me-xasis-sti-rafina μπάφιασε ο ανθρωπος απο τις παρελάσεις και τα αγήματα 1
eidikos33 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Εμενα μου ειπαν οτι θα περασω απο ΕΔΕ ο λοχαγος κ μ ειπε ειναι κατι τυπικο, πρωτη φορα το ακουω εσεις παιδιαα γνωριζεται τι παιζει με την φαση ; και τι θα με ρωτησουν εχει τυχει σε καποιον αλλον αυτο ;
ParhsG Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Εμενα μου ειπαν οτι θα περασω απο ΕΔΕ ο λοχαγος κ μ ειπε ειναι κατι τυπικο, πρωτη φορα το ακουω εσεις παιδιαα γνωριζεται τι παιζει με την φαση ; και τι θα με ρωτησουν εχει τυχει σε καποιον αλλον αυτο ; Σου απάντησα αλλά στα @@ σ 1
mentoras99 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Μπορει καποιος να μου εξηγησει τα περι 'χρωματων' στα φυλλα πορειας; Θυμαμαι απο παλια, οτι το 'λευκο' ειναι το οτι δεν σε καλουν πλεον σε περιπτωση επιστρατευσης; Πως μπορω να μαθω τι ειδους φυλλο πορειας αντιστοιχει αυτη τη στιγμη για μενα; Το τελευταιο που ειχα λαβει δεν ξερω καν που το εχω φυλλαξει, καθως περασαν πραγματικα πολλα χρονια...
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Νεκρός 19χρονος στρατιώτης που υπηρετούσε σε ΚΑΑΥ Ο στρατιώτης ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή του ΚΑΑΥ Κεραμωτής. Τη ζωή του έχασε ένας 19χρονος στρατιώτης, ο οποίος υπηρετούσε σε μονάδα του νομού Ξάνθης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο στρατιώτης, κολυμπούσε στη θαλάσσια περιοχή του ΚΑΑΥ Κεραμωτής, και ανασύρθηκε αναίσθητος από ναυαγοσώστη του ΚΑΑΥ. Παρά την άμεση επέμβαση του γιατρού του ΚΑΑΥ ο στρατιώτης δεν επανήλθε και ο θάνατος του διαπιστώθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας. http://www.mag24.gr/nekros-19chronos-stratiotis-se-kaaf/ πάλι μεμονωμένο περιστατικό; στην σελίδα του γες κάνουν γαργάρα
Typhoon Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Η αλήθεια είναι ότι η κοινή πεποίθηση είναι ότι στα ΚΑΑΥ οι φαντάροι την περνάνε ζάχαρη. Ποιος ξέρει όμως τι συνθήκες επικρατούν στην Ξάνθη.
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Καλοκαίρι έχει χωσιμο, αλλά το θέμα είναι ότι οι θάνατοι στο στρατό περνάνε στο ντουκου, λες και είναι φυσιολογικό να πεθαίνουν 19χρονοι από καρδιά, πνευμονία, πνιγμο, κτλ. Η αλήθεια είναι ότι η κοινή πεποίθηση είναι ότι στα ΚΑΑΥ οι φαντάροι την περνάνε ζάχαρη. Ποιος ξέρει όμως τι συνθήκες επικρατούν στην Ξάνθη.
eidikos33 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 το καλοκαιρι εχει κ σκοπετα πυλες και να εισαι υποκομος των παιδιων των στρατιωτικων
ziaba Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μπορει καποιος να μου εξηγησει τα περι 'χρωματων' στα φυλλα πορειας; Θυμαμαι απο παλια, οτι το 'λευκο' ειναι το οτι δεν σε καλουν πλεον σε περιπτωση επιστρατευσης; Πως μπορω να μαθω τι ειδους φυλλο πορειας αντιστοιχει αυτη τη στιγμη για μενα; Το τελευταιο που ειχα λαβει δεν ξερω καν που το εχω φυλλαξει, καθως περασαν πραγματικα πολλα χρονια... το λευκό είναι ότι δεν είσαι τοποθετημένος όχι ότι δεν σε καλούν .... ενώ στο πράσινο υπάρχουν οδηγίες το που θα πας σε περίπτωσή επιστράτευσης ..... αν έχεις όρεξή μπορείς να πας στην στρατολογία και να τους εξηγήσεις ότι έχεις χάσει το ειδικό φύλλο πορείας για να σου εκδώσουν ένα άλλο
mentoras99 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 το λευκό είναι ότι δεν είσαι τοποθετημένος όχι ότι δεν σε καλούν .... ενώ στο πράσινο υπάρχουν οδηγίες το που θα πας σε περίπτωσή επιστράτευσης ..... αν έχεις όρεξή μπορείς να πας στην στρατολογία και να τους εξηγήσεις ότι έχεις χάσει το ειδικό φύλλο πορείας για να σου εκδώσουν ένα άλλο Χρησιμη διευκρινηση, thanks. Μονο με επιτοπια επισκεψη γινεται αυτο; Δεν μπορω να αιτηθω να μου σταλει ενα αντιγραφο του τελευταιου φυλλου πορειας;
ravend Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Καλησπερα, Φιλος καπετανιος θα παρουσιαστει σκαραμαγκα το σεπτεμβρη ναυτικος υποθερω ειναι εκει, Γνωριζετε τι παιζει με το στρατοπεδο αυτό;
bilya Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Ναυτικο-Σκαραμαγκα-Αθηνα δεν ξερω αλλα ποσο χαλια νανε.
j0hnn1e Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Καλησπερα, Φιλος καπετανιος θα παρουσιαστει σκαραμαγκα το σεπτεμβρη ναυτικος υποθερω ειναι εκει, Γνωριζετε τι παιζει με το στρατοπεδο αυτό; Χάλια μαύρα. Δεν θα ξαναδεί το σπίτι του για 12 μήνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις