TheDevilMayCare Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 η αναρρωτικη ποσες ημερες ειναι? για να παρεις πρεπει να σου κανουν εισαγωγη? Αν εξαιρεσεις τις "μη δυναμενος να μετακινηθει" που στο καιρο μου(!) ηταν 4 ημερες και μαξιμουμ 2 φορες, ναι για να παρεις αναρρωτικη, πρεπει να σου κανουν εισαγωγη. (Ειμαι σχεδον σιγουρος πως) η εισαγωγη σε Στρατιωτικο Νοσοκομειο & παραμονη -εστω για 1 νυχτα- παντα ειχε ως output μετα αναρρωτικη αδειουμπα! Η αναρρωτικη κανονικα ειναι 12 μερες, αλλα μπορει να σου δωσει και παραπανω... Επισης αν παρεις την αναρρωτικη νομιζω δεν δικαιουσαι την φοιτητικη/αγροτικη, δλδ μπορεις να παρεις 1 απο τα 3, δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο, αν καποιος ξερει ας με διορθωσει. Αναρρωτικες απο ΣτρΝοσ, δινονται σε 5αδες: δηλαδη 10 - 15 - 20 κ.ο.κ, δεν εχω δει κατι στυλ 12 - 14 - 16 Αναρρωτικες - Φοιτητικες - Αγροτικες ειναι ειδικες, και ισχυουν οσα προβλεπονται γι' αυτες, δηλαδη μπορεις να εχεις για παραδειγμα 10 Αναρρωτικη + 2 Φοιτητικη + 4 Αγροτικη, οσο βεβαιως βγαινουν στο αθροισμα
eidikos33 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 μου εκαναν εισαγωγη και αυριο θα μου δωσουν αναρρωτικη και θα με στειλουν σπιτι..ποσες μερες μπορω να παρω λετε? αυτοι ειδοποιουν αυτοματα την μοναδα οτι μου εδωσαν αναρρωτικη ετσι δεν ειναι? εγω δεν πρεπει να κανω κατι
_linuslost_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ρώτα τους γιατρούς εκεί... Εμείς που να ξέρουμε πόσες μέρες θα σ δώσουν;
TheDevilMayCare Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 μου εκαναν εισαγωγη και αυριο θα μου δωσουν αναρρωτικη και θα με στειλουν σπιτι..ποσες μερες μπορω να παρω λετε? αυτοι ειδοποιουν αυτοματα την μοναδα οτι μου εδωσαν αναρρωτικη ετσι δεν ειναι? εγω δεν πρεπει να κανω κατι Παιζουν αναλογως με την περιπτωση, παντως εμενα με ειχαν ρωτησει " - ποσες αδεια θελεις να σου γραψω, 20?" " - γραψτε αν γινεται 15, καλυτερα να εχω διαθεσιμες αλλες 3, παρα να μου αφαιρεθουν 2 απο κανονικη!"
eidikos33 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 εγω εχω κ φουλ κανονικη οποτε με βλεπω να πηγαινω μονο για υπογραφες
revolver1990 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Αναρρωτικες απο ΣτρΝοσ, δινονται σε 5αδες: δηλαδη 10 - 15 - 20 κ.ο.κ, δεν εχω δει κατι στυλ 12 - 14 - 16 Λάθος,μου έδωσαν 12 μέρες αναρρωτική. Αναρρωτικες - Φοιτητικες - Αγροτικες ειναι ειδικες, και ισχυουν οσα προβλεπονται γι' αυτες, δηλαδη μπορεις να εχεις για παραδειγμα 10 Αναρρωτικη + 2 Φοιτητικη + 4 Αγροτικη, οσο βεβαιως βγαινουν στο αθροισμα 12 μέρες είναι,3 ανά δίμηνο θητείας.
Haris San Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ολες ειναι απο 12 μερες. Τωρα αν παρεις φοιτητικη ολες τις μερες (12) και δικαιουσαι και αγροτικη δεν μπορεις να την παρεις, δλδ να εχεις συνολο 24 μερες αδεια...Μπορεις να παρεις χ φοιτητικες + ψ αγροτικες αλλα πρεπει να ειναι παντα = 12. Εγω αυτο ξερω. Τωρα για τις αναρρωτικες δεν χρειαζεται εισαγωγη πχ ενας απο εμας πηρε 12 μερες αναρρωτικη για την μεση του χωρις εισαγωγη.(στην αρχη ηθελε να του δωσει 30 μερες αναρρωτικη αλλα επειδη χτυπησε εκτος στρατου αν επαιρνε πανω απο 12 θα υπηρετουσε τις υπολοιπες γι αυτο ειπε στον γιατρο να του δωσει 12). Εγω που ειχα παθει γαστρεντεριτιδα ομως για να μου δωσουν επρεπε να με κανουν εισαγωγη πρωτα και αποφασισα οτι δεν ηθελα και πηγα ΣΤΕΠ μεχρι να γινω καλα...
Typhoon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Νομίζω ότι αυτό που εννοούσαν τα παιδιά παραπάνω ήταν ότι ΑΝ γίνει εισαγωγή τότε θα πάρεις σίγουρα και κάποιες μέρες αναρρωτική, αλλά μπορείς να πάρεις και αναρρωτική χωρίς εισαγωγή, απλώς είναι σπανιότερο.
TheDevilMayCare Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Αναρρωτικες απο ΣτρΝοσ, δινονται σε 5αδες: δηλαδη 10 - 15 - 20 κ.ο.κ, δεν εχω δει κατι στυλ 12 - 14 - 16 Λάθος,μου έδωσαν 12 μέρες αναρρωτική. Αναρρωτικες - Φοιτητικες - Αγροτικες ειναι ειδικες, και ισχυουν οσα προβλεπονται γι' αυτες, δηλαδη μπορεις να εχεις για παραδειγμα 10 Αναρρωτικη + 2 Φοιτητικη + 4 Αγροτικη, οσο βεβαιως βγαινουν στο αθροισμα 12 μέρες είναι,3 ανά δίμηνο θητείας. [(Θα επιμεινω πως) 99% μεχρι καποια εποχη, δεν υπηρχε αλλο απο 10-15-20 στα στρατιωτικα νοσοκομεια, μαλιστα 5αρα ειδικα, δεν ειχα δει καμια..] Ενδεχομενως σημερα πλεον να εχουν γινει πιο ελαστικοι, γιατι πχ οι 20αρες και (15αρες) ενδεχομενως δημιουργουν ζητηματα υπηρετησιμων, αν δεν υπαρχουν + σε κανονικη Ενω το 12, δεν ειναι στανταρ/ισχυει για ολους, εφοσον ως γνωστον δεν κανουν ολοι ιδια χρονικη θητεια!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Ψήνονται λέει να επιτρέψουν συνδικαλισμό στις ΕΔ? LOL!
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Που δεν συμφωνείς; Φοβάσαι ότι θα μειωθεί το αξιομαχο, lol, ή δεν γουστάρεις συνδικαλιστικες άδειες και επιδόματα σε διάφορους ρεμπεσκέδες; 2
eidikos33 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 μετα την αναρρωτικη περνας απο εδε; τι φαση; για τυπικους λογους υποθετω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 lolwut? πρώτη φορά το ακούω αυτό...
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Αν δηλώσεις τραυματισμό όσο ήσουν μέσα στο στρατόπεδο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις