Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμμ,είπα να ρίξω μια ματιά στα απαραίτητα στρατιωτικά και απογοητεύτηκα με τις τιμές.Πολλά λεφτά για ρούχα που θα φορεθούν λιγότερο από 9 μήνες.Τέσπα έχει κάποιος να προτείνει κάποια σελίδα με φθηνές μπλούζες κτλ?

μοναστηράκι τα φθηνότερα που θα βρεις. Αν παρεις και ποσοστητες κοβουν επισης κι αλλο την τιμη.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λολ. Ειχαμε κι εμεις κατι τετοιους εξυπνους πρωτες μερες στη μοναδα και μετα μας φερνανε καφε στο θαλαμο οι φλωρουμπες χαχαχαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

τι κανουν μωρε... την ειδαν παλιοι.. δεν προλαβαίνεις να παλιώσεις σε 9 μηνες... :-(

https://www.facebook.com/403456176384879/photos/a.403693196361177.97091.403456176384879/1178230052240817/?type=3&theater

Μην τους παρεξηγεις.

Αμα εχεις μεγαλώσει στην φάπα,καποτε θα βγουνε τα ψυχολογικά.

• Like 2
Δημοσ.

Kαλησπέρα σε όλους. Συγχαρητήρια για το δημοφιλές φόρουμ.

Θα ήθελα μια συμβουλή καθώς είμαι φαντάρος 12 μηνο, σειρά 340 και έχωντας αφήσει σχέδον ολες μου τις αδειες εχει προκυψει θεμα με ατομα που δεν υπαρχουν να μας αντικαταστησουν και παροτι τα στελεχη θελουν να μου δωσουν την αδεια δεν υπαρχουν ατομα να μεινουν πισω στο ποστο. Σωμα και μερος δεν εχει σημασια εδω, απλα ηθελα τις γνωμες σας για το πως θα κινηθω. Τονιζω οτι δεν εχω βυσμα, ομως στην θητεια μου ημουν φιλοτιμος και δεν καταδεχομαι να μου φανε τις αδειες που τις κρατουσα για να φυγω μια ωρα νωριτερα απο εκει, ποσο μαλλον οταν ολοι οι παλιοι φανταροι τις ειχαν παρει μεχρι κεραιας.

Σκεφτομαι αν τα πραγματα ζορισουν σε μερικες μερες να κινηθω προς αναρρωτικη αδεια, οποτε καθε συμβουλη θα ηταν παραπανω απο δεκτη σε αυτο το κομματι, επειδη τονιζω δεν εχω ιδεα για το πως περνεις αναρρωτικη κλπ, αν και ευελπιστω να παρω μια μεγαλη αναρρωτικη που ισως καλυψει και τις ημερες της κανονικης μου αδειας ωστε να γυρισω πισω μετα απο πχ 30 ημερες που πιθανολογω τα πραγματα θα ειναι καλυτερα, θα κοντευω προς την απολυση και πιθανολογω θα εχουν ερθει ατομα για να μου δωθουν και οι υπολοιπες μερες που δικαιουμαι(π.χ.αιμοδοτικη)

Ευχαριστω- οποιαδήποτε απαντηση δεκτη.

Ενας καταπιεσμένος φαντάρος στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Δημοσ.

Χμμ,είπα να ρίξω μια ματιά στα απαραίτητα στρατιωτικά και απογοητεύτηκα με τις τιμές.Πολλά λεφτά για ρούχα που θα φορεθούν λιγότερο από 9 μήνες.Τέσπα έχει κάποιος να προτείνει κάποια σελίδα με φθηνές μπλούζες κτλ?

πάρε από μέσα στο κψμ με 2ευρώ τις δίνουν

Δημοσ.

Kαλησπέρα σε όλους. Συγχαρητήρια για το δημοφιλές φόρουμ.

Θα ήθελα μια συμβουλή καθώς είμαι φαντάρος 12 μηνο, σειρά 340 και έχωντας αφήσει σχέδον ολες μου τις αδειες εχει προκυψει θεμα με ατομα που δεν υπαρχουν να μας αντικαταστησουν και παροτι τα στελεχη θελουν να μου δωσουν την αδεια δεν υπαρχουν ατομα να μεινουν πισω στο ποστο. Σωμα και μερος δεν εχει σημασια εδω, απλα ηθελα τις γνωμες σας για το πως θα κινηθω. Τονιζω οτι δεν εχω βυσμα, ομως στην θητεια μου ημουν φιλοτιμος και δεν καταδεχομαι να μου φανε τις αδειες που τις κρατουσα για να φυγω μια ωρα νωριτερα απο εκει, ποσο μαλλον οταν ολοι οι παλιοι φανταροι τις ειχαν παρει μεχρι κεραιας.

Σκεφτομαι αν τα πραγματα ζορισουν σε μερικες μερες να κινηθω προς αναρρωτικη αδεια, οποτε καθε συμβουλη θα ηταν παραπανω απο δεκτη σε αυτο το κομματι, επειδη τονιζω δεν εχω ιδεα για το πως περνεις αναρρωτικη κλπ, αν και ευελπιστω να παρω μια μεγαλη αναρρωτικη που ισως καλυψει και τις ημερες της κανονικης μου αδειας ωστε να γυρισω πισω μετα απο πχ 30 ημερες που πιθανολογω τα πραγματα θα ειναι καλυτερα, θα κοντευω προς την απολυση και πιθανολογω θα εχουν ερθει ατομα για να μου δωθουν και οι υπολοιπες μερες που δικαιουμαι(π.χ.αιμοδοτικη)

Ευχαριστω- οποιαδήποτε απαντηση δεκτη.

Ενας καταπιεσμένος φαντάρος στην ηπειρωτική Ελλάδα.

τις κανονικές άδειες δεν μπορούν να στις φανε γιατί αλλιώς πρέπει να στις αποζημιώσουν. Ποσες μέρες έχεις συνολο σε άδειες? Κανονικές κ μη
Δημοσ.

τι κανουν μωρε... την ειδαν παλιοι.. δεν προλαβαίνεις να παλιώσεις σε 9 μηνες... :-(

https://www.facebook.com/403456176384879/photos/a.403693196361177.97091.403456176384879/1178230052240817/?type=3&theater

το πολύ 7 είναι είχα σειρές που έχουν πάρει 70 μέρες σε άδειες

Πρώτη φορά το ακούω αυτό.

Να μαντέψω μεταχειρισμένες?

όχι καινούριες

Δημοσ.

τις κανονικές άδειες δεν μπορούν να στις φανε γιατί αλλιώς πρέπει να στις αποζημιώσουν. Ποσες μέρες έχεις συνολο σε άδειες? Κανονικές κ μη

Kαλησπέρα, ναι για τις κανονικες εννοειται το ξερω και δεν μου τις τρωνε, το ζητημα ειναι οτι θελω να παρω και τις ειδικες(αγροτικη) γιατι ΟΛΟΙ οι προηγουμενοι φανταροι τις ειχαν παρει χωρις πολλα πολλα... ποσο μαλλον δε εγω που εκανα και εργο στην μοναδα....

Αρα εχουμε -18 κανονικη 18 ειδικη 8 αιμοδοτικη (2 αιμοδοτικες Χ 4 μερες) περιπου... μαζι με ενα ΣΚ πριν την αδεια μου και γυρναω αρχες Σεπτεμβρη λιγες μερες πριν την απολυση... Συνεπως σε 10 μερες περιπου θα ηθελα να φυγω απο εκει...οπως το εκαναν και οι παλιες σειρες αλλα και οι 9μηνοι της 340

Δημοσ.

γιατί είσαι 12μηνό? wtf :X

η αγροτική είναι στην ευχέρεια του διοικητή να σου την δώσει
Δημοσ.

Kαλησπέρα, ναι για τις κανονικες εννοειται το ξερω και δεν μου τις τρωνε, το ζητημα ειναι οτι θελω να παρω και τις ειδικες(αγροτικη) γιατι ΟΛΟΙ οι προηγουμενοι φανταροι τις ειχαν παρει χωρις πολλα πολλα... ποσο μαλλον δε εγω που εκανα και εργο στην μοναδα....

Αρα εχουμε -18 κανονικη 18 ειδικη 8 αιμοδοτικη (2 αιμοδοτικες Χ 4 μερες) περιπου... μαζι με ενα ΣΚ πριν την αδεια μου και γυρναω αρχες Σεπτεμβρη λιγες μερες πριν την απολυση... Συνεπως σε 10 μερες περιπου θα ηθελα να φυγω απο εκει...οπως το εκαναν και οι παλιες σειρες αλλα και οι 9μηνοι της 340

η αγροτική ειναι στο χερι του διοικητή αν θα την παρεις ή οχι δεν δικαιουσαι κανονικα τπτ πχ εγω περα απο ταπ κ κανονικη δεν πηρα τπτ γι αυτο καποιοι please μην κλαψουριζεται γιατι υπάρχουν την ιδια ωρα συνάδελφοι σας που δεν θα πάρουνουνε ουτε μια μερα τιμητική.
  • Like 1
Δημοσ.

Πάμε τωρα, 18 ειδική με όριο το 12. Αν θέλουν στις δίνουν. Αν σου πουν οχι τελος.

Αίμα ποτε έδωσες ; Πηγές με εντολή ιατρού της μονάδας; Αν ναι, τοτε αποκλείεται να εχεις παει μέσα σε 3μηνο 2 φορες (αν θυμάμαι σωστά) που διαρκεί η αιμοδοτική. Άρα την 1/2 η και τις 2/2 δεν στις δίνουν αν θέλουν. Επίσης, η αιμοδοτική ειναι απο 1 έως 3 ημέρες. Αν θέλουν σου δίνουν 1 και λες ευχαριστώ.

Το ΣΚ γιατι να στο δώσουν;

Μην το παίζεις ιστορία με άδειες που δεν δικαιούσαι (κανονικές, ΤΑΠ) θα βγεις καμένος.

Δημοσ.

πως θα παρεις αγροτικη ρε φιλε; εισαι αγροτης; εχεις χωραφια στο ονομα σου;; στην λαμογια ολοι πρωτοι ειστε

Δημοσ.

Παιδες μπαινω τον Σεπτεμβρη στρατο ξηρας, δεν μου ηρθε χαρτι απλα εκοψα αναβολη και μου ειπαν θα ερθει τελη Αυγουστου.. 

Μπαινει κανενας αλλος απο εδω τοτε;

Επισης τι παιζει με τις αδειες, για αιμα, φοιτητικη κλπ;

Ειμαι φοιτητης. τι δικαιουμαι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...