TheDevilMayCare Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 και απο την μοναδα μου δν θα με εψαχναν αυριο που θα επρεπε να παρουσιαστω; Αναλογα με την περισταση & φυση ασθενειας, [οσο βρισκεσαι σε αδεια] πρεπει να παιζει ακομη το σεναριο: "μη δυναμενος μετακινηθει" = αδειουμπα χορηγουμενη απο τον (οπλιτη) γιατρο του εκαστοτε φρουραρχειου
thephotoshoped Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα σας! Έφτασε και η ώρα για τον στρατό... Τελείωσα τη σχολή μου τώρα σε αυτό το εξάμηνο και αναμένω να ορκιστώ. Η ορκωμοσία της σχολής μου είναι 27/7. Θέλω τη βοήθεια σας σε κάποια βασικά πράγματα/βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσω πλέον. Στη σχολή μου έκανα αίτηση ορκωμοσίας στην οποία συμπεριλαμβάνονταν και ένα χαρτί στο οποίο ζητούσα να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό στρατολογίας. Δεδομένου ότι θέλω να καταταγώ στην ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου πρέπει να πάω σε ΣΥ από 1/7 και μετά. Μου είπαν όσο πιο νωρίς πας τόσο το καλύτερο. Έτσι θέλω μέσα στις πρώτες 10 μέρες του Ιουλίου να πάω για διακοπή αναβολής. Είδα τα έγγραφα που πρέπει να έχω μαζί μου όμως δεν κατάλαβα τι ακριβώς χρειάζεται από τη σχολή μου. Αντίγραφο πτυχίου και αυτό το πιστοποιητικό στρατολογίας; Πως όμως θα πάρω το αντίγραφο πτυχίου εφόσον δεν θα έχει γίνει η ορκωμοσία μου ακόμη;
ziaba Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 κόψε την αναβολή και πήγαινέ το πτυχίο μετά όταν θα το έχεις στα χέρια ή πάρε μια βεβαίωσή από την σχολή ότι το έχεις πάρει το πτυχίο 2
-Dimitris- Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα σας! Έφτασε και η ώρα για τον στρατό... Τελείωσα τη σχολή μου τώρα σε αυτό το εξάμηνο και αναμένω να ορκιστώ. Η ορκωμοσία της σχολής μου είναι 27/7. Θέλω τη βοήθεια σας σε κάποια βασικά πράγματα/βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσω πλέον. Στη σχολή μου έκανα αίτηση ορκωμοσίας στην οποία συμπεριλαμβάνονταν και ένα χαρτί στο οποίο ζητούσα να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό στρατολογίας. Δεδομένου ότι θέλω να καταταγώ στην ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου πρέπει να πάω σε ΣΥ από 1/7 και μετά. Μου είπαν όσο πιο νωρίς πας τόσο το καλύτερο. Έτσι θέλω μέσα στις πρώτες 10 μέρες του Ιουλίου να πάω για διακοπή αναβολής. Είδα τα έγγραφα που πρέπει να έχω μαζί μου όμως δεν κατάλαβα τι ακριβώς χρειάζεται από τη σχολή μου. Αντίγραφο πτυχίου και αυτό το πιστοποιητικό στρατολογίας; Πως όμως θα πάρω το αντίγραφο πτυχίου εφόσον δεν θα έχει γίνει η ορκωμοσία μου ακόμη; Θα πας στη γραμματεια και θα ζητησεις μια ''βεβαιωση περατωσης σπουδων'' και θα την καταθεσεις, οταν ορκιστεις και εχεις το κανονικο πτυχιο σου καταθετεις ενα αντιγραφο του στη στρατολογια. Επισης, εκει που θα πας να το καταθεσεις, ρωτας και ποτε πρεπει να σταματησεις την αναβολη σου, γιατι νομιζω πως οταν τη σταματας σε κατατασουν στην επομενη ΕΣΣΟ, δηλαδη εαν τη σταματησεις τωρα θα σε εχουν για την ΕΣΣΟ του Σεπτεμβρη. Με λιγα λογια, για να πας Νοεμβρη ισως να χρειαστει να τη σταματησεις τελη Αυγουστου - Αρχες Σεπτεμβρη. Υ.Γ. 196 Και σημερα
thephotoshoped Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Θα πας στη γραμματεια και θα ζητησεις μια ''βεβαιωση περατωσης σπουδων'' και θα την καταθεσεις, οταν ορκιστεις και εχεις το κανονικο πτυχιο σου καταθετεις ενα αντιγραφο του στη στρατολογια. Επισης, εκει που θα πας να το καταθεσεις, ρωτας και ποτε πρεπει να σταματησεις την αναβολη σου, γιατι νομιζω πως οταν τη σταματας σε κατατασουν στην επομενη ΕΣΣΟ, δηλαδη εαν τη σταματησεις τωρα θα σε εχουν για την ΕΣΣΟ του Σεπτεμβρη. Με λιγα λογια, για να πας Νοεμβρη ισως να χρειαστει να τη σταματησεις τελη Αυγουστου - Αρχες Σεπτεμβρη. Υ.Γ. 196 Και σημερα Αλήθεια;;; Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες για κατάταξη σε ΕΣΣΟ; Ξέρω ότι από 1/7 έως 31/8 είναι οι ημερομηνίες για κατάταξη τον Νοέμβριο.
-Dimitris- Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Κανε ενα τηλεφωνο στη στρατολογια και ρωτησε τους. Κανενας απο τα φορουμ δεν ειναι πιο αρμοδιος απο αυτους. Μη το αφησεις, γιατι και εγω ηθελα να παρουσιαστω μια ΕΣΣΟ πριν απ'οτι τελικα παρουσιαστηκα επειδη ακουγα διαφορα δεξια και αριστερα. 1
maparios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 10-17 ειναι η ΕΣΣΟ του Νοεμβρη φιλε.. 2015/Ε ΕΣΣΟ εγω.. 36ΚΣ
George56 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 χαχα προσεχε μονο μην σου πεσει το σαπουνι στις τουαλέτες... χαχαχα
suffocater Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 χαχα προσεχε μονο μην σου πεσει το σαπουνι στις τουαλέτες... χαχαχα Εκτός του γεγονοτος οτι μπερδεψες φυλακές με στρατό, στα ελληνικα στρατά ολοι ειναι αντρακλες,μαμιάδες τρελοι,φουλ αρσενικα.Δεν έχει τετοια. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Στην σελίδα του ΓΕΣ ούτε καν ανακοίνωση για τον ατυχο στρατιώτη, πιο σημαντική είναι η δήθεν έρευνα για τα καψωνια στη σσε... 1
siracos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Που είναι το περίεργο ; Πότε δεν είδα ειδικά υψηλόβαθμους αξιωματικούς να ενδιαφέρονται για "φαντάρια", και η σελίδα του ΓΕΣ απευθύνετε μόνο σε αξιωματικούς.
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Η στήλη "μάθε που θα καταταγεις" δεν απευθύνεται σε φαντάρους;
MikeJ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 10-17 ειναι η ΕΣΣΟ του Νοεμβρη φιλε.. 2015/Ε ΕΣΣΟ εγω.. 36ΚΣ Ε ΕΣΣΟ του 15' και έχεις 36 ΚΣ ; 11μηνο κάνεις ; Εγώ 10 κς παιδιά... σε άδεια είμαι.. Απολελέ... Σιχάθηκα τη ζωή μου στο στρατό... το μόνο θετικό που κρατάω είναι κάποιες ωραίες στιγμές και γνωριμίες με παιδιά με τα οποία έπεσε αρκετό γέλιο... κατά τα άλλα σίχαμα μόνο για τα πάντα... βιβλίο θα μπορούσα να γράψω για όλη τη σαπίλα που βίωσα... Για μένα το αποκορύφωμα ήταν το πρωινό σκλαβοπάζαρο μετά την πρωινή αναφορά όπου αφότου οι βυσματοχωμένοι πήγαιναν στα πόστα-γραφεία τους, οι υπόλοιποι φαντάροι περιμέναμε και ερχόντουσαν κάτι 45άρηδες καραβανάδες αρχιλοχίες εμθ με κοιλιές μέχρι το πάτωμα και σαν σύγχρονοι σατράπηδες έλεγαν " Εγώ θέλω 4 " ... " Εγώ θέλω 5" κλπ λές και ήμασταν κομμάτια κρέας απλά... και πολλές φορές να μην φτάνουμε και να τσακώνονται για το ποιος θα πάρει τους πιο πολλούς φαντάρους-σκλάβους.... Αηδία σκέτη... Ειδικά όταν είσαι 27 χρονών και μορφωμένος σιχαίνεσαι τη ζωή σου... Γι αυτό όποιος δε μπορεί να το αποφύγει ή δεν έχει βύσμα συμβουλή μου είναι να μπει μικρός στα 18 όσο είναι ακόμα σε φάση σχολείου-γονιών κλπ προτού σπουδάσει και ζήσει σαν φοιτητής, δουλέψει, έχει σχέση σοβαρή γιατί μετά είναι δυο φορές πιο δύσκολα τα πράγματα. 3
Adyslexicmanwalkedintoabra Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Χμμ,είπα να ρίξω μια ματιά στα απαραίτητα στρατιωτικά και απογοητεύτηκα με τις τιμές.Πολλά λεφτά για ρούχα που θα φορεθούν λιγότερο από 9 μήνες.Τέσπα έχει κάποιος να προτείνει κάποια σελίδα με φθηνές μπλούζες κτλ?
xristos97 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Καλησπερα σας. Σε ποια σελιδα παω για να ενημερωθω σχετικα με την αναβολη μου; Αν δεν κανω λαθος ειναι αυτη https://www.stratologia.gr/enhmervsh_strateyshmvn_anavoli , σωστα; Το προβλημα ειναι οτι ενω συμπληρωνω κανονικα τα στοιχεια μου, μου βγαζει σφαλμα. Ξερετε μηπως γιατι; Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις