Lautrec Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 δεν ξέρω έκανα φαντάρος στο ξηράς πεζικό πέρσι 2015Α ΕΣΣΟ μια χαρά μας άφηναν και ούτε βύσμα ήμουν ούτε τπτ πέρασα σούπερ μάλιστα πήρα 15 κιλά και ακόμα παλεύω να τα χάσω Πώς γίνεται και τόσοι πολλοί παίρνουν κιλά στον στρατό? Τι σκατά τρώτε και παχαίνετε?
Pablo_Hasan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Κρουασάν στεργιου, πολλά ψωμιά, τα σουβλάκια στις εξόδους, κτλ. Αν πριν έκανες αθλητισμό το κόβεις, και ότι ο λίγος και σπαστος υπνος σου γαμαει εντελώς τον μεταβολισμό 1
ziaba Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Πώς γίνεται και τόσοι πολλοί παίρνουν κιλά στον στρατό? Τι σκατά τρώτε και παχαίνετε? Αφού δεν κάνεις τίποτα μόνο τρως λογικό δεν είναι ειδικά αν είσαι σε κάνα φιλάκιο ξέρεις μόνο υπνος, φαϊ και νόβα χεχε
eidikos33 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 εχω 39 πυρετο και επιστρεφω απο 3μερη αδεια αυριο στην μοναδα αμα με πανε νοσοκομειο θα μου δωσουν λετε καμια αναρρωτικη;; η θα μου φανε την κανονικη; επισης θα με βγαλουν εκτος υπηρεσιας;
ziaba Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 ο υπνος μειωνει την θητεία αρκει να κοιμασαι. Καλα μεσημέρι ποιος εκανε σκοπια, περιπολα? Σε μαυρο στρατόπεδο δεν υπαρχουν αυτα που λες. Εμεις σκ που κανονικα ξυπνας 7 αν φυλαγες μέχρι τις 6 δεν σε αφηναν να κοιμηθεις ούτε μια ωρα ενω μπορείς κανονικα. Εγω παντως μετα απο 40 μερες που ειχα off απλα πεθανα στον υπνο ουτε να βγω έξω δεν ηθελα. Οσο για θεματα υγειας ψυχικής σωματικης. Για μηνες μετα ξυπναγα με τον παραμικρό θόρυβο, ημουν στην τσίτα χωρίς λόγο κ αρκετα αλλα. 6 μηνες κοιμομουν ενα 4ωρο την μερα. Ρομποτ κανονικο Την ώρα που δεν είχα υπηρεσία μιλάω δεν ήμουν ο μόνος φαντάρος... Εμάς ήταν έτσι τα νούμερα που κάθε μέρα κοιμόσουν μία ώρα πριν το εγερτήριο 11-01, 01-03, 03-05, 05-07 αν είχες το 03-05 κοιμόσουν μία ώρα και όταν είχες υπηρεσία Παρασκευή- Σάββατο 2 ωρες... εχω 39 πυρετο και επιστρεφω απο 3μερη αδεια αυριο στην μοναδα αμα με πανε νοσοκομειο θα μου δωσουν λετε καμια αναρρωτικη;; η θα μου φανε την κανονικη; επισης θα με βγαλουν εκτος υπηρεσιας; πρέπει να πας αμέσως στο 401 για να σε κρατήσουν εκεί
bilya Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Την ώρα που δεν είχα υπηρεσία μιλάω δεν ήμουν ο μόνος φαντάρος... Εμάς ήταν έτσι τα νούμερα που κάθε μέρα κοιμόσουν μία ώρα πριν το εγερτήριο 11-01, 01-03, 03-05, 05-07 αν είχες το 03-05 κοιμόσουν μία ώρα και όταν είχες υπηρεσία Παρασκευή- Σάββατο 2 ωρες... μα αυτό που σου λέω είναι οτι υπάρχουν κάτι μαύρα στρατόπεδα που δεν γίνεται να μην έχεις υπηρεσία. πριν την μεσημεριανή φρουρά δεν υπήρχε πιθανότητα να κοιμηθεί κανείς , ούτε ακόμα τα σκ
eidikos33 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Την ώρα που δεν είχα υπηρεσία μιλάω δεν ήμουν ο μόνος φαντάρος... Εμάς ήταν έτσι τα νούμερα που κάθε μέρα κοιμόσουν μία ώρα πριν το εγερτήριο 11-01, 01-03, 03-05, 05-07 αν είχες το 03-05 κοιμόσουν μία ώρα και όταν είχες υπηρεσία Παρασκευή- Σάββατο 2 ωρες... πρέπει να πας αμέσως στο 401 για να σε κρατήσουν εκεί οποτε τι να κανω αυριο που θα μπω μεσα? να μην μπω και να παω κατευθειαν στο 401 θες να μου πεις? γιατι αυτοι υπαρχει περιπτωση να μην με πανε 401 και να με κρατησουν μεσα στο ιατρειο της μοναδας?
ParhsG Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέτα τις 17.00 (σε κάποιες μονάδες και 14.30 ) κοιμάσαι κανονικά στον ελεύθερο σου χρόνο ή κάνεις ότι γουστάρεις (κψμ, τηλέφωνο στην μαμά, ταινία στο ταμπλέτ κτλ) αν δεν είσαι εξοδούχος .... Σου-κου (μετά τις 12.00) κοιμάσαι όλη μέρα... έχω σαπίσει στον ύπνο στο στρατό + δεν υπάρχει έτσι άπλα η παροιμία που λέει "ο ύπνος μειώνει την θητεία" Απλά θα έπεσες καλή μονάδα. Σε εμάς φαγητό 14:30 . 15:00 - 15:45 ειχε φρουρά . Μετά στις 17:00 - 19:00 είχε αγγαρίες απογευματινές και τις γλίτωνες μονο αν είχες υπηρεσία εκείνη την ώρα. Εξοδούχοι στις 19. Πρακτικά δεν ειχες χρόνο να κοιμηθείς. Μπορούσες 16-17 αλλά είναι λίγο και στη πράξη θα ηθελες λίγο να ξεκουραστείς απο το τρέξιμο κανένα μπάνιο χώρια που οι άλλοι θα μ@λ@κιζονταν στο θάλαμο.Επίσης θα αρχίζαν να γκαρίζουν απο τις 16:45 (έχει απογευματινή σηκωθείτε - γαμωσταυρίδια κτλ) Αν είχες νούμερο 18-21 ετρωγες αγγαρίες 1 ώρα και μετα αντε να κοιμόσουν 21-22 .Μετά αναφορα ,φασαρία. Κοιμόσουν 23 στη καλύτερη και ξύπναγες 2. Σε άλλες μονάδες καθε βράδυ ειχαν συναγερμό κιόλας.Και να σε πάει 10 μέσα πχ.
ziaba Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 οποτε τι να κανω αυριο που θα μπω μεσα? να μην μπω και να παω κατευθειαν στο 401 θες να μου πεις? γιατι αυτοι υπαρχει περιπτωση να μην με πανε 401 και να με κρατησουν μεσα στο ιατρειο της μοναδας? Έπρεπε να σαι ήδη στο 401 και να σε χουν κάνει εισαγωγή και να κάνεις ζωαρα εκεί
Lautrec Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Κρουασάν στεργιου, πολλά ψωμιά, τα σουβλάκια στις εξόδους, κτλ. Αν πριν έκανες αθλητισμό το κόβεις, και ότι ο λίγος και σπαστος υπνος σου γαμαει εντελώς τον μεταβολισμό Αφού δεν κάνεις τίποτα μόνο τρως λογικό δεν είναι ειδικά αν είσαι σε κάνα φιλάκιο ξέρεις μόνο υπνος, φαϊ και νόβα χεχε Εφιαλτικές καταστάσεις με άλλα λόγια.
Pablo_Hasan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Εφιαλτικές καταστάσεις με άλλα λόγια.Σαπίλα 1
ziaba Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Απλά θα έπεσες καλή μονάδα. Σε εμάς φαγητό 14:30 . 15:00 - 15:45 ειχε φρουρά . Μετά στις 17:00 - 19:00 είχε αγγαρίες απογευματινές και τις γλίτωνες μονο αν είχες υπηρεσία εκείνη την ώρα. Εξοδούχοι στις 19. Πρακτικά δεν ειχες χρόνο να κοιμηθείς. Μπορούσες 16-17 αλλά είναι λίγο και στη πράξη θα ηθελες λίγο να ξεκουραστείς απο το τρέξιμο κανένα μπάνιο χώρια που οι άλλοι θα μ@λ@κιζονταν στο θάλαμο.Επίσης θα αρχίζαν να γκαρίζουν απο τις 16:45 (έχει απογευματινή σηκωθείτε - γαμωσταυρίδια κτλ) Αν είχες νούμερο 18-21 ετρωγες αγγαρίες 1 ώρα και μετα αντε να κοιμόσουν 21-22 .Μετά αναφορα ,φασαρία. Κοιμόσουν 23 στη καλύτερη και ξύπναγες 2. Σε άλλες μονάδες καθε βράδυ ειχαν συναγερμό κιόλας.Και να σε πάει 10 μέσα πχ. Και στις 3 μονάδες που ήμουν η μία ήταν καλύτερη από την άλλη... ναι από τις 8 μέχρι τις 1.30 ήμουν σε πόστο αγγαρεία (πολλές φορές φίδιαζα) μέχρι το συσσίτιο... 14.30 (ή 17:00 ανάλογα την μονάδα) έξοδο αν δεν είχες υπηρεσία ακόμα και στην ασδεν (που ναι στρατηγείο κ όλας) που πέρασα έτσι ήταν απλά είχαν έξοδο στις 15.00... Απογευματινές και νυχτερινές κάναμε όταν είχαμε σπεν μετά ανάλογα με τα κέφια του διοικητή αλλά πολύ σπάνια.. Καλά στα φιλάκια ούτε εξάρτηση δεν φοραγα για να πάω στην σκοπιά τα κρεμαγα όλα πάνω στο g3 και πηγαινα χεχε... Οι καλύτεροι μήνες τις ζωής μου
eidikos33 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Έπρεπε να σαι ήδη στο 401 και να σε χουν κάνει εισαγωγή και να κάνεις ζωαρα εκείκαι απο την μοναδα μου δν θα με εψαχναν αυριο που θα επρεπε να παρουσιαστω;
Pablo_Hasan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Εννοείται ότι θα πάρεις τηλέφωνο και θα ενημερώσεις
ziaba Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 και απο την μοναδα μου δν θα με εψαχναν αυριο που θα επρεπε να παρουσιαστω; πάρε τηλέφωνο στον διμοιρίτη σου ή ακόμα και τώρα στην μονάδα και μίλα με τον αυδμ εκείνος θα ενημερώσει τον διοικητή το πρωί
Προτεινόμενες αναρτήσεις