Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το γνωριζω πολυ καλα πως λειτουργει,οχι δεν ρωτησα το θεμα δεν ειναι να ρωτησεις εσυ ο ιδιος το θεμα ειναι να σε ενημερωνουν απο μονοι τους...τεσπα τωρα θα δουμε! εγω γνωριζω περιπτωση που εστειλε τα χαρτια μετα απο 3 μηνες και τα πηρε και την διαφορα απο τους πρωτους μηνες που ειχε πληρωθει..απλα εγω απολυομαι σε εναν μηνα οποτε δεν ξερω αμα θα προλαβει να εγκριθει τοσο γρηγορα και βγει η αποφαση

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αντε πάλι με τις μπούρδες περί μικρογραφίας για να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα.

Κανονικά πρέπει να σου πληρώσουν και τους προηγούμενους μήνες, είναι το ίδιο με αυτούς που δικαιούνται μειωμένη θητεία και κάνουν τα χαρτιά τους στη μέση της θητείας, δεν είσαι υποχρεωμένος να τα ξέρεις πριν μπεις.

Δημοσ.

Εντάξει άμα εσύ κατάλαβες πως προσπαθώ να δικαιολογήσω το σύστημα προφανώς και βλέπεις φαντάσματα.

Εσύ βασικά ψάχνεις ένα μικρό πάτημα για να κράζεις πάντα το στρατό,οπότε τι διάλογο να κάνει κάποιος μαζί σου :) 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ τα χαρτιά τα πήγα στο 1ο γραφείο και μερίμνησε το στέλεχος για τα υπόλοιπα. Πιθανώς να έχεις πέσει σε γελοίους που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους όμως. Ξέρεις από αυτούς που είναι γεμάτο το ελληνικό δημόσιο  :-D Κυνήγα το μόνος σου, αλλίως δεν θα βγάλεις άκρη. Τράβα στο οικονομικό και ρώτα αν δικαιούσαι, τι να φέρεις και σε ποιόν και αν τα έχει ήδη φέρει πες το και ρώτα τι να κάνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει άμα εσύ κατάλαβες πως προσπαθώ να δικαιολογήσω το σύστημα προφανώς και βλέπεις φαντάσματα.

Εσύ βασικά ψάχνεις ένα μικρό πάτημα για να κράζεις πάντα το στρατό,οπότε τι διάλογο να κάνει κάποιος μαζί σου :)

Eιναι ανεπισημα ο antimod του στρατου. :-D

post-156069-0-04732800-1466615412_thumb.jpg

Δημοσ.

Τι διάλογο να κάνω εγώ με κάποιους που αναπαράγουν τέτοιες δικαιολογίες και δεν το καταλαβαίνουν...

Aris, μπράβο, στο MSpaint το έφτιαξες;

Δημοσ.

Τι διάλογο να κάνω εγώ με κάποιους που αναπαράγουν τέτοιες δικαιολογίες και δεν το καταλαβαίνουν...

Aris, μπράβο, στο MSpaint το έφτιαξες;

Στο κινητό το έφτιαξα...!

Δημοσ.

Τίποτα δεν θα τους κάνουν, και καλά τους περνάνε από πειθαρχικό συμβούλιο, αλλά τα μέλη είναι αυτοί που τους ενθαρρύνουν να τα κάνουν.

Ετσι πρεπει αφου ηθελε να τυφλωθει στο διαβασμα και να περασει απο πανελληνιες στην Ευελπίδων για να εχει ως ανθυπολοχαγος με το που βγει να παιρνει ενα 1000αρικο...

Ας φάει τα καψόνια του τωρα. Eιναι μεσα στο προγραμμα τυφλης υπακοης.

B)

• Like 1
Δημοσ.

Στο πρόγραμμα της ψευτομαγκιας θες να πεις

Kαλα μην κανεις οτι στεναχωριεσαι κιολας, για τους πληρωμενους ιμπεριαλιστες δολοφονους του ΝΑΤΟ,τους Ευελπιδες και τα "εσωτερικα" προβληματα τους.

Ειναι υποκρισια.

Θα επρεπε να χαιροσουν κιολας ή να σου ηταν αδιαφορο οπως πχ. Ανθρωπος της νυχτας μαχαιρωσε αλλον ανθρωπο της νυχτας.

Δλδ. Χεστηκε η Φατμε στο Γενι Τζαμί.

Απλα σχολιαζεις για να σχολιαζεις. ;)

Δημοσ.

Αν δεν είχε spillover και στον έξω κόσμο θα μου ήταν αδιάφορο, αλλά οι κομπλεξικοι βγαίνουν από εκεί και διαταζουν τα παιδιά του κοσμάκη.

Δημοσ.

Νεκρός στρατιώτης στον Προβατώνα Έβρου

Η σορός του νεαρού στρατιώτη μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία. Ο άτυχος νέος δεν ξυπνούσε μέσα στον θάλαμο που υπηρετούσε στον Προβατώνα. Το ΓΕΣ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του νεαρού

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/nekros-stratiwths-ston-provatwna-evroy.4134088.html

άλλος ένας που πήγε τζάμπα και βερεσέ...

κατα τα άλλα στην σσε χύθηκε απλετο φως και το μαχαιρι έφτασε μέχρι το κοκκαλο. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ Υπ’ Αριθμ. 23/2016

Μετά από διερεύνηση του περιστατικού με τους Ευέλπιδες στη ΣΣΕ, δεν προέκυψε τίποτα αξιόποινο.

http://army.gr/default.php?pname=Article&art_id=92019&cat_id=13

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...