dimitrisOP Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Τώρα αυτό με το παιδάκι το έκαναν στα αλήθεια?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Κανε ενα επ'ωμου εσυ και ασκησεις ακριβειας να εισαι ετοιμος. Α, και τη λαντζα. Θα τους πετάμε γόπες για να τους κρατάμε απασχολημένους ρε συ.. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Τι λες, να είναι πλάκα του παπά από πίσω; Τώρα αυτό με το παιδάκι το έκαναν στα αλήθεια?
alexandro7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Παιδιά στα ΚΑΑΥ Αγ.Ανδρέα πως είναι για τους φαντάρους που υπηρετούν η κατάσταση πρόσφατα?
dionisis1925 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Παιδιά στα ΚΑΑΥ Αγ.Ανδρέα πως είναι για τους φαντάρους που υπηρετούν η κατάσταση πρόσφατα? Καλοκαίρι είναι μαρτύριο,χειμώνα ζωάρα.
eidikos33 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 παιδια ειμαι ορφανος απο μητερα αλλα δεν ειμαι προστατης τι μισθο επρεπε να παιρνω 32 ευρω αντι για 8; σε ενα μηνα απολυωμαι θα μου δωσουν την διαφορα αμα τους παω τα χαρτια λετε;;;;
dionisis1925 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 παιδια ειμαι ορφανος απο μητερα αλλα δεν ειμαι προστατης τι μισθο επρεπε να παιρνω 32 ευρω αντι για 8; σε ενα μηνα απολυωμαι θα μου δωσουν την διαφορα αμα τους παω τα χαρτια λετε;;;; Ανάλογα με την οικογενειακή τους κατάσταση, οι στρατεύσιμοι λαμβάνουν: 35 ευρώ τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών 35,22 ευρώ οι παντρεμένοι, οι ορφανοί (από τον ένα γονέα) και τα παιδιά ανύπαντρων μητέρων 100 ευρώ οι ορφανοί (και από τους δύο γονείς) 88,04 ευρώ οι παντρεμένοι με ένα παιδί 140,87 ευρώ οι παντρεμένοι με δύο παιδιά 234,78 ευρώ οι παντρεμένοι με τρία παιδιά 14,67 ευρώ για κάθε παιδί άνω των τριών Άμα όντως δικαιούσαι ίσως πάρεις τον τελευταίο μήνα για τους προηγούμενους μη το σκέφτεσαι καν
eidikos33 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 αυτο ειδα κ εγω γιατι να μην παρω κ τους υπολοιπους μηνες την διαφορα;
Typhoon Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 αυτο ειδα κ εγω γιατι να μην παρω κ τους υπολοιπους μηνες την διαφορα; Εγώ έκανα τα χαρτιά για την περίπτωσή μου στον 3ο μήνα της θητέιας και πήρα τη διαφορά και για τους προηγούμενους πάντως.
dionisis1925 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 αυτο ειδα κ εγω γιατι να μην παρω κ τους υπολοιπους μηνες την διαφορα; Ήξερα παρόμοια περίπτωση που δεν πήρε τίποτα,όταν πληρώνεσαι βάζεις την τζίφρα σου πως πήρες τα λεφτά..μπορούν άνετα να στηριχτούν σε αυτό το πράγμα,μα καλά και εσύ τώρα το πήρες χαμπάρι ?
eidikos33 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 γιατι σε ενημερωνουν πουθενα τι δικαιουσαι ρε φιλε;;;
dionisis1925 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 γιατι σε ενημερωνουν πουθενα τι δικαιουσαι ρε φιλε;;; Ρώτησες εσύ στα γραφεία της μονάδας σου ? Πήρες τηλέφωνο στο ΓΕΣ? Πλέον στο ίντερνετ τα βρίσκουμε όλα.
eidikos33 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 τα χαρτια μου τα ειχα καταθεσει σε ολες τις μοναδες που ειχα μετατεθει απλα μαλλον θα επρεπε να τα ειχα προσκομισει στο οικονομικο...λες να μυριζω τα νυχια μου οτι αυτοι εινα τεμπεληδες και δεν δινουν τα χαρτια εκει που θα επρεπε? και στο κεντρο και στην μοναδα μου μετατεθηκα κατεθεσα πανω απο 5 φορες οικογενειακη κατασταση και πιστοποιητικο θανατου...αυτοι δεν θα επρεπε να μεριμνησουν?
dionisis1925 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 τα χαρτια μου τα ειχα καταθεσει σε ολες τις μοναδες που ειχα μετατεθει απλα μαλλον θα επρεπε να τα ειχα προσκομισει στο οικονομικο...λες να μυριζω τα νυχια μου οτι αυτοι εινα τεμπεληδες και δεν δινουν τα χαρτια εκει που θα επρεπε? και στο κεντρο και στην μοναδα μου μετατεθηκα κατεθεσα πανω απο 5 φορες οικογενειακη κατασταση και πιστοποιητικο θανατου...αυτοι δεν θα επρεπε να μεριμνησουν? Το κάθε γραφείο ασχολείται και με άλλα θέματα,το 1ο πχ για υπηρεσίες,το 3ο για μεταθέσεις-αποσπάσεις,εσύ το πρώτο μήνα που πληρώθηκες φαντάζομαι από κάποιον επιλοχία-αρχιλοχία στο οικονομικό δεν ρώτησες αν δικαιούσαι παραπάνω χρήματα ? Τι να μεριμνήσουν , σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες έτσι λειτουργούν, ο στρατός είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις