vsl Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Αυλώνα πήραμε σύνολο 17 επειδή έσκασε ο Καμμένος. Πιστεύω να θυμηθώ να πάω στη μονάδα.
j0hnn1e Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Αυλώνα πήραμε σύνολο 17 επειδή έσκασε ο Καμμένος. Πιστεύω να θυμηθώ να πάω στη μονάδα. Γιαυτό σε έχουμε χάσει απο όλα τα καλά τόπικ;
vsl Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Γιαυτό σε έχουμε χάσει απο όλα τα καλά τόπικ; Γι' αυτό. Όλη μέρα τάβλι και πινγκ πονγκ, που να βρω χρόνο...
jimakos234 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Λοιπον παιδες, τώρα τελειώνω σχολή, 4 μαθήματα και παρουσίαση πτυχιακής και λέω να κόψω την αναβολή κατα τις 20 ιουνιου για να μπω με την σειρά του Σεπτέμβρη (Ξηρας). Μπορέι να μου εξηγήσει κανείς τι παίζει με την παραμεθώριο και τις φοιτητικές άδειες, αν αφήσω κανενα μάθημα και πηγαινω εξεταστικες και μαζεύω βεβαιώσησ εξέτασης.
frozex Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Μόλις επέστρεψα από Τρίπολη (Κέντρο), όταν είχα γράψει εδώ πως πάω κέντρο Τρίπολη όλοι λέγατε καλό κουράγιο, μάλλον νομίζατε πως παρουσιαζόμουν στο 124 (και εγώ το ίδιο), τελικά παρουσιάστηκα στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού (Στρπδ. Θεόδωρος Κολοκοτρώνης), καμία σχέση με αυτά που περίμενα, το μόνο αρνητικό ήταν οι εγκαταστάσεις που εξωτερικά φαινόντουσαν χάλια, όμως εσωτερικά ήταν και γαμώ, ζεστό νερό κάθε μέρα, πρωινό βούτυρο - μερέντα - μέλι - μαρμελάδα - γάλα -τσάι, πρόγευμα ολόφρεσκο κουλούρι - ντονατς με σοκολάτα - κρουασάν με σοκολάτα - τυρόπιτες - hotdog - ψωμί με αυγό, μεσημέρι κάθε μέρα κρέας (κοτόπουλο - μοσχάρι - χοιρινό - λουκάνικα) εκτός Τετάρτη και Παρασκευή που είχε λαδερό αλλά ακόμη και τότε αν δεν ήσουν φίλος της φασολάδας έτρωγες κανά δυό φέτες τυρί - ψωμί - ταραμά - ελιές - σαλάτα, τέλος βραδινό πάλι κρέας αλλά διαφορετικό από το μεσημέρι, για να σας δώσω να το καταλάβετε αν δεν το έχετε ήδη καταλάβει έτρωγα καλύτερα από το σπίτι μου αν εξαιρέσετε πως μου έλειψε το παστίτσιο, τα γεμιστά και το φρικασέ. Από αξιωματικούς ότι καλύτερο, την πρώτη βδομάδα μας "γάμησαν" για να μάθουμε να συμπεριφερόμαστε και μετά τις υπόλοιπες τρεις λες και ήμασταν φίλοι, ο διοικητής είχε ένα μικρό κόλλημα αλλά και αυτό παλευόταν (κρυβόμασταν), αν έβλεπε στρατιώτη να κάθετε τον έβαζε αγγαρεία χωρίς λογική, τον σήκωνε και γυρνούσαν μαζί το στρατόπεδο, και αν έβλεπε κάτι του έλεγε να το κάνει όσο χαζό και να ήταν, εμένα μια φορά που έτυχε με έβαλε να ξεριζώσω κάτι χόρτα με το χέρι ενώ 5 μέτρα πιο πέρα είχε βάλει άλλο φαντάρο να κόβει τα χόρτα με το χορτοκοπτικό... Φυσικά ξέχασα να πω το πιο βασικό, οι νεοσύλλεκτοι ήμασταν ακριβώς 58 άτομα, και γαμώ τα παιδιά όλοι τους, σήμερα μετά την ορκωμοσία κλαίγαμε που θα χωριστούμε. Πάνω κάτω αυτά είχα και πραγματικά σας εύχομαι ολόψυχα να βρεθείτε κατά την διάρκεια της θητείας σας στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού (βσκ βάλτε μέσο να σας πάει εκεί ) Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2016 από frozex 1
jimakos234 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μόλις επέστρεψα από Τρίπολη (Κέντρο), όταν είχα γράψει εδώ πως πάω κέντρο Τρίπολη όλοι λέγατε καλό κουράγιο, μάλλον νομίζατε πως παρουσιαζόμουν στο 124 (και εγώ το ίδιο), τελικά παρουσιάστηκα στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού (Στρπδ. Θεόδωρος Κολοκοτρώνης), καμία σχέση με αυτά που περίμενα, το μόνο αρνητικό ήταν οι εγκαταστάσεις που εξωτερικά φαινόντουσαν χάλια όμως εσωτερικά ήταν και γαμώ, ζεστό νερό κάθε μέρα, πρωινό βούτυρο - μερέντα - μέλι - μαρμελάδα - γάλα -τσάι, πρόγευμα ολόφρεσκο κουλούρι - ντονατς με σοκολάτα - κρουασάν με σοκολάτα - τυρόπιτες - hotdog - ψωμί με αυγό, μεσημέρι κάθε μέρα κρέας (κοτόπουλο - μοσχάρι - χοιρινό - λουκάνικα) εκτός Τετάρτη και Παρασκευή που είχε λαδερό αλλά ακόμη και τότε αν δεν ήσουν φίλος της φασολάδας έτρωγες κανά δυό φέτες τυρί - ψωμί - ταραμά ελιές - σαλάτα, τέλος βραδινό πάλι κρέας αλλά διαφορετικό από το μεσημέρι, για να σας δώσω να το καταλάβετε αν δεν το έχετε ήδη καταλάβει έτρωγα καλύτερα από το σπίτι μου αν εξαιρέσετε πως μου έλειψε το παστίτσιο, τα γεμιστά και το φρικασέ. Από αξιωματικούς ότι καλύτερο, την πρώτη βδομάδα μας "γάμησαν" για να μάθουμε να συμπεριφερόμαστε και μετά τις υπόλοιπες τρεις λες και ήμασταν φίλοι, ο διοικητής είχε ένα μικρό κόλλημα αλλά και αυτό παλευόταν (κρυβόμασταν), αν έβλεπε στρατιώτη να κάθετε τον έβαζε αγγαρεία χωρίς λογική, τον σήκωνε και γυρνούσαν μαζί το στρατόπεδο, και αν έβλεπε κάτι του έλεγε να το κάνει όσο χαζό και να ήταν, εμένα μια φορά που έτυχε με έβαλε να ξεριζώσω κάτι χόρτα με το χέρι ενώ 5 μέτρα πιο πέρα είχε βάλει άλλο φαντάρο να κόβει τα χόρτα με το χορτοκοπτικό... Φυσικά ξέχασα να πω το πιο βασικό, οι νεοσύλλεκτοι ήμασταν ακριβώς 58 άτομα, και γαμώ τα παιδιά όλοι τους, σήμερα μετά την ορκωμοσία κλαίγαμε που θα χωριστούμε. Πάνω κάτω αυτά είχα και πραγματικά σας εύχομαι ολόψυχα να βρεθείτε κατά την διάρκεια της θητείας σας στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού (βσκ βάλτε μέσο να σας πάει εκεί ) Κατσε ρε φίλε, Τρίπολη σπουδάζω (μωλις γύρισα απο DESEO) ήσουν Αεροπορια, πεζικό, η στο αξιωματικών του πεζικου? (3 διαφορετικα κτισματα) . Στην αεροπορια που ηταν ενας κολλητος μου περασε γαμω, οπως και στο αξιωματικων ενας αλλος, τωρα για το πεζικο δεν ξερω. Το αξιωματικων είσαι πίσω απο το νοσοκομείο, το κoλοκοτρωνης στην πυροσβεστικη και το αεροποριας στον Σταυρο, διoρθωσε με αν λεω κατι λαθος, για το μελλον μου θελω να ξέρω
frozex Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Εγώ πήγα στο Θ. Κολοκοτρώνης, πεζικό, ναι είναι λίγο πιο κάτω από την πυροσβεστική, για αεροπορία (124) μου λέγαν όλοι πως είναι πούτσα (το να πας πεζικάριος και όχι αεροπόρος στο 124). 1
eidikos33 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 11o δεν ειναι καλα καλυτερα να εισαι μεραρχια παντως τωρα αλλαξαν παλι τα πραγματα και σου λενε την μεταθεση πριν φυγεις οποτε δινουν σε ολους το ελαχιστο 10 ημερες
frozex Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 11o δεν ειναι καλα καλυτερα να εισαι μεραρχια παντως τωρα αλλαξαν παλι τα πραγματα και σου λενε την μεταθεση πριν φυγεις οποτε δινουν σε ολους το ελαχιστο 10 ημερες δεν ξέρω πότε πήγες αλλά εμένα μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, (μεραρχία για Κέντρο δεν μπορείς να πας)
eidikos33 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 μεταθεση στην μεραρχια ειναι καλυτερα απο 11ο που τρως ολο το σκατο! πλεον τωρα τ 11ο παιρνει 50 ατομα νεο/κτους σε καθε εσσο
Dare-Devil Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Γνώμες για 525 Μ/Κ ΤΠ Πολύκαστρο Κιλκίς ;Πήρα το φύλλο πορείας προχθές μαζί με την μετάθεση για εκεί.
xSlade Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έχω πάρει αναβολή και ισχύει έως 31/12/2017. Έχω κατανεμηθεί στο ΠΝ. Εάν κάνω αίτηση τώρα για μετάταξη στην ΠΑ ή στις ΕΔ,θα διακοπεί η αναβολή; (ανεξάρτητα το αποτέλεσμα) Εάν δεν με πάνε τελικά στην ΠΑ ή ΕΔ,παραμένω κανονικά στο ΠΝ ή με πάνε στον στρατό ξηράς; Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2016 από xSlade
bilya Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα. Έχω πάρει αναβολή και ισχύει έως 31/12/2017. Έχω καταταχθεί στο ΠΝ. Εάν κάνω αίτηση τώρα για μετάταξη στην ΠΑ,θα ακυρωθεί η αναβολή; (ανεξάρτητα το αποτέλεσμα) Εάν δεν με πάνε τελικά στην ΠΑ,παραμένω κανονικά στο ΠΝ ή με πάνε στον στρατό ξηράς; Δεν έχεις καταταχθει πουθενά πολλοί ειδικα παλαιότεροι ήμασταν πα κ πν αλλα μια χαρα στρατό ξηρας πήγαμε. Τελος εισαι ναυτικό κ θες να πας αεροπορία??? Τι φοβασαι τα συνορα του σκαραμαγκα? 3
ant_ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Γνώμες για 525 Μ/Κ ΤΠ Πολύκαστρο Κιλκίς ; Πήρα το φύλλο πορείας προχθές μαζί με την μετάθεση για εκεί. Γενικα για το πολυκαστρο απο μακρια και αγαπημενοι...καλυτερα στον εβρο παρα εκει περα 1
Tempor Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Γνώμες για 525 Μ/Κ ΤΠ Πολύκαστρο Κιλκίς ; Πήρα το φύλλο πορείας προχθές μαζί με την μετάθεση για εκεί. Πηξ λα μουν. Θα το μαθεις απο πρωτο χερι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις