Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θρησκευτικό > πολιτικό > στρατιωτικό

+1

Αν βάλεις και τα 3 μαζι σε βλέπω να απολύεσαι την επομένη που θα παρουσιαστείς... :mrgreen:

εγω δεδομένου οτι τα πρώτα δε μπορω ουτε ζωγραφιστα να τα βλέπω θα χρησιμοποιήσω τα β και γ :-D

Δημοσ.

Τιγκάραμε στους ναρκαλιευτές να πούμε και τα τάγματα της παραμεθορίου είναι άδεια.

ΟΥΝΑΜΟΥΧΑΘΕΙΤΕ.

Δημοσ.

Τιγκάραμε στους ναρκαλιευτές να πούμε και τα τάγματα της παραμεθορίου είναι άδεια.

ΟΥΝΑΜΟΥΧΑΘΕΙΤΕ.

:lol: :lol: :lol: Δε νομιζω να υπηρετουν ολοι στην αθηνα πια !

Δημοσ.

Πιστεύετε οτι το καλύτερο βύσμα είναι το πολιτικό ή το στρατιωτικό;

Το καλύτερο βύσμα είναι ο σωστός άνθρωπος στην κατάλληλη θέση....μπορεί πράγματα που δεν 8α τα καταφέρει ένα συνταγματάρχης να στα κάνει ένας από το πολιτικό προσωπικό...

Δημοσ.

Έτσι, αυτό ακριβώς, μόνο η θέση μετράει. Επίσης το στρατιωτικό βύσμα θα σας πει ότι μπορεί να κάνει και όχι ότι θέλουν να ακούν τα αυτιά σας (πολιτικό, θρησκευτικό) :) Το πολιτικό προσωπικά μαμεί πολύ άσχημα διότι είναι σε μία θέση άπειρα χρόνια και η μόνη περίπτωση να μην καταφέρει κάτι θα είναι να έρθει σε άμεση αντίθεση με τον άμεσα προϊστάμενο (πιθανότητες μηδέν δλδ). Έχω ακούσει την ατάκα από πολιτικό προσωπικό (γυναίκα προς γυναίκα) γελώντας: "Κανονικά ο ταξίαρχος από εμένα θα έπρεπε να ζητήσει την άδεια απουσίας αφού εγώ είμαι πιο παλιά".

Δημοσ.

Ναι μπορεί ο μπαρμπά θωμάς που πλένει τα σεντόνια στο κέντρο να σου κανονίσει άδεια με τον διοικητή. Μαλακίες.

Δημοσ.

Ναι μπορεί ο μπαρμπά θωμάς που πλένει τα σεντόνια στο κέντρο να σου κανονίσει άδεια με τον διοικητή. Μαλακίες.

όχι αλλα μπορεί ενας γραμματέας-γραφιάς στο ΓΕΣ που περνανε απο τα χερια του οι μεταθεσεις να σε πάει αλλού...

Δημοσ.

Sorry αλλά αυτό που λες στέκει πέρα για πέρα, το πιο εύκολο πράγμα.

Δημοσ.

Δε γνωρίζω για το πολιτικό προσωπικό του ΓΕΣ, αλλά σε κέντρο ή σε μονάδα που υπηρέτησα ήταν κάτι καραβανάκια στα επιτελικά.

Άθερ, τι να σου πω ρε αδερφέ τι γίνεται από πίσω, τα μάτια μου, κρίνοντας από αυτά που ΕΒΛΕΠΑ μου λένε ότι σιγά μην ασχοληθεί ο ταξίαρχος με τον κυριούλη που πλένει τα σεντόνια.

Λες να κάνουν παρεάκι; :-D

Πάντως, είναι απλά τραγικό ρε 'σεις. Να μπεις στην διαδικάσια να βυσματωθείς ακόμα και με πολιτικό προσωπικό; Τόσο πολύ πια; :rolleyes:

Εγώ προσωπικά, στο κέντρο που ήμουν ήξερα τον αρτοποιό. Μου 'λεγε πριν παρουσιαστώ, "μπορώ να πιάσω τον λοχαγό σου, να σου κανονίσει να έρχεσαι το πρωΐ στους φούρνους και να γλυτώνεις την εκπαίδευση". Ούτε καν ασχολήθηκα όμως, τέλοσπα.

Δημοσ.

Δε γνωρίζω για το πολιτικό προσωπικό του ΓΕΣ, αλλά σε κέντρο ή σε μονάδα που υπηρέτησα ήταν κάτι καραβανάκια στα επιτελικά.

Άθερ, τι να σου πω ρε αδερφέ τι γίνεται από πίσω, τα μάτια μου, κρίνοντας από αυτά που ΕΒΛΕΠΑ μου λένε ότι σιγά μην ασχοληθεί ο ταξίαρχος με τον κυριούλη που πλένει τα σεντόνια.

Λες να κάνουν παρεάκι; :-D

Πάντως, είναι απλά τραγικό ρε 'σεις. Να μπεις στην διαδικάσια να βυσματωθείς ακόμα και με πολιτικό προσωπικό; Τόσο πολύ πια; :rolleyes:

Εγώ προσωπικά, στο κέντρο που ήμουν ήξερα τον αρτοποιό. Μου 'λεγε πριν παρουσιαστώ, "μπορώ να πιάσω τον λοχαγό σου, να σου κανονίσει να έρχεσαι το πρωΐ στους φούρνους και να γλυτώνεις την εκπαίδευση". Ούτε καν ασχολήθηκα όμως, τέλοσπα.

και εγώ πιστεύω πως δεν αξίζει να ασχοληθείς ιδιαίτερα με τον στρατό... Η καλύτερη είναι να πάρεις στο χαβαλέ το όλο θέμα και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται...

Δημοσ.

εμεις δε νομιζω να ασχοληθουμε.. δε ξερω αυτοι ομως ποσο θελουν να ασχοληθουν με εμας :P ειμαι και σε μια ηλικια που δε μπορω να ανεχθω και πολλα πολλα απο στρατοκαυλους..

Δημοσ.

Αυτήν την εντύπωση είχα και εγώ, μέχρι που με "πατούσαν" οι βυσματίες και έβγαιναν κάθε σ/κ στο κέντρο, και εγώ μια φορά στις 2 βδομάδες έπαιρνα μια έξοδο.

Δημοσ.

Το πολιτικό προσωπικό είναι μόνιμο εκεί, για πάντα. Οπότε ξέρει πολύ κόσμο και αναπτύσσει φιλίες. Αν έχει φιλίες με τον αξιωματικό και του ζητήσει μία έξοδο για ένα γνωστό του, για το δκτη είναι πανεύκολο, μία υπογραφή θα βάλει, λογιστικές επιπτώσεις μηδέν, σημασία για το στρατεύσιμο τεράστια. Θα έλεγα και για μένα τι πέτυχα λόγω φιλίας με πολλούς αξιωματικούς αλλά σχεδόν κανείς δε θα με πιστέψει ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...