Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω πει ποτέ πως δεν είχα βύσμα, το αντίθετο το έχω τονίσει σε μήνυμα μου παλιότερα.

Δεν νομίζω ότι είχες βύσμα.

Απλά έτυχε όπως και τα υπόλοιπα μέλη του ινσόμνια που κάνανε θητεία στην αεροπορία, στο σκαραμαγκα και στο ΓΕΣ με ειδικότητα ερευνας πληροφορικής. Τυχαία εντελώς, μην ακουτε  αυτά που λένε ότι πάντα θες βυσμά, υπάρχει και ένα ποσοστό που πάει εκεί χωρίς βύσμα. Βέβαια το ποσοστό αυτό στο ινσόμνια είναι γύρω στο 70% τυχαία όμως τα παιδιά μη τα προσβάλουμε και τα θίξουμε οτι ειχαν μπαρμπα στη κορωνη και δεν τους πηραν με την αξια τους...

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαχαχα όντως φίλε, δεν το αρνούμαι άλλωστε ☺ Yolαρα καλά στο στρατό. Ακόμα εκεί ειμαι δλδ, οποτε μην προτρέχουμε!

Ναι, σου την φυλανε, τελευταία μέρα θα σε βάλουν να αδειασεις κάνα σταγερ...

Εχω κατανεμηθει για ναυτικο. Υπαρχει περιπτωση αυτο να αλλαξει μεχρι να τελειωσει και η αναβολη μου? (μεχρι 2024).

Ας ελπίσουμε ότι μέχρι το 2024 θα έχει καταργηθεί αυτή η σαχλαμάρα που κοροϊδεύουν τον κόσμο οι απατεώνες.
Δημοσ.

Κατω ο στρατος ναι στο βυσμα!

Δεν μπορω εγω να προαυλιζομαι, να σιτιζομαι και να κοιμαμαι με σας κωλοφανταρα.

Ετσι τους ελεγες; πετώντας την τελευταια τζουρα απο το τσιγαρο σου σαν τον Mel gibson?

:-D

Κάπως έτσι. Έτσι είναι στο στρατό. Δεν καπνίζω όμως.

Δεν νομίζω ότι είχες βύσμα.

Απλά έτυχε όπως και τα υπόλοιπα μέλη του ινσόμνια που κάνανε θητεία στην αεροπορία, στο σκαραμαγκα και στο ΓΕΣ με ειδικότητα ερευνας πληροφορικής. Τυχαία εντελώς, μην ακουτε  αυτά που λένε ότι πάντα θες βυσμά, υπάρχει και ένα ποσοστό που πάει εκεί χωρίς βύσμα. Βέβαια το ποσοστό αυτό στο ινσόμνια είναι γύρω στο 70% τυχαία όμως τα παιδιά μη τα προσβάλουμε και τα θίξουμε οτι ειχαν μπαρμπα στη κορωνη και δεν τους πηραν με την αξια τους...

Βλέπεις, σε μερικά άτομα ότι και να πείς τρελό σε βγάζουν.

Σου λέω ξεκάθαρα οτι είχα πολλά βυσματα και δεν ήμουν ΕΠ αλλά πιστεύεις ότι θες.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι κρίμα και άδικο να λέμε ότι πάμε πάντα με βύσμα και γνωστό.  Υπάρχουν και άνθρωποι που παίρνουν τις θέσεις με την αξία τους...

Ο γείτονας, ο συγγενής, ο φίλος, ο γνωστός μπορεί να πάνε με πλάγιο τρόπο, προσωπικά δεν θα έβαζα ποτέ βύσμα για να φτιάχτώ στη ζωή μου, άλλο αν η τύχη σου χαμογελάει κάποιες φορές....

Κέντρο παρουσιάστηκα στον Αυλώνα όπου έπεσα σε υψηλόβαθμο στέλεχος που με συμπάθησε και μου έδωσε τα δυο πρωτα σαββατοκυριακα αδεια αλλα στην ορκωμοσια ημουν παρων φυσικα απο το προηγουμενο βραδυ μεσα.

Τη μεταθεση μου την εμαθα  3 μερες πριν βγει επισημα κατα τυχη και ελεγε οτι παω στη γεωγραφικη υπηρεσια στρατου στην Αθήνα όπου ήμουν περίπου 20 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι μου.

Ολοι τοτε αρχισαν να λενε οτι εχω βυσμα και κατι τετοια αλλα ο κοσμος δεν ξερει οτι σε επιλεγουν και τυχαια καποιες φορες. Και τα υπολοιπα παιδια στη μοναδα απ οσο μου ειπαν ελαχιστοι μονο ειχαν βυσμα και τους επέλεξαν επειδή είχαν πτυχίο ιεκ κάποιοι απ όσο μας είπαν και μέτρησε αυτό. Για τη προσφορα μας ο διοικητης, που μας κερναγε χυμο οταν μπαιναμε στο γραφειο του, μας μοίρασε περίπου 25 μέρες τιμιτική άδεια στον καθένα...

Ένα ακόμα μέλος του ινσόμνια είμαι και εγώ που απεχθάνεται την αδικία και τη διαφθορά.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, σου την φυλανε, τελευταία μέρα θα σε βάλουν να αδειασεις κάνα σταγερ...

Και να με βάλουν, δεν θα με πειράξει τόσο πολύ. Δεν ήθελαν να το κάνω αυτό όλη την ώρα, μια στο τόσο, δεν με πειράζει. 

Στο θέμα του βύσματος, εγώ μπορώ να πω ότι εκεί που είμαι (487 ΤΔΒ, που είναι μεν Πεντάγωνο, αλλά είναι μάλλον από τις λιγότερο βυσματικές μονάδες του στρατοπέδου) τα περισσότερα παιδιά είναι με βύσμα και το λένε. Τα περισσότερα επίσης είναι καλά και φιλότιμα παιδιά και κάνουν ότι τους ζητηθεί.

Δημοσ.

Και εγω με Msc απο LSE καθομουν για 6 μηνες να κανω τις πιο ηλιθιες αγγαρίες τα πρωινα και ατελειωτη λατζα.Φαντασου να μην εβαζα και βυσμα

Δημοσ.

Σε σχεση με κατι τει-τζηδες ή απλους αει-τζηδες σιγουρα δεν ειμαι τυχαιος

• Like 1
Δημοσ.

Ο άλλος απο πάνω λέει οτι απο τη σειρά του οι μισοί επιλέχτηκαν "τυχαία" χωρίς βύσμα. Ναι τυχαία θα πει ο 1/1000 οχι οι 10 απο τον θάλαμο.

Πολλοί έχουν βύσμα και δεν το λένε επειδή δεν θέλουν, επειδή ντρέπονται επειδή πολλα.

Edit : δεν θα ξεχάσω τον άλλον στην μονάδα τότε που είχε γινει ο χαμός με τις μεταθέσεις να μου λέει "ο θείος μου ειναι στο γραφείο του τάδε υπουργού, με πήρε τηλέφωνο λέει μην αγχώνεσαι γι τίποτα"

Την επομενη μερα έφυγε για Χίο.

Με το παραπανω να τονίσω οτι μερικοί νομίζουν οτι έχουν βύσμα

Δημοσ.

Επεσε το ματι μου σε αυτο εδω:

Το επίδομα καταβάλλεται στους νέους και νέες ηλικίας από 20 - 29 ετών, εφ’ όσον είναι άνεργοι και παραμείνουν εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων για ένα χρόνο. Το επίδομα ανέρχεται σε 73,37 ΕΥΡΩ τον μήνα και καταβάλλεται για πέντε μήνες, αφού συμπληρωθούν οι 12 μήνες παραμονής στο μητρώο ανέργων.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

•    Να έχουν συμπληρώσει το 20ο έτος της ηλικίας τους ή να έχουν αποκτήσει πτυχίο από Δημόσιο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα λαμβάνοντας τίτλο σπουδών οποιασδήποτε εκπαιδευτικής βαθμίδας ή να έχουν απολυθεί από το στρατό.
•    Η προθεσμία για την εγγραφή στο ειδικό μητρώο νεοεισερχομένων στην αγορά εργασίας  ηλικίας από 20 - 29 ετών είναι τρίμηνη από την συμπλήρωση του 20ου έτους της ηλικίας ή την απόκτηση πτυχίου ή την απόλυση απ’ τον στρατό.

Συγκεκριμενα στην περιπτωση του στρατου,η προσθεσμια ειναι 3 μηνες απο την απολυση.Πως γινεται καποιος να ειναι εγγεγραμμενος 12 μηνες? :huh:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...