Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομουν να το ριξω στην γυμναστικη

Γυμναζόμουν αλλά θυσίαζα ύπνο.Οι άλλοι με κοίταζαν σαν alien.

αλλα απο τι καταλαβα ουτε καταλληλες εγκαταστασεις υπαρχουν,

Ανάλογα το στρατόπεδο.Πολλά έχουν γυμναστήριο ή ακόμα και γήπεδα μπάσκετ αλλά δεν πηγαίνει κανείς μιας και είτε δεν αφήνουν (ευθυνόφοβοι,μην τραυματιστεί κανείς) είτε όλοι κοιμούνται :P

ουτε μια ισορροπημενη διατροφη θα μπορεσω να τηρησω.

Το φαγητό του στρατού σε γενικές γραμμές είναι μέτριο προς κακό(πάλι ανάλογα την μονάδα).

Ισορροπημένη διατροφή ούτε καν.Ειδικά αν έχεις λεφτά είναι πολύ πιθανόν να τρως τις μαλακίες του κψμ)

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν κοιμάσε εύκολα δεν έχεις πρόβλημα στο στρατό. Κοιμάσε 3-4 ωρες το βραδυ και το μεσημέρι 1-2-3 αναλογα τη μονάδα και εισαι κομπλε. Αν δεν τότε είσαι με 3-4 ωρες για μηνες.

Υπάρχουν και μαύρες μονάδες που κοιμάσε μαξ 3 ώρες όλη τη μέρα.

Δημοσ.

Αν δεν έχετε πρόβλημα δυσκοιλιότητας, αποφύγετε τα λουκάνικα.Έχουν κλάψει φαντάροι.

• Like 1
Δημοσ.

Αν κοιμάσε εύκολα δεν έχεις πρόβλημα στο στρατό. Κοιμάσε 3-4 ωρες το βραδυ και το μεσημέρι 1-2-3 αναλογα τη μονάδα και εισαι κομπλε. Αν δεν τότε είσαι με 3-4 ωρες για μηνες.

Υπάρχουν και μαύρες μονάδες που κοιμάσε μαξ 3 ώρες όλη τη μέρα.

Τωρα σοβαρα για πιο λογο ολη αυτη η κακομεταχειριση?3-4 ωρες υπνου ειναι ψυχοφθορο οχι απλα κουραστικο.

Δημοσ.

O απλος φανταρος,ναι δεν μπορει απο οτι φαινεται να κανει τπτ για αυτο,αλλα εξ'αρχης γιατι να γινεται κατι τετοιο ειναι το θεμα.

Δημοσ.

Γιατί στα στρατα ασχολούνται με σκοπιες και πεζά περιπολα. Δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα κάμερες, συναγερμους και άλλα μέτρα ασφαλείας...

• Like 3
Δημοσ.

Γιατι ετσι?

Κατα τα αλλα πηρα τηλεφωνο στρατολογια και παρουσιαζομαι τον Νοεμβριο(μια εβδομαδα πιο νωρις λογω αναβολης).

Το μονο που με προβληματιζει ειναι να βρεθει κατι ωστε ο χρονος να περναει παραγωγικα χωρις να πληττω.Εχω σκεφτει να παρω καποια βιβλια για να μαθω καποια ξενη γλωσσα και με την πρωτη ευκαιρια να δωσω.Το θεμα ειναι θα εχω την δυνατοτητα να διαβαζω?Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω?

Α) Εάν πάθεις κρυολόγημα πρέπει να πας νοσοκομείο μην εμπιστεύεσαι τον ιατρό της μονάδας. ΚΑι πίστεψέμε είναι εύκολο. Εάν μπορείς να φροντήσεις να πας όσο έχει ζέστη (κατ εμέ) .

Β) Στρατό έχεις μεν χρόνο αλλά δεν έχεις. Ανάλωγα που θα πέσεις πάντα. Εάν τρέχεις ασκήσεις και δεν συμμαζέυεται το μόνο που θα σκευτείς είναι να πάρεις άδεια για να δεις δικους σου. Εάν πάλι είσαι μόνιμα σε φυλάκιο τότε ενδείκνυται σφόδρα.

Γιατί στα στρατα ασχολούνται με σκοπιες και πεζά περιπολα. Δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα κάμερες, συναγερμους και άλλα μέτρα ασφαλείας...

Well όσο αφορά στον ΕΣ υπάρχουν μονάδες που έχουν combo και των 2. Προσωπικά επειδή είναι αρκετές εύπαθεις η εγκαταστάσεις καλό είναι να έχεις και τα 2 έτσι εάν γίνει κάτι να υπάρχει άνθρωπος να ρίξει καμία (ή να φάει που μάλλον ποιο πιθανόν είναι από όσο κρίνω από την 188ΜΜΠ).

Δημοσ.

Τωρα σοβαρα για πιο λογο ολη αυτη η κακομεταχειριση?3-4 ωρες υπνου ειναι ψυχοφθορο οχι απλα κουραστικο.

Δεν ξέρω πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα τα 15 τελευταία χρόνια, όπως επίσης παίζει τεράστιο ρόλο η μονάδα και ο διοικητής της (αν πέσεις σε μαλάκα ή πολύ προβλεπέ θα τρέχει όλη την ώρα ασταμάτητα όλη μονάδα) αλλά οι 3-4 ώρες ύπνου (συχνά λιγότερες έχω να σου πω), πραγματικά, ήταν το λιγότερο.

Το 3-4 ώρες ύπνο δεν ήταν τίποτα μπροστά στις στρατηγικές/νικη/ταμς/καταυλισμοι/πελεκυς κλπ, στο μαλάκα που είχαμε διοικητή (με αποτέλεσμα να επαναπατριστώ 2,5 μήνες αργότερα) και στα "καλόπαιδα" που συναντήσαμε όταν πήγαμε και τα υπόλοιπα σκηνικά της θητείας που μας "πιάσανε" (αλλά εμείς δεν γνωρίζαμε ακόμη καθότι εντελώς γράσα και η λέλα νομίζαμε πως είναι κάποια στριπτιζού) :P Τέσπα, τα σκέφτομαι τώρα και γελάω :-D

(συμβουλή, δες το όσο πιο θετικά μπορείς)

Δημοσ.

65 ΚΣ γ@μω τη τρέλα μου

Άντε 2 μήνες και κάτι ψηλά. Εαν δεν τα μετράς θα δεις πόσο φεύγουν.

Δημοσ.

65 ΚΣ γ@μω τη τρέλα μου

Μην αγχώ. Στο 40 ήμερο πάνω θα αρχίσει η τρέλα αν δεν έχεις αρκετές άδειες.

Δημοσ.

52 Κ.Σ. εδώ και γενικά την παλεύω τη φάση, αλλά έχω και άδειες αρκετές (ευτυχώς...)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...