PC_MAGAS Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Κατ εμέ καλύτερα Α Εσσο διότι στο στρατό εάν Αρωστήσεις την έκατσες!
panos0100 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Παιδιά πριν 8 μήνες τα λέγαμε η καλύτερη εσσο που την έζησα και πρόσφατα είναι η Ε του Σεπτεμβρίου, μ άρεσε τόσο πολύ που λέω να ξανά πάω στην επόμενη εσσο στ να δοκιμάσω δηλαδή αν το σκεφτεί κανείς από την μια είχαμε το φαΐ δωρεάν, είχαμε αρκετά πιάτα, μην σας πω για τα σάντουιτς 1,30 το ένα με πατάτες και χοίρινο μέσα
Tempor Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Ισχυει οτι αν μειωσεις το ιωτα σου με επανεξεταση θα πρεπει να υπογραψεις κατι χαρτια;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Για να γίνει μαχίμι
TheDevilMayCare Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Γιατι μπορει ετσι να εχει προσβαση (θεωρητικως!) σε συγκεκριμενους διαγωνισμους-διορισμους...
j0hnn1e Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Για ποιον λόγο να το κάνεις αυτό; Για να γίνει μαχίμι Πήγε Ι6 ψυχολογικό και προσπαθεί να το ρίξει. Φήμες λένε οτι πάνω απο Ι5 πας με ειδικότητα ninja και εκπαιδεύεις κομάντα στη Σαχάρα.
MikeJ Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Πραγματικά ποιος μπαίνει Ιούλιο στρατο ; σκέφτομαι εκείνη την ανηφόρα στη Καλαμάτα που αλλαζαμε 2 φανελακια την ημέρα και ήταν Νοέμβριος όχι Ιούλιος.... 42 κσ....
gokuthelegend Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Πραγματικά ποιος μπαίνει Ιούλιο στρατο ; σκέφτομαι εκείνη την ανηφόρα στη Καλαμάτα που αλλαζαμε 2 φανελακια την ημέρα και ήταν Νοέμβριος όχι Ιούλιος.... 42 κσ.... Εγώ είχα μπει Φεβρουάριο με ψωφόκρυο, επίσης στην Καλαμάτα, και τόσα χρόνια μετά ακόμη την θυμάμαι την ανηφόρα (ήμουν και στον ένα από τους δύο λόχους που ήταν τέρμα πάνω). Παίζει να είχα χάσει 10 κιλά από το πάνω κάτω.
Muchacho Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Κατ εμέ καλύτερα Α Εσσο διότι στο στρατό εάν Αρωστήσεις την έκατσες! Γιατι ετσι? Κατα τα αλλα πηρα τηλεφωνο στρατολογια και παρουσιαζομαι τον Νοεμβριο(μια εβδομαδα πιο νωρις λογω αναβολης). Το μονο που με προβληματιζει ειναι να βρεθει κατι ωστε ο χρονος να περναει παραγωγικα χωρις να πληττω.Εχω σκεφτει να παρω καποια βιβλια για να μαθω καποια ξενη γλωσσα και με την πρωτη ευκαιρια να δωσω.Το θεμα ειναι θα εχω την δυνατοτητα να διαβαζω?Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω?
revolver1990 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Γιατι ετσι? Κατα τα αλλα πηρα τηλεφωνο στρατολογια και παρουσιαζομαι τον Νοεμβριο(μια εβδομαδα πιο νωρις λογω αναβολης). Το μονο που με προβληματιζει ειναι να βρεθει κατι ωστε ο χρονος να περναει παραγωγικα χωρις να πληττω.Εχω σκεφτει να παρω καποια βιβλια για να μαθω καποια ξενη γλωσσα και με την πρωτη ευκαιρια να δωσω.Το θεμα ειναι θα εχω την δυνατοτητα να διαβαζω?Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω? Ανάλογα την μονάδα. Αν έχεις βύσμα και είσαι σε χαλαρή μονάδα θα έχεις χρόνο.Αλλιώς θα κοιμάσαι όπου βρεις. Το μεγαλύτερο πράγμα που δεν μου είπαν για τον στρατό είναι η έλλειψη ύπνου(σπαστός ύπνος και 6-7 ώρες αν είσαι τυχερός ή 4 αν είσαι άτυχος).Στο λέει αυτό άτομο που με 5-6 λειτουργεί. 1
Muchacho Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Καταλαβα... Σκεφτομουν να το ριξω στην γυμναστικη αλλα απο τι καταλαβα ουτε καταλληλες εγκαταστασεις υπαρχουν,ουτε μια ισορροπημενη διατροφη θα μπορεσω να τηρησω.Βυσμα δεν παιζει οποτε μαλλον οπως το βλεπω θα καταληξω να κοιμαμαι οσο μπορω,να σπαταλαω χρηματα στο ΚΨΜ και να λεω καμια παπαρια για να περναει η ωρα.
lifeowner771 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Πραγματικά ποιος μπαίνει Ιούλιο στρατο ; σκέφτομαι εκείνη την ανηφόρα στη Καλαμάτα που αλλαζαμε 2 φανελακια την ημέρα και ήταν Νοέμβριος όχι Ιούλιος.... 42 κσ.... Ιουλιος και κεντρο Σπαρτη. Ζωαρα!!
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Εξαρτάται την μονάδα, σε πολλές και το να αραξεις στο κψμ είναι πολυτέλεια... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις