Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακούω εκεί επιστρέφεις πια. Μνημόνιο for ever που λένε και στο insomnia.

Εγώ χαρισα κιόλας δεν επέστρεψα τίποτα.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα, να πω και γω τη σειρα μου να γελασουμε λιγο

94δ εσσο Μεγαλο Πευκο,231 σειρα . Μπηκα Ιουλιο του 94 και απολυθηκα Οκτωμβριο του 95. Τουτεστιν 15 μηνο. Λιγο πριν τα Ιμια. Μια φορα κομαντο για παντα κομαντο. Για τους μυημενους.....

Εγώ περασα καλα. Μεγαλο Πευκο δυο μηνες.Τηλ ειχε τρια.Για 1500 ατομα.Με καλωδια,ποια κινητα ποια αμστελ! Για φαγητο πηγαιναμε με ερπειν,αναφορα λοχου με ερπειν και αναφορα στρατοπεδου με κολοτουμπες. Δεν θα ξεχασω τον Θαλασσα(αξιωματικος κομαντο με @ρχ1δ1α)μιλουσε 100 μετρα μακρυα στην αλλη ακρη της σειρας των φανταρων στην αναφορα,και τον ακουγα διπλα στο αυτι μου.Στην ορκωμοσια ηταν η πιο ζεστη μερα της πενταετιας και ειχε αργησει μια ωρα ο Στρατηγος στρατου.

Μετα περασα καλυτερα.Δυο μηνες στη Ναουσα τπεν.Δεν θυμαμαι σχεδον τιποτα.Μονο εκπαιδευση εκπαιδευση εκπαιδευση.Οταν φευγαμε για τις Μοιρες,μας λεγανε....τωρα ξεκινα το καψώνι... Και λεγαμε,ποσο πιο πολυ. Δεν φτασαμε ταβανι?

Δεν υπαρχει ταβανι στον στρατο. Εκει που σταματα η τρελα ξεκινα ο Στρατος.Εμεις ειμασταν κληρουχοι οσοι ειμασταν για την Δ Μοιρα Καταδρομων. Μας πηγαν αντι για την Ρεντινα,Δ'ΜΚ,παραμεθοριο.Διεθνες.Φλωδινα.Διπλα στην Αλβανια. Ηταν τοτε που ερχοταν απο τα βουνα.19χρονων με οπλο και ο Στρατηγος του Β Σωματος Στρατου νασε λεει πιαστε τους με καθε τροπο. Ωραια πραγματα! Ειχα και τυχερα. Ειδικη εκπαιδευση σε δολιοφθορες κανα μηνα.Καταστροφες λεει!

Μετα απο δυο μηνες Far Cry Primal Albanian edition,πηγαμε επιτελους στη βαση μας,την Δ'ΜΚ. Καποια κομαντο ειμασταν,μαζι και γω, σε επιλεκτη διμοιρια για επιδειξεις με ξενους στρατους. Το pay book δεν εφτασε για ολες τις ασκησεις που καναμε. Ανοιξα ακομα ενα.

Την ημερα που απολυομουν εκανα γοπινγκ και αποψιλωση.Ωραια πραγματα.

Σημερα μετα απο 21 χρονια ακομα τα θυμαμαι γιατι αν και περασα αυτα που περασα ακομα εχω επαφες με κομαντα που ειμασταν μαζι οπωε και με αξιωματικους. Δυνατη φιλια,οντως. Οταν μαζευεσαι 40 ατομα και μετα απο αμφιβια ασκηση χειμωνα,κουρνιαζεσαι ο ενας κοντα στον αλλον για να στεγνωσεις,ε... με αυτα τα ατομα κολας!

Και καποιοι αναφεραν τους Τουρκους. Ενα θα σας πω..... νιαου γατακια.....!!!

Respect σε ολα τα κομαντο. Καινουριους και παλιους

• Like 3
Δημοσ.

Γι αυτό συμβουλή: Κλείδωνε τα πάντα που σου χρεώνουν. Ακόμα και να κατουριέσαι καλύτερα να κατουρηθείς παρά να σου το βουτήξουν.

Όσο αφορά πετσέτες δεν τις παραδίδεις anyway νομίζω και τα Άρβυλα. Αλλά δεν ξέρω πόσο σου χρησιμεύουν.

Εξαρτάται και την μονάδα. πχ στη δική μου ήμασταν γύρω στα 20κάτι άτομα, κράνη κέβλαρ πάνω στα κρεβάτια, κοινά ντουλάπια στην πλειοψηφία και πολλοί αφήναμε ξεκλείδωτες τις βαλίτσες. Στην αρχή ήμουν αρκετά προσεκτικός, αργότερα θυμάμαι έμπαινα για ντους και ξεχνούσα πορτοφόλι πάνω στο κρεβάτι :P

Οσο καιρό ήμουν περιστατικό κλοπής δεν είχαμε. Ουτε απο προϊγούμενες σειρές είχαμε ακούσει κάτι. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις!

Δημοσ.

Και σε μένα τα ίδια γενικά, δεν παίζουν κλοπές, και παρόλο που δεν αφήνω τα πάντα ξεκλείδωτα συνέχεια, υπάρχει γενικά μεγάλη χαλαρότητα. Καμία σχέση με αυτό που μου περιέγραψαν πριν μπω...

• Super Moderators
Δημοσ.

η θητεία, θα έχουμε κοιμηθεί 3 μήνες κι ως γνωστόν ο ύπνος την μειώνει...

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες έκοψα αναβολή κλαι μπαίνω Σεπτέμβρη.

I almost joined the club.

Καλή επιλογή η Ε εσσο :)

Δημοσ.

Με ποια εννοια;
Ηθλα Σεπτεμβρη κυριως γιατι εχω θεμα με την ζεστη,ζεσταινομαι πολυ ευκολα και φανταζομαι δεν υφισταται η εννοια αρκουδισιον κλπ. Οποτε κανω μπανακι,γεμιζω μπαταρια κ ολα καλα.

Δημοσ.

Με ποια εννοια;

Ηθλα Σεπτεμβρη κυριως γιατι εχω θεμα με την ζεστη,ζεσταινομαι πολυ ευκολα και φανταζομαι δεν υφισταται η εννοια αρκουδισιον κλπ. Οποτε κανω μπανακι,γεμιζω μπαταρια κ ολα καλα.

Έχει ζέστη και τον Σεπτέμβρη.

Απλά πετυχαίνεις 2 group,τελειώνεις Ιούνιο οπότε έχεις όλο το καλοκαίρι,δεν τρως ζέστη(αν πας β.Ελλάδα θα φας κρύο :P )

Είναι η καλύτερη εσσο μαζί με την στ για να μπεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...