Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλα εχει ενδειξη ΥΕΑ. Αν δε θελω να παω, το λεω εκει σωστα; Δεν πρεπει να κανω καποια ενεργεια απο τωρα...

Αν δεν θες τοτε δεν δηλωνεις ΝΑΙ την πρωτη μερα. Αλλα ακομα και να πεις ναι, μπορεις να κοπεις στα αθληματα (πετας την σφαιρα 20εκ απο εσενα...)

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@lary7 μου αρέσει που έγραψες την πραγματικότητα, δηλαδή "μπορείς να κοπείς" και όχι το ψευδές "μπορεί να κοπείς".

ΔΒ, καλή φάση, θα απλώνεις και χαρταετό.

Δημοσ.

Καλημερα παιδια! Παρουσιαζομαι Ναυπλιο - μηχανικο στις 7 του μηνα.. Ολα καλα μεχρι εδω! Εχετε καμια προταση για μετα? Καποια καλη μοναδα να βγαλουμε το υπολοιπο της θητειας? Ροδος - Κω - Λουτρακι τι λενε? Ευχαριστω

Θες βύσμα ΚΑΙ για τα 3.

Ρόδος από παιδιά που ξέρω (μηχανικό ήμουν), ήταν πολύ καλά. Διοικητής, υπηρεσίες, γενικά τουρισμός. Αν μπορείς, πήγαινε.

Στη Κω, είναι επίσης καλά. Έχω φίλη λοχία εκεί, αν πας στείλε pm να σε φτιάξω σε κανένα σκοπέτο. χαχ.

Λουτράκι, πρέπει να είναι επίσης πολύ καλά. Αν γίνεις σκαπανέας θα πας σίγουρα για την εκπαίδευση.

Δημοσ.

Ρανταρ-ίστας στην Σάμο!Φυλάκιο ουσιαστικά και οι υπηρεσίες on-off 15νθημερες (15μέρες μέσα σερί-15μέρες άδεια!)

Εχουν περάσει και 2 χρόνια απο τότε,μπορεί να έχουν αλλάξει τα πάντα.Θυμάμαι χαρακτηριστικά όμως που άλλαζαν οι παρατηρητές σάν τα πουκάμισα και λέγαμε wtf r u?

Δημοσ.

@lary7 μου αρέσει που έγραψες την πραγματικότητα, δηλαδή "μπορείς να κοπείς" και όχι το ψευδές "μπορεί να κοπείς".

ΔΒ, καλή φάση, θα απλώνεις και χαρταετό.

Παντος μη νομιζεις οτι ειναι ευκολο, θελει δεξιοτεχνια ωστε να αποφυγεις η μπαλα να πεσει...στο ποδι σου. :rolleyes:

Καλημερα παιδια! Παρουσιαζομαι Ναυπλιο - μηχανικο στις 7 του μηνα.. Ολα καλα μεχρι εδω! Εχετε καμια προταση για μετα? Καποια καλη μοναδα να βγαλουμε το υπολοιπο της θητειας? Ροδος - Κω - Λουτρακι τι λενε? Ευχαριστω

Απο Αθηνα εισαι? Οι διακοπες κοπηκαν στο Λουτρακι για τους σκαπανεις, αν καταφερεις να πας εκει και καλοκαιρακι μαλιστα θα κανεις ζωαραααα.Ροδος ειναι καλα, και για ποιο hardcore καταστασεις οι Τοξοτες Ξανθης ειναι σταθερη αξια για φιδο-μηχανικαριους.

Δημοσ.

Ρανταρ-ίστας στην Σάμο!Φυλάκιο ουσιαστικά και οι υπηρεσίες on-off 15νθημερες (15μέρες μέσα σερί-15μέρες άδεια!)

Εχουν περάσει και 2 χρόνια απο τότε,μπορεί να έχουν αλλάξει τα πάντα.Θυμάμαι χαρακτηριστικά όμως που άλλαζαν οι παρατηρητές σάν τα πουκάμισα και λέγαμε wtf r u?

true story man ! :P (τουλαχιστον μεχρι και τον περασμενο Μαιο :rolleyes: μετα δε ξερω :X

για κεεμ και υεα που αναφερθηκε πιο πανω:

Στο ΚΕΕΜ ρωτουσαν : Ειναι καποιος που θελει να γινει ΥΕΑ και δε το δηλωσε; Ειναι καποιος που δηλωσε οτι θελει να γινει ΥΕΑ και το μετανιωσε ; Και οσοι το μετανιωσανε απλα τους κοψανε αθληματα :P

(βεβαια ρωτουσαν κ αλλες ρητορικες ερωτησεις ^_^ )

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια! ειναι καιρος ψαξιματος τωρα..

Θες βύσμα ΚΑΙ για τα 3.

Ρόδος από παιδιά που ξέρω (μηχανικό ήμουν), ήταν πολύ καλά. Διοικητής, υπηρεσίες, γενικά τουρισμός. Αν μπορείς, πήγαινε.

Στη Κω, είναι επίσης καλά. Έχω φίλη λοχία εκεί, αν πας στείλε pm να σε φτιάξω σε κανένα σκοπέτο. χαχ.

Λουτράκι, πρέπει να είναι επίσης πολύ καλά. Αν γίνεις σκαπανέας θα πας σίγουρα για την εκπαίδευση.

Ροδο και Λουτρακι ηταν ενας φιλος μου και ειχε περασει πολυ καλα αλλα πανε αρκετα χρονια.. ελπιζω να μην εχει αλλαξει η κατασταση πολυ..

Απο Αθηνα εισαι? Οι διακοπες κοπηκαν στο Λουτρακι για τους σκαπανεις, αν καταφερεις να πας εκει και καλοκαιρακι μαλιστα θα κανεις ζωαραααα.Ροδος ειναι καλα, και για ποιο hardcore καταστασεις οι Τοξοτες Ξανθης ειναι σταθερη αξια για φιδο-μηχανικαριους.

Ναι απο Αθηνα, οποτε με βολευει η αποσταση.. Δε ξερω τι παιζει με τις εξοδους ομως.. Τι εννοεις οι διακοπες κοπηκαν για τους σκαπανεις?

Ξανθη ηταν αλλος ενας φιλος μου, καλα ηταν, αλλα δεν αντεχω το κρυο, οποτε προσπαθω να το αποφυγω :P

Επισης εμαθα για μια μοναδα στο Μενιδι (ΤΕΝΞ). Εχει καποιος εμπειρια απο κει η πληροφοριες? καμια καλη ειδικοτητα ξερουμε? βοηθηστε τον λεουρα :P ευχαριστω και παλι

Δημοσ.

Πώ, γαμάει το ΤΕΝΞ. Παίζει να είναι η καλύτερη ειδικότητα που έχω ακούσει. Αλλά τους στέλνουν βόρεια Ελλάδα γμτ, οπότε δεν παίζει.

• Like 1
Δημοσ.

ε οχι και λεουρας, κωλοψαρο :devil: :devil:

για ΤΕΝΞ θες τεραστιο βυσμα.

χαχα ελα μωρε μια πλακα καναμε :P

η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια δε λενε..? Θες βυσμα επειδη ειναι Αθηνα η επειδη εχει καλες εξοδους?

Δημοσ.

Δε θα κοστισει κατι μια προσπαθεια αν ειναι καλη μοναδα.. Εχω θεμα με την εργασια του μεταπτυχιακου και με τη δουλεια οποτε θελω να ειμαι οσο πιο κοντα γινεται.. και πες η δουλεια παει στα διαλα, η εργασια δε γινεται.. δε με παιρνει

Δημοσ.

Ρε 'συ ΤΕΝΞ, απ' όσο γνωρίζω παίρνουν 8 στρατιώτες κάθε φορά.

δεν ισχυει, παραπάνω είναι, φίλος υπηρέτησε πριν κανα χρονο εκει. Η μονάδα είναι εντελώς βυσματική και αυτό είναι το πρόβλημα, ότι όλοι κάποιον έχουν και γίνονται βυσματομαχίες. Εκεί ισχύει τό όσο πιο ζεστό βύσμα έχεις τόσο το καλύτερο, δηλ. όχι απλά να σε στείλει εκεί αλλά να έχει και τον δίκα απο κοντά.

Ο γνωστός μου είχε βύσμα έναν τέως ΥΦ.ΕΘ.Α.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...