Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πας ψυχολόγο, μια μίνι-συνεντευξη σου κάνουν εδω στο ιατρείο, 10 λεπτά είναι, όχι παραπάνω.

Βεβαίωση οτι έχεις σπιτι για διαμονή θες απο τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποιο θα μένεις. Νομίζω οτι δεν υπάρχει θέμα αν δεν είναι γονέας σου, αλλα δεν παίρνω και όρκο. Εννοείται ότι τη βεβαίωση την προσκομίζεις μια φορα μόνο στην αρχή. Εμάς σου δίνουν μια δυο μέρες που σε αφήνουν να βγεις χωρίς βεβαίωση μέχρι να τη φέρεις. Δεν ξέρω αν ισχύει παντού αυτο όμως.

μια υπευθυνη δηλωση ειναι απο τα κεπ?

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι μία υπεύθυνη δήλωση στα ΚΕΠ π θα γραφεί ο θείος σ ότι ο "ιωαννου" μένει στο σπίτι μας στην οδό "αναληψεως 16" στους γαργαλιανους

Δημοσ.

ζητανε και χαρτι οτι εχεις καπου να πας αμα θες να εχεις διανυκτερευση εκτος στρατοπεδου? στον ψυχολογο τι σε ρωτανε?

Γιατι τοση αγωνια για τον ψυχολογο;

Δημοσ.

Γιατι τοση αγωνια για τον ψυχολογο;

Ύποπτο ύποπτο, αν κάποιο λαγωνικό του στρατού μας παρακολουθεί θα πρέπει να τεντώσει τα αυτιά του και να ανοίξει τα ρουθούνια του...

σε λίγο θα μας ρωτήσει ο τύπος αν τους κάνουν και εξετάσεις για ναρκωτικά από τα ούρα...για έναν φίλο του όμως θα το ρωτήσει ε....για γενικές γνώσεις...

Δημοσ.

εσυ καταλαβες οτι εχω αγωνια για τον ψυχολογο η για την διανυκτερευση??? :)

Στη διανυκτερευση αναφερθηκες για ξεκαρφωμα. Δυσκολα θα ξεγελασεις τους ψυχολογους του στρατου αν σκοπευεις κατι τετοιο.

Δημοσ.

μια υπευθυνη δηλωση ειναι απο τα κεπ?

Και αν τυχόν πάθεις κάτι κατά τη διάρκεια της διανυκτέρευσης θα ευθύνεται ο θείος σου και όχι ο στρατός , για να πάρεις διανυκτέρευση θα πρέπει το σπίτι από το στρατόπεδο να έχει απόσταση μικρότερη από τα 60 χιλιόμετρα.

Δημοσ.

Πόσο υποτίθεται ότι σου πληρώνουν τη κάθε μέρα κανονικής άδειας αν δεν τη πάρεις ; ξέρω είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά με τα άτομα που έχω μπλέξει εδώ πέρα έχω αρχίσει να τα θεωρώ όλα πιθανά. Μας λένε οτι από 20-30 Ιουνίου δε παίρνει άδεια κανένας λόγω της επιθεώρησης που θα γίνει στη μονάδα... και εμείς οι 8μηνοι που απολυομαστε 9 Ιουλίου...πότε θα παρουμε την απολύσεως οεο ; γιατί δε τους βλέπω και να καίγονται ιδιαίτερα να μας την δώσουν σπαστά πιο πριν και βλέπω να μας μένουν κανα 5-6 μέρες υπόλοιπο κανονικής.

Εντάξει και εγώ πιστεύω δε παίζει με τη καμία να γίνει αυτό και λογικά θα μας εξαιρεσουν εν τέλει από την αδειο-απαγορευση όσους απολυομαστε γιατί είμαστε και αρκετοί και θα έχουν θέμα.

Δημοσ.

Πόσο υποτίθεται ότι σου πληρώνουν τη κάθε μέρα κανονικής άδειας αν δεν τη πάρεις ; ξέρω είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά με τα άτομα που έχω μπλέξει εδώ πέρα έχω αρχίσει να τα θεωρώ όλα πιθανά. Μας λένε οτι από 20-30 Ιουνίου δε παίρνει άδεια κανένας λόγω της επιθεώρησης που θα γίνει στη μονάδα... και εμείς οι 8μηνοι που απολυομαστε 9 Ιουλίου...πότε θα παρουμε την απολύσεως οεο ; γιατί δε τους βλέπω και να καίγονται ιδιαίτερα να μας την δώσουν σπαστά πιο πριν και βλέπω να μας μένουν κανα 5-6 μέρες υπόλοιπο κανονικής.

Εντάξει και εγώ πιστεύω δε παίζει με τη καμία να γίνει αυτό και λογικά θα μας εξαιρεσουν εν τέλει από την αδειο-απαγορευση όσους απολυομαστε γιατί είμαστε και αρκετοί και θα έχουν θέμα.

Όταν εννοείς άδεια απολύσεως ? Άδεια απολύσεως δεν υπάρχει,φαντάζομαι υπολογίζεις τις ημέρες που σου έχουν μείνει από την Κανονική άδεια,καμία τιμητική και τις ΤΑΠ.

Η κάθε ημέρα κανονικής άδειας που δεν θα πάρεις κοστίζει 50 ευρώ,δεν νομίζω να τους συμφέρει.

Για να πληρωθείς τις ΤΑΠ θα πρέπει να τις έχεις ζητήσεις 3 φορές και να έχεις φάει άκυρο.

Δημοσ.

Ναι προφανώς μιλάω μόνο για τις κανονικές οι οποίες είναι ουσιαστικά και οι μοναδικές που δε μπορούν να σου πειράξουν με τη καμία ( υποτίθεται τουλάχιστον) σε όλες τις άλλες μπορεί να πέσει τσεκούρι γερό. ( ψιλο- εξαιρούνται η αιμοδοσίας και τα ταπ αλλά και αυτά με αστερίσκο) για τιμητικές δε το συζητάω καν, αν δε τις πάρεις σχετικά άμεσα αφότου στις δώσουν χάνονται για πλάκα άμα το γουστάρουν.

Δημοσ.

Ναι προφανώς μιλάω μόνο για τις κανονικές οι οποίες είναι ουσιαστικά και οι μοναδικές που δε μπορούν να σου πειράξουν με τη καμία ( υποτίθεται τουλάχιστον) σε όλες τις άλλες μπορεί να πέσει τσεκούρι γερό. ( ψιλο- εξαιρούνται η αιμοδοσίας και τα ταπ αλλά και αυτά με αστερίσκο) για τιμητικές δε το συζητάω καν, αν δε τις πάρεις σχετικά άμεσα αφότου στις δώσουν χάνονται για πλάκα άμα το γουστάρουν.

Πόσες ημέρες έχεις συνολικά άδεια ? 

Αν έχεις 10 ημέρες λογικά θα σε διώξουν 28-29 Ιουνίου και θα επιστρέψεις πίσω την τελευταία ημέρα για να πάρεις ταυτότητα.

Καλό θα είναι να έχεις και την νομοθεσία..άμα σου κάνουν μπινιά να είσαι έτοιμος.

Γενικό Επιτελειό Στρατού ΔΝΣΗ Οικονομικού4/α Περί Αποδοχών-Κρατήσεων-Παροχών Στρατιωτικού Προσωπικού

Με το Ν.1207/81 (Σ∆ Ν∆ Α 22/81 ΓΕΕΘΑ) καθορίζεται το υποχρεωτικό της χορήγησης της κανονικής άδειας και σε περίπτωση σοβαρού υπηρεσιακού λόγου, η καταβολή αποζημίωσης για τη μη ληφθείσα κανονική άδεια. Β. Οι περιπτώσεις δικαιολόγησης της αποζημίωσης, διαδικασίες, δικαιολογητικά, ποσό (1/30 βασικού μισθού + χρονοεπιδόματος προσαυξημένου κατά 25%) , κρατήσεις (Φόρος Εισοδήματος, Νοσοκομειακή περίθαλψη και ΤΑΣ) και λοιπά θέματα προβλέπονται από την Π∆4-9/1983 ΓΕΣ/1οΕΓ.

Δημοσ.

Στη διανυκτερευση αναφερθηκες για ξεκαρφωμα. Δυσκολα θα ξεγελασεις τους ψυχολογους του στρατου αν σκοπευεις κατι τετοιο.

Ναι μιλάμε για αστέρια εκεί μέσα.. Σε παίζουν στα δάχτυλα!

Δημοσ.

Φαντάροι ψυχολογοι, aka κοινωνιολογοι, ανθρωπολογοι, απόφοιτοι παιδαγωγικής, κτλ.

Παπατζιλικια, για να λέμε ότι έχουν και ψυχολογους στο στρατό...

• Like 1
Δημοσ.

πριν την απολυση τι πραγματα ζητανε να ξεχρεωσεις απο αυτα που ειχες παρει οταν ειχες παρουσιαστει; εμενα ηδη 2 παραλλαγες ειναι κουρελοπανα

Δημοσ.

μεγάλες στιγμές, ο πανούλης τα λέει εκει με έναν παπα και απο πίσω ναυτης βύσμα, κουβαλάει την ουρά (;) της μπερτας του υπηρετώντας έτσι πιστά την πατρίδα... 

QeXTU7O.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...