j0hnn1e Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Έχω δύο απορίες, 1η: τα smartphones και γενικά τα κινητά με κάμερες επιτρέπονται; (στην σελίδα του στρατού λέει όχι, αλλά όλοι όσοι έχουν πάει βγάζουν περισσότερες selfie από γκόμενα σε τουαλέτα) 2η: με την τουαλέτα πως τα πάτε; τα καταφέρνετε ή στις εξόδους όπου βρείτε; Κρατιώμουν 3 μέρες ορισμένες φορές για να πάω σε γυαλισμένη.
tz3s Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Αντε μπραβο, τωρα εγινες αντρας ελα να δεις ποσο γρηγορα και καλα τεντωνω το κρεβατι... 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Αααα, λες αυτο να εννοουσε, οποιο καραβανι ουρλιαζε:<<...θα σας τεντωσω!!>>
eidikos33 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Καλησπερα σε ολους παιρνω μεταθεση την τριτη. Στην μοναδα που θα παρουσιαστω με στολη εξοδου πρεπει να μπω η με πολιτικα; Επισης τις πρωτες 5 ημερες ειναι η εβδομαδα προσαρμογης; Σε πανε στον διοικητη να παρουσιαστεις; ευχαριστω εκ των προτερων
Typhoon Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Παρουσιάζεσαι με στολή εξόδου, όχι με πολιτικά. Εβδομάδα προσαρμογής είναι 5 μέρες, αν και σε μας ας πούμε είναι 3, οπότε μην το έχεις και σίγουρο 100%. Θα έλεγα τράβα στο 1ο γραφείο ή βρες το όργανο και πες του ότι ήρθες και θα σε καθοδηγήσει αυτός.
eidikos33 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 και εγω απο εναν φιλο εμαθα οτι του ειχαν δωσει 3 στο στρατοπεδο που θα παω γενικα τι σε βαζουν να κανεις? εγω παρουσιαζομαι παρασκευη λετε το σκ να με κρατανε μεχρι το μεσημερι?
Typhoon Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Σε μας πας κατά τις μέρες προσαρμογής πας ιατρείο, περνάς συνέντευξη με διοικητή λόχου και τάγματος, χρεώνεσαι οπλισμό, κλπ ανάλογα τη Σ.Ι. σου, κλπ. Κάποιοι που είχαν έρθει παρασκευή τους δώσανε ΣΚ off μιας και δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα από τα παραπάνω, αλλά φαντάζομαι εξαρτάται από τη μονάδα αυτό.
eidikos33 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Σε μας πας κατά τις μέρες προσαρμογής πας ιατρείο, περνάς συνέντευξη με διοικητή λόχου και τάγματος, χρεώνεσαι οπλισμό, κλπ ανάλογα τη Σ.Ι. σου, κλπ. Κάποιοι που είχαν έρθει παρασκευή τους δώσανε ΣΚ off μιας και δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα από τα παραπάνω, αλλά φαντάζομαι εξαρτάται από τη μονάδα αυτό. ζητανε και χαρτι οτι εχεις καπου να πας αμα θες να εχεις διανυκτερευση εκτος στρατοπεδου? στον ψυχολογο τι σε ρωτανε?
gokuthelegend Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 ζητανε και χαρτι οτι εχεις καπου να πας αμα θες να εχεις διανυκτερευση εκτος στρατοπεδου? στον ψυχολογο τι σε ρωτανε? Για πάρεις διανυκτέρευση θα πρέπει να αποδείξεις ότι έχεις σπίτι στην πόλη που είναι η μονάδα. Προφανώς πρέπει να το αποδείξεις κάπως αυτό, αλλά το αποδεικνύεις μία φορά, δεν χρειάζεται να το αποδυκνύεις κάθε φορά που θα παίρνεις διανυκτέρευση. Εγώ προσωπικά από όσες μονάδες πέρασα δεν πέρασα από κανέναν ψυχολόγο, μόνο από ιατρούς που μου έπαιρναν μίνι συνεντεύξεις (αν καλά σωματικώς, αν είμαι αλλεργικός σε κάτι, αν έχω χτυπήσει πουθενά και άλλα τέτοια).
eidikos33 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 αμα εχει σπιτι ο θειος σου μπορεις να παρεις διανυκτερευση?
Vapir Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Παρουσιάζεσαι με στολή εξόδου, όχι με πολιτικά. Εβδομάδα προσαρμογής είναι 5 μέρες, αν και σε μας ας πούμε είναι 3, οπότε μην το έχεις και σίγουρο 100%. Θα έλεγα τράβα στο 1ο γραφείο ή βρες το όργανο και πες του ότι ήρθες και θα σε καθοδηγήσει αυτός. εγώ είχα παρουσιαστεί με πολιτικά και μου λέει ένας μπάρμπας λοχίας (σοβαρό αξίωμα) "που ήρθες έτσι ? για διακοπές?" όχι για φανταριλίκι του λέω τσαντίζεται κ έκανε σαν γκόμενα με περίοδο , αργότερα του είχα σπάσει τα @@ του ανθρώπου σε τέτοιο βαθμό που όποτε με έβλεπε απ το γραφείο του να ανεβαίνω τις σκάλες σήκωνε τα χέρια ψηλά και έριχνε παναγίες και καταριόταν την ώρα κ τη στιγμή που δούλευε εκει μέσα. #νευρικό 2
_linuslost_ Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Εξαρτάται και που παρουσιαζεσαι ... Άμα είναι σε καμία πόλη μέσα, απλά με παραλλαγή πας κατά τις 7 τ πρωί... Άμα είναι καμία παραμεθόριο πήγαινε με στολή εξόδου
Typhoon Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δεν πας ψυχολόγο, μια μίνι-συνεντευξη σου κάνουν εδω στο ιατρείο, 10 λεπτά είναι, όχι παραπάνω. Βεβαίωση οτι έχεις σπιτι για διαμονή θες απο τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποιο θα μένεις. Νομίζω οτι δεν υπάρχει θέμα αν δεν είναι γονέας σου, αλλα δεν παίρνω και όρκο. Εννοείται ότι τη βεβαίωση την προσκομίζεις μια φορα μόνο στην αρχή. Εμάς σου δίνουν μια δυο μέρες που σε αφήνουν να βγεις χωρίς βεβαίωση μέχρι να τη φέρεις. Δεν ξέρω αν ισχύει παντού αυτο όμως.
suffocater Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δεν πας ψυχολόγο, μια μίνι-συνεντευξη σου κάνουν εδω στο ιατρείο, 10 λεπτά είναι, όχι παραπάνω. Βεβαίωση οτι έχεις σπιτι για διαμονή θες απο τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποιο θα μένεις. Νομίζω οτι δεν υπάρχει θέμα αν δεν είναι γονέας σου, αλλα δεν παίρνω και όρκο. Εννοείται ότι τη βεβαίωση την προσκομίζεις μια φορα μόνο στην αρχή. Εμάς σου δίνουν μια δυο μέρες που σε αφήνουν να βγεις χωρίς βεβαίωση μέχρι να τη φέρεις. Δεν ξέρω αν ισχύει παντού αυτο όμως. Ποια 10 λεπτά,ζήτημα να ήταν 1.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις