warlock9_0 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Οσοι δοκιμοι εχω πετυχει μεχρι τωρα ειναι μεγαλα γιωτομπαλα παντως 3
fotaras13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Εγω φοραω 45 και οι αρβυλες που μου εκαναν ειναι 47 Τους πατους τους εβαλα στον πατο μου βεβαια γιατι δεν με βολεψανε Αλλα οι πατοι ετσι κι αλλιως ειναι για παραπανω απο ενα νουμερα Οι πάτοι και σε μένα απ όσο θυμάμαι άχρηστοι ήτανε και πριν μπω όλοι μου λέγανε να διαθέσω λεφτά να πάρω καλούς πάτους και κάτι τέτοια. Τσάμπα τα λεφτά που είχα δώσει... Τώρα για το μέγεθος 1-2 νούμερα μεγαλύτερο είσαι οκ. Γενικά με άρβυλα δεν είχα ιδιαίτερο θέμα ποτέ σε όλη τη θητεία. βέβαια είχαμε και κάτι γιωτάδες κλαψομούνιδες που διαμαρτύρονταν ότι τους πονάει το νυχάκι τους όταν τα φόραγαν με λίγη ορθοστασία.
dionisis1925 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 εχει βελονα η κασέτα; μάλλον η δική σου βελόνα εχει κολλήσει, αυτη η σαχλαμάρα περί μικρογραφίας που την ακούω απο διαφορους ειναι μια σαπια δικαιολογία για να δικαιολογήσουν τα χάλια μας. Αν ήταν μικρογραφία και καθ'εικονα και καθομοιωση της κοινωνίας, τότε ποιος ο λόγος ύπαρξης του στρατού; Δεν προσφαιρει τίποτα παραπάνω, να γλιτώσουμε και φόρους... Έχει,για κάτι έξυπνους ψευτοεπαναστάτες σαν και εσένα όλα έχουν βελόνα,κασέτες,μυαλά,κύτταρα..τα πάντα όλα. Πολλές δημόσιες υπηρεσίες δεν προσφέρουν τίποτα , εκεί δεν σε βλέπω με το λάβαρο στο χέρι όμως, εσύ πληρώνεις το δικό σου ρεύμα και ενός ακόμα υπαλλήλου της ΔΕΗ,αλλά εκεί δεν σε βλέπω ζεστό σε αντίδραση. Πρέπει να έφαγες πολύ σκατό στο στρατό και σου έχει μείνει το χούι , δεν πειράζει.
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Σοβαρή λογική, ο στρατός είναι χάλια αλλά υπάρχουν και χειρότερα, γιατι δεν λες για αυτά. Τα λέτε όλοι οι στρατοκαυλοι, νομίζετε ότι μπορείτε να κρυφτειτε πίσω από το δάχτυλο σας. Καημένε, το χούι το έχεις εσύ που προσπαθείς να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα.
tritonas00 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 τότε ποιος ο λόγος ύπαρξης του στρατού; Ο τοπικος σουβλατζης, ληστης να γινει? 5
dionisis1925 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Σοβαρή λογική, ο στρατός είναι χάλια αλλά υπάρχουν και χειρότερα, γιατι δεν λες για αυτά. Τα λέτε όλοι οι στρατοκαυλοι, νομίζετε ότι μπορείτε να κρυφτειτε πίσω από το δάχτυλο σας. Καημένε, το χούι το έχεις εσύ που προσπαθείς να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα. Άμα ήμουνα στρατοκαυλος θα πήγαινα για μόνιμος και δεν θα συμβούλευα γνωστούς να πάρουν απαλλαγές για να μην χάνουν χρόνο από την ζωή τους. Φυσικά μόνο η δική σου λογική είναι η σωστή και όλων των υπολοίπων δεν είναι και δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω τίποτα,εσένα προσπαθώ να καταλάβω που για όλα σου φταίει ο στρατός,για την κατσίκα του γείτονα ο στρατός θα σου φταίει,ωραία μυαλά,να τα χαίρεσαι. Καημένος δεν ξέρω ποιος είναι,πάντως εγώ τα βλέπω πιο σφαιρικά τα πράγματα , εσύ έχεις κολλήσει σε μια ευθεία. Για τις αναμονές σε δημόσιο νοσοκομείο για να μπει κάποιος άνθρωπος για χειρουργείο,προφανώς και εκεί ο στρατός θα φταίει.. Ε ρε τι κακό κάνει τελικά ο στρατός.. 1
aris1986 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Για τα θυματα της Μαρφιν ο στρατος φταιει. Για τον Γρηγοροπουλο ο στρατος φταιει. Για την Leeman brothers o στρατος φταιει. Για την αριστερη παρενθεση ο στρατος φταιει. Ποιος ειμαι; 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 συνηθισμένες δικαιολογίες, μικρογραφία της κοινωνίας, για τα νοσοκομεια και τα νεκροταφεία, γιατι δεν μιλάτε, κτλ Γιατι να μην πουμε και για τον καιρό, σε θέμα για τον στρατο ειμαστε. Το αστειο ειναι ότι εμμεσα τα δικαιολογείς και δεν το παραδεχεσαι, μπορει να μην το καλαβαινεις όμως. Για τον συγκεκριμένο, ασχετα αν ειχε βύσμα ή όχι, που εγώ καν δεν ανεφερα, το ότι ήταν σε θέση να διατάζει άλλους δειχνει απλά την καταντια του στρατού και τιποτα άλλο. Ούτε κατσίκες του γειτονα, ούτε ιστορίες για αγριους
j0hnn1e Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Ο τοπικος σουβλατζης, ληστης να γινει? Είχε πάει πριν χρόνια να κλείσει το κέντρο στο Ναύπλιο απ' οτι έχω ακούσει. Ε αντέδρασε όλη η κοινωνία (που σνομπάρει κατα τα άλλα τους φαντάρους), τα καφενέ, τα δωμάτια της οργής και τα φαγάδικα, πέσανε μερικές μίζες, όλα καλά.
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 στο Ναυπλιο το σουβλατζίδικο που ειναι απεναντι απο το κεν, πρώην καραβανάς το έχει
dionisis1925 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 συνηθισμένες δικαιολογίες, μικρογραφία της κοινωνίας, για τα νοσοκομεια και τα νεκροταφεία, γιατι δεν μιλάτε, κτλ Γιατι να μην πουμε και για τον καιρό, σε θέμα για τον στρατο ειμαστε. Το αστειο ειναι ότι εμμεσα τα δικαιολογείς και δεν το παραδεχεσαι, μπορει να μην το καλαβαινεις όμως. Για τον συγκεκριμένο, ασχετα αν ειχε βύσμα ή όχι, που εγώ καν δεν ανεφερα, το ότι ήταν σε θέση να διατάζει άλλους δειχνει απλά την καταντια του στρατού και τιποτα άλλο. Ούτε κατσίκες του γειτονα, ούτε ιστορίες για αγριους Ποιος διατάζει μωρέ , αυτός ? Ο κάθε ΔΕΑ κερδίζει τον σεβασμό με τον χαρακτήρα του και όχι με το αξίωμα του,αυτός το πολύ πολύ να τον έκαναν οι φαντάροι βαρελάκια και Juke box όποτε θα είχανε καύλες.. Εμείς όταν είχε έρθει Δόκιμος στο τάγμα μας και τον είδαμε να το παίζει αλάνι και προβλεπέ,του είπαμε 2-3 πράγματα και μετά γίναμε οι καλύτεροι φίλοι.. Σε θέμα για του στρατού θα μιλάς για στρατιωτικά θέματα μεγάλε και δεν θα βγάζεις το κόμπλεξ σου και θα φορτώνεις όλα τα προβλήματα της χώρας στο στρατό επειδή εσένα σου άφησε χούι το στρατιωτικό περιβάλλον. Αλλά επειδή σε βλέπω και δεν στροφάρεις,σε αφήνω στην κοσμάρα σου , να θεωρείς πως έχεις δίκιο..γιατί συνήθως κάτι τέτοιοι τύποι σαν και εσένα..για κανα ίντερνετ καλοί είναι..στον έξω κόσμο..τα ίδια σκάτα με αυτά που κράζεις θα είσαι. 1
aris1986 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Οριστε ρε Hasan αντιμιλιταριστης στην ειπε κιολας, μαλλον πρεπει να το κοιταξεις λιγο το χούι...
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 διονυσάκη εσύ είσαι στην κοσμάρα σου, ούτε εσύ υπηρετησες με αυτον ούτε εγώ, το τι έκανε μέσα δεν τον ξερουμε, αυτο που έγραψα ειναι ότι ήταν σε θέση να διατάσσει. Καταλαβαινεις την διαφορά ή θες υποτιτλους; Οριστε ρε Hasan αντιμιλιταριστης στην ειπε κιολας, μαλλον πρεπει να το κοιταξεις λιγο το χούι... μιλησε και η κολλάτζα
Shadows Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Σε φιλο που περυσι το μαρτιο πηρε αναβολη στρατευσης 1 χρονο για ψυχολογικούς λογους απο το ναυτικο,τον καλεσανε φετος οχι στο στρατοπεδο αλλα στο ναυτικο νοσοκομειο,ξερει κανεις τι παιζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις