Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το εγραψα όχι γιατι ήταν φαντάρος αλλά ΔΕΑ, και μάλιστα ειδικών δυνάμεων. Οντως βλαμένοι υπάρχουν παντου, αλλά δεν ξέρω άλλη δουλειά που να τραβάει τόσο πολύ τους βλαμένους.

Ειχα παει λιγα χρονια πριν στη στρατολογια για ενα φιλαρακι, και ηταν εκει ενας τυπας που ειχε χασει το ενα του ποδι, και τον τραβουσαν να δικαιολογησει πως οντως του λειπει.

Δεν πιστευα πως μπορει να ειναι καποιος τοσο ηλιθιος, ακομα και δημοσιος υπαλληλος, αλλα βαλανε τα δυνατα τους για ακομα μια φορα.

ε ναι ντάξει, μπορεί να το έκανε ψέματα για να αποφύγει την στράτευση :D 

Θεωρω πως εφοσον στο επιτρεπει η τσεπη σου και η ζωη σου καλο ειναι να πας οχι για να λες οτι εγω πηγα και μαμαω αλλα επειδη πιστευω πως οταν ζησεις ολες αυτες τις τραγικες καταστασεις(αν πας οπως ολοι χωρις βισμα) εκτιμας διαφορετικα καποια πραγματα(ιδιως αν ανοικεις στην περιπτωση καλομαθημενου βουτυρομπεμπε)

Εννοειται πως δεν ειναι απολυτο και δεν συμβαινει σε οσους θα τυχει να πανε απλα λεω...

αν ειναι να τα εκτιμήσεις όταν σε διατάσσει ο κάθε αγαπη μόνο, καλύτερα να αυτοκτονήσεις...

• Like 1
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

7κσ,32 Συνολικά, έχει βαρέσει διάλυση,ούτε φρουρές ούτε αγγαρίες.Υπνος όλη μέρα.

Δημοσ.

7κσ,32 Συνολικά, έχει βαρέσει διάλυση,ούτε φρουρές ούτε αγγαρίες.Υπνος όλη μέρα.

που είσαι;

Δημοσ.

Μάγκες τις αρβύλες θα τις μεγαλύτερες από τα κανονικά παπούτσια μ; Ρωτάω για να πάρω μεγαλύτερους πάτους από εδώ

Δημοσ.

Εγω φοραω 45 και οι αρβυλες που μου εκαναν ειναι 47

Τους πατους τους εβαλα στον πατο μου βεβαια γιατι δεν με βολεψανε

Αλλα οι πατοι ετσι κι αλλιως ειναι για παραπανω απο ενα νουμερα

• Like 2
Δημοσ.

Πάρε πάτους και δοκιμάζεις αν θα σε βολέψουν.

Καλύτερα να έχεις και να μην τους χρησιμοποιήσεις, παρά μετά να ψάχνεσαι...

• Like 1
Δημοσ.

Προφανως παρε και βλεπεις

Δε μου γλιστρουσαν αλλα δε χωραγε το ποδι μου στην πανω μερια

Μπορει αν εβγαζα τους πατους που ειχε ηδη και αφηνα μονο τους δικους μου να ηταν ενταξει, αλλα εν τελει βολευτηκα και δεν τους ξαναδοκιμασα ποτε

• Like 1
Δημοσ.

για του λόγου το αληθές, παραδειγμα ΔΕΑ ειδικών δυνάμεων. Οι τουρκοι μας έχουν πάρει χαμπάρι εδώ και πολλά χρόνια, μονο οι δικοι μας χαχόλοι δεν καταλαβαινουν τι στρατο έχουμε...

wD8dBZA.jpg

ymEw79x.jpg

Δημοσ.

για του λόγου το αληθές, παραδειγμα ΔΕΑ ειδικών δυνάμεων. Οι τουρκοι μας έχουν πάρει χαμπάρι εδώ και πολλά χρόνια, μονο οι δικοι μας χαχόλοι δεν καταλαβαινουν τι στρατο έχουμε...

wD8dBZA.jpg

ymEw79x.jpg

Ναι είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάποιος ΔΕΑ ΕΔ ειδικά αν έχει βυσματάρα,τώρα εσύ προσπαθείς να μας αποδείξεις πως αυτός έγινε ΔΕΑ στις Ειδικές επειδή πέρασε με αξιόλογο κριτήρια..έγινε μας έπεισες,βασικά και μόνο που ασχολείσαι με τον τύπο μάλλον και εσύ τα ίδια μυαλά κουβαλάς.

Είσαι κατά της στρατιωτικής θητείας και πολύ καλά κάνεις,αλλά δεν είναι ανάγκη να μας ζαλίζεις με τον κάθε μπετόβλακα που υπηρέτησε στο στρατό,κάνε και εσύ μια εκπομπή αλά Ανίτα Πάνια και βγάλε το άχτι σου.

• Like 1
Δημοσ.

Για να καταλάβω την λογική και την νοοτροπία σου, το αν μπήκε ή όχι με βύσμα κάνει τον στρατό λιγότερο ή περισσότερο μπουρδελο απ'οτι είναι;

Το ξέρω ότι αυτά που γράφω τσουζουν, κυρίως αυτούς που αρνούνται την πραγματικότητα...

• Like 1
Δημοσ.

Για να καταλάβω την λογική και την νοοτροπία σου, το αν μπήκε ή όχι με βύσμα κάνει τον στρατό λιγότερο ή περισσότερο μπουρδελο απ'οτι είναι;

Το ξέρω ότι αυτά που γράφω τσουζουν, κυρίως αυτούς που αρνούνται την πραγματικότητα...

Ναι μεγάλε γιατί ο στρατός είναι μια μικρογραφία της χώρας μας ,το ρουσφέτι πάντα επικρατούσε,τώρα αν εσύ θεωρείς πως για εδώ που φτάσαμε φταίει το κάθε νούμερο που βγαίνει στην τηλεόραση για να γελάσει ο κόσμος μπας και βγάλει και αυτός μεροκάματο τι να σου πω μάλλον εσύ είσαι εκτός πραγματικότητας και έχει κολλήσει η βελόνα της κασέτας που παίζεις συνεχώς.

Και σου ξανά τονίζω , είσαι κατά του στρατού μαγκιά σου αλλά όταν κάθεσαι και ασχολείσαι με το που έχει υπηρετήσει το κάθε σούργελο για να κάνεις τις συγκρίσεις σου , συγνώμη που στο λέω αλλά έχεις μεγάλο πρόβλημα.

Δημοσ.

εχει βελονα η κασέτα; μάλλον η δική σου βελόνα εχει κολλήσει, αυτη η σαχλαμάρα περί μικρογραφίας που την ακούω απο διαφορους ειναι μια σαπια δικαιολογία για να δικαιολογήσουν τα χάλια μας. 

Αν ήταν μικρογραφία και καθ'εικονα και καθομοιωση της κοινωνίας, τότε ποιος ο λόγος ύπαρξης του στρατού; Δεν προσφαιρει τίποτα παραπάνω, να γλιτώσουμε και φόρους...

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...