Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 το εγραψα όχι γιατι ήταν φαντάρος αλλά ΔΕΑ, και μάλιστα ειδικών δυνάμεων. Οντως βλαμένοι υπάρχουν παντου, αλλά δεν ξέρω άλλη δουλειά που να τραβάει τόσο πολύ τους βλαμένους. Ειχα παει λιγα χρονια πριν στη στρατολογια για ενα φιλαρακι, και ηταν εκει ενας τυπας που ειχε χασει το ενα του ποδι, και τον τραβουσαν να δικαιολογησει πως οντως του λειπει. Δεν πιστευα πως μπορει να ειναι καποιος τοσο ηλιθιος, ακομα και δημοσιος υπαλληλος, αλλα βαλανε τα δυνατα τους για ακομα μια φορα. ε ναι ντάξει, μπορεί να το έκανε ψέματα για να αποφύγει την στράτευση Θεωρω πως εφοσον στο επιτρεπει η τσεπη σου και η ζωη σου καλο ειναι να πας οχι για να λες οτι εγω πηγα και μαμαω αλλα επειδη πιστευω πως οταν ζησεις ολες αυτες τις τραγικες καταστασεις(αν πας οπως ολοι χωρις βισμα) εκτιμας διαφορετικα καποια πραγματα(ιδιως αν ανοικεις στην περιπτωση καλομαθημενου βουτυρομπεμπε) Εννοειται πως δεν ειναι απολυτο και δεν συμβαινει σε οσους θα τυχει να πανε απλα λεω... αν ειναι να τα εκτιμήσεις όταν σε διατάσσει ο κάθε αγαπη μόνο, καλύτερα να αυτοκτονήσεις... 1
revolver1990 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 7κσ,32 Συνολικά, έχει βαρέσει διάλυση,ούτε φρουρές ούτε αγγαρίες.Υπνος όλη μέρα.
frozex Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 7κσ,32 Συνολικά, έχει βαρέσει διάλυση,ούτε φρουρές ούτε αγγαρίες.Υπνος όλη μέρα. που είσαι;
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Υπνος όλη μέρα. Eπιτέλους πάλιωσες ρηβόλβα. Αυτά είναι \m/ 1
frozex Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μάγκες τις αρβύλες θα τις μεγαλύτερες από τα κανονικά παπούτσια μ; Ρωτάω για να πάρω μεγαλύτερους πάτους από εδώ
warlock9_0 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Εγω φοραω 45 και οι αρβυλες που μου εκαναν ειναι 47 Τους πατους τους εβαλα στον πατο μου βεβαια γιατι δεν με βολεψανε Αλλα οι πατοι ετσι κι αλλιως ειναι για παραπανω απο ενα νουμερα 2
djcat Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Πάρε πάτους και δοκιμάζεις αν θα σε βολέψουν. Καλύτερα να έχεις και να μην τους χρησιμοποιήσεις, παρά μετά να ψάχνεσαι... 1
warlock9_0 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Προφανως παρε και βλεπεις Δε μου γλιστρουσαν αλλα δε χωραγε το ποδι μου στην πανω μερια Μπορει αν εβγαζα τους πατους που ειχε ηδη και αφηνα μονο τους δικους μου να ηταν ενταξει, αλλα εν τελει βολευτηκα και δεν τους ξαναδοκιμασα ποτε 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 για του λόγου το αληθές, παραδειγμα ΔΕΑ ειδικών δυνάμεων. Οι τουρκοι μας έχουν πάρει χαμπάρι εδώ και πολλά χρόνια, μονο οι δικοι μας χαχόλοι δεν καταλαβαινουν τι στρατο έχουμε...
dionisis1925 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 για του λόγου το αληθές, παραδειγμα ΔΕΑ ειδικών δυνάμεων. Οι τουρκοι μας έχουν πάρει χαμπάρι εδώ και πολλά χρόνια, μονο οι δικοι μας χαχόλοι δεν καταλαβαινουν τι στρατο έχουμε... Ναι είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάποιος ΔΕΑ ΕΔ ειδικά αν έχει βυσματάρα,τώρα εσύ προσπαθείς να μας αποδείξεις πως αυτός έγινε ΔΕΑ στις Ειδικές επειδή πέρασε με αξιόλογο κριτήρια..έγινε μας έπεισες,βασικά και μόνο που ασχολείσαι με τον τύπο μάλλον και εσύ τα ίδια μυαλά κουβαλάς. Είσαι κατά της στρατιωτικής θητείας και πολύ καλά κάνεις,αλλά δεν είναι ανάγκη να μας ζαλίζεις με τον κάθε μπετόβλακα που υπηρέτησε στο στρατό,κάνε και εσύ μια εκπομπή αλά Ανίτα Πάνια και βγάλε το άχτι σου. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Για να καταλάβω την λογική και την νοοτροπία σου, το αν μπήκε ή όχι με βύσμα κάνει τον στρατό λιγότερο ή περισσότερο μπουρδελο απ'οτι είναι; Το ξέρω ότι αυτά που γράφω τσουζουν, κυρίως αυτούς που αρνούνται την πραγματικότητα... 1
dionisis1925 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Για να καταλάβω την λογική και την νοοτροπία σου, το αν μπήκε ή όχι με βύσμα κάνει τον στρατό λιγότερο ή περισσότερο μπουρδελο απ'οτι είναι; Το ξέρω ότι αυτά που γράφω τσουζουν, κυρίως αυτούς που αρνούνται την πραγματικότητα... Ναι μεγάλε γιατί ο στρατός είναι μια μικρογραφία της χώρας μας ,το ρουσφέτι πάντα επικρατούσε,τώρα αν εσύ θεωρείς πως για εδώ που φτάσαμε φταίει το κάθε νούμερο που βγαίνει στην τηλεόραση για να γελάσει ο κόσμος μπας και βγάλει και αυτός μεροκάματο τι να σου πω μάλλον εσύ είσαι εκτός πραγματικότητας και έχει κολλήσει η βελόνα της κασέτας που παίζεις συνεχώς. Και σου ξανά τονίζω , είσαι κατά του στρατού μαγκιά σου αλλά όταν κάθεσαι και ασχολείσαι με το που έχει υπηρετήσει το κάθε σούργελο για να κάνεις τις συγκρίσεις σου , συγνώμη που στο λέω αλλά έχεις μεγάλο πρόβλημα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 εχει βελονα η κασέτα; μάλλον η δική σου βελόνα εχει κολλήσει, αυτη η σαχλαμάρα περί μικρογραφίας που την ακούω απο διαφορους ειναι μια σαπια δικαιολογία για να δικαιολογήσουν τα χάλια μας. Αν ήταν μικρογραφία και καθ'εικονα και καθομοιωση της κοινωνίας, τότε ποιος ο λόγος ύπαρξης του στρατού; Δεν προσφαιρει τίποτα παραπάνω, να γλιτώσουμε και φόρους... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις