Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας φίλος μου ήταν ειδικες δυνάμεις στην Κύπρο . Ούτε νερό για μπάνιο ζεστό ούτε θέρμανση αλλά ούτε τους επετρεπαν sleeping bag .Ετσι μου χε πει . Εντάξει εν μέρη του λεω οκ καψώνιασμα. Ειδικές δυνάμεις είστε καλό σας κάνει ! Πάθανε αρκετά άτομα κρυολογήματα .

Παίζει να είχαν καβατζωσει το πετρέλαιο και να τους πουλούσαν παραμύθια περί εκπαίδευσης ;)

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Κάνε repost και στα ανεκδοτα φίλε. Να' σαι καλά!

Μην το λες Κύπρο 188ΜΜΠ είχαμε ηλιακό αλλά χάλαγε εύκολα.

Ευτυχώς Κύπρο ΣΚΑΕΙ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ (like 40ρια και τα μεσάνυχτα και ο αέρας να είναι λες και σε φυσά σεσουάρ για τα μαλιά) και στο φυλάκειο έχει πάντα ζεστο νερό έτσι παλεύεται χαλαρα μάλιστα να μην πω ότι και το κρύο ντουζ στην Κύπρο το απολαμβάνεις.

Επεξ/σία από PC_MAGAS
Δημοσ.

Σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου.

1)Για το 4ο ειχα την εντυπωση πως μετα το ΚΕΝ και καποια προσθετη εκπαιδευση αλλου πας για το υπολοιπο της θητειας σου παραμεθοριο μεχρι να απολυθεις.Με τα βυσματα τι ακριβως παιζει?Περνανε και αυτοι ΣΠΕΝ κτλ ή μετα το κεντρο(αν τους δεις) τους χανεις?

2)Σε περιπτωση που ειμαι τυχερος και εχω μια ευνοικη θητεια(μεταθεση σε τοποθεσια που εχω δηλωσει ή σε καποια "βυσματικη" μοναδα)παλι ατυχος δεν θα ειμαι γιατι θα φαω τρελο χωσιμο απο τους βυσματιες?Γιατι αυτο που εχω καταλαβει  ειναι πως στις μοναδες για τους κοινους θνητους εισαι τυχερος μεσα στην ατυχια σου ενω στις "βυσματικες" αυτος που ειναι χωρις βυσμα την ηπιε...

Με τα βύσματα είναι μεγάλη η συζήτηση.. Εχω δει 90 μέρες άδεια απολυσεως,έχω δει να "παρακαμπτουν" σπεν,ειδικότητα, εκπαίδευση, αναφορες,να αντί μιλάνε σε ανώτερους (ακόμη και σε υπολοχαγό (2 αστέρια) να απειλούν για μεταθέσεις φαντάρους και υπαξιωματικους,να σε χωνουν για να τη γλυτώσουν αυτοί η γιατί απλα δε σε πάνε.. Και αλλά πολλα ! Παντού υπάρχουν βύσματα το θεμα είναι να ξέρεις αν όντως έχουν και το τι βύσμα έχουν.. (Παπαδες,αστυνομους,στρατιωτικους, πολιτικους,αρχηγούς σωμάτων ασφαλείας κλπ)

Εγώ είμαι στην πόλη μου λόγο κατ εξαίρεσης μετάθεση και έχω τα βύσματα να μου την μπαίνουν..πούλησα παραμύθι ότι έχω υποστράτηγο βύσμα το παιξα και λίγο τρελιτσα(στους φαντάρους μόνο) και σχεδόν ισυχασα..

Δημοσ.

Με τα βύσματα είναι μεγάλη η συζήτηση.. Εχω δει 90 μέρες άδεια απολυσεως,έχω δει να "παρακαμπτουν" σπεν,ειδικότητα, εκπαίδευση, αναφορες,να αντί μιλάνε σε ανώτερους (ακόμη και σε υπολοχαγό (2 αστέρια) να απειλούν για μεταθέσεις φαντάρους και υπαξιωματικους,να σε χωνουν για να τη γλυτώσουν αυτοί η γιατί απλα δε σε πάνε.. Και αλλά πολλα ! Παντού υπάρχουν βύσματα το θεμα είναι να ξέρεις αν όντως έχουν και το τι βύσμα έχουν.. (Παπαδες,αστυνομους,στρατιωτικους, πολιτικους,αρχηγούς σωμάτων ασφαλείας κλπ)

Εγώ είμαι στην πόλη μου λόγο κατ εξαίρεσης μετάθεση και έχω τα βύσματα να μου την μπαίνουν..πούλησα παραμύθι ότι έχω υποστράτηγο βύσμα το παιξα και λίγο τρελιτσα(στους φαντάρους μόνο) και σχεδόν ισυχασα..

Εγώ έπαζα κόντρα σε βυσματάκι να φανταστείς ότι τον έχωνα σε λάντζα όταν ήμουν επόπτης επίτιδες (σαφώς με τα βίας την έκανε) αλλά πήρα εκδίκηση πρίν φύγω (επαναπατριστώ) όταν σήκωσα όλη την 188 και 192 ΜΜΠ για αναφορά με τα σώβρακα επείδη άλλος έπαιζε μαλακίες με το τηλέφωνο. Βέβαια δεν ήταν ο ίδιος βυσματίας που έκανε την βλακεία με το τηλέφωνο και κάηκε και η σειρά μου μαζί αλλά it was a cold revenge.

Απλά θέλει νεύρα τσατάλια όταν κοντράρεσαι με βυζματία.

Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται,

Δίνονται πληροφορίες για το πώς να παρουσιαστείς 1,5 ώρα μετά το τέλος της διορίας, να σε συμπαθήσουν όλα τα στελέχη και τελικά να φύγεις με αναβολή/απαλλαγή μία, μόλις, ημέρα αργότερα.

B)

Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται,

Δίνονται πληροφορίες για το πώς να παρουσιαστείς 1,5 ώρα μετά το τέλος της διορίας, να σε συμπαθήσουν όλα τα στελέχη και τελικά να φύγεις με αναβολή/απαλλαγή μία, μόλις, ημέρα αργότερα.

B)

Για πες μας.

Δημοσ.

Απαλλαγες δε δινουν χωρις αναβολη. Πρεπει να εισαι καραμπινατη περιπτωση και με χονδρο ψυχοπαθολογικο ιστορικο.

• Like 1
Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται,

B)

Δεν υπάρχει διορία στο να παρουσιαστεί κάποιος, απαλλαγή απευθείας παίρνεις Μόνο εφόσον εχεις σοβαρή πάθηση εκτός και αν ντυθηκες γυναίκα και παρουσιάστηκες,γενικά μη το παίζεις έξυπνος και cool , έχουμε υπηρετήσει και ξέρουμε, χαλάρωσε.
  • Like 1
Δημοσ.

Προφανώς εννοεί απαλλαγή αν έχουν εξαντληθεί οι αναβολές για λόγους υγείας.

Όχι μόνο έχετε υπηρετήσει, αλλά ορισμένοι πάθατε και σύνδρομο της Στοκχόλμης...

• Like 2
Δημοσ.

Καντο sticky johnny008 να το εκτυπωνουν, να το εχουν μαζι τους και να παιρνουν απαλλαγη, με την ευγενικη χορηγια του insomnia.gr!

Δημοσ.

πριν παρει καποιος μεταθεση απο την μοναδα που ειναι πως μπορει να δει τι αδειες θα του γραψουν οτι εχει υπολοιπο κλπ? στο επιλοχαδικο σου λενε? 

Δημοσ.

Απαλλαγες δε δινουν χωρις αναβολη. Πρεπει να εισαι καραμπινατη περιπτωση και με χονδρο ψυχοπαθολογικο ιστορικο.

Ειχα παει λιγα χρονια πριν στη στρατολογια για ενα φιλαρακι, και ηταν εκει ενας τυπας που ειχε χασει το ενα του ποδι, και τον τραβουσαν να δικαιολογησει πως οντως του λειπει.

Δεν πιστευα πως μπορει να ειναι καποιος τοσο ηλιθιος, ακομα και δημοσιος υπαλληλος, αλλα βαλανε τα δυνατα τους για ακομα μια φορα.

Δημοσ.

ντάξει, ο τελειωμένος που βγαινει στην τηλεοραση και φωνάζει αγαπη μόνο ήταν ΔΕΑ, αυτα ειναι, ΕΣ foreva...

τα εχουμε ξαναπει ο στρατος ειναι μικρογραφια της κοινωνιας.Ο βλαμενος φανταρος ειναι ο βλαμενος τυπας που θα πετυχεις ο φουστ@ρ@ς εποπ ειναι ο μαλακας υπευθυνος σε μια δουλεια ο καλος εποπ ειναι ο και γαμω υπευθυνος που θα εχεις σε καποια φαση.

Εγω ειχα ιδιο μοτιβο φανταρου(αγαπη μονο φαση) ο οποιος σιχαινοταν τον στρατο (ολη μερα μας επριζε και τι να μας πει ο εποπ για την ζωη του τι εχει καταφερει ο αποτυχημενος )

Δεν ειναι θεμα στρατου ειναι λαου.

Θεωρω πως εφοσον στο επιτρεπει η τσεπη σου και η ζωη σου καλο ειναι να πας οχι για να λες οτι εγω πηγα και μαμαω αλλα επειδη πιστευω πως οταν ζησεις ολες αυτες τις τραγικες καταστασεις(αν πας οπως ολοι χωρις βισμα) εκτιμας διαφορετικα καποια πραγματα(ιδιως αν ανοικεις στην περιπτωση καλομαθημενου βουτυρομπεμπε)

Εννοειται πως δεν ειναι απολυτο και δεν συμβαινει σε οσους θα τυχει να πανε απλα λεω...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...