Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τώρα δεν θα μπεις Μάιο; καλοκαίρι θα είναι φαντάζομαι θα παίζει κανάς ηλιακός (το λογικό του θέματος) θα έχουμε νερό, όταν έρθει ο χειμώνας θα έχεις ήδη στρώσει

Χεχεχε δεν ξέρεις που μπαίνεις... Θα δεις πράγματα και εγκταστασεις από το 1970. Και κουβέρτα ΕΣ 1952 μέχρι τόσο έχω δει!
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Κάνε repost και στα ανεκδοτα φίλε. Να' σαι καλά!

Χεχεχε δεν ξέρεις που μπαίνεις... Θα δεις πράγματα και εγκταστασεις από το 1970. Και κουβέρτα ΕΣ 1952 μέχρι τόσο έχω δει!

χαχαχαχα έτσι το είπα, έχω πληροφορηθεί από άλλους

Δημοσ.

στην καστορια ειχανε παγωσει οι σωληνες του, νερου δουλευανε καποιοι στα ντουζ ,ουτε λογος βεβαια για ζεστο νερο,εκανα 2 φορες μπανιο με -6 βαθμους κ κρυο νερο,μελανιασα ολοκληρος χωρις πλακα

Δημοσ.

1)Οι εξ αναβολης παρουσιαζονται σε ολα τα κεντρα ή μονο δυο(Θηβα,Αυλωνα) δεχονται?

2)Oι εξ αναβολης απο οσο μπαινουν μια εβδομαδα πιο νωρις,τουλαχιστον θα εχουμε καποια εξοδο?

3)Προς το τελος του καλοκαιριου σκεφτομαι να αρχισω την αποταμιευση...Ποσο περιπου ειναι το ελαχιστο ποσο που χρειαζεται ο μεσος φανταρος κατα την διαρκεια της θητειας του,ωστε να ειναι ικανοποιημενος?(Ουτε καπνισμα,ουτε καποια τρελη απαιτηση).

4)Η θητεια κυλαει καπως ετσι? ΚΕΝ->Ορκομωσια->Τοποθετηση σε μοναδα στην παραμεθοριο για το υπολοιπο της θητειας σου?

5)Στο κεντρο οι στρατευσιμοι πληρους θητειας δηλωνουν τοπο προτιμησης?(Το ξερω πως οτι και να δηλωσεις....)

6)Εχω προυπηρεσια/αδειες/πτυχια/πιστοποιητικα για ορισμενες χειρωνακτικες εργασιες(τεχνιτης,χειριστης),τις δηλωνω αβερτα ή δεν δηλωνω τιποτα γιατι κινδυνευω με τρελο χωσιμο?

1. Μόνο αυτά τα δύο συνήθως.

2. Όχι.

3. Νομίζω πως γενικά στη ζωή μου είμαι αρκετά σπάταλος και ειδικά την εποχή που πήγα φαντάρος 2008-2009..με 5 μήνες παραμεθόριο..ξόδεψα περίπου 3 χιλιάρικα.

4. Μάλλον πρέπει να σου απαντήσει κάποιος που υπηρέτησε πιο πρόσφατα..γιατί δεν ξέρω τι παίζει με τα ΣΠΕΝ.

5. Ναι,3 τοποθεσίες.

6. Τίποτα μη δηλώσεις.

Δημοσ.

Παραμεθώριο θές ενα 200-300αρι το μήνα άνετα (εφόσον έχεις εξόδους).

Αν σε πάει 10-15 μεσα / 1 έξω, δεν θες τίποτα, θα σε ταΐζουν ότι έχουν, θα σε π@δανε και θα κοιμάσαι όλη μέρα, άρχοντας!

• Like 1
Δημοσ.

Απο 1η Μαΐου αρχίζει η περίοδος που γίνεται διακοπή αναβολής για να μπω τον Σεπτέμβριο .

Έχει πάει κανείς στρατό στο Υγειονομικό , η έστω ξέρει κανείς να μου πει τι φάση είναι ; Οκ σαφως εξαρτάται την μονάδα, και τα σχετικά, αλλά μέσες άκρες...;

Δημοσ.

Απο 1η Μαΐου αρχίζει η περίοδος που γίνεται διακοπή αναβολής για να μπω τον Σεπτέμβριο .

Έχει πάει κανείς στρατό στο Υγειονομικό , η έστω ξέρει κανείς να μου πει τι φάση είναι ; Οκ σαφως εξαρτάται την μονάδα, και τα σχετικά, αλλά μέσες άκρες...;

Ανάλογα την μονάδα που θα πέσεις δυστυχώς. Η αυλώνα είναι λουξ ξενοδοχείο εκείνη την εποχή, 20 άτομα θάλαμος, ζεστό νερό (συνήθως), φαγητό απάλευτο (όπως και παντού). 

Δημοσ.

Ο Αυλώνας όντως στο 99% μαζεύει τους Υγειονομικάριους για την βασική , αποκεί και πέρα είναι το θέμα το τι παίζει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Αυλώνας όντως στο 99% μαζεύει τους Υγειονομικάριους για την βασική , αποκεί και πέρα είναι το θέμα το τι παίζει...

Εξαρτάται που θα πάς και σε ποιο στρατόπεδο. Π.χ. Χίο έχει 2 (νομίζω) υγειονομικού, το ένα είναι κατάμαυρο το άλλο παλεύεται, δεν μπορεις να ξέρεις απο τώρα. 

Τι επαγγέλεσαι και θα πας υγειονομικό;

Επεξ/σία από j0hnn1e
Δημοσ.

Γιατί σου φαίνεται περίεργο; Στα περισσότερα στρατόπεδα έτσι είναι. Ακόμα και αν είναι πόσιμο, από που θα πίνεις, από τα μπάνια;

Ε νταξει δεν το περιμενα κ ετσι. Στο κεεμ ειχαμε νερο στη σιτιση κανονικα για παραδειγμα, αυτοι δενειχαν καθολου! [απ οτι ελεγε αυτη ... ] Ισως και να εννοουσε ποσιμο , γιατι αλλιως πως κανανε μπανιο θα μου πεις...

Δημοσ.

Ενας φίλος μου ήταν ειδικες δυνάμεις στην Κύπρο . Ούτε νερό για μπάνιο ζεστό ούτε θέρμανση αλλά ούτε τους επετρεπαν sleeping bag .Ετσι μου χε πει . Εντάξει εν μέρη του λεω οκ καψώνιασμα. Ειδικές δυνάμεις είστε καλό σας κάνει ! Πάθανε αρκετά άτομα κρυολογήματα .

Δημοσ.

Θητεία αλεξιπτώτων = βασικός στρατός.

Τώρα για τα ΛΟΚ και τα αμφίβια, απλά είναι πιο άτυχοι.. λιγότερες εκπαιδεύσεις περισσότερη κλεισούρα, λεφτά και ποιότητα γενικότερα. Έχω δει αρκετούς παχύσαρκους στα Αμφίβια. Εκεί πάνε κομμένοι αλεξιπτωτιστές να φανταστείς.

Με το μαλακό, θα πέσω να παίρνω ξεκινώντας απο αρνητικό αριθμό!

Οι ΟΥΚάδες αμφίβιοι είναι

Υ.Γ. Πάντως θεωρώ πως το ταπεινό πεζικό θα χρειάζεται τόνους περισσότερα αρχίδια σε περίπτωση πολέμου, σε σχέση με τις ειδικές δυνάμεις...

Δημοσ.

1)Οι εξ αναβολης παρουσιαζονται σε ολα τα κεντρα ή μονο δυο(Θηβα,Αυλωνα) δεχονται?

2)Oι εξ αναβολης απο οσο μπαινουν μια εβδομαδα πιο νωρις,τουλαχιστον θα εχουμε καποια εξοδο?

3)Προς το τελος του καλοκαιριου σκεφτομαι να αρχισω την αποταμιευση...Ποσο περιπου ειναι το ελαχιστο ποσο που χρειαζεται ο μεσος φανταρος κατα την διαρκεια της θητειας του,ωστε να ειναι ικανοποιημενος?(Ουτε καπνισμα,ουτε καποια τρελη απαιτηση).

4)Η θητεια κυλαει καπως ετσι? ΚΕΝ->Ορκομωσια->Τοποθετηση σε μοναδα στην παραμεθοριο για το υπολοιπο της θητειας σου?

5)Στο κεντρο οι στρατευσιμοι πληρους θητειας δηλωνουν τοπο προτιμησης?(Το ξερω πως οτι και να δηλωσεις....)

6)Εχω προυπηρεσια/αδειες/πτυχια/πιστοποιητικα για ορισμενες χειρωνακτικες εργασιες(τεχνιτης,χειριστης),τις δηλωνω αβερτα ή δεν δηλωνω τιποτα γιατι κινδυνευω με τρελο χωσιμο?

1 νομιζω σε όλα

2 δυστυχώς δεν δίνουν μόνο επισκεπτήριο την δεύτερη Κυριακή (είμαι εξ αναβολής)

3 είναι ανάλογα στον άνθρωπο.. Εγώ είμαι εγκρατής γενικά αλλά λόγο πεσμένης ψυχολογίας στο κέντρο αγοραχα αχρειαστα πραγματα..

4 η θητεία αν δεν εχεις βύσμα παει έτσι: ΚΕΝ > ΚΕΝΤΡΟ/ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ(Σπαρτη,Χαϊδάρι, Λαμία κλπ) > Μονάδα υπηρέτησης >Μονάδα ΣΠΕΝ > Μονάδα υπηρετησης(υπάρχουν κ περιπτώσεις που κάνουν στη μονάδα σπεν γιατί έχουν σχολή σπεν,σε μένα έτσι πήγε!

5: δηλώνεις 3 τοποθεσίες αλλά σου λένε οι ίδιοι αξιωματικοί πως γίνονται για τα ματια των "επάνω" υψηλόβαθμων

6: ας είσαι ο ίδιος ο Αϊνστάιν στο στρατό δε ξέρεις ΤΙΠΟΤΑ! ειδικά κέντρο τιμιτικες δε παίζουν με τίποτα και ας σου λένε ψέματα..μόνο αν παίξεις αγγαρεία με ταξίαρχο θα πάρεις!

Δημοσ.

1 νομιζω σε όλα

2 δυστυχώς δεν δίνουν μόνο επισκεπτήριο την δεύτερη Κυριακή (είμαι εξ αναβολής)

3 είναι ανάλογα στον άνθρωπο.. Εγώ είμαι εγκρατής γενικά αλλά λόγο πεσμένης ψυχολογίας στο κέντρο αγοραχα αχρειαστα πραγματα..

4 η θητεία αν δεν εχεις βύσμα παει έτσι: ΚΕΝ > ΚΕΝΤΡΟ/ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ(Σπαρτη,Χαϊδάρι, Λαμία κλπ) > Μονάδα υπηρέτησης >Μονάδα ΣΠΕΝ > Μονάδα υπηρετησης(υπάρχουν κ περιπτώσεις που κάνουν στη μονάδα σπεν γιατί έχουν σχολή σπεν,σε μένα έτσι πήγε!

5: δηλώνεις 3 τοποθεσίες αλλά σου λένε οι ίδιοι αξιωματικοί πως γίνονται για τα ματια των "επάνω" υψηλόβαθμων

6: ας είσαι ο ίδιος ο Αϊνστάιν στο στρατό δε ξέρεις ΤΙΠΟΤΑ! ειδικά κέντρο τιμιτικες δε παίζουν με τίποτα και ας σου λένε ψέματα..μόνο αν παίξεις αγγαρεία με ταξίαρχο θα πάρεις!

Σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου.

1)Για το 4ο ειχα την εντυπωση πως μετα το ΚΕΝ και καποια προσθετη εκπαιδευση αλλου πας για το υπολοιπο της θητειας σου παραμεθοριο μεχρι να απολυθεις.Με τα βυσματα τι ακριβως παιζει?Περνανε και αυτοι ΣΠΕΝ κτλ ή μετα το κεντρο(αν τους δεις) τους χανεις?

2)Σε περιπτωση που ειμαι τυχερος και εχω μια ευνοικη θητεια(μεταθεση σε τοποθεσια που εχω δηλωσει ή σε καποια "βυσματικη" μοναδα)παλι ατυχος δεν θα ειμαι γιατι θα φαω τρελο χωσιμο απο τους βυσματιες?Γιατι αυτο που εχω καταλαβει  ειναι πως στις μοναδες για τους κοινους θνητους εισαι τυχερος μεσα στην ατυχια σου ενω στις "βυσματικες" αυτος που ειναι χωρις βυσμα την ηπιε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...