Dare-Devil Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Απο την μυωπια τουλαχιστον δεν βγαινεις, εκτος και παραστησεις πως δεν βλεπεις περισσοτερα! Οσο για τη δισκοκηλη, αυτο απο μονο του ειναι πολυ γενικο..Eξαρταται απο την καθε περιπτωση: εαν για παραδειγμα, δεν υπαρχει "περιορισμος της κινητικοτητας, η σαφη παθολογικα, κλινικα, η απεικονιστικα ευρηματα" χανεις την αοπλια. Μπορει δηλαδη να βρεθεις και ι3 κανονικο, ενοπλο ^ ^ ^ Α, και στα παραπανω προσθεσε οτι: σε φανταρο για γιωτοαποδοση απο+κλειεται να κανουν μαγνητική ή αξονική τομογραφία για να διαγνωστει δισκοκηλη του, ενω η απλη ακτινογραφια δεν θα την δειξει..(ο κανονας ειναι αυτος) Το θέμα δεν είναι να την βγάλω καθαρή και να κωλοβαράω. Το θέμα είναι να μην την επιδεινώσω την μέση. Εχω φίλο που δεν δήλωσε ότι έχει θέμα με μέση και τελικά λόγο αυτών που έκανε (σήκωνε βάρη στο στρατοπεδο) την σακάτεψε την μέση του και χειρουργήθηκε άμεσα μετά το στρατό. Για να καταλάβεις σε τι φάση είναι η μέση μου . Απο τα 19 μου μέχρι τώρα (26) πονάω μονίμως επι 24ωρη βάση και χωρίς υπερβολή και δεν έχω την ευλυγισία που είχα πριν . Δηλαδή αμα την λυγίσω προς τα πίσω αρχίζει και πονάει περισσότερο . Όσο την προσέχω και δεν σηκώνω βάρη πολλά απλά πονάω και έχω μάθει να τον αντέχω τον πόνο . Στην καλύτερη περίπτωση κατα την διάρκεια της μέρας να νιώθω πιασμένος για λίγο . Τα γόνατα μου είναι πιασμένα πάντα λόγο της μέσης . Ορθοστασία δεν αντέχω τόσο . Δηλαδή μετά απο μια ώρα όρθιος (ειδικά αν δεν περπατάω) γίνεται τόσο οξύς ο πόνος που πρέπει να κατσω για λίγη ώρα για να ηρεμήσει η μέση . Μαγνητική έχω κάνει αλλα ξεκάθαρα δεν δείχνει δισκοκοιλη . Δείχνει όζους (μικρα κυστίδια ) όπου η γνωματευση πολλών γιατρών είναι ότι πιθανόν αυτά ευθύνονται και ότι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ότι έχω μια μικρή κοίλη όπου δεν την δείχνει η μαγνητική .Γιατί ακόμα και η μανγητική μου παν που είναι ο καλύτερος τρόπος απεικόνισης δεν δίνει 100 % αξιόπιστα αποτελέσματα. Οπότε οι γιατροί μου παν ξεκάθαρα ότι δεν μπορουν να με χειρουργήσουν αφου δεν έχουν εικόνα απο την μανητική παρα μόνο να περιμένω με τα χρόνια να μεγαλώσει η κοίλη (αν είμαι άτυχος) και τότε ίσως έχουμε εικόνα με μαγνητική . Οπότε ζω με αυτό και προσέχω να μην επιβαρύνω την μέση μου . Το θέμα είναι να μην μου καταστρέψουν την μέση . Αυτό με νοιάζει . Ας κάνω ότι αγκαρίες θέλουν αλλά όχι του τύπου πυο επιβαρύνουν την κατάσταση μου. Καλά έτσι και αλλιώς αν παραπονιέσαι για την μέση σου αργά η γρήγορα σε απαλλάσουν γιατί δεν παίρνουν το ρίσκο απλά . Φοβούνται . Απο γιατρούς είχα παρει σβάρνα τα μεγαλύτερα ονόματα. Μέχρι και σε νευροχειρούργο πήγα και σε ρευματολόγο και φυσικοθεραπείες έκανα αλλά δεν βοήθησαν καθόλου. Αυτό που με βοηθάει μόνο είναι τα μπάνια στην θάλασσα (κολύμβηση,ασκήσεις) . Για λίγη ώρα θα νιώθω σχεδόν σαν να μην έχω πρόβλημα . Πάντως ενας φίλος μου με μικρή μυωπία που το παιξε τρέλα τον βγάλαν άοπλο και έκανε ζωή και κότα στα ΚΑΑΥ ώς μπουφετζής .
TheDevilMayCare Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Σου εξηγησα ηδη πως μπορεις να βγεις i4 -> "τεντωσε" λιγο τη μυωπια, απο 11 σε 12 κι εισαι τζετ.Το βλεπω απολυτως εφικτο [να παραστησεις πως] δεν τα καλοβλεπεις για +1 /εναν ακομη βαθμο! Αν χρειαζεσαι λιγη "εξασκηση" -> κανε μια προβα μετρησης @ οπτικο η οφθαλμιατρο: ωστε να εχειςαντιληψη ποσο +εξτρα χρειαζεται να μη βλεπεις καθαρα τους αριθμους απεναντι, ωστε να 12αριζεις! Σαφως και θα αναφερεις τη μεση, αλλα επειδη αυτο το επικαλουνται αρκετοι, ενας γενικος 'κανονας'λεει πως: οτι δεν ειναι αμεσα ορατο, η δεν φαινεται σε ακτινογραφια, η δεν εχει υπαρξει χειρουργειο,[καταλαβαινεις τι κοιτανε] δυστυχως μπορει να προσπαθεις για / σε ολη σου την θητεια κι ομως ποτε(=ΠΟΤΕ!) να μη σε στειλουν να βγαλεις 1 μαγνητικη -εκτος βεβαιως εισαι ατυχος και...τραυματιστεις! Ο,τι σε ανακουφιζει, παυσιπονα, εμπλαστρα κ.λπ. παρε λιγα μαζι σου και μην περιμενεις σε στραβη,αν θα σου δωσουν κατι εκεινοι. Μπορει ναι, αλλα καλυτερα να εισαι καλυμενος, με ο,τι σου δουλευει.Ι4 ψυχολογικο -αν θελεις να το κυνηγησεις- ειναι αλλη ιστορια, ολως παραδοξως αρκετα ευκολοτερη!
ParhsG Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Απο την μυωπια τουλαχιστον δεν βγαινεις, εκτος και παραστησεις πως δεν βλεπεις περισσοτερα! Οσο για τη δισκοκηλη, αυτο απο μονο του ειναι πολυ γενικο..Eξαρταται απο την καθε περιπτωση: εαν για παραδειγμα, δεν υπαρχει "περιορισμος της κινητικοτητας, η σαφη παθολογικα, κλινικα, η απεικονιστικα ευρηματα" χανεις την αοπλια. Μπορει δηλαδη να βρεθεις και ι3 κανονικο, ενοπλο ^ ^ ^ Α, και στα παραπανω προσθεσε οτι: σε φανταρο για γιωτοαποδοση απο+κλειεται να κανουν μαγνητική ή αξονική τομογραφία για να διαγνωστει δισκοκηλη του, ενω η απλη ακτινογραφια δεν θα την δειξει..(ο κανονας ειναι αυτος) Εγω νομίζω πως βγαίνει πάντως.
panosno1com Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μου ειπε μια μητέρα ενος παιδιου , [ειχε ερθει να κλεισει εισιτηρια για μυτιληνη που παει ο γιος της μεταθεση] πως στο μεσολογγι στο κεντρο δεν ειχε νερο το στρατοπεδο... και εδωσε ποσα λεφτα σε μπουκαλακια νερο
TheDevilMayCare Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Εγω νομίζω πως βγαίνει πάντως. Κι ομως: Μυωπια < 12 βαθμους => i3 Οποτε, αν δεν εισαι..γκαβος, δεν βλεπεις φως!
Pablo_Hasan Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μου ειπε μια μητέρα ενος παιδιου , [ειχε ερθει να κλεισει εισιτηρια για μυτιληνη που παει ο γιος της μεταθεση] πως στο μεσολογγι στο κεντρο δεν ειχε νερο το στρατοπεδο... και εδωσε ποσα λεφτα σε μπουκαλακια νερο Γιατί σου φαίνεται περίεργο; Στα περισσότερα στρατόπεδα έτσι είναι. Ακόμα και αν είναι πόσιμο, από που θα πίνεις, από τα μπάνια; 1
tritonas00 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Τωρα που λετε για μπανια και νερα, σε μας (μοναδα) ειχε χαλασει ο θερμοσιφωνας για καποιο διαστημα. Η αποψη του δικα: Δεν πειραζει να κανετε στρατιωτικο μπανιο, συντομο με κρυο νερο... 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Πληρωσα [παν]ακριβα τη θητεια μου -κυριολεκτικα- και γιατι ο μονος τροπος να...πλυθω ανθρωπινως(sic), ηταν πηγαινοντας σε..ξενοδοχειο(!) στην Ορεστιαδα Διαφορετικα -με παγωμενο νερο- μην γελιομαστε δεν πλενεσαι, λιγο 'ραντιζεσαι'και σε βαθος ημερων θα βρωμας σαν ασβος -yes, ειχαμε και τετοια ευχαριστα
the other one Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 σοβαρά δε παίζει ζεστό νερό γενικά; ..oh god
TheDevilMayCare Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Αναλογως που θα βρεθεις => και το τι θα βιωσεις... Με χιονι απιστευτο, εχω πετυχει να αφηνουμετις βρυσες ανοιχτες [σε ελαχιστη ροη] γιατι διαφορετικα στανταρακι θα παγωναν (ανευ θερμοσιφωνα)Ομως αυτο, ενα απιθανο σεναριο-κοντινοτερο-σε-Γκουλαγκ, μαλλον καπως δυσκολο να βρεθει τωρα...
PC_MAGAS Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μάλλον ΕΛΔΥΚ Πέρασα Ζωή και κότα. Καριερίστας Δίκας και χαλαρός. Μόνο που τρώγαμε εμπλόκα 10-1 με το φτου.
frozex Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 σοβαρά δε παίζει ζεστό νερό γενικά; ..oh god τώρα δεν θα μπεις Μάιο; καλοκαίρι θα είναι φαντάζομαι θα παίζει κανάς ηλιακός (το λογικό του θέματος) θα έχουμε νερό, όταν έρθει ο χειμώνας θα έχεις ήδη στρώσει
Muchacho Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 1)Οι εξ αναβολης παρουσιαζονται σε ολα τα κεντρα ή μονο δυο(Θηβα,Αυλωνα) δεχονται? 2)Oι εξ αναβολης απο οσο μπαινουν μια εβδομαδα πιο νωρις,τουλαχιστον θα εχουμε καποια εξοδο? 3)Προς το τελος του καλοκαιριου σκεφτομαι να αρχισω την αποταμιευση...Ποσο περιπου ειναι το ελαχιστο ποσο που χρειαζεται ο μεσος φανταρος κατα την διαρκεια της θητειας του,ωστε να ειναι ικανοποιημενος?(Ουτε καπνισμα,ουτε καποια τρελη απαιτηση). 4)Η θητεια κυλαει καπως ετσι? ΚΕΝ->Ορκομωσια->Τοποθετηση σε μοναδα στην παραμεθοριο για το υπολοιπο της θητειας σου? 5)Στο κεντρο οι στρατευσιμοι πληρους θητειας δηλωνουν τοπο προτιμησης?(Το ξερω πως οτι και να δηλωσεις....) 6)Εχω προυπηρεσια/αδειες/πτυχια/πιστοποιητικα για ορισμενες χειρωνακτικες εργασιες(τεχνιτης,χειριστης),τις δηλωνω αβερτα ή δεν δηλωνω τιποτα γιατι κινδυνευω με τρελο χωσιμο? 1
j0hnn1e Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 τώρα δεν θα μπεις Μάιο; καλοκαίρι θα είναι φαντάζομαι θα παίζει κανάς ηλιακός (το λογικό του θέματος) θα έχουμε νερό, όταν έρθει ο χειμώνας θα έχεις ήδη στρώσει ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Κάνε repost και στα ανεκδοτα φίλε. Να' σαι καλά! 5
Dare-Devil Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Σε πολλά στρατόπεδα όχι απλά νερό ζεστό δεν υπάρχει αλλά ούτε θέρμανση . Πάνω στα Γιάννενα έχω φίλο . με θερμοκρασία υπό το μηδέν έξω και δεν είχαν θέρμανση . Κύπρο επίσης φίλο και αυτός είχε θέματα και με τα 2 . Έχω και άλλα παραδείγματα . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις