insomniaK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Φίλιππε, γνωρίζω την ύπαρξη αυτού του είδους αναβολής. Απλά παίρνω ως ενδεχόμενο τη χειρότερη περίπτωση. Γενικά, ανήκω σε 2 κατηγορίες για μη στράτευση, σε 3 για μειωμένη και δεν πιστεύω στον στρατό, επομένως χρειάζεται πολύς κόπος, βύσμα και λοβοτομή για να υπηρετήσω κανονικά. Από την άλλη όμως, είμαι και περίεργος. Θέλω να δω από μέσα και πως είναι ο ένδοξος ΕΣ για να εμπλουτίσω την επιχειρηματολογία μου εναντίον του. Και μία νομικίστικη απορία, κατανοώ το λόγο για το υψηλό χρηματικό πρόστιμο, αλλά αυτό δε θα έπρεπε να είναι σε κάποια αντιστοιχία με το μέσο μισθό;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Σε άνθρωπο που έχει αυτή την αντίληψη για το στρατό, και εφόσον έχει πληθώρα τυπικών λόγων για να αποφύγει νόμιμα τη στράτευση, θα του πρότεινα να μην περάσει ούτε απ' έξω. Από την εμπειρία μου σε 18 μήνες θητεία, με τη συντριπτική πλειοψηφία εξ αυτών στο βορειοδυτικό Έβρο (που πάει να πει δεν ξέρω πώς τα περνούσαν οι συνάδεφλοι στη ΛΑΦΑ, ας πούμε) τις μεγαλύτερες δυσκολίες στο στρατό τις έχουν όσοι προσέρχονται φορτωμένοι και απρόθυμοι. Καταλήγουν άχρηστοι ή και επικίνδυνοι, τόσο για τους εαυτούς τους, όσο και τους συναδέλφους τους.
insomniaK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Κατανοητό αυτό για αυτό και παραπάνω ανέφερα πως δε θέλω η συμπεριφορά μου να προκαλέσει προβλήματα σε αυτούς που θα πρέπει να υπηρετήσουν κανονικά. Σε κάθε περίπτωση, αν εμφανιστώ, έχω αποφασίσει ότι θα ακολουθήσω τους κανόνες, εμπειρία σαν να κάνω ντοκιμαντέρ.
status Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Κατανοητό αυτό για αυτό και παραπάνω ανέφερα πως δε θέλω η συμπεριφορά μου να προκαλέσει προβλήματα σε αυτούς που θα πρέπει να υπηρετήσουν κανονικά. Σε κάθε περίπτωση, αν εμφανιστώ, έχω αποφασίσει ότι θα ακολουθήσω τους κανόνες, εμπειρία σαν να κάνω ντοκιμαντέρ. Πες ότι μπαίνεις σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία, άλλωστε για τρεις μέρες πας, σιγά. Από την εμπειρία μου σε 18 μήνες θητεία, με τη συντριπτική πλειοψηφία εξ αυτών στο βορειοδυτικό Έβρο (που πάει να πει δεν ξέρω πώς τα περνούσαν οι συνάδεφλοι στη ΛΑΦΑ, ας πούμε) τις μεγαλύτερες δυσκολίες στο στρατό τις έχουν όσοι προσέρχονται φορτωμένοι και απρόθυμοι. Καταλήγουν άχρηστοι ή και επικίνδυνοι, τόσο για τους εαυτούς τους, όσο και τους συναδέλφους τους. Οι «προβληματικοί» φαντάροι πλέον φεύγουν με αναβολή. Ή συμμορφώνεσαι και παίζεις το παραμύθι κ τελειώνεις ή ξαναέρχεσαι όταν είσαι πιο πρόθυμος.
freedubus Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δηλαδή και το θεό Άρη να βάλω βύσμα το μαλλί δεν παίζει να το κρατήσω έτσι;
VonLoutsos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δηλαδή και το θεό Άρη να βάλω βύσμα το μαλλί δεν παίζει να το κρατήσω έτσι; Χααχαχαχαχα...θα το κρατήσεις....για 1-2 μέρες...όπου θα σε πάνε να σε κουρέψουν σαν πρόβατο...
paylidis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Χααχαχαχαχα...θα το κρατήσεις....για 1-2 μέρες...όπου θα σε πάνε να σε κουρέψουν σαν πρόβατο... +1 Καλύτερα κουρεψου μονος σου, μπας και σου αρεσει εστω και λιγο... Εκει μέσα κουρευουν χειρότερα απο πρόβατα...
FilipposMD Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δηλαδή και το θεό Άρη να βάλω βύσμα το μαλλί δεν παίζει να το κρατήσω έτσι; Κι ο Ρουβάς έτσι έλεγε, αλλά μετά του άρεσε το κοντό και το κράτησε. Πιστεύω σε τιμά η αναλογία, ε;
freedubus Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Πιστεύω σε τιμά η αναλογία, ε; Ναι, βέβαια. Σ΄ ευχαριστώ. http://www.youtube.com/watch?v=P9lRHj9Lak8
paylidis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 χμμ... αραγε αν εμφανιστείς σαν τον ραππερ απο το σποιλερ τι θα σε κάνουν...; Θα σε κουρέψουν γουλί ή θα σε στείλουν με 3μηνη αναβολή...;
dermitzos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Κανονικά από την στρατολογία περνάω τέλη Φλεβάρη. Η περίοδος για την κατάθεση δελτίου απογραφής είναι Γενάρης με τέλη Φλεβάρη. Αν πάω αύριο θα μου πουν τίποτα;
paylidis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Κανονικά από την στρατολογία περνάω τέλη Φλεβάρη. Η περίοδος για την κατάθεση δελτίου απογραφής είναι Γενάρης με τέλη Φλεβάρη. Αν πάω αύριο θα μου πουν τίποτα; ναι, να πας σε καμια δεκα-εικοσι μερες... πωπω... οταν εκανα εγω απογραφη ειχαν windows 95 ή 98 (λες να εχουν τα ιδια
foufoutios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Καλημερα παιδια! Παρουσιαζομαι Ναυπλιο - μηχανικο στις 7 του μηνα.. Ολα καλα μεχρι εδω! Εχετε καμια προταση για μετα? Καποια καλη μοναδα να βγαλουμε το υπολοιπο της θητειας? Ροδος - Κω - Λουτρακι τι λενε? Ευχαριστω Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2011 από foufoutios
dermitzos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 ναι, να πας σε καμια δεκα-εικοσι μερες... πωπω... οταν εκανα εγω απογραφη ειχαν windows 95 ή 98 (λες να εχουν τα ιδια Πήγα, ούτε καν μου είπαν κάτι.. Πάντως είχαν Windows XP.
anthony_88 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 ηρθε και το χαρτι στην αστυνομια. Διαβιβασεις ΚΕΕΜ Σπαρτης και επισημα. Αλλα εχει ενδειξη ΥΕΑ. Αν δε θελω να παω, το λεω εκει σωστα; Δεν πρεπει να κανω καποια ενεργεια απο τωρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις