Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Παντως ο ανεκδιηγητος γιατρος που ειχαμε @ Καλαματα ΚΕΝ Πεζικου, δεν εδωσε ποτε και σε κανεναν

-ασχετως μεγεθους πραγματικου προβληματος- ελευθερος αρβυλων πανω απο 4 ημερες: μετα ηταν η

φορας τα αρβυλα, η σου γραφουμε μια 6μηνη αναβολη και εφυγες, παντα με συμφωνη γνωμη Διοικητη.

:angry: 

Η τοτε δικαιολογια(?) του: πως δεν θελουν την <κακιστη εικονα παρταλισμου>(!), αν προκυψει καποιος

εξωτερικος ελεγχος, οποιοσδηποτε φανταρος-τεμαχιο να 'ναι χαλαρος, φορωντας αθλητικα παπουτσια...

Ok να καταλάβω μερικές μέρες επειδή πχ μπορεί να έβγαλες φουσκάλα, αλλά με πραγματικά και μόνιμα προβλήματα που είχαν πάρει I4 από το κέντρο με μόνιμο ελεύθερο αρβυλών και χαρτί από στρατιωτικό γιατρό πως στο διάολο τους έριχναν άκυρο? Τόσο ψάρακες οι φαντάροι? :P

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν έχεις όντως πρόβλημα και πέσεις σε κανέναν τέτοιο στρατόκαυλο γιατρό, όρεξη να έχεις να τον τρέξεις με ΕΔΕ και ιστορίες να φτύσει αίμα.

• Like 2
Δημοσ.

Ok να καταλάβω μερικές μέρες επειδή πχ μπορεί να έβγαλες φουσκάλα, αλλά με πραγματικά και μόνιμα προβλήματα που είχαν πάρει I4 από το κέντρο με μόνιμο ελεύθερο αρβυλών και χαρτί από στρατιωτικό γιατρό πως στο διάολο τους έριχναν άκυρο? Τόσο ψάρακες οι φαντάροι? :P

Μα, για το κεντρο, μιλαω! Εκει, ολοι ειτε ειμασταν "ασυζητητι κομμαντα" -πλην των ΡΠ βεβαιως!-

η φευγαμε για τα σπιτια μας με δικη τους αναβολη, Ι4 δεν σε εβγαζαν ποτε, αοπλια δεν υπηρχε..

http://www.insomnia.gr/topic/580895-στρατός/?p=54477079

Δημοσ.

Όποιος και αν ήταν, ότι εντολές και αν ακολουθούσε, αν είχες ένδειξη για Ι4 σύμφωνα με το ΦΕΚ και δεν σε έβγαζε ή σε έστειλε για αναβολή, του γ..μας ότι έχει α..μητο.

Δημοσ.

Ποια φουσκαλα? Ανθρωποι με υπαρκτα προβληματα (απεικονιζομενα σε μαγνητικες),
το μονο που τους δινοταν σαν επιλογη ηταν αναβολη, τιποτε αλλο. Σταθερα, ουτε καν
γραφοταν κανενα παραπεμπτικο: για εξεταση-απονομη ετερου I. Αν ηθελες, αναβολη..
:angry:

Όποιος και αν ήταν, ότι εντολές και αν ακολουθούσε, αν είχες ένδειξη για Ι4 σύμφωνα με το ΦΕΚ και δεν σε έβγαζε ή σε έστειλε για αναβολή, του γ..μας ότι έχει α..μητο.

Επαναλαμβανω πως οταν τυχον υπαρχει καλυψη, τοτε ολα μπορει να ειναι εναντιον σου..

http://www.insomnia.gr/topic/580895-στρατός/?p=54477165
:blink:  :blink:

Δημοσ.

Έπρεπε να δημοσιεύσεις το όνομα του σε κάναν σπαρτακο να τον τον γελοιοποιησεις τελείως.

ναι και;

Επειδή έχω τη μέση μου κι έχω κάνει κι ένα χειρουργείο στο γόνατο, για να πάρεις μαζί σου δικές σου αρβύλες, χρειάζεται από πριν χαρτί γιατρού ή παίρνεις την άδεια από το 401 όταν μπεις;

Έχω παρόμοια με αυτά, που δε μοιάζουν καθόλου με του στρατού, αλλά είναι πολύ ανατομικά.

807295.jpg 

Λέτε να φάω άκυρο;

τέτοια φόραγε ένας δικός μας αξκος,δλδ κάπως ετσι αλλα αντιντας γιατί μιλάμε για πριν 12 χρόνια :P

Δημοσ.

ναι και;

αυτα τα κάνουν γιατι νομίζουν ότι δεν τους βλέπει κανείς, ασυδοσία σκέτη. Αμα ήξεραν ότι θα δημοσιευτούν θα το σκεφτονταν δυο φορές  πως θα φερθουν στους φαντάρους.

Δημοσ.

Επισης απολυτως συνειδητα, απεκρυπταν στους νεοσυλλεκτους, οτι μπορει να δικαιουνταν μειωμενη θητεια.
Θυμαμαι να ειχα πει, σε τουλαχιστον 5-6 συφανταρους, πως δικαιουνταν -για να εισπραξω απαντησεις στυλ:
"μα ρωτησα και τον λοχαγο και μου ειπε οτι δεν...!" :ph34r: [Περιττο να αναφερω πως] την διαθεση βοηθειας μου,
αμεσα πληρωσα με καμποσο χωσιμο, μεχρι καποιες αγγαρειες που εκανα...μοναχα εγω (καραπρωτοτυπο!) :lol:
Anyway δεν το μετανιωνω, +3 παραπανω μηνες θητεια -και μαλιστα αδικα- δεν νομιζω να αξιζε κανενα παιδι. 

Χρονια μετα, το ανεφερα σε μια μεταγενεστερη φιλη μου που δουλευει στο Αμυνας, και μου παραδεχθηκε οτι,
επειδη υπηρξαν πολλα τετοια κρουσματα <παραπληροφορησης>, εγινε υποχρεωτικη και με "επιμονη" (sic), η
ενημερωση των στρατευσιμων, σχετικα με το: αν μπορουν να μεταφερθουν σε υποχρεους μειωμενης θητειας
:-) 

Δημοσ.

αυτα τα κάνουν γιατι νομίζουν ότι δεν τους βλέπει κανείς, ασυδοσία σκέτη. Αμα ήξεραν ότι θα δημοσιευτούν θα το σκεφτονταν δυο φορές  πως θα φερθουν στους φαντάρους.

μπα,είναι που θα πέσεις.

σου μιλάω εκ πείρας.

ασε που τώρα,λόγω συγκυβερνησης..που Σπάρτακος..

Δημοσ.

Ζητάνε πίσω το δώρο Πάσχα -4,20 ευρώ- από τους στρατεύσιμους!!! Έγγραφο

Π. Καρβουνόπουλος April 22, 2016 980 Προβολές

Κόβουν το δώρο Πάσχα από τους στρατεύσιμους! Όσοι μάλιστα απ΄ αυτούς είχαν εισπράξει το …ιλιγγιώδες ποσό των 4,20 ευρώ καλούνται να το επιστρέψουν άμεσα στην υπηρεσία! Το απίστευτο αλλά αληθινό συμβαίνει στις ελληνικές ΕΔ ,μετά από έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που έφθασε στα Γενικά Επιτελεία.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το Γενικό Λογιστήριο οι στρατεύσιμοι πρέπει να θεωρουνται…δημόσιοι υπάλληλοι. Συνεπώς αφού τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα έχουν κοπεί γι΄ αυτούς πρέπει να κοπούν και για τους στρατεύσιμους!

Και μη χειρότερα! Γιατί υπάρχουν και χειρότερα. Ποιος μας λέει ότι δεν θα ψάξουν όλες τις…σειρές από το 2010 και μετά για να ζητήσουν πίσω τα δώρα;

Το ποσό που …εξοικονομείται προφανώς είναι αστείο.

http://www.militaire.gr/%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%AC%CE%BD%CE%B5-%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%89-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%BF-%CF%80%CE%AC%CF%83%CF%87%CE%B1-420-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85/

lol 

Δημοσ.

Ναι παίχτηκε το εξής μας έδωσαν το δώρο μετά από μισή ώρα το δώσαμε πίσω και μετά από άλλη μισή μας το ξανά έδωσαν τελικά. Μάλλον κατάλαβαν τι μπαρούφα έκαναν και το κράξιμο που θα έτρωγαν και πήγαν να το σώσουν αλλά προλαβε και διαδωθηκε τελικά η είδηση.

Κατά τα άλλα και εδώ μας είπαν ότι το πρώτο γκρουπ θα φύγει με προαναχωρηση αύριο αντί για τη Δευτέρα που ήταν κανονικά οπότε θέλω να πιστεύω ότι και το δεύτερο γκρουπακι που είμαι εγώ θα μπει μια μέρα αργότερα.

• Like 1
Δημοσ.

Τι ακριβως λεει το ΦΕΚ;

Δημοσ.

Έχει πίνακες με όλα σχεδόν τα νοσήματα που μπορεί να έχει ενας άνθρωπος και δίπλα το σε τι Ι θα μπει.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει πίνακες με όλα σχεδόν τα νοσήματα που μπορεί να έχει ενας άνθρωπος και δίπλα το σε τι Ι θα μπει.

Δε λεει τιποτα για υποχρεωτικη αναβολη. Ο ιαρτος αποφασιζει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...