Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά με στρατονομία αξίζει να ασχοληθώ, να δηλώσω πως θέλω; 

Τους πρωτους μηνες ειναι λιγο μανικι με Σπεν/Λυβ κλπ αλλα αργοτερα ακουω οτι ειναι καπως καλυτερα.Τουλαχιστον απο γνωστο μου που ηταν περυσι. Αρα θα εχει και τρεξιμο περα δωθε και ισως και μεταθεσεις αρκετα(βεβαια αν εισαι παραμεθωριο γυρνας σχεδον αναγκαστικα τους τελευταιους μηνες κοντα στον τοπο κατοικιας σου).

Δημοσ.

Αξίζει άμα αντέχεις τις 6 βδομάδες εκπαίδευση... Και να ξέρεις παραμεθόριος για στρατονομια μόνο!! Κάνουν ζωαρα

Δημοσ.

εννοειται πως αξιζει θα σαι στην μεραρχια και οχι σε μοναδα που βρίσκεται σε κανα χωριο με 5 σπιτια

και το καλυτερο θα μοιράζεις καμπανες σε εποπ χεχε

• Like 1
Δημοσ.

Αξίζει άμα αντέχεις τις 6 βδομάδες εκπαίδευση... Και να ξέρεις παραμεθόριος για στρατονομια μόνο!! Κάνουν ζωαρα

ναι πριτς εγω 2 στρατονομους που ξερω μετα την εκπαιδευση πηραν μεταθεση σπιτι τους

εννοειται πως αξιζει θα σαι στην μεραρχια και οχι σε μοναδα που βρίσκεται σε κανα χωριο με 5 σπιτια

και το καλυτερο θα μοιράζεις καμπανες σε εποπ χεχε

σιγα μην τους επιβαλει και στερηση εξοδου ρε φιλε
Δημοσ.

Επειδή έχω τη μέση μου κι έχω κάνει κι ένα χειρουργείο στο γόνατο, για να πάρεις μαζί σου δικές σου αρβύλες, χρειάζεται από πριν χαρτί γιατρού ή παίρνεις την άδεια από το 401 όταν μπεις;

Έχω παρόμοια με αυτά, που δε μοιάζουν καθόλου με του στρατού, αλλά είναι πολύ ανατομικά.

807295.jpg 

Λέτε να φάω άκυρο;

Δημοσ.

Lol, γιατί όχι ελεύθερος αρβυλών? :P

Καλά εννοείται πως θα βγω Ι4 και όλα τα υπόλοιπα, αλλά δεν την παλεύω ούτε 5 λεπτά με την κανονική άρβυλα. (υπηρέτησα 5 μέρες πέρσι, οπότε έχω μια γεύση :P )

Δημοσ.

Ελεύθερος αρβυλών ρε συ, ούτε καν την πιο άνετη, αθλητικά ftw :P

Για την ορκωμοσία μωρέ :P

Όλο και κάπου δε θα χρειαστεί να τα βάλω έστω και λίγο; Δεν παίζει 9 μήνες να τη βγάλω μόνο με το αθλητικό κι ας έχω ελεύθερο αρβυλών... Είπαμε Ι ζωή και κότα, αλλά τόσο πολύ;! :P

Δημοσ.

Παντως ο ανεκδιηγητος γιατρος που ειχαμε @ Καλαματα ΚΕΝ Πεζικου, δεν εδωσε ποτε και σε κανεναν
-ασχετως μεγεθους πραγματικου προβληματος- ελευθερος αρβυλων πανω απο 4 ημερες: μετα ηταν η
φορας τα αρβυλα, η σου γραφουμε μια 6μηνη αναβολη και εφυγες, παντα με συμφωνη γνωμη Διοικητη
.
:angry: 
Η τοτε δικαιολογια(?) του: πως δεν θελουν την <κακιστη εικονα παρταλισμου>(!), αν προκυψει καποιος
εξωτερικος ελεγχος, οποιοσδηποτε φανταρος-τεμαχιο να 'ναι χαλαρος, φορωντας αθλητικα παπουτσια...

• Super Moderators
Δημοσ.

Για την ορκωμοσία μωρέ :P

Ούτε καν :P

Κανονικά αυτοί με ιατρικά προβλήματα δεν κάθονται ξεχωριστά πιο "κρυμμένοι" από τους υπόλοιπους? Χώσου εκεί, θα σε αφήνουν να κάθεσαι κιόλας :P

Δημοσ.

Ούτε καν :P

Κανονικά αυτοί με ιατρικά προβλήματα δεν κάθονται ξεχωριστά πιο "κρυμμένοι" από τους υπόλοιπους? Χώσου εκεί, θα σε αφήνουν να κάθεσαι κιόλας :P

Όσοι έχουν θέμα, ελεύθεροι ορθοστασίας, αρβυλων κλπ ορκίζονται πιο πριν στο διοικητήριο.

Οτι καλύτερο !

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...