Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτη φορά το ακούω για τρεις φορές, επειδή λένε ό,τι μαλακια τους κατέβει ζητά να σου δείξουν τον κανονισμό που το λέει.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο εχει γινει. Αλλα τις δικαιουμαι απο τον νομο. Τι σημασια εχει αν θα βαλει χαρτι ο αξ. 1ου γραφειου.

Επισης για να την πληρωθω ισχυει οτι πρεπει να τη ζητησω 3 φορες και να μη τη λαβω; 

παιζει πολυ σημαντικο ρολο το αν θα μπει το χαρτι... μονο αυτο παιζει ρολο βασικα! Αμα δεν υπαρχει χαρτι και να θελεις δεν τις παιρνεις γιατι δεν μπορει να τις αιτιολογησει καπως η μοναδα που εισαι τωρα!

αλλα μην αγχωνεσαι.. και μενα στην αρχη μου το επαιζε ιστορια ο δικας (οτι και καλα επρεπε να τις παρω πανω) αλλα μου ειπε αυτος απο το πρωτο οτι απο την στιγμη π ερθει χαρτι εχω ενα μηνα βαση νομου να τις παρω

Δημοσ.

Αρχίζω να πήζω.49 κσ με 35 μέρες άδεια.Δεν περνάει ο καιρός και κυριολεκτικά σέρνομαι...

Δημοσ.

49 για να απολυθεις?κ εχεις κ  35 μερες αδεια?

Ειχα 40.

30 απο συνταγματαρχη και ταξιαρχο, 5 απο δικα και 5 τελευταιες δικες μου.

Δημοσ.

49 για να απολυθεις?κ εχεις κ  35 μερες αδεια?

Και πού να σου πει για το φίδιασμα που έριξε καθ' όλη τη θητεία B)

Εχω πάρει άλλες 38 γιατί είμαι πιστός και φιλότιμος στρατιώτης.

Ε όχι και φίδιασμα οι κάμερες (μόνιμος καμεραμάν) :P

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα 40.

30 απο συνταγματαρχη και ταξιαρχο, 5 απο δικα και 5 τελευταιες δικες μου.

Αφού τις μετράμε είχα 60; Ή 70.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω πάρει άλλες 38 γιατί είμαι πιστός και φιλότιμος στρατιώτης.

XA XA XA! To γέλιο μου λογικά  ακούστηκε μέχρι τα Χανιά.

Ε όχι και φίδιασμα οι κάμερες (μόνιμος καμεραμάν) :P

Ω καλά είσαι.. μιλάμε για φίδερ επαγγελματία όχι αστεία

• Like 1
Δημοσ.

ειδικοτητα  καμεραμαν?

κ εγω ημουν καλος κ φιλοτιμος στρατιωτης ,ημουν τοσο καλος που με κρατησανε 38 μερες παραπανω

• Like 2
Δημοσ.

υποχρεωτικη.. αρκει να μην εχει κανει μακακια ο αξ. 1ου γραφειου της προηγουμενης μοναδας και δεν εχει βαλει ενα χαρτι που να τις δικαιολογει στον φακελο σου

Εγώ πάντως είχα χάσει μία ΤΑΠ. Από την μονάδα παραμεθορίου που ήμουν είχαν στείλει μια βεβαίωση που έλεγε ότι μου χρωστούσαν μία άδεια. Ο διοικητής του επόμενης μονάδας την είδε αλλά μου είπε ότι ήταν υποχρεωμένοι να μου την δώσουν όταν ήμουν παραμεθόριο, και ότι αυτός δεν είναι υποχρεωμένος να μου την δώσει. Δεν είχα διάθεση να το ψάξω το θέμα, οπότε το άφησα να περάσει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...