volos27 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 269 κ σημερα,κ μονο θαλαμοφυλακας ,σκοπιες τελος μια περιοδο ηταν χαλια η κατασταση μας πηγαινε 5/1 οι υπηρεσιες ,ημουν στον 9ο κ για πρωτη φορα με βαλανε πυρασφαλεια,κ καλα παλιος να μην εχω σκοπια κλπ. κ πηρε φωτια το βουνο κ τρεχαμε σαν μακακες ,καθομασταν ολη την νυχτα να φυλαμε τον λοφο μην ξαναπαρει φωτια
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 269 κ σημερα,κ μονο θαλαμοφυλακας ,σκοπιές Ε; Πώς το θυμάσαι ότι ήταν 269 και σήμερα;
tz3s Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 τι λες ρε... εχουμε και ΤΑΕ!! βαλε με το μυαλο σου τι εχει να γινει αν ερθει μια γρια να πεταξει αυγα στην πυλη.... "σεναριο ΤΑΕ 2754 παρ.3" ααα ρε παλι καλα που εχουμε και αυτη τη φρουρα και εκπαιδευομαστε για τις δυσκολες καταστασεις και για την αποποιηση ευθυνων σε περιπτωση εφοδου που ο φανταρος πει οτι δεν ηξερε τι να κανει 1
volos27 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 εγω δεν εκανα 9 εκανα 19,το 269 ηταν οπως ειπε j0hnne1
Tempor Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Ειχα 3 μηνες σε παραμεθοριο οπου πηρα δυο αδειες παραμεθοριου. Τωρα που πηρα μεταθεση λενε οτι δεν υποχρεουνται να μου δωσουν τις λοιπες 4. Ισχυει; Αν καταλαβαινω σωστα το νομο λεει οτι χορηγουνται υποχρεωτικα εντος μηνος ακομα και σε περιπτωση μεταθεσεως.
frozex Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 ζωαρα θα κανεις αυτό τώρα στάνταρ; να πάρω μαγιό και σαγιονάρες;
Pablo_Hasan Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Ειχα 3 μηνες σε παραμεθοριο οπου πηρα δυο αδειες παραμεθοριου. Τωρα που πηρα μεταθεση λενε οτι δεν υποχρεουνται να μου δωσουν τις λοιπες 4. Ισχυει; Αν καταλαβαινω σωστα το νομο λεει οτι χορηγουνται υποχρεωτικα εντος μηνος ακομα και σε περιπτωση μεταθεσεως. Η άδεια παραμεθόριου είναι υποχρεωτική, αν την ζητήσεις και στην αρνηθουν πρέπει να την αποζημίωσουν για 50€ την ημέρα. Έχω γράψει παλιότερα την σχετική διαταγή.
tritonas00 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 να πάρω μαγιό και σαγιονάρες; Ναι αλλα σε προβλεπομενο χρωμα.
tz3s Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Ειχα 3 μηνες σε παραμεθοριο οπου πηρα δυο αδειες παραμεθοριου. Τωρα που πηρα μεταθεση λενε οτι δεν υποχρεουνται να μου δωσουν τις λοιπες 4. Ισχυει; Αν καταλαβαινω σωστα το νομο λεει οτι χορηγουνται υποχρεωτικα εντος μηνος ακομα και σε περιπτωση μεταθεσεως. υποχρεωτικη.. αρκει να μην εχει κανει μακακια ο αξ. 1ου γραφειου της προηγουμενης μοναδας και δεν εχει βαλει ενα χαρτι που να τις δικαιολογει στον φακελο σου
Tempor Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 υποχρεωτικη.. αρκει να μην εχει κανει μακακια ο αξ. 1ου γραφειου της προηγουμενης μοναδας και δεν εχει βαλει ενα χαρτι που να τις δικαιολογει στον φακελο σου Αυτο εχει γινει. Αλλα τις δικαιουμαι απο τον νομο. Τι σημασια εχει αν θα βαλει χαρτι ο αξ. 1ου γραφειου. Επισης για να την πληρωθω ισχυει οτι πρεπει να τη ζητησω 3 φορες και να μη τη λαβω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις