petaw-se-oneiro Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/580895-στρατός/?p=52679192 http://www.insomnia.gr/topic/580895-στρατός/?p=52680785 Ευχαριστώ.
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 μετα απο αυτην την ασκηση ΔΕΝ θα ξαναπεταξει αεροπλανο της Τουρκιας στον Ελλ. εναεριο χωρο, γιατι... lol, ειδαν τον πανούλη με παραλλαγή και παγωσαν απο τον φόβο οι τούρκοι μετα απο τοσην εκπαιδευση εδω μεσα, καταλαβα πωσ μπορω να κανω ατομα να συμφωνουν μαζι μου στα λογακια μου ερχεστε λοιπον θητεια αλεξιπτωτα (οχι ΕΤΑ δηλαδη) = βασικη εκπαιδευση στρατου - δεν θελει βυσμα ολα τ' αλλα ειναι για οσους δεν θελουν να ασχοληθουν θητεία στον ασπρόπυργο με δυο χιλιαρικα αποζημίωση, όχι καλέ δεν θέλει βύσμα, αυτά τα λένε αυτοι που ζηλεύουν... τεσπά, ας γίνει εθελοντική και όποιος θέλει ας πηγαινει όπου θέλει. Συμφωνείς; 1
phanispal Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 θητεία στον ασπρόπυργο με δυο χιλιαρικα αποζημίωση, όχι καλέ δεν θέλει βύσμα, αυτά τα λένε αυτοι που ζηλεύουν... τεσπά, ας γίνει εθελοντική και όποιος θέλει ας πηγαινει όπου θέλει. Συμφωνείς; Άσ' τον να λέει, ο άλλος που λέω πιο πάνω με τις 102 κάμψεις, αλεξίπτωτα είχε δηλώσει και κόπηκε. 1
aris1986 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=8hNk0AqovPQ Πληρωμενοι Ελληνες δολοφονοι με f-16 mirage (?) κυνηγάνε τους Τουρκους στις γκριζες ζωνες/απροσδιοριστα συνορα (απο το 1996 και μετα) Κραξτε τους αδερφια. Ολοι βυσμα ειχαν και μπηκαν για να κυκλοφορουν ενοπλοι στον εθνικο εναεριο χωρο διώχνοντας τους γειτονες μας ξεχνοντας το βασικό:
TheDevilMayCare Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Ισα-ισα, οσο θυμαμαι τον εαυτο μου πισω, παντα ελεγα πως θα θεωρησω οτι εχουμε σοβαρο ΥΕΑοταν πουν στους πιλοτους ξεκαθαρα: εσεις ο,τι θελετε θα σας το δωσουμε, υλικα, μεσα, χρηματα (ναι!),οτιδηποτε!! Επισης και για τους S300 -τοσο πισω, βασικα τοτε που τα ελεγε/εχωνε κι η Μαλβινα, μονο... 1
tz3s Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=8hNk0AqovPQ Πληρωμενοι Ελληνες δολοφονοι με f-16 mirage (?) κυνηγάνε τους Τουρκους στις γκριζες ζωνες/απροσδιοριστα συνορα (απο το 1996 και μετα) Κραξτε τους αδερφια. Ολοι βυσμα ειχαν και μπηκαν για να κυκλοφορουν ενοπλοι στον εθνικο εναεριο χωρο διώχνοντας τους γειτονες μας ξεχνοντας το βασικό: το ξερεις οτι υπαρχει σχολη για να βγεις πιλοτος πολεμικης αεροποριας ετσι?
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Έχει μάθει το παραμυθακι καλά ο αρης, οι πιλότοι είναι ο φερετζες για να κρύβονται από πίσω οι άλλοι καρεκλοκενταυροι.
aris1986 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Έχει μάθει το παραμυθακι καλά ο αρης, οι πιλότοι είναι ο φερετζες για να κρύβονται από πίσω οι άλλοι καρεκλοκενταυροι. Για τον Ερντογαν τον καρεκλοκενταυρο λες; Δώσε τα φώτα σου σε μας τους "μακάριους με πτωχοί τω πνεύματι". Συνάντηση που έχουμε, στην Καλλιδρομιου; Θα μιλησεις αποψε;
TheDevilMayCare Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 To θεμα ειναι οτι ολοι, οι υπερ-πιστεως-και-πατριδας-παρτιδας καραβαναδες, (οτ)αν τους ρωτησεις το απλο:"θα δεχοσουν να μειωθει 2 ευρω ο μισθος σου & αυτα να δωθουν στους πιλοτους?", θα τους δεις, γιαποτε...αλλαζουν 20 χρωματα λεμε -και ειναι στα προθυρα του εγκεφαλικου επεισοδιου!! Αμα δε, στο καπακι,τους κολλησεις το "εγω ο φανταρος, θα δεχομουν να το προσφερω αυτο, απο τα δικα μου ελαχιστα 8 ευρω!"τοτε κολλανε & πετανε κατι επικο σε στυλ "εγω δεν ειμαι τοσο βλακας..!" Για τετοιους <πατριωτες> μιλαμε
aris1986 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Που κολλανε τα εποπια, που και συ μπορεις να γινεις δεν θελει και κανενα προσον, περα απο βυσμα με τους πιλοτους; Οσο για τα χρηματα που θα τους εκοβαν, ας κανουν και αλλιως, δεν υπαρχει συνδικαλισμος και απεργιες στον στρατο σε αυτο ορκιστηκαν και υπεγραψαν. Τωρα οσα χρωματα και να αλλαζαν (απο το κακο τους) σε ο,τι μειωση και να τους κανουν,δεν με κοφτει εκτος αν αναγεννά κανένα φαινόμενο της πεταλουδας και γκεριμστει κανενας ουρανοξυστης στο Τοκυο! Παλι στα λεφτα το πηγατε; Καπιταλοσκυλα!
TheDevilMayCare Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 ναι γιατι δεν εχεις ακουσει το:Μπακίρια άνδρα δείκνυσι!
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Aris, βάλε τις σκέψεις σου σε μια τάξη και ξαναελα, δεν βγαίνει νόημα από αυτά που γράφεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις