Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Kαλα εκαναν και το επιπλωσαν σωστα και με ακριβα επιπλα. Τι θα ειμαστε γυφταραιοι; Πως θα υποδεχτουμε στρατιωτικους μεγαλων χωρων που μας δινουν οπλα και εξοπλιστικα αν δεν ειναι ολα καινουγια και στην πενα; Ζωη να εχουμε και να πληρωνουμε με την φορολογια μας για τετοια και πολλα αλλα. Μας ζηλευουν, οι υπάλληλοι της ΕΕ ήθελαν να γίνουν εποπ αλλά δεν τα κατάφεραν... 1
Thaninho Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ακόμα επιμένω, σκέψου το. Εάν έβγαλα Αλεξίπτωτα, ΕΓΩ θα είμαι ο ΠΖ του πολέμου, και ΕΓΩ θα κάνω τα παραπάνω. Σου φαίνεται περίεργο, αλλά εμένα μου φαίνεται περιέργο που κάθονται, στρατολογούν, ταϊζουν άτομα που δεν θέλουν να είναι καν εκεί και πόσο μάλλον σε εμπόλεμη ζώνη. Θητεία αλεξιπτώτων = βασικός στρατός. Τώρα για τα ΛΟΚ και τα αμφίβια, απλά είναι πιο άτυχοι.. λιγότερες εκπαιδεύσεις περισσότερη κλεισούρα, λεφτά και ποιότητα γενικότερα. Έχω δει αρκετούς παχύσαρκους στα Αμφίβια. Εκεί πάνε κομμένοι αλεξιπτωτιστές να φανταστείς. Υ.Γ: Εάν πιστεύεις πως έστω και με 9 μήνες (εκ των οποίων 70 μέρες είσαι εκτός), γίνεσαι κομμάντο και μπορείς να πέσεις σε εχθρικό τόπο και να αρχίζεις να σφαγιάζεις με το M4.. Τα κλάματα θα στεκόμουν να βάλω και εγώ και οι σειρές μου.. Εάν δεν υπήρχε στρατός στην Ελλάδα.. η Ελλάδα θα εξήγαγε οδοντογλυφίδες. = NO CRISIS = PRFT υπάρχουν και τα ΤΘ και το πυροβολικό που έχουν πολύ σημαντικό ρόλο και δεν είναι ανάγκη να είσαι κομάντο.
chrisxkar Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ακόμα επιμένω, σκέψου το. Εάν έβγαλα Αλεξίπτωτα, ΕΓΩ θα είμαι ο ΠΖ του πολέμου, και ΕΓΩ θα κάνω τα παραπάνω. Σου φαίνεται περίεργο, αλλά εμένα μου φαίνεται περιέργο που κάθονται, στρατολογούν, ταϊζουν άτομα που δεν θέλουν να είναι καν εκεί και πόσο μάλλον σε εμπόλεμη ζώνη. Θητεία αλεξιπτώτων = βασικός στρατός. Τώρα για τα ΛΟΚ και τα αμφίβια, απλά είναι πιο άτυχοι.. λιγότερες εκπαιδεύσεις περισσότερη κλεισούρα, λεφτά και ποιότητα γενικότερα. Έχω δει αρκετούς παχύσαρκους στα Αμφίβια. Εκεί πάνε κομμένοι αλεξιπτωτιστές να φανταστείς. Υ.Γ: Εάν πιστεύεις πως έστω και με 9 μήνες (εκ των οποίων 70 μέρες είσαι εκτός), γίνεσαι κομμάντο και μπορείς να πέσεις σε εχθρικό τόπο και να αρχίζεις να σφαγιάζεις με το M4.. Τα κλάματα θα στεκόμουν να βάλω και εγώ και οι σειρές μου.. Εάν δεν υπήρχε στρατός στην Ελλάδα.. η Ελλάδα θα εξήγαγε οδοντογλυφίδες. = NO CRISIS = PRFT και με 12μηνο το ιδιο ΓΤΠ εισαι εαν σε ανυσηχει αυτο. Εαν δεν υπηρχε στρατος την τελευταια 10ετια θα ειχαμε γλυτωσει πολλα δις( στα αχρηστα κομμαντα μονιμους που εγω πληρωνω) τα οποια μεταφραζονται στις γενικοτερες αυξησεις φορων που γινονται και στα προσθετα μετρα. Εαν νομιζεις οτι επειδη πηγαινοντας αλεξιπτωτα την ειδες ραμπος και εισαι χρησιμοτερος στην κοινωνια απο τον τυπατζη που ηταν στο διπλανο σου στρατοπαιδο γελιεσαι απλα τον εναν τον πληρωσαμε για να καθεται ενω εσενα σε πληρωσαμε για να χαιρεσαι ενω πηδας απο αεροπλανα, οτι και να εκανες για την παρτυ σου το εκανες και εκει θα μηνει η χρησιμοτητα της "εκπαιδευσης" σου. Συγνωμη εαν σε στεναχωρησα αλλα ωμα ετσι ειναι. ΥΓ ετοιμαζομαι ηδη να ακουσω τις γνωστες στρατογκαυλεικες χαζομαρες 2
bilya Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ακόμα επιμένω, σκέψου το. Εάν έβγαλα Αλεξίπτωτα, ΕΓΩ θα είμαι ο ΠΖ του πολέμου, και ΕΓΩ θα κάνω τα παραπάνω. Σου φαίνεται περίεργο, αλλά εμένα μου φαίνεται περιέργο που κάθονται, στρατολογούν, ταϊζουν άτομα που δεν θέλουν να είναι καν εκεί και πόσο μάλλον σε εμπόλεμη ζώνη. Θητεία αλεξιπτώτων = βασικός στρατός. Τώρα για τα ΛΟΚ και τα αμφίβια, απλά είναι πιο άτυχοι.. λιγότερες εκπαιδεύσεις περισσότερη κλεισούρα, λεφτά και ποιότητα γενικότερα. Έχω δει αρκετούς παχύσαρκους στα Αμφίβια. Εκεί πάνε κομμένοι αλεξιπτωτιστές να φανταστείς. Υ.Γ: Εάν πιστεύεις πως έστω και με 9 μήνες (εκ των οποίων 70 μέρες είσαι εκτός), γίνεσαι κομμάντο και μπορείς να πέσεις σε εχθρικό τόπο και να αρχίζεις να σφαγιάζεις με το M4.. Τα κλάματα θα στεκόμουν να βάλω και εγώ και οι σειρές μου.. Εάν δεν υπήρχε στρατός στην Ελλάδα.. η Ελλάδα θα εξήγαγε οδοντογλυφίδες. = NO CRISIS = PRFT διάβασε ΙΣΤΟΡΙΑ ραμπο μπας κ καταλάβεις ποιοί κερδίζουν τους πολέμους.
tz3s Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 το οτι καθεστε και σχολιαζετε το τι θα κανει ο Ελληνας πρωην φανταρος, και ποιος ειναι πιο καλος - δυνατος (μια φαση blue dragon vs red dragon) με προσπερναει .... ειμαστε καμμενοι τελικα και αυτος ο υπουργος ειναι ονομα και πραγμα για σας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 μα ειμαι ο ραμπος Can i party poop?
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 εβαλα γερο 8 έλξεις 50 κάμψεις 70 κοιλιακους δυνατο μίλι 2
phanispal Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Έλα ρε, εσύ είσαι καλός. Τι να μας πει ένας που είχα στο λόχο στη Γ' ΜΑΚ δηλαδή, με 30 έλξεις, 102 κάμψεις, άπειρους κοιλιακούς και το πιο γρήγορο μίλι, περίπου 5½ λεπτά αν θυμάμαι καλά.
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 εβαλα γερο 8 έλξεις 50 κάμψεις 70 κοιλιακους δυνατο μίλι αυτά τα κάνουν και οι κομμένοι btw. ο πανούλης το έχει χάσει τελείως, σκάει με παραλαγή στο γραφείο και διατάσσει άσκηση κοντά στον καταυλισμό της ειδομένης... 1
tz3s Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 μετα απο αυτην την ασκηση ΔΕΝ θα ξαναπεταξει αεροπλανο της Τουρκιας στον Ελλ. εναεριο χωρο, γιατι... 2
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 αυτά τα κάνουν και οι κομμένοι Έλα ρε, εσύ είσαι καλός. Τι να μας πει ένας που είχα στο λόχο στη Γ' ΜΑΚ δηλαδή, με 30 έλξεις, 102 κάμψεις, άπειρους κοιλιακούς και το πιο γρήγορο μίλι, περίπου 5½ λεπτά αν θυμάμαι καλά. μετα απο τοσην εκπαιδευση εδω μεσα, καταλαβα πωσ μπορω να κανω ατομα να συμφωνουν μαζι μου στα λογακια μου ερχεστε λοιπον θητεια αλεξιπτωτα (οχι ΕΤΑ δηλαδη) = βασικη εκπαιδευση στρατου - δεν θελει βυσμα ολα τ' αλλα ειναι για οσους δεν θελουν να ασχοληθουν 1
Unabomber Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 btw. ο πανούλης το έχει χάσει τελείως, σκάει με παραλαγή στο γραφείο και διατάσσει άσκηση κοντά στον καταυλισμό της ειδομένης... 6
j0hnn1e Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Τώρα τι θες δηλαδή; Να αρχίσει το κομάντο να παίρνει κάμψεις και να χάσεις το μέτρημα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις