petaw-se-oneiro Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Πως γίνεται να πάρω αναβολή για μερικούς μήνες; (δεν σπουδάζω κάπου, έχω κάνει εγγραφή στο εαπ).
eidikos33 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 οτι δεν το ξερα και μου ηρθε λιγο αποτωμο χαχαχ εγω εχω ακομη αναβολη, αλλα ειχα δηλωσει ναυτικο ξερεις αμα μπορω να παω στα κεπ να το αλλαξω , να βαλω πεζικο πριν κοψω την αναβολη; ρωτα το βυσμα σου φιλε
TheDevilMayCare Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Πως γίνεται να πάρω αναβολή για μερικούς μήνες; (δεν σπουδάζω κάπου, έχω κάνει εγγραφή στο εαπ). http://www.insomnia.gr/topic/580895-στρατός/?p=52679192 http://www.insomnia.gr/topic/580895-στρατός/?p=52680785
TheDevilMayCare Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=yaeAu1pnxco Ειρηνη Παναγια μου 1
Captn Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=yaeAu1pnxco Ειρηνη Παναγια μου απο το 0:50 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Ναι, αυτο αρχικως εψαχνα "Ζητω τα καινουργια μας Επιπλα!"και ανυπερθετως...: Ζητω-Τα-Τεμαχια-Φανταροι 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 προφητικός ο τζιμάκος: Εντυπωσιάστηκαν από τα... έπιπλα στα γραφεία του Πενταγώνου Πέντε υπουργεία επισκέφθηκε το επταμελές κλιμάκιο της ΕΕ, αλλά εκείνο που θα τους μείνει αξέχαστο είναι το υπουργείο Αμυνας. Για δύο βασικούς λόγους: Πρώτον, επειδή είναι το μοναδικό υπουργείο του οποίου η πολιτική ηγεσία αρνήθηκε να τους συναντήσει, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι δεν αναγνωρίζει σε «χαμηλόβαθμους υπαλλήλους της ΕΕ» εξουσίες ελέγχου των αμυντικών δαπανών της χώρας. Και, δεύτερον, επειδή έμειναν έκθαμβοι από την πολυτέλεια που αντίκρισαν. Οι στρατηγοί που τους υποδέχθηκαν τους οδήγησαν στην αίθουσα συσκέψεων του Πενταγώνου, η οποία είναι γεμάτη από πανάκριβα έπιπλα από μαόνι και δέρμα. «Με τέτοιες πολυτέλειες, είναι σαφές ότι οι λειτουργικές δαπάνες σας είναι πολύ υψηλότερεςαπό αυτές που πρέπει να είναι» παρατήρησαν οι ελεγκτές στους αμήχανους στρατηγούς, που γνωρίζουν καλά ότι σε μια νύχτα άλλαξε μορφή το Πεντάγωνο επειδή κάποιος υπουργός προηγούμενης κυβέρνησης αποφάσισε να δαπανήσει εκατομμύρια ευρώ για τον καλλωπισμό του Πενταγώνου, αλλά αποχώρησε αμέσως μετά και απολαμβάνουν τις σπατάλες του οι διάδοχοί του. «Στις αίθουσες αυτές υποδεχόμαστε ξένες αντιπροσωπείες. Δεν μπορούμε να δίνουμε την εντύπωση τριτοκοσμικής χώρας» υπογράμμισε χθες μιλώντας στον Βήμα FΜ ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας κ. Π. Μπεγλίτης. Ταυτόχρονα ο υπουργός δήλωσε αποφασισμένος να αγνοήσει το πολιτικό κόστος που θα προκαλέσει η σύγκρουση της κυβέρνησης με συμφέροντα, όταν προχωρήσει σε περικοπές αμυντικών δαπανών, όπως η κατάργηση στρατοπέδων που τροφοδοτούν ολόκληρες τοπικές κοινωνίες ή εξοπλιστικών προγραμμάτων που στο παρελθόν «πρώτα τα παραγγέλναμε και τα πληρώναμε και μετά μελετούσαμε πώς θα τα αξιοποιήσουμε», όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπεγλίτης. http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=308434 4
TheDevilMayCare Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μια φορα Προφητης μουσακλης, παντα Προφητης μερακλης! 1
Tempor Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 ζητω το εθνος ζητω ο στρατος Ζητωσαν οι ενοπλες δυναμεις.
aris1986 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Kαλα εκαναν και το επιπλωσαν σωστα και με ακριβα επιπλα. Τι θα ειμαστε γυφταραιοι; Πως θα υποδεχτουμε στρατιωτικους μεγαλων χωρων που μας δινουν οπλα και εξοπλιστικα αν δεν ειναι ολα καινουγια και στην πενα; Ζωη να εχουμε και να πληρωνουμε με την φορολογια μας για τετοια και πολλα αλλα.
phanispal Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Αντί να αυξήσουν το μισθό του φαντάρου κανά πεντάλεπτο του ευρώ, πάνε και βάζουν ακριβά έπιπλα.
Captn Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 παντως στο στρατο ηταν γαματα πολυ καλη εμπειρια πηγα στην κυπρο φανταρος bitches
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ψυχραιμία φίλε...δεν χρειάζονται μόνο κομμάντα στο στρατό και αυτό το διαπιστώνεις εύκολα διαβάζοντας λίγο περί πολέμου. Το μεγαλύτερο μέρος των πολεμικών επιχειρήσεων είναι υποστηρικτικό, γιατί για να πέσεις εσύ με αλεξίπτωτο και να θεωρείς τον εαυτό σου γαμάουα ένα κάρο μλκς έχουν ασχοληθεί για να έχεις όλα τα απαραίτητα. Από το αεροπλάνο, τη συντήρηση και τα καύσιμά του, το αλεξίπτωτό σου και τον οπλισμό σου, τις επικοινωνίες σου, τη βάση που εδρεύουν όλα αυτά κλπ, κλπ, κλπ. Οπότε αυτό που λες είναι άνευ νοήματος. Το πρόβλημα με το στρατό είναι ότι δεν κάνεις ούτε αυτά. Ένας τυπικός φαντάρος περνάει τις μέρες του κάνοντας ΤΑΕ και σκοπίες ή τίποτα ακόμα χειρότερο. Αν ο στρατός εκσυγχρονιστεί θα μπορούσε μια συντομότερη θητεία να ήταν πιο ουσιαστική και χρήσιμη. Αλλά αυτό είναι κάτι τελείως ουτοπικό σε αυτή τη φάση πιστεύω. Ακόμα επιμένω, σκέψου το. Εάν έβγαλα Αλεξίπτωτα, ΕΓΩ θα είμαι ο ΠΖ του πολέμου, και ΕΓΩ θα κάνω τα παραπάνω. Σου φαίνεται περίεργο, αλλά εμένα μου φαίνεται περιέργο που κάθονται, στρατολογούν, ταϊζουν άτομα που δεν θέλουν να είναι καν εκεί και πόσο μάλλον σε εμπόλεμη ζώνη. Θητεία αλεξιπτώτων = βασικός στρατός. Τώρα για τα ΛΟΚ και τα αμφίβια, απλά είναι πιο άτυχοι.. λιγότερες εκπαιδεύσεις περισσότερη κλεισούρα, λεφτά και ποιότητα γενικότερα. Έχω δει αρκετούς παχύσαρκους στα Αμφίβια. Εκεί πάνε κομμένοι αλεξιπτωτιστές να φανταστείς. Υ.Γ: Εάν πιστεύεις πως έστω και με 9 μήνες (εκ των οποίων 70 μέρες είσαι εκτός), γίνεσαι κομμάντο και μπορείς να πέσεις σε εχθρικό τόπο και να αρχίζεις να σφαγιάζεις με το M4.. Τα κλάματα θα στεκόμουν να βάλω και εγώ και οι σειρές μου.. Σε αυτο θα συμφωνησω. Απασχολει ατομα που εξω ειναι παντελως αχρηστα ή/και επικινδυνα. Εάν δεν υπήρχε στρατός στην Ελλάδα.. η Ελλάδα θα εξήγαγε οδοντογλυφίδες. = NO CRISIS = PRFT
suffocater Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 ζητω το εθνος ζητω ο στρατος Kαλε νε! Εμα τιμοι και yolo σε λεω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις