Lucifer Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Και πιστεψε με μια χαρα κομπλιτσες έπεφταν σε κάτι αρχιλοχιάρες που δινανε οπλο χωρις να το έχουν ασφαλισει στο Safe mode ουτε τα χρονια τους με ψάρωσαν ουτε τιποτα θα μαθουν να ειναι σωστοι. Εδώ μαθαίνουμε ότι στο παραπάνω περιστατικό ο DDevil ήταν ο έξυπνος ανάμεσα στους δύο. Δεν ξέρω για σας, εγώ νοιώθω ζεστασιά και ασφάλεια. 8
suffocater Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Και οχι μονο εσυ , υπάρχουν και άλλα άτομα ειτε στο θρεντ που τωρα δεν γράφουν ειτε εκτος φορουμ που ειναι αυτης της ιδεολογιας. Ετσι για να μη λέει ο άλλος ο μπουρδας οτι τα βγάζω απο το κεφάλι μου Ο μπούρδας έχει δικιο σε αυτό που είπε,γιατι το εγραψα ΑΦΟΤΟΥ στο ειπε. οι φαντάροι δεν φυλάνε τα σύνορα, το έχουν αναλάβει πάνω απο δέκα χρόνια οι συνοριοφύλακες, λιμενικοί, κτλ. οι φαντάροι/δεα φυλάνε τις αοτ, τις αποθηκες καυσιμων, τα κψμ, τις λέσχες, τα κααυ, κτλ. Και αν μας την πέσουν δεν θα ειναι οι εξαθλιωμένοι που περνάνε τα σύνορα με τα πόδια και τα μωρά στα χέρια, αλλά με F16 και αρματα, και τότε οι ανεκπαιδευτοι δεα/φαντάροι δεν θα προλάβουν ούτε να σφουγγαρίσουν, ούτε να τεντώσουν τα κρεβάτια τους... NAI,αλλα θα ειναι ξυρισμένοι και καλογυαλισμένοι.(στα χαρτιά τουλαχιστον) 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Αυτοι που σχολιασα εγω και τους αποκάλεσα χιπστερ ειμαι σχεδον σιγουρος με αυτα που εχω δει να γράφουν οτι το προβλημα τους δεν ειναι οτι ο στρατος έχει προβληματα και προβληματα να μην ειχε πάλι κατα θα ηταν. Υπάρχουν ατομα που ειναι κατα των στρατων και θεωρουν οτι προκειται για ενα οπλο του ιμπεριαλισμου. Επισης αυτα τα άτομα δεν πιστευουν σε συνορα και σε κράτη. Ως προς αυτα τα άτομα ηταν ο χαρακτηρισμος μου ο οποιος σε αυτη τη περιπτωση δεν ειναι καθολου άδικος ή ψεύτικος. Και εσυ γενικευεις απιστευτα οταν λες οτι ειναι δικαιωμα της καθε εταιρειας να βάζει αχρηστους διοτι αυτη η εταιρεια παράγει προιοντα προς καταναλωση ή σοβαρες υπηρεσιες προς ανθρωπους πχ μια αεροπορικη εταιρεια δεν εχει καθολου δικαιωμα να βάζει αχρηστους στο πιλοτηριο διοτι μεταφέρει ψυχές πέρα απο το χρηματικο κέρδος πρέπει να διέπεται και απο ηθικές αρχές και ανθρωπινα ιδανικά , η εταιρεια επισης που παράγει τροφιμα τα οποια καταναλώνουν άνθρωποι. Τωρα σχετικά με το στρατο και τα προβληματα του ναι εντάξει στην Ελλαδα παντα μας φταινε οι άλλοι εμεις δεν φταιμε ποτέ.... σε ολα τα θέματα οχι μονο στο στρατο. Εμεις δεν αναρωτιομαστε ποτε αμα φταιμε σε κάτι. Πχ το πιο απλο πάς σε ενα σουπερ μάρκετ και βλέπεις στο Παρκιν τους μισους να έχουν παρκάρει πιάνοντας 2 θέσεις. Αλλα μετα θα βγει να κράξει αυτος παιρνοντας το υφος του αλάνθαστου οτι για ολα φταινε οι αλλοι τα βυσματα οι πολιτικοι κτλπ. Εδω λεμε για το στρατο και εσυ μου λες για τις θεσεις του σουπερμαρκετ και για εταιριες που φτιαχνουν μαρμελαδες. Αν εθελοτυφλεις και λες οτι στο στρατο δεν υπαρχει σαπιλα, τοτε τι να πω, νομιζω οτι ο διαλογος πλεον ειναι ανουσιος. Αν ηξερες πεντε πραγματα παραπανω, δεν θα ελεγες αυτες τις μπουρδες. Ειτε σου αρεσει ειτε οχι, στο στρατο η κομματικοποιηση και το βυσμα παει συννεφο.. Ειτε επηρεαζει στελεχωση σημαντικων θεσεων ειτε διατηρηση αξιωματικων στο στρατευμα, δν λεμε βυσμα για μεταθεση φανταρου. Αυτο ειναι ακακο μπροστα στα τερατα που γινονται. Το οτι δεν εχει ερθει η στιγμη να ξεβρακωθει ο ΕΣ, δεν σημαινει οτι λειτουργει και σωστα.
DDevil Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Εδω λεμε για το στρατο και εσυ μου λες για τις θεσεις του σουπερμαρκετ και για εταιριες που φτιαχνουν μαρμελαδες. Αν εθελοτυφλεις και λες οτι στο στρατο δεν υπαρχει σαπιλα, τοτε τι να πω, νομιζω οτι ο διαλογος πλεον ειναι ανουσιος. Αν ηξερες πεντε πραγματα παραπανω, δεν θα ελεγες αυτες τις μπουρδες. Ειτε σου αρεσει ειτε οχι, στο στρατο η κομματικοποιηση και το βυσμα παει συννεφο.. Ειτε επηρεαζει στελεχωση σημαντικων θεσεων ειτε διατηρηση αξιωματικων στο στρατευμα, δν λεμε βυσμα για μεταθεση φανταρου. Αυτο ειναι ακακο μπροστα στα τερατα που γινονται. Το οτι δεν εχει ερθει η στιγμη να ξεβρακωθει ο ΕΣ, δεν σημαινει οτι λειτουργει και σωστα. Αν ηξερα πέντε πραγματα παραπανω σε τι? και που ξέρεις εσυ τι ξέρω εγω? εγω εγραψα απλα οτι αυτα που περιγράφετε δεν παιζουν μονο στο στρατο. Και σενα ειτε σου αρέσει ειτε οχι η κομματοποιηση και το βυσμα δεν παιζουνε μονο στο στρατο παιζουνε και αλλου. Εγω λέω μπουρδες ε? που μου γράψατε δεν ξερω εσυ ή καποιος αλλος οτι ο ιδιωτικος μπορει να προσλαμβάνει και άχρηστους ναι μπορει μεχρι να γινει καμια μαλακια και να φάει αγωγη και να ψάχνεται. Αυτο που εγραψες δεν υπάρχει. Επισης να μας πει ο συντονιστης Lucifer με ποια ιδιοτητα ειρωνευτηκε εδω μεσα εμενα που εγραψα κατι σωστο για τα οπλα.... με την ιδιοτητα του συντονιστη? που υποτιθεται οτι ειναι εδω μεσα για να βλεπει ποιος προσβάλλει ποιον και να παρεμβαινει? αλλα τωρα πως να παρεμβει αφου ηδη πηρε θέση. Δε πα να ειστε και 10 άτομα? δεν μασάω εγώ. Και εσεις να χωνέψετε οτι η θητεια καλως ή κακως ειναι υποχρεωτική οποτε θα πάμε ολοι μας και οσοι πηγαμε το κάναμε και τελειωσε δεν κλαψαμε αλλο σαν κοριτσάκια ουτε ψάχναμε τροπους να την πέσουμε εις βαρος των άλλων. Τα βυσματα και οι ευνοουμενοι πάντα θα υπάρχουν και στο δημοσιο και στο στρατο και στις ιδιωτικές και παντού. Θες να μου πεις οτι αμα δεν εχεις δοντι θα περάσεις απο συνέντευξη ιδιωτικης επιχειρησης στην ελλαδα.... @@
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Έτσι μπράβο DD μην μασάς, δείξε αβερτα την πνευματική σου ικανότητα 2
tritonas00 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Και η δικια μου εμπειρια ηταν υπευθυνος σε αποθηκη οπλισμου και παραδοση - παραλαβή με υπογραφή οταν ελειπε ο προισταμενος. Αστερια. Κανονικη ή σταυρο? 5
testtesttest Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 αφιερωμενη στον ψαροδοκιμο της καρδιας μας 2
Lucifer Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Επισης να μας πει ο συντονιστης Lucifer με ποια ιδιοτητα ειρωνευτηκε εδω μεσα εμενα που εγραψα κατι σωστο για τα οπλα.... με την ιδιοτητα του συντονιστη? που υποτιθεται οτι ειναι εδω μεσα για να βλεπει ποιος προσβάλλει ποιον και να παρεμβαινει? αλλα τωρα πως να παρεμβει αφου ηδη πηρε θέση. Με την ιδιότητα του χρήστη, το "ε.α." σημαίνει "εν αποστρατεία". (Παράδοξα οντόπικ) 2
Thaninho Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Ρε παιδιά ξεκολλάτε λίγο βρήκατε έναν και τον πυροβολατε 3 μέρες τώρα και με χαρακτηρισμους που δεν αρμόζουν σε άτομα που ντεμεκ έχουν ένα επίπεδο όπως υποστηρίζετε. Και εγώ πήγα ΔΕΑ και πέρασα και πολύ καλά μπορώ να σας πω. Όπως και να το κάνουμε ο ΔΕΑ έχει παραπάνω υποχρεώσεις και ευθύνες από έναν απλό στρατιώτη. Δεν ένιωσα ποτέ ο γαμάω ταω αξιωματικός αλλά μέλος μιας ομάδας που πήγαινε το πρωί έκανε την δουλειά που του ανέθεσαν και έφευγε το μεσημέρι. Γνώρισα και συναναστράφηκα με άτομα χαμηλότατου μορφωτικού επιπέδου αλλά και υψηλοτάτου διδακτορικά κλπ. Γέλια μέχρι δακρύων τις περισσότερες ήμερες με τους αξκους τα εποπια και τους στρατιώτες όπως επίσης και ζόρια όταν με έβαλαν επικεφαλής σε άσκηση και χρειάστηκε να διαβάσω ένα βιβλίο 100 σελίδων σε ένα απόγευμα για να μην γίνω ρεζίλι την επόμενη η όταν έγινε χίλια κομμάτια μια κάσα με πυρομαχικά και μετά μετρούσα 500 σφαίρες μια μια. Σε όλες τις ασκήσεις μέσα και καύλωνα όταν πήγαινα γιατί πράγματα που τα έβλεπα στις ταινίες και τα βίντεο γκαιμσ τα κάναμε στα αλήθεια σε μικρότερη κλίμακα. Θεωρώ οτι περισσότερα κέρδισα από οτι έχασα τους 5 μήνες παραπάνω (κυρίως γνωριμίες και φίλιες ) και οτι εκει που ήμουν όσο ναναι βοήθησα και δεν τραβούσα την δουλειά πίσω. Σήμερα να έμπαινα πάλι για ΔΕΑ θα πήγαινα.Ενα άσχετο τώρα από που προκύπτει ότι οι απέναντι είναι όλοι τους πολεμικές μηχανές? Δεν μιλάω για το μέγεθος του στρατού τους αλλά για το επίπεδο τους.
j0hnn1e Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Ε λοιπόν ο μάνατζες μου στην Εθνική με έχει βρίσει, ανώτερος στο στρατό δεν ακούστηκε ποτέ. Αυτό το διαμάντι τώρα το είδα. Ε ναι σε αυτό θα συμφωνήσω. Όσοι λοχίες-αρχιλοχίες γνώρισα ήταν του σαβουαρ βιβρ και μου μιλούσαν ευγενικά. Ποτε δεν φώναξε και ποτε, μα ποτέ, ποτέ, ποτέ δεν έβρισε κανείς. Και όχι μονο αυτά τα σκουπίδια, αλλά και κάτι κακογ@μημένοι αντισυνταγματάρχες που τους είχαν φάει την θέση του Δίκα άλλοι και βγάζαν χολή.
aris1986 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μαθαμε ότι δεν υπάρχουν σύνορα από έναν που βλέπει τον πλανήτη γη από το διάστημα. Τι να πούνε και οι πρόσφυγες στην ειδομενη. -Παιδιά γιατί δεν περνάτε στα σκοπια; Από ψηλά δεν βλέπω σύνορα, μπας και είστε χαζα;
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Ενα άσχετο τώρα από που προκύπτει ότι οι απέναντι είναι όλοι τους πολεμικές μηχανές? Δεν μιλάω για το μέγεθος του στρατού τους αλλά για το επίπεδο τους. δεν χρειάζεται να είναι πολεμικές μηχανές, λίγο πιο σοβαροι απο εμάς χρειάζεται να είναι. Και αυτοι τα τελευταια >20 χρόνια ειναι συνέχεια σε κατασταση πολέμου. Αυτό το διαμάντι τώρα το είδα. Ε ναι σε αυτό θα συμφωνήσω. Όσοι λοχίες-αρχιλοχίες γνώρισα ήταν του σαβουαρ βιβρ και μου μιλούσαν ευγενικά. Ποτε δεν φώναξε και ποτε, μα ποτέ, ποτέ, ποτέ δεν έβρισε κανείς. Και όχι μονο αυτά τα σκουπίδια, αλλά και κάτι κακογ@μημένοι αντισυνταγματάρχες που τους είχαν φάει την θέση του Δίκα άλλοι και βγάζαν χολή. ανχης κατέβαζε χριστούς και παναγίες μπροστά σε φαντάρους γιατι κάποιος είχε ξεχάσει κάδο σκουπιδιών με το καπάκι ανοιχτό...
j0hnn1e Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 ανχης κατέβαζε χριστούς και παναγίες μπροστά σε φαντάρους γιατι κάποιος είχε ξεχάσει κάδο σκουπιδιών με το καπάκι ανοιχτό... Αποκλείεται, πέφτω απο τα σύνεφα. Αφού αυτά τα άτομα είναι σπουδαγμένα στις καλύτερες σχολές "καλών τεχνών".. 2
tz3s Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Αποκλείεται, πέφτω απο τα σύνεφα. Αφού αυτά τα άτομα είναι σπουδαγμένα στις καλύτερες σχολές "καλών τεχνών".. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ να λες που δεν το πηραν γραμμη οι τουρκοι που ειχαν κρυφτει μεσα στον καδο και δεν βγηκαν, μιας και ειχαν πορτα ανοιχτη!!
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 άλλο καλό, λοχαγός ειπε φαντάρο που επεστρεψε απο έξοδούχος με σκουλαρίκι στο αυτί πουστάρα. Ο ίδιος είπε σε άλλο φαντάρο ότι μοιάζει με τον Μάντακα*... *Μίμης Μάντακας, ακροδέξιος φοιτητής που σκοτώθηκε στην ιταλία, μνημονευεται συχνά σε ακροδεξιά εντυπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις