DDevil Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 ρε διανοια, το like το έκανα γιατι αυτος καταλαβε τι εννοούσα όταν έγραφα ποιοι βγαινουν στην επιφάνεια, δεν απαντησε για δημοσιευματα και άλλα ασχετα. Εσύ ούτε καταλαβαινεις τι γράφουμε και απαντάς ό,τι ναναι. Εσυ καταλαβαινεις αυτα που σε συμφέρουν. Τα δημοσιευματα ειναι αποδειξεις οτι αυτα που γράφεις ειναι τελειως ανυποστατα και ψεύτικα. Αλλα ειναι ταυτοχρονα και άσχετα επειδη δεν σε συμφέρουν
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 μονο στο μυαλό σου υπάρχουν αυτοι οι συσχετισμοί
DDevil Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Αυτοι που λες εσυ δεν ευδοκιμουν μονο στο στρατο και στην επιχειρηση που δουλευεις ενδέχεται να υπάρχουν τέτοια άτομα με το ρουφιανιλικι να πηγαινει συννεφο (οπως σε ολες τις δουλειες αλλωστε) κτλπ κτλπ οποτε μη μου λες οτι θες εχω δουλεψει σε αρκετες δουλειές. Στις ιδιωτικές ειδικα που κινδυνεύεις να χάσεις τη δουλεια ... στο δημοσιο εντάξει υπάρχουν και κάποιοι που δεν τους νοιάζει να γινουν επιτελάρχες οποτε δεν εχουν αναγκη να γλειψουν και κανεναν. Και δεν θα τους πειραξει και κανενας. Να τους διώξουν δεν μπορουν τουλαχιστον οχι τοσο ευκολα οπως στον ιδιωτικό. Θα μου πεις τωρα οτι μονο στο στρατο υπάρχει γλειψιμο χαχα καλα εντάξει. Μαλλον εχεις καιρο να δουλέψεις και τα έχεις ξεχάσει. Άσε το κράξιμο για το στρατο και το φορουμ τραβα πιασε μια δουλεια και μεσα στο μηνα θα τα δεις.
Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Σωπα ρε φιλε , εσυ θα μου πεις που θα γράψω τις αποψεις μου? μηπως πρεπει να σου πάρω και την άδεια? Θρεντ για το στρατο ειναι οι μισοι γράφουν τα αρνητικά (μονο) οι άλλοι μισοι γράφουν και τα θετικά. Και εσυ λες οτι ειναι χάσιμο χρονου εγω μπορει να έχω αλλη αποψη. Φανταζομαι εσυ που δεν εισαι και πιτσιρικάς εχεις και την αναλογη ωριμοτητα να δεχθεις την διαφορετικη άποψη. Αμα δεν θέλετε να γράφουμε και οι υπολοιποι να αλλάξει ο τιτλος σε "Εδω κραζουμε το στρατο..." και εγω δεν θα ξαναμπώ. Μα δεν ειπα σου οτι οτι διαφωνω με οτι εχεις γραψει,γιαυτο αλλωστε και αναφερω αποσπασματα. Εγω σου ανεφερα οτι καλως ή κακως ο στρατος ηταν ετσι εδω και χρονια και για τους φανταρους εκτως της λιγοτερης θητειας απο τοτε που ανοιχτηκε το θεμα μεχρι σημερα,ελαχιστα εως καθολου εχουν αλλαξει τα πραγματα. Απλα δεν γινεται να μου γραφεις εσυ πραγματα που δεν εχουν γραφτει ποτε ή εστω εννοηθει και το ιδιο λαθος συνεχιζεις να κανεις και στο τελευταιο σχολιο.Ποιοι μισοι ειναι αυτοι που εχουν πει θετικα πραγματα για το στρατο κοροιδευομαστε τωρα??? Το ιδιο και παραπανω που σου ειπα οτι χρησιμοποιεις πληθυντικο λες και εκφραζεις ομαδα.Που τα εχεις δει αυτα??? Γιατι στην τελικη μονο και μονο που υπαρχουν μεχρι και σημερα τα βυσματα,και εγω παω και υπηρετω στα μακρινα νησια ή Εβρο και τρωω ενα καρο λεφτα σε εξοδα(λες και μου περισσευουν)και ο αλλος μου ερχεται διπλα στο σπιτι του επειδη εβαλε το γνωστο βυσμα μονο και μονο γιαυτο δεν προκειται ποτε να δεις ''πολλους'' να λενε θετικα λογια για το στρατο. Ας ειμασταν ολοι διπλα στο σπιτι μας και απο υπηρεσιες να ειμασταν ξερω γω 2-3μεσα και 4-5μερες εξω την εβδομαδα να δεις πως θα ηταν διαφορετικες οι νοοτροπιες.
tz3s Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 βρηκα τι ρολο εχει o didididevil στον στρατο!! Ειναι στο σωμα που ασχολειται με το insomnia, στο φορουμ του στρατου! Ελπιζω μονο να ειναι ακομα στον στρατο, γιατι αμα εχει απολυθει και καθεται και ασχολειται ακομα, ολη μερα και νυχτα, με το να πεισει αλλα ατομα για την στρατιωτικη θητεια τοτε κλαψτα χαραλαμπε! Εχει μεγαλο προβλημα (μαλλον το 2ο εισαι..)
ProponitisTouKanape Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Σωπα ρε φιλε , εσυ θα μου πεις που θα γράψω τις αποψεις μου? μηπως πρεπει να σου πάρω και την άδεια? Θρεντ για το στρατο ειναι οι μισοι γράφουν τα αρνητικά (μονο) οι άλλοι μισοι γράφουν και τα θετικά. Και εσυ λες οτι ειναι χάσιμο χρονου εγω μπορει να έχω αλλη αποψη. Φανταζομαι εσυ που δεν εισαι και πιτσιρικάς εχεις και την αναλογη ωριμοτητα να δεχθεις την διαφορετικη άποψη. Αμα δεν θέλετε να γράφουμε και οι υπολοιποι να αλλάξει ο τιτλος σε "Εδω κραζουμε το στρατο..." και εγω δεν θα ξαναμπώ. Ναι αυτα μονο στο στρατο ειναι ... αλλου ολοι ειναι αγγελάκια και παναγιτσες!!! χαχα οχι τιποτα αλλο τα γραφεις αυτα και ο Χασαν βλέπει 500 ονειρα μαζι και μετα μπαινει να κανει και λάικ!!! Ο χΑΣΑΝ ουμψάλ πως λεγεται τελοςπαντων. ΥΓ Εγω δεν προκαλω τις φασαριες ο Χασαν προκαλει βριζοντας και κρινοντας την νοημοσυνη άλλων μελών και οπως βλεπεις παρα ειμαι αξιοπρεπης απεναντι του. Αυτον δεν σε ειδα να του την πεις ομως .... έχετε τις ιδιες αποψεις φαινεται ειστε συμμαχάκια κατα της ιδεας του στρατού. Φιλε μου απλα προκαλεις. Δεν ειπα οτι ειναι παναγιτσες αλλου, αλλωστε εδω το θεμα μας ειναι ο στρατος. Επειδη τυγχανει να ξερω εκ των εσω πολλα πραγματα, εγραψα μια απαντηση. Κανεις λαθος οτι ειμαι κατα της ιδεας του στρατου, αντιθετα ειμαι υπερ της ιδεας του στρατου. Ενος στρατου ομως συγχρονου, λειτουργικου και οχι κολλημενου στο 1970. Θα ημουν υπερ και της υποχρεωτικης θητειας αν αυτη εβγαζε καποιο νοημα και δεν ηταν 9 μηνες σχολειο αγγαριας. Και στο κατω κατω, δικαιωμα της καθε ιδιωτικης εταιριας ειναι να στελεχωνεται απο αχρηστους. Ο στρατος ειναι ομως υπευθυνος για την αμυνα της χωρας και δεν εχει δικαιωμα να στελεχωνεται απο κομματοσκυλα και γλειφτες, αυτοι αλλωστε ειναι εγγυημενοι ριψασπιδες εν καιρω πολεμου. Το κριτηριο για να προχωρησεις, να αναλαβεις μια υπευθυνη θεση, ειναι τα κονε σου. Παλια αν ησουν στους πρασινους ή τους γαλαζιους. Τωρα αυξηθηκαν οι αποχρωσεις (και οι μεταγραφες). Εσυ νομιζεις μετα απο 14 μηνες θητεια οτι ξερεις τον στρατο απ'εξω και ανακατωτα. Εχω παρακολουθησει απο την αρχη τη συζητηση, γενικευεις απιστευτα λεγοντας οτι οποιος κανει κριτικη στο στρατο ειναι αριστερος και χιπης. Εισαι ο απολυτος Ελληνας φανταρος, brainwashed μεχρι αηδιας, που παει αμασητο οτι του πασαρουν και δεν φιλτραρει τιποτα. Δυστυχως για σενα, υπαρχουν και ατομα που δεν τους αρεσει το θεατρο του παραλογου που λεγεται Ελληνικος Στρατος. 2
DDevil Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Αυτοι που σχολιασα εγω και τους αποκάλεσα χιπστερ ειμαι σχεδον σιγουρος με αυτα που εχω δει να γράφουν οτι το προβλημα τους δεν ειναι οτι ο στρατος έχει προβληματα και προβληματα να μην ειχε πάλι κατα θα ηταν. Υπάρχουν ατομα που ειναι κατα των στρατων και θεωρουν οτι προκειται για ενα οπλο του ιμπεριαλισμου. Επισης αυτα τα άτομα δεν πιστευουν σε συνορα και σε κράτη. Ως προς αυτα τα άτομα ηταν ο χαρακτηρισμος μου ο οποιος σε αυτη τη περιπτωση δεν ειναι καθολου άδικος ή ψεύτικος. Και εσυ γενικευεις απιστευτα οταν λες οτι ειναι δικαιωμα της καθε εταιρειας να βάζει αχρηστους διοτι αυτη η εταιρεια παράγει προιοντα προς καταναλωση ή σοβαρες υπηρεσιες προς ανθρωπους πχ μια αεροπορικη εταιρεια δεν εχει καθολου δικαιωμα να βάζει αχρηστους στο πιλοτηριο διοτι μεταφέρει ψυχές πέρα απο το χρηματικο κέρδος πρέπει να διέπεται και απο ηθικές αρχές και ανθρωπινα ιδανικά , η εταιρεια επισης που παράγει τροφιμα τα οποια καταναλώνουν άνθρωποι. Τωρα σχετικά με το στρατο και τα προβληματα του ναι εντάξει στην Ελλαδα παντα μας φταινε οι άλλοι εμεις δεν φταιμε ποτέ.... σε ολα τα θέματα οχι μονο στο στρατο. Εμεις δεν αναρωτιομαστε ποτε αμα φταιμε σε κάτι. Πχ το πιο απλο πάς σε ενα σουπερ μάρκετ και βλέπεις στο Παρκιν τους μισους να έχουν παρκάρει πιάνοντας 2 θέσεις. Αλλα μετα θα βγει να κράξει αυτος παιρνοντας το υφος του αλάνθαστου οτι για ολα φταινε οι αλλοι τα βυσματα οι πολιτικοι κτλπ.
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 όσα ποστ έχω γράψει και έχω διαβάσει κανένας δεν αναφέρει τιποτα για ιμπεριαλισμούς, σύνορα, και ιστορίες για αγρίους. Αυτους τους συσχετισμούς τους κάνεις στο κεφάλι σου γιατι δεν μπορείς να παραδεχθείς ότι αυτο που υπηρέτησες και εισαι ακόμα υπερηφανος είναι μια μαλακία και μισή και ότι εσύ παριστανες τον καραγκιόζη με στολή. 3
suffocater Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Εγω θα αφοδευα πάντως σε ο,τι και οποια ιδεολογία έχει να κάνει με συνορα.There,i said it.Deal with it. 1
tz3s Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Αυτοι που σχολιασα εγω και τους αποκάλεσα χιπστερ ειμαι σχεδον σιγουρος με αυτα που εχω δει να γράφουν οτι το προβλημα τους δεν ειναι οτι ο στρατος έχει προβληματα και προβληματα να μην ειχε πάλι κατα θα ηταν. Υπάρχουν ατομα που ειναι κατα των στρατων και θεωρουν οτι προκειται για ενα οπλο του ιμπεριαλισμου. Επισης αυτα τα άτομα δεν πιστευουν σε συνορα και σε κράτη. Ως προς αυτα τα άτομα ηταν ο χαρακτηρισμος μου ο οποιος σε αυτη τη περιπτωση δεν ειναι καθολου άδικος ή ψεύτικος. Και εσυ γενικευεις απιστευτα οταν λες οτι ειναι δικαιωμα της καθε εταιρειας να βάζει αχρηστους διοτι αυτη η εταιρεια παράγει προιοντα προς καταναλωση ή σοβαρες υπηρεσιες προς ανθρωπους πχ μια αεροπορικη εταιρεια δεν εχει καθολου δικαιωμα να βάζει αχρηστους στο πιλοτηριο διοτι μεταφέρει ψυχές πέρα απο το χρηματικο κέρδος πρέπει να διέπεται και απο ηθικές αρχές και ανθρωπινα ιδανικά , η εταιρεια επισης που παράγει τροφιμα τα οποια καταναλώνουν άνθρωποι. Τωρα σχετικά με το στρατο και τα προβληματα του ναι εντάξει στην Ελλαδα παντα μας φταινε οι άλλοι εμεις δεν φταιμε ποτέ.... σε ολα τα θέματα οχι μονο στο στρατο. Εμεις δεν αναρωτιομαστε ποτε αμα φταιμε σε κάτι. Πχ το πιο απλο πάς σε ενα σουπερ μάρκετ και βλέπεις στο Παρκιν τους μισους να έχουν παρκάρει πιάνοντας 2 θέσεις. Αλλα μετα θα βγει να κράξει αυτος παιρνοντας το υφος του αλάνθαστου οτι για ολα φταινε οι αλλοι τα βυσματα οι πολιτικοι κτλπ. γαβ γαβ
DDevil Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Εγω θα αφοδευα πάντως σε ο,τι και οποια ιδεολογία έχει να κάνει με συνορα. There,i said it. Deal with it. Πέφτω απο τα σύννεφα .... δεν το πήρα χαμπάρι. 1
tz3s Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 οσο για τα συνορα εχω να πω το εξης... μεχρι πριν 4 χρονια φυλάγαμε τα συνορα μας προς Ευρωπη μερια για να μην μπουν οι Αλβανο-Βουλγαροι-Σκοπιανοι....κτλ κτλ στην χωρα μας. Και τωρα τα φυλάνε ΑΥΤΟΙ για να μην περασουν απο εμας! παλι καλα που ειχαμε και τους ΔΕΑ και δεν ΤΟΛΜΟΥΣΕ κανενας να περασει απο αυτα 4
DDevil Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Εγω θα αφοδευα πάντως σε ο,τι και οποια ιδεολογία έχει να κάνει με συνορα. There,i said it. Deal with it. Και οχι μονο εσυ , υπάρχουν και άλλα άτομα ειτε στο θρεντ που τωρα δεν γράφουν ειτε εκτος φορουμ που ειναι αυτης της ιδεολογιας. Ετσι για να μη λέει ο άλλος ο μπουρδας οτι τα βγάζω απο το κεφάλι μου
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 οι φαντάροι δεν φυλάνε τα σύνορα, το έχουν αναλάβει πάνω απο δέκα χρόνια οι συνοριοφύλακες, λιμενικοί, κτλ. οι φαντάροι/δεα φυλάνε τις αοτ, τις αποθηκες καυσιμων, τα κψμ, τις λέσχες, τα κααυ, κτλ. Και αν μας την πέσουν δεν θα ειναι οι εξαθλιωμένοι που περνάνε τα σύνορα με τα πόδια και τα μωρά στα χέρια, αλλά με F16 και αρματα, και τότε οι ανεκπαιδευτοι δεα/φαντάροι δεν θα προλάβουν ούτε να σφουγγαρίσουν, ούτε να τεντώσουν τα κρεβάτια τους... 3
DDevil Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Καλα για το τελευταιο μην ορκιζεσαι. Ποτε δεν ξέρεις τι εκπαιδευση κάνει ο άλλος δεν περιμένουν ολοι το στρατο να τους εκπαιδευσει μονο ψάχνονται και μονοι τους. Πολεμικές τέχνες - αυτοάμυνα , γυμναστικές γενικοτερα και φυσικά εκπαιδευση στα οπλα. Οχι μονο G3 που ειναι και ατσούμπαλο για μενα πάντα ... USP, MP5 κτλπ ριχνω με ολα αυτα κατα καιρους σε σκοπευτηρια ειδικα τα δυο τελευταια ειναι κλάσης προτιμοτερα απο G3 για μένα πάντα. Και η σχολη των ΔΕΑ στη Κρητη ειναι απαιτητική κάνουν και ασκησεις και απο ολα ειναι σαν στρατιωτική σχολη ευελπίδων ή δοκιμων. Οχι πως θα γινει ποτε πολεμος αλλα λέμε τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις