Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντού μπορει να έχει άχρηστους και επικινδυνους. Και μια ιδιωτικη εταιρεια που δεν πληρώνει εργαζομενους και τους έχει μαυρους αχρηστη και επικινδυνη ειναι.

Και η εταιρεια που ειχε τον ψυχάκια πιλοτο που σκοτωθηκε και πηρε στο λαιμο του τοσα ατομα και αυτη μπορουμε να πουμε οτι έχει αχρηστους προισταμενους που δεν βλέπουν τι τους γινεται.

Ο αχρηστος και επικινδυνος στην εταιρια ομως προκαλει ζημια και αρα δεν τον κραταει να τον εχει για μοστρα.Στον στρατο οχι μονο υπαρχουν αρκετοι τετοιοι κυριοι αλλα πληρωνονται και αρκετα για αυτα που κανουν.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε διαβαστε λιγο ιστορία μερικοί. την τελευταια φορά που χασαμε απο τον αιωνιο σας εχθρό χασαμε γιατί δεν υπηρχαν μονάδες υλικου πολέμου. Οχι γιατι δεν ειχαμε κομαντα να πολεμούν. Τελος οσοι πήγαμε σε μαύρες μονάδες καταλαβαμε ποσο για γελια στρατο έχουμε. Γιατι μια μοναδα δεν μπορει να την φυλουν 2 ατομα περίπολο (καθε γυρα ηθελε 30λεπτα χωρίς φιδιασμα). Σχεδια μαχης προηγούμενου αιώνα, εκπαίδευση που προσβάλλει την νοημοσύνη των σπουδαγμενων στρατιωτών γιατι υπάρχουν πιο ευκολες πλεον κ προφανης λύσης για καποια πράγματα.

Δημοσ.

Δεν διαφώνησα ποτε στο οτι υπάρχουνε προβληματα. Αλλα το να λες οτι ολος ο στρατος πρέπει να κλεισει και ειναι μπορδελο οπως έγραψε κάποιος πριν κατι σελιδες ειναι προκλητικά εχθρικό. Τουλαχιστον για οσους θέλουν να διατηρησουν τα συνορα της πατριδας τους.

Ο αχρηστος και επικινδυνος στην εταιρια ομως προκαλει ζημια και αρα δεν τον κραταει να τον εχει για μοστρα.Στον στρατο οχι μονο υπαρχουν αρκετοι τετοιοι κυριοι αλλα πληρωνονται και αρκετα για αυτα που κανουν.

Ο στρατος σαν θεσμος δεν ευθυνεται για αυτους ουτε εγω θα απολογηθώ για τα ρουσφέτια χρονων και τις πελατειακές σχέσεις.

Δημοσ.

Οποιος δεν ειναι χίπστερ και αριστερολογος διεθνιστης μια χαρα συμφωνεί.

DDevil, η σκέψη σου ειναι μαθητή δημοτικού, και όχι απο τους καλύτερους. 

Είχες 5 μήνες παραπάνω για χάσιμο και νομίζεις ότι κάτι έκανες, σε πραγματικό στρατό όχι θιασο, όχι δοκιμος εξιωματικός αλλά παιζει να μην περναγες καν τα ψυχομετρικά τεστ.

• Like 1
Δημοσ.

DDevil, η σκέψη σου ειναι μαθητή δημοτικού, και όχι απο τους καλύτερους. 

Είχες 5 μήνες παραπάνω για χάσιμο και νομίζεις ότι κάτι έκανες, σε πραγματικό στρατό όχι θιασο, όχι δοκιμος εξιωματικός αλλά παιζει να μην περναγες καν τα ψυχομετρικά τεστ.

Γιατι ολα αυτα? επειδη καταλαβα οτι εισαι ένας ακομα χιπστεράς που δε γουστάρει το στρατο ουτε καν σαν θεσμο? ολο για τους άχρηστους του στρατου λέτε αλλα για μερικούς που αξιζουν και έχουν δωσει πάρα πολλες φορές το καλο παράδειγμα δεν έχετε μιλήσει ποτε γιατι αποφευγετε?

Φαινεται οτι εισαι εκτος τοπου και χρονου απο πολλά την μια κρινεις σαν εκπαιδευτης την αλλη σαν ψυχολογος την άλλη σαν εκτιμητης του IQ ΠΟΙΟς εισαι ρε μεγαλε??? χαχαχ

Εγω ειχα 5 μηνες παραπάνω κάψιμο και τους εκανα εστω εκει .... εσυ εχεις παραπανω μηνες κάψιμο εδω μέσα να ριχνεις λάσπες εναντιον του στρατου. Πως σου φαινεται?

Δημοσ.

Αυτό είναι ένα thread για να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας και τις συμβουλές μας για ό,τι έχει να κάνε με στρατό.

Για πείτε.

Το θεμα αυτο ανοιχτηκε απο ατομα που ειχαν παει ή θα παμε στο στρατο.Δεν θυμαμαι να εχω πετυχει ατομα που να πηγανε και να μην εχουν παραπονεθει για τον στρατο ειτε ηταν Ι1,ειτε Ι2,ειτε Ι3ενοπλο,ειτε ακομα και Ι3 αοπλο ή Ι4.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι. Και τεινει να γινει ... βασικα ηδη έχει γινει σε θέμα που οι χιπστερ πάνε να τραμπουκισουν οσους έχουν πάει και γουστάρανε. Εγω μπορει να πηγα και να γουσταρα. Οπως και άλλοι αυτο τι σημαινει οτι θα πεταχτει ο καθε έξυπνος να αρχισει να υποτιμάει και να λέει "Δεν ξανασυζηταμε...." και το ενα και το αλλο ε μη ξανασυζητησεις τι με ενδιαφερει? :)

Ακριβως τις εμπειριες μας θα γράψουμε. Και η δικια μου εμπειρια ηταν υπευθυνος σε αποθηκη οπλισμου και παραδοση - παραλαβή με υπογραφή οταν ελειπε ο προισταμενος. Και πιστεψε με μια χαρα κομπλιτσες έπεφταν σε κάτι αρχιλοχιάρες που δινανε οπλο χωρις να το έχουν ασφαλισει στο Safe mode ουτε τα χρονια τους με ψάρωσαν ουτε τιποτα θα μαθουν να ειναι σωστοι. Αυτο ειπα και αρχισαν κάποιοι δεν συζητάω και έχεις iq ραδικιου κατι αλλες τέτοιες μαλακιες.

Δεν ειχα καμια ορεξη να τρεχω στρατοδικειο επειδη ο αλλος ηταν μαλακας και δεν προσεχε το οπλο του θα του το πει ο καινουργιος ναι θα του το πει οποιος ξέρει. Και αμα δεν εχει το μυαλο να καταλαβει οτι το κανει για να προφυλάξει και τον ιδιο και ολους λυπάμαι εκτος απο κομπλεξικος ειναι και επικινδυνος. Οποτε χέστηκα για τα χρονια του.

ΥΓ Και δεν τολμησε και κανεις να βρισει μπροστα μου ... κυριε δοκιμε και κυριε δοκιμε... ας εβριζε. Αναφορα κατευθειαν. Εξυβριση ανωτερου. Να δεις για ποτε μαζευονται οι τσαμπουκαλεμένοι παλιοι. ;)

Δημοσ.

Γιατι ολα αυτα? επειδη καταλαβα οτι εισαι ένας ακομα χιπστεράς που δε γουστάρει το στρατο ουτε καν σαν θεσμο? ολο για τους άχρηστους του στρατου λέτε αλλα για μερικούς που αξιζουν και έχουν δωσει πάρα πολλες φορές το καλο παράδειγμα δεν έχετε μιλήσει ποτε γιατι αποφευγετε?

Φαινεται οτι εισαι εκτος τοπου και χρονου απο πολλά την μια κρινεις σαν εκπαιδευτης την αλλη σαν ψυχολογος την άλλη σαν εκτιμητης του IQ ΠΟΙΟς εισαι ρε μεγαλε??? χαχαχ

γνωστή κλάψα και αυτή, οι μερικοί που αξίζουν ειναι αυτοι που κάνουν απλά την δουλειά τους αλλά αυτοι που βγαινουν στην επιφάνεια ειναι οι ρουφιάνοι, οι γλύφτες, οι κουραδόμαγκες και οι κατα φαντασίαν υπερασπιστές της πατρίδας. Για ποιον λόγο να πεις μπράβο σε κάποιον που απλά δεν ειναι πυροβολημένος; 

Το έγραψα και πριν, κανονικά δεν θα έπρεπε να σε κράζω αλλά να σου μιλάω με κατανόηση, αλλά αυτο σημαινει ότι θα έπρεπε να πάρω στα σοβαρά αυτά που γράφεις και φοβάμαι ότι θα με πιάσει καταθλιψη.

Δημοσ.

Μπα δεν τους έχουν στην αφάνεια , αυτη τη στιγμη εχω σιγουρα 10 δημοσιεύματα (μπορει) και περισσοτερα απο ανθρωπους που επειδη έκαναν το καθηκον τους ανέδειξαν. Και επειδη δεν τους αναγνωριζεις εσυ λογω δικων σου εσωτερικών θεμάτων και κομπλεξ δεν σημαινει τιποτα το τρομερο αυτο.

Κατα τα αλλα το τι θα κανεις φιλε με αυτα που διαβαζεις ειναι δικο σου θεμα. Τι με νοιαζει εμενα? :cry: αμα δεν γουσταρεις μην απαντας και καθολου δεν τρεχει και τιποτα.

Δημοσ.

Παντού μπορει να έχει άχρηστους και επικινδυνους. Και μια ιδιωτικη εταιρεια που δεν πληρώνει εργαζομενους και τους έχει μαυρους αχρηστη και επικινδυνη ειναι.

Και η εταιρεια που ειχε τον ψυχάκια πιλοτο που σκοτωθηκε και πηρε στο λαιμο του τοσα ατομα και αυτη μπορουμε να πουμε οτι έχει αχρηστους προισταμενους που δεν βλέπουν τι τους γινεται.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΏΝΩ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΊΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΖΑΜΠΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΕΠΙΣΗΣ.

• Like 2
Δημοσ.

Μπα δεν τους έχουν στην αφάνεια , αυτη τη στιγμη εχω σιγουρα 10 δημοσιεύματα (μπορει) και περισσοτερα απο ανθρωπους που επειδη έκαναν το καθηκον τους ανέδειξαν.

Το τι θα κανεις φιλε με αυτα που διαβαζεις ειναι δικο σου θεμα. Τι με νοιαζει εμενα? :cry:

Προσπαθω να καταλαβω τι εξυπηρετουν ολα αυτα που γραφεις τις τελευταιες μερες αλλα εξακολουθω να μην μπορω να βγαλω ακρη.

''μονο και μονο απο το τελευταιο που εγραψες καταλαβαινουμε βεβαια οτι σκοπο δεν εχεις την κουβεντα αλλα να προκαλεσεις αντιδρασεις και τιποτα αλλο'' βασικα ηδη έχει γινει σε θέμα που οι χιπστερ πάνε να τραμπουκισουν οσους έχουν πάει και γουστάρανε''

Γουσταρεις γυμναστικη αγαπητε,γραψου γυμναστηριο ή βρες και ασχολιες γυρω απο αυτο.Αν δεν μπορεις να καταλαβεις οτι το μεγαλυτερο κραξιμο ο στρατος το εχει φαει γιατι ειναι χασιμο χρονου τοτε απλα λυπαμαι για σενα.

Και καλα πες τωρα με την ανεργια ή την μειωμενη θητεια απο πιο παλια να μην πειραζει τοσο ορισμενους. Αλλα ξερεις τι ειναι οταν υπηρετουσες 12 μηνες και πανω ολο αυτο το διαστημα να παει τελειως χαμενο κυριως απο πλευρας εργασιας??? Υπαρχουν παρα πολλα ατομα που χασανε ευκαιριες εργασιας χαρη στον στρατο,και μαλιστα φαγανε και τσαμπα χρηματα σε αυτον κυριως οι ανευ βυσματος και χωρις μειωμενη θητεια για να σου πουνε οτι γουσταρανε.

Αρα σε αλλο site/forum τα παραμυθια περι ''γουσταρω τον στρατο ακομα και οταν τελειωσα'' εκτως αν εισαι κανενας 18-19χρονος πιτσιρικας χωρις να σε ενδιαφερουν οι σπουδες και ζεις με τα λεφτα του μπαμπα(κοινως στην υγεια του κοροιδου).

Γιαυτο και ολως τυχαιως και οι περισσοτεροι δεν πανε και για ΔΕΑ εκτως των αλλων.

Δημοσ.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΏΝΩ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΊΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΖΑΜΠΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΕΠΙΣΗΣ.

Σ'αυτό πρέπει να συμφωνήσω όμως,ειδικά όταν οι φαντάροι χρησιμοποιούνται τζάμπα για να προετοιμάζουν υποδομές για να φιλοξενηθούν ..λαθρομετανάστες.Που ακούστηκε αυτό δηλαδή.Φυσικά μόνο Ελλάδα.

Υπάρχουν τα καλά όπως λέει ο Devil αλλά πρέπει να επισημαίνουμε και τα κακώς κείμενα,που υπάρχουν έτσι κι'αλλιώς σε όλες τις πτυχές τις κοινωνίας,όχι μόνο στο στρατό.Δεν λειτουργούν όλα άψογα δηλαδή και ο στρατός μόνο παρουσιάζει στραβά.

• Like 1
Δημοσ.

Αμα παντως μιλησετε με ατομα που εχουν σχεση με τις ανωτατες θεσεις στις ενοπλες δυναμεις (δεν μιλαμε για καποιον στρατοκαυλο που η ζωη του τελειωνει εξω απο το στρατοπεδο) θα καταλαβετε τη σαπιλα που επικρατει, κομματικοποιηση, ρουφιανια, γλειψιμο σε ανωτερους ειναι στο καθημερινο μενου. Υπαρχουν σαφως αξιολογα στελεχη που προσπαθουν ακομα και σε αυτες τις αντιξοες συνθηκες ομως στο τελος παντα οι γλειφτες επιβιωνουν. Θυμιζει ισως λιγο απο house of cards, στο πιο μπακαλε.

Ο στρατος ειναι ακομα ελκυστικος για μια μεριδα ανθρωπων λογω της εξασφαλισης του δημοσιου και της ανεργιας στον ιδιωτικο τομεα (βεβαια θυσιαζεις τη ζωη σου απο τα 18 για 1500€ το μηνα) οποτε πολλοι νεοι στρατιωτικοι ειναι απλα ενστολοι ΔΥ. Μπηκαν για το μισθο. Μην περιμενετε αυτοι να εκσυγχρονισουν το απολιθωμα 

• Like 3
Δημοσ.

Προσπαθω να καταλαβω τι εξυπηρετουν ολα αυτα που γραφεις τις τελευταιες μερες αλλα εξακολουθω να μην μπορω να βγαλω ακρη.

''μονο και μονο απο το τελευταιο που εγραψες καταλαβαινουμε βεβαια οτι σκοπο δεν εχεις την κουβεντα αλλα να προκαλεσεις αντιδρασεις και τιποτα αλλο'' βασικα ηδη έχει γινει σε θέμα που οι χιπστερ πάνε να τραμπουκισουν οσους έχουν πάει και γουστάρανε''

Γουσταρεις γυμναστικη αγαπητε,γραψου γυμναστηριο ή βρες και ασχολιες γυρω απο αυτο.Αν δεν μπορεις να καταλαβεις οτι το μεγαλυτερο κραξιμο ο στρατος το εχει φαει γιατι ειναι χασιμο χρονου τοτε απλα λυπαμαι για σενα.

Και καλα πες τωρα με την ανεργια ή την μειωμενη θητεια απο πιο παλια να μην πειραζει τοσο ορισμενους. Αλλα ξερεις τι ειναι οταν υπηρετουσες 12 μηνες και πανω ολο αυτο το διαστημα να παει τελειως χαμενο κυριως απο πλευρας εργασιας??? Υπαρχουν παρα πολλα ατομα που χασανε ευκαιριες εργασιας χαρη στον στρατο,και μαλιστα φαγανε και τσαμπα χρηματα σε αυτον κυριως οι ανευ βυσματος και χωρις μειωμενη θητεια για να σου πουνε οτι γουσταρανε.

Αρα σε αλλο site/forum τα παραμυθια περι ''γουσταρω τον στρατο ακομα και οταν τελειωσα'' εκτως αν εισαι κανενας 18-19χρονος πιτσιρικας χωρις να σε ενδιαφερουν οι σπουδες και ζεις με τα λεφτα του μπαμπα(κοινως στην υγεια του κοροιδου).

Γιαυτο και ολως τυχαιως και οι περισσοτεροι δεν πανε και για ΔΕΑ εκτως των αλλων.

Σωπα ρε φιλε , εσυ θα μου πεις που θα γράψω τις αποψεις μου? μηπως πρεπει να σου πάρω και την άδεια?  :cry:  Θρεντ για το στρατο ειναι οι μισοι γράφουν τα αρνητικά (μονο) οι άλλοι μισοι γράφουν και τα θετικά. Και εσυ λες οτι ειναι χάσιμο χρονου εγω μπορει να έχω αλλη αποψη. Φανταζομαι εσυ που δεν εισαι και πιτσιρικάς εχεις και την αναλογη ωριμοτητα να δεχθεις την διαφορετικη άποψη.

Αμα δεν θέλετε να γράφουμε και οι υπολοιποι να αλλάξει ο τιτλος σε "Εδω κραζουμε το στρατο..." και εγω δεν θα ξαναμπώ.

Αμα παντως μιλησετε με ατομα που εχουν σχεση με τις ανωτατες θεσεις στις ενοπλες δυναμεις (δεν μιλαμε για καποιον στρατοκαυλο που η ζωη του τελειωνει εξω απο το στρατοπεδο) θα καταλαβετε τη σαπιλα που επικρατει, κομματικοποιηση, ρουφιανια, γλειψιμο σε ανωτερους ειναι στο καθημερινο μενου. Υπαρχουν σαφως αξιολογα στελεχη που προσπαθουν ακομα και σε αυτες τις αντιξοες συνθηκες ομως στο τελος παντα οι γλειφτες επιβιωνουν. Θυμιζει ισως λιγο απο house of cards, στο πιο μπακαλε.

Ο στρατος ειναι ακομα ελκυστικος για μια μεριδα ανθρωπων λογω της εξασφαλισης του δημοσιου και της ανεργιας στον ιδιωτικο τομεα (βεβαια θυσιαζεις τη ζωη σου απο τα 18 για 1500€ το μηνα) οποτε πολλοι νεοι στρατιωτικοι ειναι απλα ενστολοι ΔΥ. Μπηκαν για το μισθο. Μην περιμενετε αυτοι να εκσυγχρονισουν το απολιθωμα 

Ναι αυτα μονο στο στρατο ειναι ... αλλου ολοι ειναι αγγελάκια και παναγιτσες!!! χαχα οχι τιποτα αλλο τα γραφεις αυτα και ο Χασαν βλέπει 500 ονειρα μαζι και μετα μπαινει να κανει και λάικ!!! Ο χΑΣΑΝ ουμψάλ πως λεγεται τελοςπαντων.

ΥΓ Εγω δεν προκαλω τις φασαριες ο Χασαν προκαλει βριζοντας και κρινοντας την νοημοσυνη άλλων μελών και οπως βλεπεις παρα ειμαι αξιοπρεπης απεναντι του.  :-D  Αυτον δεν σε ειδα να του την πεις ομως .... έχετε τις ιδιες αποψεις φαινεται ειστε συμμαχάκια κατα της ιδεας του στρατού.

Δημοσ.

ρε διανοια, το like το έκανα γιατι αυτος καταλαβε τι εννοούσα όταν έγραφα ποιοι βγαινουν στην επιφάνεια, δεν απαντησε για δημοσιευματα και άλλα ασχετα. 

Εσύ ούτε καταλαβαινεις τι γράφουμε και απαντάς ό,τι ναναι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...