sundance_kid Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δεν σε ανάγκασε κανείς να το κάνεις, ζήτησες να πάρεις εξουσία για να νομίζεις οτι είσαι κάποιος. Ευτυχώς έχω σωας τας φρένας και ξεχωρίζω την λογική απο τον παραλογισμό Η μόνη λογική απάντηση σε ΟΛΟ το thread. ... ΥΓ Να δεχτώ δηλαδη οτι μια θεση προισταμενου σε μια εταιρεια σε κανει πιο εμπειρο απο μια θεση υπευθυνου ή αξιωματικου οπλισμου σε μια αποθηκη που αμα γινει μια μαλακια θα έχουμε σοβαρο προβλημα. Για πες μου εσυ που εισαι της κοινης λογικης. Γιατι να δεχτω αυτο τον ισχυρισμο? Δηλαδή εσύ περιμένεις οτι θα σε κάνουν προϊστάμενο, ακριβώς μόλις απολυθείς; Είσαι βαθιά νυχτωμένος μάναμ'... Έξω για να πάρεις θέση, θέλει γνώσεις με cojones και όχι παπατζιλίκι του στρατού... Δεν καταλαβαινεις τι λεμε αλλα δεν πειράζει. Παιζει να το κανεις και επιτηδες. Οι ευζωνες αποδεικνυουν και έμπρακτα οτι έχουνε ψυχή γιατι αν δεν ειχαν δεν θα φορουσαν τη τιμημένη στολή ή να στέκονται ορθιοι και ακινητοι για ώρες. Τι να κανουμε κάποιοι εχουν γεννηθει για να σώζουν την πατριδα ενω άλλοι για να τα παιρνουν απο τον εχθρο και να κάνουν ρουφιανιές. Όταν κάποια στιγμή κυβερνίσω αυτόν τον τιμημένον τόπον, θα τους βαλώ να στέκονται πάνω σε ζυγαριές για στρες τέστινγκ, να έρθουν επενδύσεις...
DDevil Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Η μόνη λογική απάντηση σε ΟΛΟ το thread. Δηλαδή εσύ περιμένεις οτι θα σε κάνουν προϊστάμενο, ακριβώς μόλις απολυθείς; Είσαι βαθιά νυχτωμένος μάναμ'... Έξω για να πάρεις θέση, θέλει γνώσεις με cojones και όχι παπατζιλίκι του στρατού... Όταν κάποια στιγμή κυβερνίσω αυτόν τον τιμημένον τόπον, θα τους βαλώ να στέκονται πάνω σε ζυγαριές για στρες τέστινγκ, να έρθουν επενδύσεις... Οι στρατιωτικοι δεν ασχολουνται με τις επενδυσεις ρε φιλε , απλα εξασφαλιζουν την ακεραιοτητα της χώρας και την εσωτερική ασφαλεια για αυτους που έχουν επιχειρησεις. Για να μπορουν να βγάζουν κέρδος σε μια χώρα που δεν υπάρχει εσωτερική αναταραχή ή εξωτερικές απειλές. Στην Ευρωπη μετα τις τρομοκρατικές ενεργειες ο στρατος βγήκε, δεν βγηκε ο προιστάμενος του έξω που λες που έχει γνωσεις και οχι τα παπατζιλικια του στρατου οπως τα χαρακτηρισες. Εγω διαφωνώ στο οτι κάποιοι εδω μεσα πάνε να μηδενισουν εντελώς το στρατο σαν θεσμο αλλα δεν ξέρουν πως αμα κάτσει η στραβή θα παρακαλάνε να επέμβει. Τοτε θα τα ξανασυζητήσουμε καλύτερα.
Typhoon Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Παιδιά μη λέτε ότι θέλετε... α) Όποιος νομίζει ότι έφεδρος αξιωματικός κάνει ότι θέλει τα ΕΠΟΠια και τους υπαξιωματικούς είναι βαθιά νυχτωμένος...υπάρχουν τέτοιοι σε νευραλγικές θέσεις (τις οποίες ούτε που υποπτεύεται κανείς όντας έξω από το χορό) που δεν τους κουνάει ούτε ταξίαρχος, πόσο μάλλον ένας 20χρονος Τάκης που νομίζει ότι κάτι κάνει μετά από 4 μήνες. β) Οι στρατιωτικοί ασχολούνται με επενδύσεις και αν είχες υπηρετήσει στο ΓΕΣ σε επιτελικό γραφείο θα το ήξερες. Και παίζει χρήμα και πολύ και μεγάλη σαπίλα αλλά και σοβαρά άτομα που προσπαθούν να βγάλουν κάτι σε όλο αυτό το χαμό. γ) Ο στρατός προετοιμάζεται για την άμυνα της χώρας σε περίπτωση πολέμου και όντως όλοι εκτός από του χίπηδες δεχόμαστε ότι είναι απαραίτητος. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο Ε.Σ. το κάνει όπως πρέπει, ούτε σημαίνει ότι ξέρει καν τι σημαίνει αυτό. Τουλάχιστον σε αυτό που κάνω εγώ, όταν μιλάμε για το σύστημα σε επιχειρησιακές συνθήκες βλέπεις ότι ούτε οι Ανχες και ακόμα παραπάνω δεν ξέρουν και σίγουρα τι πρέπει να γίνει, πόσο μάλλον οι υπαξιωματικοί ή οι έφεδροι αξιωματικοί. 2
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Ο ξηράς στην Ελλάδα δεν ήταν ποτέ στρατός, ήταν γι' αυτούς που δεν μπορούν να πάνε στρατό. Τα αλεξίπτωτα είναι στρατός στην Ελλάδα. Γυμνάζεσαι σε καθημερινή βάση, τρέχεις σε χωριά, πηδάς από αεροπλάνα, εκπαιδεύεσαι σε διόπτρες και πέντε-έξη μαχητικά όπλα (άψογης κατάστασης ή καινούρια εν έτη 2010), παίζεις στις θάλασσες της Κρήτης μαθαίνοντας κουπί, κολύμπι απόβασης, απόβαση, αναρρίχηση, εκπαίδευση σε πορεία διαφόρων επιφανειών της γης και άλλα πολλά. Εγώ τους παραπάνω δεν τους θέλω στην ασφάλεια - σκεφτείτε το, γιατί δεν τους εμπιστεύομαι να έχουν όπλο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης είτε κάνουν θητεία βασικής (-ότατης), είτε όχι. Εννέα καταραμένα μηνάκια εκ των οποίων 70 ημέρες είναι τιμητικές και off γενικά και πάλι σε καμία των περιπτώσεων δε βλέπουν τα θετικά των εμπειριών και των απολαβών, δεδομένου πως δεν θα έχουν την ευκαιρία για κάτι τέτοιο ξανά και κοιτάζουν να λένε πως ο από πάνω μου βάζει χέρι και μου βρίζει τη μάνα. Ε λοιπόν ο μάνατζες μου στην Εθνική με έχει βρίσει, ανώτερος στο στρατό δεν ακούστηκε ποτέ. Δες τους, δεν το θέλουν, δεν το έχουν. Στα αλεξίπτωτα παίρνεις 1500-2000€ από τα άλματα σου και παλαιότερα περισσότερα. Να τα αυξήσουν σε 5000€ και να καταργήσουν τις αεροπορίες (θητεία), τα ναυτικά (θητεία), και το 70% του ΠΖ. Έτσι θα ξεφορτωθούμε τα έξοδα για ακατάλληλους (γι' αυτήν την ανάγκη) και θα δοθεί περαιτέρω κίνητρο γι' αυτούς που θέλουν να μάθουν όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμα, ή είναι στρατόκαυλοι. Ναι δεν θα γνωρίζουν ούτε πως οπλίζεις ή καλύπτεσαι οι περισσότεροι Έλληνες πια, και μετά (δεδομένης κρίσης και εργασιών) θα ξεκινούν στατιστικά να χτίζουν μπάκα από τα 20 έτη, αλλά εάν φτάσουμε να χρειαζόμαστε πολίτες που ΗΤΑΝ να χτήσουν μπάκα (στατιστικά) και γυναίκες σε έκτακτη ανάγκη όλα θα είναι ήδη χαμένα για εμένα. Ας αφανιστούμε, Έλληνες είμαστε στη τελική. Σίγουρα δεν θα υποφέραμε ποτέ σαν τους Εβραίους από δω και στο εξής, εμείς ξέρουμε τη διαδικασία της αυτοκτονίας καλύτερα από τους περισσοτέρους. 1
DDevil Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 @Jiovanni Καλα εννοειται έχει κάτι χαρτογιακάδες σε ιδιωτικές δουλειές έξω που νομιζουν οτι ειναι βασιλιάδες. Μέχρι να τους αρπάξεις και να ζητάνε συγγνώμες. Παιδιά μη λέτε ότι θέλετε... α) Όποιος νομίζει ότι έφεδρος αξιωματικός κάνει ότι θέλει τα ΕΠΟΠια και τους υπαξιωματικούς είναι βαθιά νυχτωμένος...υπάρχουν τέτοιοι σε νευραλγικές θέσεις (τις οποίες ούτε που υποπτεύεται κανείς όντας έξω από το χορό) που δεν τους κουνάει ούτε ταξίαρχος, πόσο μάλλον ένας 20χρονος Τάκης που νομίζει ότι κάτι κάνει μετά από 4 μήνες. β) Οι στρατιωτικοί ασχολούνται με επενδύσεις και αν είχες υπηρετήσει στο ΓΕΣ σε επιτελικό γραφείο θα το ήξερες. Και παίζει χρήμα και πολύ και μεγάλη σαπίλα αλλά και σοβαρά άτομα που προσπαθούν να βγάλουν κάτι σε όλο αυτό το χαμό. γ) Ο στρατός προετοιμάζεται για την άμυνα της χώρας σε περίπτωση πολέμου και όντως όλοι εκτός από του χίπηδες δεχόμαστε ότι είναι απαραίτητος. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο Ε.Σ. το κάνει όπως πρέπει, ούτε σημαίνει ότι ξέρει καν τι σημαίνει αυτό. Τουλάχιστον σε αυτό που κάνω εγώ, όταν μιλάμε για το σύστημα σε επιχειρησιακές συνθήκες βλέπεις ότι ούτε οι Ανχες και ακόμα παραπάνω δεν ξέρουν και σίγουρα τι πρέπει να γίνει, πόσο μάλλον οι υπαξιωματικοί ή οι έφεδροι αξιωματικοί. Δεν μιλησα για τα επιτελικά γραφεια εγω φιλε ... για αυτους που θα επέμβουν μιλησα αμα χρειαστει. Καλα εχω καταλαβει οτι έχουν πλακώσει αρκετοι χιπηδες εδω μέσα βλεπε Χασάνηδες και tz3s που ειναι τελειως κατα του στρατου και μολις μπει ο εχθρος θα του πουν ελα πέρνα φιλε μου απο εδω ειμαστε!!!
greenalex1996 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 σιγα μην δινει εντολες ο εφεδρος λοχιας και ο δεα στους μονιμους οτι νανε λετε μερικοι.. Πανε πρωτα και μετα μιλα... εκτος και αν εχεις παει ηδη με τηλ σε καμια βουτηρομοναδα... Ο ξηράς στην Ελλάδα δεν ήταν ποτέ στρατός, ήταν γι' αυτούς που δεν μπορούν να πάνε στρατό. Τα αλεξίπτωτα είναι στρατός στην Ελλάδα. Γυμνάζεσαι σε καθημερινή βάση, τρέχεις σε χωριά, πηδάς από αεροπλάνα, εκπαιδεύεσαι σε διόπτρες και πέντε-έξη μαχητικά όπλα (άψογης κατάστασης ή καινούρια εν έτη 2010), παίζεις στις θάλασσες της Κρήτης μαθαίνοντας κουπί, κολύμπι απόβασης, απόβαση, αναρρίχηση, εκπαίδευση σε πορεία διαφόρων επιφανειών της γης και άλλα πολλά. Εγώ τους παραπάνω δεν τους θέλω στην ασφάλεια - σκεφτείτε το, γιατί δεν τους εμπιστεύομαι να έχουν όπλο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης είτε κάνουν θητεία βασικής (-ότατης), είτε όχι. Εννέα καταραμένα μηνάκια εκ των οποίων 70 ημέρες είναι τιμητικές και off γενικά και πάλι σε καμία των περιπτώσεων δε βλέπουν τα θετικά των εμπειριών και των απολαβών, δεδομένου πως δεν θα έχουν την ευκαιρία για κάτι τέτοιο ξανά και κοιτάζουν να λένε πως ο από πάνω μου βάζει χέρι και μου βρίζει τη μάνα. Ε λοιπόν ο μάνατζες μου στην Εθνική με έχει βρίσει, ανώτερος στο στρατό δεν ακούστηκε ποτέ. Δες τους, δεν το θέλουν, δεν το έχουν. Στα αλεξίπτωτα παίρνεις 1500-2000€ από τα άλματα σου και παλαιότερα περισσότερα. Να τα αυξήσουν σε 5000€ και να καταργήσουν τις αεροπορίες (θητεία), τα ναυτικά (θητεία), και το 70% του ΠΖ. Έτσι θα ξεφορτωθούμε τα έξοδα για ακατάλληλους (γι' αυτήν την ανάγκη) και θα δοθεί περαιτέρω κίνητρο γι' αυτούς που θέλουν να μάθουν όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμα, ή είναι στρατόκαυλοι. Ναι δεν θα γνωρίζουν ούτε πως οπλίζεις ή καλύπτεσαι οι περισσότεροι Έλληνες πια, και μετά (δεδομένης κρίσης και εργασιών) θα ξεκινούν στατιστικά να χτίζουν μπάκα από τα 20 έτη, αλλά εάν φτάσουμε να χρειαζόμαστε πολίτες που ΗΤΑΝ να χτήσουν μπάκα (στατιστικά) και γυναίκες σε έκτακτη ανάγκη όλα θα είναι ήδη χαμένα για εμένα. Ας αφανιστούμε, Έλληνες είμαστε στη τελική. Σίγουρα δεν θα υποφέραμε ποτέ σαν τους Εβραίους από δω και στο εξής, εμείς ξέρουμε τη διαδικασία της αυτοκτονίας καλύτερα από τους περισσοτέρους. 1η Μαλ ησουν κομαντο? επισης τα αλεξιπτωτα ειναι τμημα ειδικων δυναμεων του στρατου ξηρας... :Ρ 1
Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Ο πληθυντικος μαρεσει λες και εχει συμφωνησει και κανενας αλλος με αυτα που εγραψες. 1
Typhoon Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Ο ξηράς στην Ελλάδα δεν ήταν ποτέ στρατός, ήταν γι' αυτούς που δεν μπορούν να πάνε στρατό. Τα αλεξίπτωτα είναι στρατός στην Ελλάδα. Γυμνάζεσαι σε καθημερινή βάση, τρέχεις σε χωριά, πηδάς από αεροπλάνα, εκπαιδεύεσαι σε διόπτρες και πέντε-έξη μαχητικά όπλα (άψογης κατάστασης ή καινούρια εν έτη 2010), παίζεις στις θάλασσες της Κρήτης μαθαίνοντας κουπί, κολύμπι απόβασης, απόβαση, αναρρίχηση, εκπαίδευση σε πορεία διαφόρων επιφανειών της γης και άλλα πολλά. Εγώ τους παραπάνω δεν τους θέλω στην ασφάλεια - σκεφτείτε το, γιατί δεν τους εμπιστεύομαι να έχουν όπλο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης είτε κάνουν θητεία βασικής (-ότατης), είτε όχι. Εννέα καταραμένα μηνάκια εκ των οποίων 70 ημέρες είναι τιμητικές και off γενικά και πάλι σε καμία των περιπτώσεων δε βλέπουν τα θετικά των εμπειριών και των απολαβών, δεδομένου πως δεν θα έχουν την ευκαιρία για κάτι τέτοιο ξανά και κοιτάζουν να λένε πως ο από πάνω μου βάζει χέρι και μου βρίζει τη μάνα. Ε λοιπόν ο μάνατζες μου στην Εθνική με έχει βρίσει, ανώτερος στο στρατό δεν ακούστηκε ποτέ. Δες τους, δεν το θέλουν, δεν το έχουν. Στα αλεξίπτωτα παίρνεις 1500-2000€ από τα άλματα σου και παλαιότερα περισσότερα. Να τα αυξήσουν σε 5000€ και να καταργήσουν τις αεροπορίες (θητεία), τα ναυτικά (θητεία), και το 70% του ΠΖ. Έτσι θα ξεφορτωθούμε τα έξοδα για ακατάλληλους (γι' αυτήν την ανάγκη) και θα δοθεί περαιτέρω κίνητρο γι' αυτούς που θέλουν να μάθουν όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμα, ή είναι στρατόκαυλοι. Ναι δεν θα γνωρίζουν ούτε πως οπλίζεις ή καλύπτεσαι οι περισσότεροι Έλληνες πια, και μετά (δεδομένης κρίσης και εργασιών) θα ξεκινούν στατιστικά να χτίζουν μπάκα από τα 20 έτη, αλλά εάν φτάσουμε να χρειαζόμαστε πολίτες που ΗΤΑΝ να χτήσουν μπάκα (στατιστικά) και γυναίκες σε έκτακτη ανάγκη όλα θα είναι ήδη χαμένα για εμένα. Ας αφανιστούμε, Έλληνες είμαστε στη τελική. Σίγουρα δεν θα υποφέραμε ποτέ σαν τους Εβραίους από δω και στο εξής, εμείς ξέρουμε τη διαδικασία της αυτοκτονίας καλύτερα από τους περισσοτέρους. Ψυχραιμία φίλε...δεν χρειάζονται μόνο κομμάντα στο στρατό και αυτό το διαπιστώνεις εύκολα διαβάζοντας λίγο περί πολέμου. Το μεγαλύτερο μέρος των πολεμικών επιχειρήσεων είναι υποστηρικτικό, γιατί για να πέσεις εσύ με αλεξίπτωτο και να θεωρείς τον εαυτό σου γαμάουα ένα κάρο μλκς έχουν ασχοληθεί για να έχεις όλα τα απαραίτητα. Από το αεροπλάνο, τη συντήρηση και τα καύσιμά του, το αλεξίπτωτό σου και τον οπλισμό σου, τις επικοινωνίες σου, τη βάση που εδρεύουν όλα αυτά κλπ, κλπ, κλπ. Οπότε αυτό που λες είναι άνευ νοήματος. Το πρόβλημα με το στρατό είναι ότι δεν κάνεις ούτε αυτά. Ένας τυπικός φαντάρος περνάει τις μέρες του κάνοντας ΤΑΕ και σκοπίες ή τίποτα ακόμα χειρότερο. Αν ο στρατός εκσυγχρονιστεί θα μπορούσε μια συντομότερη θητεία να ήταν πιο ουσιαστική και χρήσιμη. Αλλά αυτό είναι κάτι τελείως ουτοπικό σε αυτή τη φάση πιστεύω.
DDevil Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Ο πληθυντικος μαρεσει λες και εχει συμφωνησει και κανενας αλλος με αυτα που εγραψες. Οποιος δεν ειναι χίπστερ και αριστερολογος διεθνιστης μια χαρα συμφωνεί. Ψυχραιμία φίλε...δεν χρειάζονται μόνο κομμάντα στο στρατό και αυτό το διαπιστώνεις εύκολα διαβάζοντας λίγο περί πολέμου. Το μεγαλύτερο μέρος των πολεμικών επιχειρήσεων είναι υποστηρικτικό, γιατί για να πέσεις εσύ με αλεξίπτωτο και να θεωρείς τον εαυτό σου γαμάουα ένα κάρο μλκς έχουν ασχοληθεί για να έχεις όλα τα απαραίτητα. Από το αεροπλάνο, τη συντήρηση και τα καύσιμά του, το αλεξίπτωτό σου και τον οπλισμό σου, τις επικοινωνίες σου, τη βάση που εδρεύουν όλα αυτά κλπ, κλπ, κλπ. Οπότε αυτό που λες είναι άνευ νοήματος. Το πρόβλημα με το στρατό είναι ότι δεν κάνεις ούτε αυτά. Ένας τυπικός φαντάρος περνάει τις μέρες του κάνοντας ΤΑΕ και σκοπίες ή τίποτα ακόμα χειρότερο. Αν ο στρατός εκσυγχρονιστεί θα μπορούσε μια συντομότερη θητεία να ήταν πιο ουσιαστική και χρήσιμη. Αλλά αυτό είναι κάτι τελείως ουτοπικό σε αυτή τη φάση πιστεύω. Α τωρα να τα σκεφτουμε ολα αυτα. Να σκεφτουν οι στρατιωτικοι ολους εκεινους που οπως δικαια γράφεις έχουν βοηθησει για να επιτελέσουν την αποστολή τους .... εσεις γιατι δεν σκέφτεστε ομως οτι ο στρατος σαν θεσμος εχει πραγματική και χρησιμη παρουσια? γιατι εδω μεσα με αυτα που διαβαζω απο τους γιωτάδες θα μου φυγουν τα μαλλιά.
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Στα @@ μας. ειστε πολλοί εκεί ή αναφέρεσαι στον εαυτό σου στον πληθυντικό; αυτο με την στραβή που θα γίνει αν γίνει, ειναι απο τις μεγαλύτερες παπάτζες του ΕΣ, αν όντως γίνει κάτι έχει να πέσει τρελό γέλιο με τα χάλια του ΕΣ. Αν δεν ήταν η σχετική υποστηριξη που έχουμε απο τις ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, κτλ θα μας είχαν πάρει τα σώβρακα. Το μόνο καλό ότι θα είχαμε ξεφορτωθεί διαφορους βλαμμένους που την έχουν δει υπερασπιστές της πατρίδας χωρίς να ξέρουν τι τους γίνεται... 1
tritonas00 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 ο στρατος σαν θεσμος εχει πραγματική και χρησιμη παρουσια? Σε αυτο θα συμφωνησω. Απασχολει ατομα που εξω ειναι παντελως αχρηστα ή/και επικινδυνα. 3
DDevil Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Παντού μπορει να έχει άχρηστους και επικινδυνους. Και μια ιδιωτικη εταιρεια που δεν πληρώνει εργαζομενους και τους έχει μαυρους αχρηστη και επικινδυνη ειναι. Και η εταιρεια που ειχε τον ψυχάκια πιλοτο που σκοτωθηκε και πηρε στο λαιμο του τοσα ατομα και αυτη μπορουμε να πουμε οτι έχει αχρηστους προισταμενους που δεν βλέπουν τι τους γινεται.
Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Οποιος δεν ειναι χίπστερ και αριστερολογος διεθνιστης μια χαρα συμφωνεί. Α τωρα να τα σκεφτουμε ολα αυτα. Να σκεφτουν οι στρατιωτικοι ολους εκεινους που οπως δικαια γράφεις έχουν βοηθησει για να επιτελέσουν την αποστολή τους .... εσεις γιατι δεν σκέφτεστε ομως οτι ο στρατος σαν θεσμος εχει πραγματική και χρησιμη παρουσια? γιατι εδω μεσα με αυτα που διαβαζω απο τους γιωτάδες θα μου φυγουν τα μαλλιά. Εμεις σχολιαζουμε τι ρολο βαραει στην πραξη οχι στην θεωρια.Τα ειδα και εγω τι ρολο βαραει ο στρατος και τι λεφτα του κοσμου τρωνε τα ειδαμε με τα ματια μας. Μαλιστα για το Γυθειο συγκεκριμενα ισχυει στην κυριολεξια το''Στην υγεια του κοροιδου'' Και μιας και στις τελευταιες σελιδες εχει ξεφυγει αρκετα το ολο θεμα ας ξαναανεβασω 2 χιουμοριστικα βιντεακια αφιερωμενα στον ενδοξο στρατο
DDevil Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 ειστε πολλοί εκεί ή αναφέρεσαι στον εαυτό σου στον πληθυντικό; αυτο με την στραβή που θα γίνει αν γίνει, ειναι απο τις μεγαλύτερες παπάτζες του ΕΣ, αν όντως γίνει κάτι έχει να πέσει τρελό γέλιο με τα χάλια του ΕΣ. Αν δεν ήταν η σχετική υποστηριξη που έχουμε απο τις ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, κτλ θα μας είχαν πάρει τα σώβρακα. Το μόνο καλό ότι θα είχαμε ξεφορτωθεί διαφορους βλαμμένους που την έχουν δει υπερασπιστές της πατρίδας χωρίς να ξέρουν τι τους γίνεται... Παλιοτερα ο στρατος δεν ειχε ουτε τοτε τις υποδομές αλλα μια χαρα μας απελευθέρωσε τωρα για το αν μπηκανε στη μέση συμφεροντα και άλλες δυναμεις να πάς να ρωτησεις το φιλο σου τον αλέξη που μας επρηζαν οτι ειναι κατα του ΝΑΤΟ και οτι θα βγουν απο ολα εκτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις