Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο στρατος παει με τον βαθμο φιλε.. Δεν παει ουτε με την ηλικια ουτε με τις γνωσεις.. Εισαι λοχαγος και 28 χρονων? Και ο εποπ λοχιας ειναι 55? Δεν εχει καμια σχεση, τον διαταζεις.. Οπως ενας φανταρος λοχιας μπορει να διαταξει εποπ δεκανεα ετσι και ενας ΔΕΑ μπορει να διαταξει απο αρχιλοχια και κατω..

(Δεν λεω οτι ειναι σωστο ενας Δοκιμος με 14 μηνες να διαταζει λοχιες με 7 χρονια υπηρεσιας.. Απλα σου λεω πως ειναι τα πραγματα)

Καλα βεβαια οταν λεμε δινεις διαταγες δεν εννοουμε οτι εισαι αγενής και προσβλητικός.

Σέβεσαι τα χρονια υπηρεσιας του παλιοτερου αλλα και αυτος θα σεβαστει την ευθυνη λογω του βαθμου και οπου βάζεις εσυ υπογραφή γιατι μολις γινει η μαλακια αυτος που σου έκανε τον παλιο θα πει .... απο εδω ο προιστάμενος. Οποτε τους συμφέρει εισαι προισταμενος οποτε δεν τους συμφέρει ειναι παλιοτεροι.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σιγα μην δινει εντολες ο εφεδρος λοχιας και ο δεα στους μονιμους οτι νανε λετε μερικοι..

Να ξεκαθαρισουμε κατι .... ΔΕΑ απο τη στιγμη που τελειωσες την θητεια σου δεν υπάρχει. Ε.Α εισαι δηλαδη εφεδρος Ανθυπολοχαγος. Αυτο σημαινει πως σε πιθανη επιστράτευση (Στην Κυπρο το 1975 ειχανε επιστρατεύσει κάποιους) κατεβαινεις κανονικα με τη στολή τον οπλισμο και αναλαμβάνεις και λοχο. Φτανεις μέχρι τον βαθμο του εφεδρου ταγματάρχη.

Δημοσ.

Όνειρο ζωής (σου);

Ονειρο ζωής ναι. Αφου μολις γινω θα βάλω τη στολη και θα βγω βολτα στη γειτονια.

Δημοσ.

Παιδια εχω μια ερωτηση για τους ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Ο μόνος γιος  άγαμης μητέρας κανει 8μηνη θητεια.!

εγω γεννηθηκα μεσα σε γαμο αλλα μετα απο 2-3 χρονια πηρανε διαζυγιο και απο τοτε η μητερα μου ειναι διαζευγμενη και ειμαι μοναχοπαιδι, ουτε ο πατερας μου εχει αλλο παιδι ουτε η μητερα μου.

θα κανω 8μηνο αν μπω?

• Super Moderators
Δημοσ.

Υπάρχουν αρκετές κατηγορίες πχ όταν ο πατέρας είναι άνω των 70...

• Like 1
Δημοσ.

Να ξεκαθαρισουμε κατι .... ΔΕΑ απο τη στιγμη που τελειωσες την θητεια σου δεν υπάρχει. Ε.Α εισαι δηλαδη εφεδρος Ανθυπολοχαγος. Αυτο σημαινει πως σε πιθανη επιστράτευση (Στην Κυπρο το 1975 ειχανε επιστρατεύσει κάποιους) κατεβαινεις κανονικα με τη στολή τον οπλισμο και αναλαμβάνεις και λοχο. Φτανεις μέχρι τον βαθμο του εφεδρου ταγματάρχη.

στην τελικη ενα καλο στην ολη ιστορια... θα πηγαινεις καθε λιγα χρονια να σε δουν και να σε εκπαιδευσουν ( εδω γελαμε ) στον στρατο.. οποτε πριν πας ταξιδακια να ενημερωνεις το ελληνικο κρατος καλου κακου.. και οταν μετακομιζεις να ενημερωνεις το φρουραρχειο!! στην τελικη ο,τι κανεις στην ζωη σου να ενημερωνεις!

Δημοσ.

Το φρουραρχειο οταν μετακομιζουν δεν το ενημερώνουν ουτε τα μονιμα στελέχη. Κατα τα αλλα ναι ενημέρωση και αναφορά αυτο υπάρχει αρκετά στο στρατό. Αλλα αυτο δεν ειναι μονο στο στρατο σε ολες τις δουλειες ειναι εκτος και αν εχεις δικη σου δουλεια που εκει κανεις οτι γουστάρεις εσυ. Εχεις συνέταιρο μονο το κράτος οποτε δεν χρειαζεται να ενημερώνεις κανεναν.

Δημοσ.

Λοιπόν έχω ακόμη μια ερώτηση για αυτούς που ξέρουν και μπορούν να βοηθήσουν.

Εγώ όταν πήγαινα σχολείο **προ Χριστού** είχα δηλώσει στα κεπ ναυτικό.

Αυτό τώρα αλλάζει; αν κόψω την αναβολή.

Και ανάμεσα σε πεζικο κ ναυτικό τι διάφορες υπάρχουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...