TheDevilMayCare Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω να πω την αλήθεια αλλά εγώ βρήκα μία δουλεια με καλά λεφτά και δεν θέλω να την σταματήσω την αναβολή έχω τελειώσει ιεκ αλλά πτυχίο δεν πείρα γιατί θέλει υποχρεωτική πρακτική οπότε δέν το γλυτονο το πρόστιμο? Αν εχεις τελειωσει επιτυχως τα 2 χρονια σπουδων του ΙΕΚ -> φαινεται απο αναλυτικη βαθμολογια 4 εξαμηνων και ειχες παρει αναβολη γι' αυτο δεν χρειαζεται να αυτομπλεκεσαι(!) δινοντας πληροφοριες για πρακτικες κ.λπ. (Αλλωστε οι πρακτικες δεν ηταν υποχρεωτικο καθεστως, οχι οταν γραφτηκαν οσοι αποφοιτησαν καλοκαιρι '15)
warlock9_0 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Εγω παντως ενα μηνα τωρα εχω μαθει τρελες τεχνικες εξαφανισης που δε θα φανταζομουν οτι υπαρχουν 3
suffocater Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Εγω παντως ενα μηνα τωρα εχω μαθει τρελες τεχνικες εξαφανισης που δε θα φανταζομουν οτι υπαρχουν Eφεδρος Νιντζα και εσυ φιλε?
warlock9_0 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Ειμαι απλα ενα ονομα που δεν βλεπει κανεις χαχαχαχαχαχχα
sharpshooter Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Ειμαι απλα ενα ονομα που δεν βλεπει κανεις χαχαχαχαχαχχα more info, πως έγινε κλπ
DDevil Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Όχι,ειναι πυρηνική φυσική. Επίσης,καλή τύχη οταν βγεις στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ,και γραψεις στο βιογραφικο σου "ειμαι εμπειρος,εκανα εφεδρος 5 μήνες". Ειμαι σιγουρος οτι θα σφαζονται πολλές εταιρίες για να σε εντάξουν στο δυναμικό τους. Οπως δεν μπορει να μάθει πυρηνική φυσικη ο οποιοσδήποτε ετσι δεν μπορει και ο οποιιοσδήποτε να κάνει τον ευζωνα ή να υπηρετησει σε μάχιμες θέσεις ειτε επειδη δεν θελει ειτε για άλλους λογους. Πως να το κανουμε τωρα? επειδη κάποιοι ειναι εμπαθεις με κάποια πράγματα χάνουν την κριση τους και έχουν αδικο σε αυτα που γράφουν ειδικα οταν γράφουν για πραγματα που δεν έχουν κάνει. Κατα τα αλλα ειδικα για Ελλαδα δεν ξέρω ποιος θα πρέπει να πει ειρωνικα οτι δεν θα σφαζοταν να εντάξει τον άλλον στο δυναμικο του οι τρομερά σοβαρές εταιριες που έχουμε ή οι άτυχοι εργαζομενοι που μεσα στην αναγκη τους εμπλεξαν με αυτες? κρατηστε μικρο καλάθι.
MikeJ Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Οι φιλοι σου τι μοναδες ειχαν δηλωσει; Εσυ μονο πυργο ειχες δηλωσει; Στην μοναδα που ειμαι εγω παντως δν εχουν ανακοινωθει ακομα οι μεταθεσεις των 8μηνων της 341 στην καλαματα νομιζω εχει πολυ κοσμο..με τι κριτηρια πηραν μεταθεση αυτοι;; ποσα μορια ειχαν; Σε εμάς βγήκαν οι μεταθέσεις όλων των 8μηνων (ήμασταν και αρκετοί, 6 άτομα) της 341 την προηγούμενη Παρασκευή 1 του μηνός. Εγώ Πύργο λόγω μόνιμης κατοικίας και Αθήνα είχα δηλώσει γιατί εκεί ζω ουσιαστικά τη τελευταία δεκαετία και είχα μιλήσει με ένα άτομο αν γινόταν να με πάνε Αθήνα γιατί εκεί με βόλευε αλλά τελικά Πύργο (που ουσιαστικά είναι και το σωστό βάσει του τόπου μόνιμης κατοικίας μου). Οι φίλοι μου από Καλαμάτα, προφανώς Καλαμάτα είχαν δηλώσει, μάλιστα ο ένας είχε δηλώσει μετά την Καλαμάτα την Σπάρτη καθώς δεν ήθελε με τίποτα Τρίπολη και τελικά τον πήγαν Τρίπολη. Δε ξέρω τι παίζει γενικά πάντως ξέρω 3 συνολικά άτομα που είναι από Καλαμάτα και είχαν δηλώσει εκεί και τους πήγαν όλους Τρίπολη. Καλαμάτα ήμουν εγώ για κέντρο και όχι δεν είχε καθόλου κόσμο τότε από "παλιούς" που ήταν "μόνιμοι" εκεί. Από εκεί και πέρα το μόνο που ξέρω είναι ότι όλοι οι οχτάμηνοι δικαιούμασταν μετάθεση τώρα ακριβώς τα κριτήρια και τα μόρια του καθενός δε τα ξέρω αλλά νομίζω 175 μόρια είχαμε όλοι από ένα χαρτί που είδα.. 125 από τη δυσκολία της μονάδας και άλλα 50 λόγω θανάτου γονέα (νομίζω σχεδόν όλοι για αυτό ήμασταν 8μηνοι)
suffocater Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Οπως δεν μπορει να μάθει πυρηνική φυσικη ο οποιοσδήποτε ετσι δεν μπορει και ο οποιιοσδήποτε να κάνει τον ευζωνα ή να υπηρετησει σε μάχιμες θέσεις ειτε επειδη δεν θελει ειτε για άλλους λογους. Πως να το κανουμε τωρα? επειδη κάποιοι ειναι εμπαθεις με κάποια πράγματα χάνουν την κριση τους και έχουν αδικο σε αυτα που γράφουν ειδικα οταν γράφουν για πραγματα που δεν έχουν κάνει. Κατα τα αλλα ειδικα για Ελλαδα δεν ξέρω ποιος θα πρέπει να πει ειρωνικα οτι δεν θα σφαζοταν να εντάξει τον άλλον στο δυναμικο του οι τρομερά σοβαρές εταιριες που έχουμε ή οι άτυχοι εργαζομενοι που μεσα στην αναγκη τους εμπλεξαν με αυτες? κρατηστε μικρο καλάθι. Tι να έχουν κάνει? Παρέλαση?τρολαρεις ρε μαν? 9 στους 10 ειναι βοσκοι στα Ελληνικα Σκτρατά. Και ποιος μίλησε μονο για ελλαδα?
tz3s Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Οπως δεν μπορει να μάθει πυρηνική φυσικη ο οποιοσδήποτε ετσι δεν μπορει και ο οποιιοσδήποτε να κάνει τον ευζωνα ή να υπηρετησει σε μάχιμες θέσεις ειτε επειδη δεν θελει ειτε για άλλους λογους. Πως να το κανουμε τωρα? επειδη κάποιοι ειναι εμπαθεις με κάποια πράγματα χάνουν την κριση τους και έχουν αδικο σε αυτα που γράφουν ειδικα οταν γράφουν για πραγματα που δεν έχουν κάνει. Κατα τα αλλα ειδικα για Ελλαδα δεν ξέρω ποιος θα πρέπει να πει ειρωνικα οτι δεν θα σφαζοταν να εντάξει τον άλλον στο δυναμικο του οι τρομερά σοβαρές εταιριες που έχουμε ή οι άτυχοι εργαζομενοι που μεσα στην αναγκη τους εμπλεξαν με αυτες? κρατηστε μικρο καλάθι. ρε φιλε πες μου λιγο που υπηρετησες... απο τις μαλ.ιες που λες παιζει να εισαι ενας γκασμας που ειχαμε για δεα στην μοναδα... 1
DDevil Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Tι να έχουν κάνει? Παρέλαση?τρολαρεις ρε μαν? 9 στους 10 ειναι βοσκοι στα Ελληνικα Σκτρατά. Και ποιος μίλησε μονο για ελλαδα? Οχι δεν τρολάρω γιατι για να κανεις παρέλαση στο Συνταγμα θα πρέπει να κάνεις δοκιμαστικά κανα 7ωρο με ντάλα ηλιο πάνω στο Τατοι. Οι μισοι που ξέρω απο απλη θητεια ουτε 1ωρα δεν θα αντεχαν θα παραπονιόντουσαν οτι έχουν τη μέση τους. Ψέμμα ειναι αυτο? δεν το έχετε δει να γινεται? Δεν σου έχει ερθει δηλαδη να πλακώσεις στις φάπες τον τυπο που ειχες στο στρατο και ενω δεν ειχε τιποτα την έπεφτε για να χώσει εσενα.... ε μην ανησυχεις αυτο θα το κανει μετα και στη δουλεια και παντου ο στρατος ειναι απλα δικαιολογια. ρε φιλε πες μου λιγο που υπηρετησες... απο τις μαλ.ιες που λες παιζει να εισαι ενας γκασμας που ειχαμε για δεα στην μοναδα... Σε ειχε τσακισει στο καψόνι?
tz3s Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Σε ειχε τσακισει στο καψόνι? οχι... προσπαθουσε δηλαδη, αλλα κι αυτος φανταρος 2 σειρες πριν απο εμενα ηταν! οποτε τον εγραψα την πρωτη φορα ΣΤΑ @@ μου και μετα το επαιζε ψευτο-αλανι και φιλαρακι! για πες τουλαχιστον τι σωμα ησουν κυριε εφεδρε ανθυπα
DDevil Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 οχι... προσπαθουσε δηλαδη, αλλα κι αυτος φανταρος 2 σειρες πριν απο εμενα ηταν! οποτε τον εγραψα την πρωτη φορα ΣΤΑ @@ μου και μετα το επαιζε ψευτο-αλανι και φιλαρακι! για πες τουλαχιστον τι σωμα ησουν κυριε εφεδρε ανθυπα Δεν θελω να δώσω προσωπικές πληροφοριες στο φορουμ σορρυ. Εκεινο πάντως που δεν θα εκανα ειναι αυτο που έκανε αυτος που λες. Αν εισαι ομως υπευθυνος και πρέπει να δώσεις μια εντολη να γινει για να μη μπλέξεις δεν εισαι εσυ ο μαλακας της υποθεσης αυτος που δεν θα την εφαρμοσει ειναι. Γιατι μετα θα βγειτε να πειτε ..... δεν κάνουν το ενα στο στρατο δεν προσέχουν εγινε ατυχημα κτλπ. αλλα ουτε εντολές απο τον ανώτερο σ αρεσει να παιρνεις λες οτι το παιζει κάποιος. Αποφασίστε τι θέλετε παιδια να ξέρουμε.
tz3s Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δεν θελω να δώσω προσωπικές πληροφοριες στο φορουμ σορρυ. Εκεινο πάντως που δεν θα εκανα ειναι αυτο που έκανε αυτος που λες. Αν εισαι ομως υπευθυνος και πρέπει να δώσεις μια εντολη να γινει για να μη μπλέξεις δεν εισαι εσυ ο μαλακας της υποθεσης αυτος που δεν θα την εφαρμοσει ειναι. Γιατι μετα θα βγειτε να πειτε ..... δεν κάνουν το ενα στο στρατο δεν προσέχουν εγινε ατυχημα κτλπ. αλλα ουτε εντολές απο τον ανώτερο σ αρεσει να παιρνεις λες οτι το παιζει κάποιος. Αποφασίστε τι θέλετε παιδια να ξέρουμε. και εσυ εγινες ανωτερος..? Πότε? Απο ποιον βρε.. να σου πω τι θελουμε.. Να μην υπαρχει αυτο το μπουρδελο! υ.γ. και επειδη καπου διαβασα οτι ελεγες πως εδινες διαταγες στους εποπ... ΤΙ λες βρε καημενε που θα πηγαινες εσυ το 20-28χρονο που πληρωνεσαι για 8 μηνες απο τον Ελληνα πολιτη (απο τον στρατο σορρυ), 500 ευρω, να δωσεις διαταγες σε εναν π ειναι 7 χρονια στο στρατοπεδο και παιρνει ενα χιλιαρικο.... Αυτα μαλλον στα ονειρα σου τα εβλεπες
greenalex1996 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 και εσυ εγινες ανωτερος..? Πότε? Απο ποιον βρε.. να σου πω τι θελουμε.. Να μην υπαρχει αυτο το μπουρδελο! υ.γ. και επειδη καπου διαβασα οτι ελεγες πως εδινες διαταγες στους εποπ... ΤΙ λες βρε καημενε που θα πηγαινες εσυ το 20-28χρονο που πληρωνεσαι για 8 μηνες απο τον Ελληνα πολιτη (απο τον στρατο σορρυ), 500 ευρω, να δωσεις διαταγες σε εναν π ειναι 7 χρονια στο στρατοπεδο και παιρνει ενα χιλιαρικο.... Αυτα μαλλον στα ονειρα σου τα εβλεπες Ο στρατος παει με τον βαθμο φιλε.. Δεν παει ουτε με την ηλικια ουτε με τις γνωσεις.. Εισαι λοχαγος και 28 χρονων? Και ο εποπ λοχιας ειναι 55? Δεν εχει καμια σχεση, τον διαταζεις.. Οπως ενας φανταρος λοχιας μπορει να διαταξει εποπ δεκανεα ετσι και ενας ΔΕΑ μπορει να διαταξει απο αρχιλοχια και κατω.. (Δεν λεω οτι ειναι σωστο ενας Δοκιμος με 14 μηνες να διαταζει λοχιες με 7 χρονια υπηρεσιας.. Απλα σου λεω πως ειναι τα πραγματα) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις