Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Νομιζεις ειναι απλο πράγμα μια παρέλαση ε? γιατι δεν πηγες να δοκιμασεις να γινεις ευζωνας τοτε? ο στρατος με την "αφροκρεμα" που μαζευει σε καθε ΕΣΣΟ ειναι μεγαλο σχολειο, απλα κάποιοι χαλιούνται επειδη δεν πέφτει φράγκο οπως μου ειπε και ο αλλος πριν οτι σε μια ιδιωτικη επιχειρηση θα αναλαμβανε γιατι θα ηθελε το κέρδος οχι οτι δεν σου μαθαινει κάτι ο στρατος καταρχην και μονο που εισαι εκτος σπιτιου μεσα σε ενα περιβαλλον που αποτελει μικρογραφια της κοινωνια βλέπεις ή μπορεις να δεις εστω αν δεν κοιμασαι πράγματα. Αρκετα πράγματα. αν περιμένεις απο τον στρατο να βγεις απο το σπίτι σου, τότε εσύ έχεις το πρόβλημα όχι οι άλλοι που το θεωρούν χάσιμο χρόνου. Ναι, αν γίνει κανας πόλεμος οι παρελάσεις και οι ευζωνες θα μας σώσουν... 2
TheDevilMayCare Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 ενα παιδι μου ειπε οτι πληρωσε 90 ευρω για να μην κανει 1 μηνα παραπανω οποτε απλα λεει μπουρδες? κακη χρηση αναβολης -> δεν γνωριζω ποσο ειναι σημερα η εξαγορασιμη ποινη, παντως αλλοτε δεν την εβγαζες φθηνα = 6 μηνες Χ 90 γιουργια = 540 εβραιοι 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 ενα παιδι μου ειπε οτι πληρωσε 90 ευρω για να μην κανει 1 μηνα παραπανω οποτε απλα λεει μπουρδες? το είχε πάρει το πτυχίο ή όχι; νομίζω το πρόστιμο ισχύει σε περιπτωση που δεν το πάρεις και τελειώσει η αναβολή 1
bilya Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Νομιζεις ειναι απλο πράγμα μια παρέλαση ε? γιατι δεν πηγες να δοκιμασεις να γινεις ευζωνας τοτε? ο στρατος με την "αφροκρεμα" που μαζευει σε καθε ΕΣΣΟ ειναι μεγαλο σχολειο, απλα κάποιοι χαλιούνται επειδη δεν πέφτει φράγκο οπως μου ειπε και ο αλλος πριν οτι σε μια ιδιωτικη επιχειρηση θα αναλαμβανε γιατι θα ηθελε το κέρδος οχι οτι δεν σου μαθαινει κάτι ο στρατος καταρχην και μονο που εισαι εκτος σπιτιου μεσα σε ενα περιβαλλον που αποτελει μικρογραφια της κοινωνια βλέπεις ή μπορεις να δεις εστω αν δεν κοιμασαι πράγματα. Αρκετα πράγματα. αν θεωρεις ασκήσεις το πυρ κ κινηση κ ολα τα αναχρονιστικα που μας μάθαιναν αστα καλύτερα... Για να μην πω οτι έκανα 10 βολες κ στις μισές βαραγα χωρις στόχο κ με ολες τις βλακιες που φοραγαμε ειναι αδυνατο να μαθεις να στοχευεις (οι στολες μας ειναι απο το βιετναμ πρόσφατος σχεδιασμος δλδ)
DDevil Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 αν περιμένεις απο τον στρατο να βγεις απο το σπίτι σου, τότε εσύ έχεις το πρόβλημα όχι οι άλλοι που το θεωρούν χάσιμο χρόνου. Ναι, αν γίνει κανας πόλεμος οι παρελάσεις και οι ευζωνες θα μας σώσουν... Δεν καταλαβαινεις τι λεμε αλλα δεν πειράζει. Παιζει να το κανεις και επιτηδες. Οι ευζωνες αποδεικνυουν και έμπρακτα οτι έχουνε ψυχή γιατι αν δεν ειχαν δεν θα φορουσαν τη τιμημένη στολή ή να στέκονται ορθιοι και ακινητοι για ώρες. Τι να κανουμε κάποιοι εχουν γεννηθει για να σώζουν την πατριδα ενω άλλοι για να τα παιρνουν απο τον εχθρο και να κάνουν ρουφιανιές.
DDevil Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 αν θεωρεις ασκήσεις το πυρ κ κινηση κ ολα τα αναχρονιστικα που μας μάθαιναν αστα καλύτερα... Για να μην πω οτι έκανα 10 βολες κ στις μισές βαραγα χωρις στόχο κ με ολες τις βλακιες που φοραγαμε ειναι αδυνατο να μαθεις να στοχευεις (οι στολες μας ειναι απο το βιετναμ πρόσφατος σχεδιασμος δλδ) Η αληθεια ειναι οτι πρέπει να δηλωσεις και απο μονος σου οτι θές να κανεις σοβαρες ασκησεις για να σου κάνουν. Εντάξει οταν ο άλλος βλεπει ένα τσουρμο να έρχεται εκ των οποιων οι μισοι δεν ξέρουνε να πιάσουν οπλο και κινδυνευουν να τραυματισουν κανεναν θα τους αρματωσουν οσο μπορουν και χέστηκαν για το στοχο και την ακριβεια της βολης θα βάλουν και μια σημειωση εκει οτι έγιναν οι βολες και τελειωσε. εσυ γεννήθηκες κοροιδο πάντως Ναι οπως και τοσοι ηγέτες ανα τον κοσμο που ηθελαν να φτιάξουν την πατριδα τους και τελικα ειχαν τα κοτσια να το κάνουν κοροιδα γεννηθηκαν... ενω οι δοσιλογοι τα φιδια και οι ρουφιανοι ηταν οι "εξυπνοι" την ρουφιανια πολλοι αγάπησαν τον ρουφιάνο κανεις.
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 σε ποιους ηγέτες αναφέρεσαι; αυτη η νοοτροπία του αν κάνεις κριτική στο κράτος εισαι ρουφιάνος, κτλ ειναι αυτή που μας έφερε εδω που ήμαστε. Κανονικά δεν θα έπρεπε να σε κράζω, αλλά να σου μιλάω με κατανόηση... 2
DDevil Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Στον Κεμάλ ο οποιος έφτιαξε την Τουρκια ..... και αυτος κοροιδο ηταν? Το να κανεις απλα κριτικη δεν ωφελει καπου .... ως εδω φτασαμε επειδη ΟΛΟΙ ή εστω οι περισσοτεροι εκαναν κριτικη και ταυτοχρονα νομιζαν οτι ειναι έξυπνοι χωρις να κανουν τιποτα άλλο.
TheDevilMayCare Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Παντως, μπορει ο καθενας να λεει ο,τι π@π@ροδικαιολογια γουσταρει ok,αλλα αν αφαιρουσαν απο τους ΔΕΑ το μπακιροδελεαρ δεδομενο,ειναι ζητημα: αν θα ξεπερνουσαν(??) το 5% εκεινοι που θα το δεχοντουσαν,επομενως στη τελικη, προκειται για -ιδιοτυπους, εστω!- μισθοφορους 3
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 o κεμαλ αλλαξε την τουρκια απο θεοκρατικο σε κοσμικο κρατος, την εκλογικευσε, ο στρατος στην ελλαδα παει προς την αντιθετη κατευθυνση.
j0hnn1e Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 o κεμαλ αλλαξε την τουρκια απο θεοκρατικο σε κοσμικο κρατος, την εκλογικευσε, ο στρατος στην ελλαδα παει προς την αντιθετη κατευθυνση. Mιλάς με γρίφους και λέξεις άγνωστες για τον Ε.Σ. Το "πάει" μου άρεσε πάντως, ήσουν επιεικής. Όλο το θέατρο του παραλόγου είναι μαζεμένο εκει μέσα. Και μιλάμε για κλινικές περιπτώσεις. 4
bilya Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Η αληθεια ειναι οτι πρέπει να δηλωσεις και απο μονος σου οτι θές να κανεις σοβαρες ασκησεις για να σου κάνουν. Εντάξει οταν ο άλλος βλεπει ένα τσουρμο να έρχεται εκ των οποιων οι μισοι δεν ξέρουνε να πιάσουν οπλο και κινδυνευουν να τραυματισουν κανεναν θα τους αρματωσουν οσο μπορουν και χέστηκαν για το στοχο και την ακριβεια της βολης θα βάλουν και μια σημειωση εκει οτι έγιναν οι βολες και τελειωσε. Ναι οπως και τοσοι ηγέτες ανα τον κοσμο που ηθελαν να φτιάξουν την πατριδα τους και τελικα ειχαν τα κοτσια να το κάνουν κοροιδα γεννηθηκαν... ενω οι δοσιλογοι τα φιδια και οι ρουφιανοι ηταν οι "εξυπνοι" την ρουφιανια πολλοι αγάπησαν τον ρουφιάνο κανεις. να δηλωσω πως??? Ενα νησι ολοκληρο καναμε βλακειες ολα τα νεα στελέχη (αξιωματικοί) μας ελεγαν οτι πραγματικά αυτα που μας μαθαίνουν είναι γραμμένα σε βιβλία του 70. Οσο για το ποιοί ήταν τσούρμο κ ποιοί δεν ξεραν να πιασουν όπλο ειδαμε κ τις στελεχαρες τι κάνανε 5+ χρονια στελέχη κ δεν ξεραν να απλωσουν κοσερτινα ... 1
Exploticon Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω να πω την αλήθεια αλλά εγώ βρήκα μία δουλεια με καλά λεφτά και δεν θέλω να την σταματήσω την αναβολή έχω τελειώσει ιεκ αλλά πτυχίο δεν πείρα γιατί θέλει υποχρεωτική πρακτική οπότε δέν το γλυτονο το πρόστιμο?
suffocater Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Νομιζεις ειναι απλο πράγμα μια παρέλαση ε? γιατι δεν πηγες να δοκιμασεις να γινεις ευζωνας τοτε? Όχι,ειναι πυρηνική φυσική. Επίσης,καλή τύχη οταν βγεις στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ,και γραψεις στο βιογραφικο σου "ειμαι εμπειρος,εκανα εφεδρος 5 μήνες". Ειμαι σιγουρος οτι θα σφαζονται πολλές εταιρίες για να σε εντάξουν στο δυναμικό τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις