Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εσενα και τον σκύλο του ταξιαρχου να σε βάλουν να βγάλεις βόλτα, ευθυνη και υπηρεσία προς την πατρίδα θα το δεις...

Καλα εντάξει μη μιλάς εσυ για σκυλους και βολτες γιατι απο αυτα που γράφεις εδω μεσα και διαβαζω ειναι συνεχεια ειτε για αδειες ειτε για ο πως θα φιδιάσει κάποιος στο στρατο ειτε για το πως θα βγει γιωτάς κάτι τέτοια ξέρεις υποτιθεται με τα αντιστοιχα ΦΕΚ κτλπ .... οποτε με το στρατο και τις ασκησεις του γιατι στο στρατο κάνουν ασκησεις εχεις πληρη άγνοια και αποσταση αλλα ενταξει δεν περιμενω και πολλα οταν ειδα και τα σχολια που ειχες κάνει για τους αξιωματικους τοτε με το ελικοπτερο που σκοτωθηκαν.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανώς, γιατί θα σου πει ότι την ώρα που θα βγάζει το σκύλο του βόλτα, εκείνος θα εργάζεται σκληρά με σκοπό την προάσπιση της ελευθερίας σου και των υπολοίπων.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα εντάξει μη μιλάς εσυ για σκυλους και βολτες γιατι απο αυτα που γράφεις εδω μεσα και διαβαζω ειναι συνεχεια ειτε για αδειες ειτε για ο πως θα φιδιάσει κάποιος στο στρατο ειτε για το πως θα βγει γιωτάς κάτι τέτοια ξέρεις υποτιθεται με τα αντιστοιχα ΦΕΚ κτλπ .... οποτε με το στρατο και τις ασκησεις του γιατι στο στρατο κάνουν ασκησεις εχεις πληρη άγνοια και αποσταση αλλα ενταξει δεν περιμενω και πολλα οταν ειδα και τα σχολια που ειχες κάνει για τους αξιωματικους τοτε με το ελικοπτερο που σκοτωθηκαν.

1o bold, συλλογισμός πατάτας; Τι σχέση έχει αυτο με αυτό που σου λέει;

2ο bold, άσκηση η βόλτα του σκύλου του ταξιάρχου; Κουλ

Ενω εσεις αμα σας προτεινουν μια θεση υπευθυνου σε μια επιχειρηση αυριο μεθαυριο θα πειτε δεν την δέχομαι για να μη παραστησω τον κάποιο. :cry:

Ουτε θα την λες στον εργαζομενο που άργησε ενω δεν έπρεπε θα του κανεις πλάτες? για να μην σκεφτει οτι κάνεις τον κάποιο?

Κοινή λογική. :ph34r:

Για να σκεφτώ..

Δουλεύω σε μια επιχείρηση, στον τομέα που με ενδιαφέρει. Μου προσφέρουν την θέση του υπεύθυνου, λογικά θα την πάρω και θα είμαι αυστηρός με όλους όσους έιναι υπό μου και για να πάει η επιχείρηση μπροστά με κέρδος και να εποφεληθώ απο αυτό (απολαβές κλπ).

Πάμε τώρα στην θητεία. Είσαι φαντάρος και όχι καριεριστικό στέλεχος. Σου λένε θα χάσεις άλλους τόσους μήνες απο την πολιτική σου ζωή για να μαζέυεις τα πρόβατα στο μαντρί, θα πάρεις ένα μεροκάματο και έτσι τα καριεριστικά στελέχη θα πάνε μπροστά. Εσύ σε 9+Χ μήνες θα είσαι έξω απο το στρατόπεδο με 0 προΰπηρεσία, 0 εφόδια για την δουλειά σου και δεν θα είσαι υπεύθυνος για τίποτα.

Συλογισμός πατάτας. Αλλά πραγματικά, απο άνθρωπο που πάει για ΔΕΑ καταλαβαίνω οτι υπάρχουν όρια. Μέχρι εδώ δυστυχώς, δεν ξανα ασχολούμαι με άτομα που δεν δύνανται να καταλάβουν.

Δημοσ.

1o bold, συλλογισμός πατάτας; Τι σχέση έχει αυτο με αυτό που σου λέει;

2ο bold, άσκηση η βόλτα του σκύλου του ταξιάρχου; Κουλ

Για να σκεφτώ..

Δουλεύω σε μια επιχείρηση, στον τομέα που με ενδιαφέρει. Μου προσφέρουν την θέση του υπεύθυνου, λογικά θα την πάρω και θα είμαι αυστηρός με όλους όσους έιναι υπό μου και για να πάει η επιχείρηση μπροστά με κέρδος και να εποφεληθώ απο αυτό (απολαβές κλπ).

Πάμε τώρα στην θητεία. Είσαι φαντάρος και όχι καριεριστικό στέλεχος. Σου λένε θα χάσεις άλλους τόσους μήνες απο την πολιτική σου ζωή για να μαζέυεις τα πρόβατα στο μαντρί, θα πάρεις ένα μεροκάματο και έτσι τα καριεριστικά στελέχη θα πάνε μπροστά. Εσύ σε 9+Χ μήνες θα είσαι έξω απο το στρατόπεδο με 0 προΰπηρεσία, 0 εφόδια για την δουλειά σου και δεν θα είσαι υπεύθυνος για τίποτα.

Συλογισμός πατάτας. Αλλά πραγματικά, απο άνθρωπο που πάει για ΔΕΑ καταλαβαίνω οτι υπάρχουν όρια. Μέχρι εδώ δυστυχώς, δεν ξανα ασχολούμαι με άτομα που δεν δύνανται να καταλάβουν.

Ρε καρτούν τι συλλογισμο πατάτας? σου λεω εισαι υπευθυνος οπλισμού και βλέπεις κάποιος να κάνει μαλακιες με το οπλο θα τον αφησεις έτσι? για να τρέχεις εσυ μετά. Ολο δεν ασχολεισαι και ολο πετάς μπηχτές. Και δεν εισαι ο μοναδικος που θα πάει φανταρος η θητεια ειναι για ολους τους Έλληνες. Και ποιος ειπε οτι ο σκυλος ειναι άσκηση? αυτο ειπα εγω? ο αλλος ο βαρεμενος το ειπε :cry:

Στο στρατο γινονται ασκησεις απλα σε ποστα που γινονται ο Χασαν δεν έχει πατησει ποτέ.

Δημοσ.

θα σου πέσουν τα στυλο ... χαχαχ

9 μηνες φυλακη κανεις βασικά, όλα τα αλλά είναι λαλακιες.

κοβεις τη ζωή στη μέση και Δεν υπηρετεις την πατρίδα σου !

1.5 μήνα ενα γαμημενο πράμα χρησιμο δεν έχω κανει ακόμα.

Δημοσ.

χαίρεται μάγκες απο Κεεμ Σπάρτης

η απαλευτια για μένα σινεχιζεται ως τις 13 Μαϊου οπου και παίρνω μεταθεση για πολεμικό μουσείο.

η κρίσιμη ερωτιση τώρα, σπεν μετα περναω κανονικά ?

2. μακρια απο κεεμ, κτίρια του 50 πανω στο βουνό, βρώμα, αρρωστα σκυλια παντού,αναφορά 2 ώρες μες στον ήλιο, φρουρα το ίδιο.

η Αυλώνα ηταν Χίλτον μπροστά σ αυτό το Χάλι, νομιζω οτι είμαι φυλακισμένος σε φαση.

βαραμε υπηρεσίες σερρι και έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει υπνος.

δυστυχώς δεν πρόλαβα να αλλάξω σωμα απο ΤΘ σε ναυτικό, να κάνω ζωαρα απο τωρα

3. θα ενημέρωσω αναλυτικά και για την κατασταση που θα βρω στο μουσείο.

το οτι θα έβλεπα τέτοιο θέατρο του παραλόγου δεν το περίμενα να πω την αλήθεια, μιλάμε για πραγματική μάστιγα και πλήρης υποτίμηση της ανθρώπινης προσωπικότητας, οποίος γουσταρει η κάτι δεν παει καλά μαζί του η απλα δεν έχει παει ακόμα και νομίζει οτι θα δει κομμαντα χαχαχχ

τεσπα οβερ ν ουτ κομμαντα,

ριχτε και σεις τα reviews σας να υπάρχει ενημέρωση τουλάχιστον να ξέρουν τα παιδιά τι θα βρουν μπροστά τους

γεια μας

ποσο σε πηγαινε και ποσοι φανταροι ησασταν στην σπαρτη;
Δημοσ.

Για να σκεφτώ..

Εσύ σε 9+Χ μήνες θα είσαι έξω απο το στρατόπεδο με 0 προΰπηρεσία, 0 εφόδια για την δουλειά σου και δεν θα είσαι υπεύθυνος για τίποτα.

Προσεξε μονο μη σκεφτεις πολυ και το κάψεις ..... μετα απο 9+Χ μήνες που έχεις δει ένα καρο τύπους ανθρώπων μπορεις να πεις οτι έχεις μια εμπειρια. Για ποιο λογο να δεχτω οτι η εταιρεια που λες εσυ σε κάνει πιο εμπειρο και υπευθυνο και οχι ενα υπευθυνο ποστο στο στρατο εξισου? γιατι να το δεχτω εγω αυτο ως ισχυρισμο? επειδη σε βολευει εσενα? κοινη λογική. :cry:

Δεν εχω κοινη λογικη βασικα μην ασχοληθεις ξανα μαζι μου!

ΥΓ Να δεχτώ δηλαδη οτι μια θεση προισταμενου σε μια εταιρεια σε κανει πιο εμπειρο απο μια θεση υπευθυνου ή αξιωματικου οπλισμου σε μια αποθηκη που αμα γινει μια μαλακια θα έχουμε σοβαρο προβλημα. Για πες μου εσυ που εισαι της κοινης λογικης. Γιατι να δεχτω αυτο τον ισχυρισμο?

Δημοσ.

Στο στρατο γινονται ασκησεις απλα σε ποστα που γινονται ο Χασαν δεν έχει πατησει ποτέ.

η λέξη άσκηση όπως και αρκετές άλλες όπως εκπαιδευση, υπηρεσία, σχολεία κτλ. έχουν ευτελιστεί στον στρατό και έχουν χάσει την σημασία τους. πχ. υπάρχει δηλωση του τ. ΑΓΕΣ Φράγκου που ονομαζε τις παρελάσεις ασκήσεις. 

Δημοσ.

καλησπερα θελω να ρωτησο αν παιζει φυλακιση σε περιπτωση που καποιος δεν σταματηση την αναβολη του ενω δεν εχει αλλες σπουδες

Δημοσ.

καλησπερα θελω να ρωτησο αν παιζει φυλακιση σε περιπτωση που καποιος δεν σταματηση την αναβολη του ενω δεν εχει αλλες σπουδες

Και πίσα και πούπουλα!

Τίποτα δεν σου κάνουν 

• Like 1
Δημοσ.

η λέξη άσκηση όπως και αρκετές άλλες όπως εκπαιδευση, υπηρεσία, σχολεία κτλ. έχουν ευτελιστεί στον στρατό και έχουν χάσει την σημασία τους. πχ. υπάρχει δηλωση του τ. ΑΓΕΣ Φράγκου που ονομαζε τις παρελάσεις ασκήσεις. 

Νομιζεις ειναι απλο πράγμα μια παρέλαση ε? γιατι δεν πηγες να δοκιμασεις να γινεις ευζωνας τοτε? :cry:

ο στρατος με την "αφροκρεμα" που μαζευει σε καθε ΕΣΣΟ ειναι μεγαλο σχολειο, απλα κάποιοι χαλιούνται επειδη δεν πέφτει φράγκο οπως μου ειπε και ο αλλος πριν οτι σε μια ιδιωτικη επιχειρηση θα αναλαμβανε γιατι θα ηθελε το κέρδος οχι οτι δεν σου μαθαινει κάτι ο στρατος καταρχην και μονο που εισαι εκτος σπιτιου μεσα σε ενα περιβαλλον που αποτελει μικρογραφια της κοινωνια βλέπεις ή μπορεις να δεις εστω αν δεν κοιμασαι πράγματα. Αρκετα πράγματα.

Δημοσ.

Και πίσα και πούπουλα!

Τίποτα δεν σου κάνουν 

ενα παιδι μου ειπε οτι πληρωσε 90 ευρω για να μην κανει 1 μηνα παραπανω οποτε απλα λεει μπουρδες?

Δημοσ.

ενα παιδι μου ειπε οτι πληρωσε 90 ευρω για να μην κανει 1 μηνα παραπανω οποτε απλα λεει μπουρδες?

κανονικά αυτο ισχύει ενας μηνας θητεία ή πρόστιμο. Απλα υπάρχουν περιπτώσεις οπου η στρατολογία δεν ψάχνει ποτε πήρες πτυχίο κ πολλοί την γλιτώνουν
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...