Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσυ δεν θα παθεις τιποτα .... θα αλλαξεις δέρμα και θα φυγεις. :cry:

ούτε εσύ, θα γλύψεις τον κ*λο κανενός εποπ να σε βάζει πρώτο νούμερο :D

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ούτε εσύ, θα γλύψεις τον κ*λο κανενός εποπ να σε βάζει πρώτο νούμερο :D

Σε μενα ο εποπ βαρουσε προσοχές στο στρατο γιατι ημουν ανθυπολοχαγος. Και επισης δεν κλαιγομουν για τις βάρδιες σαν κοριτσάκι .... βάρδια θα κανεις δεν θα σε στειλουν στο πολεμο να τους κάψεις ... ειδικά εσενα :shock: :cry:

Δημοσ.

Σε μενα ο εποπ βαρουσε προσοχές στο στρατο γιατι ημουν ανθυπολοχαγος. Και επισης δεν κλαιγομουν για τις βάρδιες σαν κοριτσάκι .... βάρδια θα κανεις δεν θα σε στειλουν στο πολεμο να τους κάψεις ... ειδικά εσενα :shock: :cry:

lol, μια εξουσία της πούτσας σου έδωσαν και το πιστεψες

ΔΕΑ = δεν εισαι αξιωματικός ;) 

• Like 1
Δημοσ.

lol, μια εξουσία της πούτσας σου έδωσαν και το πιστεψες

ΔΕΑ = δεν εισαι αξιωματικός ;)

Ακριβως επειδη το πιστευα οταν έδινα εντολή έπεφτε συρμα οτι ειμαι στραβωμένος και κοβανε τις μαλακιες.

Εμένα θα τρέχανε μετά οχι τους φιδοπουστες που μπήκανε να τα ξύσουν εις βάρος άλλων. 

Εγω θα ειχα προβλημα σαν προισταμενος οπου με ειχαν βάλει υπευθυνο. Οποτε άσε τα παλαβά εκει δεν ειναι φορουμ παιζουνε στρατοδικεια και καμπάνες.

Δημοσ.

Κάτι τέτοιοι θεσμοί δίνουν νόημα στην ζωή κάτι αποτυχημενων σαν εσένα ;)

Που ξέρεις οτι ειμαι αποτυχημενος? με έχεις γνωρισει απο κοντα?

Δεν ζητώ απο ανθρωπους που δεν έχουν καμια κατανοηση της εννοιας πατριδα να καταλαβουν τι σημαινει στρατος. Βεβαια θα μου πεις και μεσα εκει έχει πολλους που την χαλάνε .... οποτε παιρνουν την ευκαιρια και τα δικαιώματα και οι αρνητικα απεξω προσκειμενοι οπως του λογου σου για να ριξουν τη λάσπη τους με το κιλο οπως κάνεις τοσο καιρο εδω μεσα και εσυ.

Δημοσ.

Α τώρα κατάλαβα γιατί κάθε φορά που διαβάζω devilο-ποστ αναρωτιέμαι για την έλλειψη κοινής λογικής.

Μιλάμε για ΔΕΑ, κλινική κατάσταση υπέρμαχου της πατρίδας που του έδωσαν μια στάλα εξουσίας και έγινε σωτήρας, κριτής και όργανο εκτέλεσης. Μάλιστα..

• Like 1
Δημοσ.

Που ξέρεις οτι ειμαι αποτυχημενος? με έχεις γνωρισει απο κοντα?

Δεν ζητώ απο ανθρωπους που δεν έχουν καμια κατανοηση της εννοιας πατριδα να καταλαβουν τι σημαινει στρατος. Βεβαια θα μου πεις και μεσα εκει έχει πολλους που την χαλάνε .... οποτε παιρνουν την ευκαιρια και τα δικαιώματα και οι αρνητικα απεξω προσκειμενοι οπως του λογου σου για να ριξουν τη λάσπη τους με το κιλο οπως κάνεις τοσο καιρο εδω μεσα και εσυ.

αν έφαγες την παραμύθα της πατρίδας και ότι την υπηρετείς μέσα στον στρατό απλά σε λυπάμαι, τουλάχιστον μην τα λες παραέξω και παίρνεις και άλλους στον λαιμό σου.

• Like 1
Δημοσ.

στρατοκαβλε κατασταση

αυτό που δε καταλαβαίνουν είναι οτι κανεις δεν είναι εκεί ηθελημένα, θα πρεπε να ναι πιο διαλακτικοί,

εδώ που με ας που με είναι μερικά στελέχη και γαμω τα παιδιά...

... αποτελεσμα, σχεδόν μηδέν προβλήματα απο τους φανταρους, ουτε φωνές ουτε διαταγές του κωλου απο αυτος ουτε τπτ, απλή κοινη λογικη.

Δημοσ.

Σαν εξουσια το βλέπεις εσυ απο κάτω που επειδη δεν έχεις τις ευθυνες ενος που του έχουν φορτωσει οποτε δεν σε ενδιαφέρει κιολας. Οσο για τη κοινη λογικη ποια κοινη λογικη την δικια σου? πλάκες κανεις τωρα? μιλας εσυ για κοινη λογική?

Αν κάποιος έχει μπει υπευθυνος οπλισμου σε μια αποθηκη και γινει μια μαλακια μετα δεν θα τρέχεις εσυ αλλα αυτος οποτε ή συμμορφωσου με τις υποδειξεις ή σηκω και φυγε. Βάρα αναβολη ή βαλε βυσμα για το γιωτόχαρτο και μολις το πάρεις πανηγυρισε κιολας οτι γλιτωσες θητεια που τοσοι άλλοι έχουν κανει.  :cry:

στρατοκαβλε κατασταση
αυτό που δε καταλαβαίνουν είναι οτι κανεις δεν είναι εκεί ηθελημένα, θα πρεπε να ναι πιο διαλακτικοί,
εδώ που με ας που με είναι μερικά στελέχη και γαμω τα παιδιά...
... αποτελεσμα, σχεδόν μηδέν προβλήματα απο τους φανταρους, ουτε φωνές ουτε διαταγές του κωλου απο αυτος ουτε τπτ, απλή κοινη λογικη.

Ισχυει οτι δεν εισαι εκει ηθελημενα αλλα δεν εισαι μονο εσυ ειναι και άλλοι αρκετοι σαν και εσενα. Μη κοιτας μονο τη πάρτη σου.

Δημοσ.

Δεν σε ανάγκασε κανείς να το κάνεις, ζήτησες να πάρεις εξουσία για να νομίζεις οτι είσαι κάποιος.

Ευτυχώς έχω σωας τας φρένας και ξεχωρίζω την λογική απο τον παραλογισμό  :-)

Δημοσ.

αν έφαγες την παραμύθα της πατρίδας και ότι την υπηρετείς μέσα στον στρατό απλά σε λυπάμαι, τουλάχιστον μην τα λες παραέξω και παίρνεις και άλλους στον λαιμό σου.

Δεν πειράζει ο καθενας με το παραμυθι του. Εσενα σε κρινω που έχεις φάει το παραμυθι του διεθνισμου και του κομμουνισμου?

Δεν σε ανάγκασε κανείς να το κάνεις, ζήτησες να πάρεις εξουσία για να νομίζεις οτι είσαι κάποιος.

Ευτυχώς έχω σωας τας φρένας και ξεχωρίζω την λογική απο τον παραλογισμό  :-)

Ενω εσεις αμα σας προτεινουν μια θεση υπευθυνου σε μια επιχειρηση αυριο μεθαυριο θα πειτε δεν την δέχομαι για να μη παραστησω τον κάποιο. :cry:

Ουτε θα την λες στον εργαζομενο που άργησε ενω δεν έπρεπε θα του κανεις πλάτες? για να μην σκεφτει οτι κάνεις τον κάποιο?

Κοινή λογική. :ph34r:

Δημοσ.

αποθήκη οπλισμού με οπλα που δεν κανουν ούτε για σκραπ κλπ κλπ

ΙΚΑ με παραλαγή ειναι οι ανθρωποι.

πχ μετα απο μια βολή που κάναμε στο κεντρο, με το κράνος να μας καλύπτει ΟΛΟ το οπτικό πεδιο και να βαραμε όλοι στο γαμο του καραγκιόζη θεωρουμαστε ως εκπαιδευμένοι στο χειρισμό του g3 , χαχαχ ουτε για τον γιουτσο δεν ειναι και δυστυχώς αυτή την κατασταση τη βλέπω μέχρι στιγμής ΠΑΝΤΟΥ σε όλα πως το λένε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...