Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω θα μου ακρωτηρίαζα κανα δαχτυλο με ταναλια προκειμένου να ξαναγυρίσω στην πανιλιθιοτητα και την παρανοια εκει μέσα.

(ναι,το ξερω το κουλούρι,just sayin' )

Ξεχασες τον μην ????

• Like 1
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιας και βγήκαν οι μετάθεσεις των 8μηνων της 341 ήθελα να ρωτήσω αν στη νέα μονάδα πρέπει να παρουσιαστουμε υποχρεωτικά στις 6 το πρωί της ημέρας που λέει το φύλλο πορείας ντυμένοι με στολή εξοδου ή μπορούμε να μπούμε και λίγο πιο αργά. Βασικά σκέφτηκα ότι στις 6 μόνο οι φαντάροι και ο αυδμ θα ναι μέσα. Μετά τις 7 σκάνε τα στελέχη

Δημοσ.

Ναι πιο πολύ για την ώρα αναρωτιόμουν γιατί με λεωφορείο που σκοπεύω να πάω δε γίνεται να είμαι εκεί στις 6 αλλά κατά τις 7 παρά.

Με έστειλαν στη πλησιέστερη μονάδα στο τόπο κατοικίας μου στη Σεττηλ στο πύργο, αν και είχα μιλήσει με ένα άτομο για να με πήγαιναν Αθήνα καθώς με βόλευε περισσότερο από πολλές απόψεις αλλά έφαγα άκυρο προφανώς.

Τι να πουν και δυο φίλοι μου καλαματιανοι που τους πήγαν Τρίπολη ενώ η Καλαμάτα έχει στρατόπεδο... Αυτό και αν είναι κουλό...

Δημοσ.

Ναι πιο πολύ για την ώρα αναρωτιόμουν γιατί με λεωφορείο που σκοπεύω να πάω δε γίνεται να είμαι εκεί στις 6 αλλά κατά τις 7 παρά.

Με έστειλαν στη πλησιέστερη μονάδα στο τόπο κατοικίας μου στη Σεττηλ στο πύργο, αν και είχα μιλήσει με ένα άτομο για να με πήγαιναν Αθήνα καθώς με βόλευε περισσότερο από πολλές απόψεις αλλά έφαγα άκυρο προφανώς.

Τι να πουν και δυο φίλοι μου καλαματιανοι που τους πήγαν Τρίπολη ενώ η Καλαμάτα έχει στρατόπεδο... Αυτό και αν είναι κουλό...

παρε τηλ στο τηλ κεντρο της μοναδας, ζητα 1ο γραφειο και κανονισε το!

Δημοσ.

παρε τηλ στο τηλ κεντρο της μοναδας, ζητα 1ο γραφειο και κανονισε το!

Αυτό.

Αν δεν πέσεις σε ηλιθιους(διόλου απίθανο,δυστυχώς),δεν θα εχουν προβλημα με την μικρή καθυστέρηση.

Δημοσ.

Οι φιλοι σου τι μοναδες ειχαν δηλωσει; Εσυ μονο πυργο ειχες δηλωσει; Στην μοναδα που ειμαι εγω παντως δν εχουν ανακοινωθει ακομα οι μεταθεσεις των 8μηνων της 341

στην καλαματα νομιζω εχει πολυ κοσμο..με τι κριτηρια πηραν μεταθεση αυτοι;; ποσα μορια ειχαν;

Δημοσ.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κύριος Πάνος Καμμένος, θέτει από σήμερα Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 και ώρα 15:00 σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το σχέδιο νόμου «Ρύθμιση θεμάτων Υπουργείου Εθνικής Άμυνας» και καλεί τους κοινωνικούς εταίρους και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχουν καταθέτοντας προτάσεις, προκειμένου να βελτιωθούν οι διατάξεις του νομοσχεδίου.

Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την 11η Απριλίου 2016 και ώρα 14:00.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας

Πάνος Καμμένος

http://www.opengov.gr/mindefence/?p=5584

δεν ξέρω αν όντως θα διαβάσει τα σχόλια, αλλά ευκαιρία ειναι να γράψουμε κανα δυο πραματάκια. Με μια προχειρη ματιά που έριξα στο νομοσχέδιο, έχει στο κλάσιμο φαντάρους, αντιρρησίες, ανυπότακτους και ασχολείται με στρατιωτικούς ιερείς, τον οικοδομικό συνεταιρισμο του στρατού και τα κατοικίδια ζώα εντός των στρατοπέδων (ίσως εδώ να περιλαμβάλει και τους φαντάρους)...

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και βγήκαν οι μετάθεσεις των 8μηνων της 341 ήθελα να ρωτήσω αν στη νέα μονάδα πρέπει να παρουσιαστουμε υποχρεωτικά στις 6 το πρωί της ημέρας που λέει το φύλλο πορείας ντυμένοι με στολή εξοδου ή μπορούμε να μπούμε και λίγο πιο αργά. Βασικά σκέφτηκα ότι στις 6 μόνο οι φαντάροι και ο αυδμ θα ναι μέσα. Μετά τις 7 σκάνε τα στελέχη

Πάνε στις 7 με πολιτικά.

Υποτίθεται οτι πρέπει να παρουσιαστείς με την στολή εξόδου, αλλά είναι βλακεία. Αυτοί οι ίδιοι είναι που έχουν κόλλημα να μην κυκλοφορούν έξω οι στρατιώτες με παραλλαγή και το απαγορεύουν.

Εγώ τουλάχιστον αυτήν την απάντηση έδωσα όταν με ρώτησαν γιατί δεν μπήκα με την στολή εξόδου και τους κάλυψα... Βέβαια εξαρτάται σε τι περίπτωση θα πέσεις.

Δημοσ.

Πάνε στις 7 με πολιτικά.

Υποτίθεται οτι πρέπει να παρουσιαστείς με την στολή εξόδου, αλλά είναι βλακεία. Αυτοί οι ίδιοι είναι που έχουν κόλλημα να μην κυκλοφορούν έξω οι στρατιώτες με παραλλαγή και το απαγορεύουν.

Εγώ τουλάχιστον αυτήν την απάντηση έδωσα όταν με ρώτησαν γιατί δεν μπήκα με την στολή εξόδου και τους κάλυψα... Βέβαια εξαρτάται σε τι περίπτωση θα πέσεις.

Σε μας δεν υπάρχει θέμα να βγεις/μπεις με στολή εξόδου ή να κυκλοφορείς έξω με αυτή αν θες, αλλά πρέπει να είσαι προβλεπόμενος και αυτό δεν είναι πάντα πολύ εύκολο, ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει.

Δημοσ.

http://www.opengov.gr/mindefence/?p=5584

δεν ξέρω αν όντως θα διαβάσει τα σχόλια, αλλά ευκαιρία ειναι να γράψουμε κανα δυο πραματάκια. Με μια προχειρη ματιά που έριξα στο νομοσχέδιο, έχει στο κλάσιμο φαντάρους, αντιρρησίες, ανυπότακτους και ασχολείται με στρατιωτικούς ιερείς, τον οικοδομικό συνεταιρισμο του στρατού και τα κατοικίδια ζώα εντός των στρατοπέδων (ίσως εδώ να περιλαμβάλει και τους φαντάρους)...

Πραγματικά είναι να γελάς. Οι άλλοι κάθονται και σχολιάζουν το νομοσχέδιο για να πάρουν στο στρατόπεδο το σκύλο τους... Ελπίδα καμία...

• Like 1
Δημοσ.

χαίρεται μάγκες απο Κεεμ Σπάρτης

η απαλευτια για μένα σινεχιζεται ως τις 13 Μαϊου οπου και παίρνω μεταθεση για πολεμικό μουσείο.

η κρίσιμη ερωτιση τώρα, σπεν μετα περναω κανονικά ?

2. μακρια απο κεεμ, κτίρια του 50 πανω στο βουνό, βρώμα, αρρωστα σκυλια παντού,αναφορά 2 ώρες μες στον ήλιο, φρουρα το ίδιο.

η Αυλώνα ηταν Χίλτον μπροστά σ αυτό το Χάλι, νομιζω οτι είμαι φυλακισμένος σε φαση.

βαραμε υπηρεσίες σερρι και έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει υπνος.

δυστυχώς δεν πρόλαβα να αλλάξω σωμα απο ΤΘ σε ναυτικό, να κάνω ζωαρα απο τωρα

3. θα ενημέρωσω αναλυτικά και για την κατασταση που θα βρω στο μουσείο.

το οτι θα έβλεπα τέτοιο θέατρο του παραλόγου δεν το περίμενα να πω την αλήθεια, μιλάμε για πραγματική μάστιγα και πλήρης υποτίμηση της ανθρώπινης προσωπικότητας, οποίος γουσταρει η κάτι δεν παει καλά μαζί του η απλα δεν έχει παει ακόμα και νομίζει οτι θα δει κομμαντα χαχαχχ

τεσπα οβερ ν ουτ κομμαντα,

ριχτε και σεις τα reviews σας να υπάρχει ενημέρωση τουλάχιστον να ξέρουν τα παιδιά τι θα βρουν μπροστά τους

γεια μας

Δημοσ.

επρεπε να πας για να το καταλάβεις; 

ορισμένοι μονο όταν πέσουν απο τον γκρεμό θα καταλάβουν ότι θα σκοτωθούν...

Εσυ δεν θα παθεις τιποτα .... θα αλλαξεις δέρμα και θα φυγεις. :cry:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...