Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2011 Α΄ ΕΣΣΟ (Φεβρουάριος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 144/2010 την 09/02/2011 σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Εφοδιασμού Μεταφορών (ΚΕΕΜ) (ΣΠΑΡΤΗ).

Έχετε επιλεγεί Διαβιβάσεις.

Λοιπον, τι παιζει με Σπαρτη καταρχας και απο εκει και περα τι κανω, τι παιζει με μεταθεσεις κλπ

τα φωτα σας

λοιπον το στρατοπεδο σπαρτης ειναι χωριζμενο σε δυο ταγματα. οδιγοι και μαγειρια-αρτοποιοι, εγω αυτη τη στηγμη ειμαι στο 2ο ταγμα οπου ειναι τα μαγειρια. καθε μερΑ εχει πρωινη εκπαιδευση και μετα εξοδο. τα πραγματα ειναι πολυ χαλαρα, και το φαγητο ειναι καλο και διαφερει απο μερα σε μερα . η σπαρτη σαν πολη πολυ μικρη και βαρετη. το κψμ ειναι γαματο και εχει τα παντα... αυτα απο την πλετρα μ φτανουν

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λοιπον το στρατοπεδο σπαρτης ειναι χωριζμενο σε δυο ταγματα. οδιγοι και μαγειρια-αρτοποιοι, εγω αυτη τη στηγμη ειμαι στο 2ο ταγμα οπου ειναι τα μαγειρια. καθε μερΑ εχει πρωινη εκπαιδευση και μετα εξοδο. τα πραγματα ειναι πολυ χαλαρα, και το φαγητο ειναι καλο και διαφερει απο μερα σε μερα . η σπαρτη σαν πολη πολυ μικρη και βαρετη. το κψμ ειναι γαματο και εχει τα παντα... αυτα απο την πλετρα μ φτανουν

Άρα ξέρεις τον Freakster

Δημοσ.

Η προηγούμενη ΕΣΣΟ είχε και πυροβολικό στον Αυλώνα, λόγω έλειψης χώρου.

Τα έχουνε κάνει λίγο σαλάτα...να φανταστείς στο Κετχ όπου παρουσιάζονται τεχνικάριοι είχαν παρουσιαστεί και πεζικάριοι...

Δημοσ.

Φοβήθηκαν τις αρβύλες για αύξηση θητείας και μπαίνουν μαζικά.

Κι εγώ, τελευταίος 12μηνος και 4ψηφιο αριθμο ωρών σκοπέτα.

Δημοσ.

Μπορεί να πάει κάποιος 10-12 ημέρες μετά την ημερομηνία κατάταξης, να καταταχτεί και ταυτόχρονα να πάρει λελεδόχαρτο χωρίς να έχει κάποια ποινή για τις 10-12 ήμερες;

Δημοσ.

καταρχας πριν περασουν αυτες οι 10-12 μερες που θα καθυστερησει η στρατονομια θα τον ψαξει σπιτι του.

κατα δευτερον σαφως και υπαρχει ποινη αλλα κραταω μια επιφυλαξη μηπως ειναι εξαγορασιμη.

Δημοσ.

Αχά, αυτό με το σπίτι του είναι το θέμα. Ζει ας πούμε 5.000 μίλια μακρυά, στις 10 μέρες πληρεί (<-ανορθόγραφο ε;) κάποια προϋπόθεση μη στράτευσης, σκάει αεροπλανάτος και πάει με τη μία στο στρατόπεδο με όλα τα δικαιολογητικά. Φεύγει κατευθείαν ή μπορούν να τον κρατήσουν μέσα;

Και μία ακόμα απορία: Ο στρατός υπολογίζει τις περιόδους με τα χρόνια δηλαδή ο τάδε γεννημένος στις 7.8.1990, έγινε για τον στρατό 18 χρονών, το 1.1.2008 ή στις 8.8.2008;

Δημοσ.
Και μία ακόμα απορία: Ο στρατός υπολογίζει τις περιόδους με τα χρόνια δηλαδή ο τάδε γεννημένος στις 7.8.1990, έγινε για τον στρατό 18 χρονών, το 1.1.2008 ή στις 8.8.2008;

Το πρώτο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...