Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρεις με αυτο που είπες ουσιαστικά ανοίγεις αυτη τη μεγάλη συζήτηση γύρω από το θέμα του στρατού.Εν τέλει τι ίσχυει? Υπάρχει η μερίδα που λέει "Πρέπει να πας αλλιώς δε μπορείς να κάνεις τίποτα έπειτα" και η μερίδα που λέει "Έεεελααα μωρέ ι5-απαλλαγή το ένα το άλλο και σιγά με τους λαλάκες δεν ξέρουν αυτοί-είναι κωλόψαρα". Εν τέλει δεν με ενδιαφέρει κιόλας γιατί στο κόσμο που ζούμε έτσι κ αλλιώς ο καθένας θα πει το μακρύ και το κοντό του και τρέχα γύρευε τι ισχύει και τι όχι.Για την ιστορία γιατί το προηγούμενο ποστ σου είναι δείγμα το πόσο μιλάμε γενικά εμείς οι άνθρωποι εν έτη 2016 χωρίς να ξέρουμε ή νομίζοντας πως ξέρουμε....Οι αναβολές που έχω χτυπήσει γενικά στη ζωή μου είναι 3. 1 λόγω του ότι ήθελα να μαι σίγουρος ότι όσο είμαι μαθητής δε θα γίνει καμία στραβή (άμαθος γαρ) και 2 για ιατρικούς λόγους. 1 μέσα από το στρατόπεδο και ενώ έχω φάει 10 μέρες πήγαινε-έλα στρατόπεδο-401 για ένα πρόβλημα στο πόδι. και άλλη 1 πρόσφατα την οποία αν παρατήρησες τι ακριβώς έγραψα στο ποστ που απάντησες αρχικώς ΡΩΤΑΩ αν γίνεται να ΔΙΑΚΟΠΕΙ. Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει η στοιχειώδης γνώση ανάγνωσης και αντίληψης για να καταλάβεις πως πρόθεση μου ΔΕΝ είναι να πάρω άλλη μια αναβολή αλλά να δω αν γίνεται να κόψω και αυτη που ήδη έχω και μου χε δώσει γιατρός πριν 2μιση μήνες. Χορτάσαμε από εξυπνάκηδες γενικότερα στο κόσμο όχι στο ινσομνια.

Βίβες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν καθομαι φιλε να διαβασω 1228 σελιδες και ουτε στο επαιξα εξυπνος..επισης δν πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος που θελει να υπηρετησει στα ελληνικα στρατα

Δημοσ.

Αυτο που λες δε κολλάει το ξέρεις έτσι? Δεν κάθεσαι να διαβάσεις 1228 σελίδες αλλά με κάποιον τρόπο(μαγικό) μου λες "εσυ φιλε δεν εχεις βαρεθει να παιρνεις αναβολες?" Που σημαίνει ότι είτε με μπερδεύεις με κάποιον άλλο ή δεν διάβασες σωστά προηγούμενα ποστ ή έχεις διαβάσει όλα τα ποστ μου στο θρεντ.Εν πάση περιπτώσει ναι ούτε εγώ είμαι φαν της θητείας ίσα ίσα μόνο στη σκέψη ξενερώνω αλλά όταν είσαι 'μικρούλης' σε ηλικία καλό κάνει κακό δε κάνει γιατί σε βάζει στο τρυπάκι του σκατένιου κόσμου που ζούμε.

Δημοσ.

το θέμα απαλλαγής λόγο βάρους ισχύει; 1,89 ύψος  110 κιλά, αν είναι να πάρω καμιά εικοσαριά τώρα στο Πάσχα 

Δημοσ.

Υπαρχουν και τα μαγειρια. Θυμαμαι σε μας εναν τον ειχαν μονιμα εκει.

αστο μη το ψαχνεις

ειτε γεροδεμενος ειτε παχυς τους κανεις.

Δημοσ.

Χαιρετισματα απο την εξωτικη καβυλη

χαχαχαχαχα

502?

ε τα μαγειρεία καλή υπόθεση μου φαίνονται

ειδικα το να καθαριζεις πατατες και η λαντζα...

Δημοσ.

Λοχο στρατηγειου τριτωνα, ερευνας πληροφορικης

Αλλα με τα γαμωσπεν μας στειλανε ριζια

GL HF

Δημοσ.

Λοχο στρατηγειου τριτωνα, ερευνας πληροφορικης

Αλλα με τα γαμωσπεν μας στειλανε ριζια

GL HF

Eγω ριζια ημουν και με ειχανε στειλει καβυλη για ΣΠΕΝ το αντιθετο δηλαδη.

Θα περασεις ασχημα στα Ριζια... :-( Προετοιμάσου να δεις κορακια πανω στα κεραμιδια της 3λοχιας και στο πυροβολικο περιστερια...

Δημοσ.

Ηδη εχω αρχισει και εκνευριζομαι γιατι ειμαι ο μονος που εχουν παρατησει ριζια

Ολοι οι αλλοι πανε κι ερχονται με κινηση απο καβυλη καθε μερα

• Like 1
Δημοσ.

Ηδη εχω αρχισει και εκνευριζομαι γιατι ειμαι ο μονος που εχουν παρατησει ριζια

Ολοι οι αλλοι πανε κι ερχονται με κινηση απο καβυλη καθε μερα

Αφού έχεις και ίντερνετ...:P  

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...