Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

71 ΚΣ ειναι πολλές?

:devil: :devil: :devil: :devil:

Αν έχεις άδεια τουλαχιστον 20 μερες(34 έχω) τότε είναι ανεκτές..αλλιώς μπα είναι πολλές...φτάσε κάτω από τις 50 και ξαναρώτα :P 68κσ
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Ντάξει τι να πούμε και εμείς με τις 250 αμούστακα αγόρια ακόμη

Προλαβαίνεις...

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχεις άδεια τουλαχιστον 20 μερες(34 έχω) τότε είναι ανεκτές..αλλιώς μπα είναι πολλές...φτάσε κάτω από τις 50 και ξαναρώτα :P 68κσ

25  :-D

Δημοσ.

71 ΚΣ ειναι πολλές? 

:devil:  :devil:  :devil:  :devil:

Πάντα μπορεί να κάνεις μια μεγάλη μαλακία και να φας φυλακή 20 ημερών +

Λυπάμαι αλλά έχω κακό προαίσθημα :(

• Super Moderators
Δημοσ.

"Όσοι έχουν πληρώσει μέχρι αυτή την ημερομηνία δεν μπορούν να πάρουν πίσω τα λεφτά τους."

QQ Telecoms...

Δημοσ.

Πάντα μπορεί να κάνεις μια μεγάλη μαλακία και να φας φυλακή 20 ημερών +

Λυπάμαι αλλά έχω κακό προαίσθημα :(

ΑΚΥΡΟ ΨΑΡΑ

Δημοσ.

Βαψομαλλιας παπατζας, που έγινε η ομιλία; Σε καμία λεσχη πικραμενων;

Σε τι δεν συμφωνεις ακριβως;

Δημοσ.

δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια, τον ξερω απο παλιά. Ο τύπος το ψηνει απο καιρο να γίνει πολιτικός και λέει διαφορα που αρέσουν για να χειροκροτάνε τα χάπατα απο κάτω. 

Λέγεται ότι έχει συμφωνήσει με τον μπαλτάκο για το καινούργιο κόμμα που θέλει να ιδρύσει, μαζί με πανίκα, φαήλο και άλλους τέτοιους κουραδόμαγκες...

• Like 1
Δημοσ.

Στο κέντρο πόσες μέρες καθόμαστε; Πότε ορκιζόμαστε; Πότε πηγαίνουμε στην μονάδα; Υπάρχει καμία άδεια ενδιάμεσα; Πόσες μέρες;

Δημοσ.

Στο κέντρο πόσες μέρες καθόμαστε; Πότε ορκιζόμαστε; Πότε πηγαίνουμε στην μονάδα; Υπάρχει καμία άδεια ενδιάμεσα; Πόσες μέρες;

Ακόμα κέντρο είσαι! έχεις ακόμα! Πολύ ακόμα! Μην αρχίζεις τις ερωτήσεις για άδειες από τώρα! Θα πήξεις σου λέω! Πολύ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...