Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαρτάται την περίοδο. Δεν ξέρω αν φέραν κόσμο αλλά πριν 6-8μήνες μιλάμε για μαυρίλα. Δεν ξέρω αν άλλαξε διοικητής ή με κάποιο τρόπο ζήτησαν κόσμο αυτό που ξέρω ήταν σιγουρα μαύρο.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

MY/ΥΠΕΘΑ είναι φίλος αυτή τη στιγμή στο ΚΕΠΙΚ. Τους πάει 1/5 αυτή τη στιγμή αλλά θα χειροτερέψει σύντομα καθώς θα φύγουν άτομα στο εγγύς μέλλον. Οχι πως θα γίνει χάλι μαύρο, απλώς το λέω.

Δημοσ.

χαίρεται παίδες,

λοιπόν, ψάχνω τις πιο βυσματικες μεταθέσεις εντός Αθηνών.

μπορώ να πάω οπου ζητησω.

ριχτε ενα τοπ 5

ps. καλη τύχη σε όσους δεν έχουν άκρη

700 ΣΕ ,Δραπετσωνα..

[μικρος περνουσα και χαιρετουσα στρατιωτικα τους φανταρους που αραζανε σε σκοπια στις γωνιες ..[μετα βαλανε καμερες]

αν εισαι χοντρο βυσμα πηγαινε καπου με μικροτερα βυσματα :P αλλιως να εισαι βυσματιας σε κανα τυπεθ κι αλλιως να εισαι σε βυσματοφωλια...λεω εγω δεν ξερω :P

Δημοσ.

700 ΣΕ ,Δραπετσωνα..

[μικρος περνουσα και χαιρετουσα στρατιωτικα τους φανταρους που αραζανε σε σκοπια στις γωνιες ..[μετα βαλανε καμερες]

αν εισαι χοντρο βυσμα πηγαινε καπου με μικροτερα βυσματα :P αλλιως να εισαι βυσματιας σε κανα τυπεθ κι αλλιως να εισαι σε βυσματοφωλια...λεω εγω δεν ξερω :P

από ότι έχω καταλάβει η Αθήνα είναι μια μεγάλη βυσματοφωλιά, ούτε το 1% δεν πήγε με "νορμάλ" μετάθεση.

από βυσματομαχίες δεν χαμπαριάζω μιας και μιλάμε για πρώτης γραμμής βύσμα  :-D

Δημοσ.

MY/ΥΠΕΘΑ είναι φίλος αυτή τη στιγμή στο ΚΕΠΙΚ. Τους πάει 1/5 αυτή τη στιγμή αλλά θα χειροτερέψει σύντομα καθώς θα φύγουν άτομα στο εγγύς μέλλον. Οχι πως θα γίνει χάλι μαύρο, απλώς το λέω.

Κεπικ πριν 8 μηνες ηταν μαυριλα... 3-1 για Αθηνα ειναι καταμαυρα.

700 ΣΕ ,Δραπετσωνα..

Μακριά.... Επίσης μαύρο και αυτό χώνουν φαντάρους για δουλειές σε εργοστάσιο + εμπλοκές γιατί πλέον δεν πάνε βύσματα εύκολα.

Μακρυά επίσης από ΑΣΔΕΝ.

Ξεχάσατε το σουπερ βυσματικό πολεμικο μουσειο στην Αθήνα. Ξέρω ότι μέχρι πριν 1 χρόνο εκεί ήταν 1-5 σε εμπλοκές, υπό νορμάλ συνθήκες ήταν 1-15. Τώρα βέβαια με τον μπουχεσα ΥΠΕΘΑ μπορει να εχει γινει κατραμι και αυτο.

Δημοσ.

Παιδιά sos. Μόλις γύρισα από αναρρωτικη, την πήρα όλη, αλλά το πρόβλημα μου παραμένει. Τώρα θα με στείλουν στρατιωτικό νοσοκομείο. Από εκεί τι παίζει να γίνει; παίζει να με διωξουν με αναρρωτικη και μετά αυτήν να την υπηρετησω;

Δημοσ.

Παιδιά sos. Μόλις γύρισα από αναρρωτικη, την πήρα όλη, αλλά το πρόβλημα μου παραμένει. Τώρα θα με στείλουν στρατιωτικό νοσοκομείο. Από εκεί τι παίζει να γίνει; παίζει να με διωξουν με αναρρωτικη και μετά αυτήν να την υπηρετησω;

To σιγουρο ειναι πως: αν σε κρατησουν εστω 1 ημερα εκει = δηλαδη περασεις το βραδυ μεσα,

θεωρησε δεδομενο πως (παιζει να ειναι και υποχρεωμενοι) θα σου γραψουν αναρρωτικη μαζι

με το εξιτηριο, την επομενη ημερα. Το αν τελικως [θα] ειναι υπηρετησιμη, η οχι, εξαρταται απο

αρκετα + διαφορα σχετικα με την αιτια, και βεβαιως κ' με την διαρκεια της εξτρα αναρρωτικης

:ph34r:   

Δηλαδη, η εισαγωγη (ακομη και για μια ημερα & παραμονη ακομη και για μια νυχτα..),

συνεπαγοταν παντοτε -εστω στον καιρο μου!- μια ελαχιστη πχ 5θημερη αναρρωτικη.

Για τυχον λιγες ημερες 2-7 παραπανω, δεν νομιζω οτι θα ασχοληθουν να στις χρεωσουν @ τελος,

ενω αν ξερωγω ειναι...2μηνο -εχουν γινει τετοια- εκει το πραγμα αλλαζει, μπλεκεται περισσοτερο :unsure:

Δημοσ.

αν αρρώστησες με ευθύνη της υπηρεσίας τότε δεν υπηρετείς μέρα παραπάνω, αν έγινε ενώ ήσουν εξοδούχος, αδειούχος τότε ειναι στο χέρι του γιατρού και του διοικητή σου. 

Ρώτα τον γιατρό, αμα σου πει δεν ξέρει και σε παραπέμψει στον δικα, τότε ειναι απλά ευθυνοφοβος. Ρώτα στο πρώτο γραφείο και τι έγινε σε παρομοιες περιπτώσεις, έχουν ένα εγγραφο που πρέπει να υπογράψει ο δίκας για να μην υπηρετήσεις παραπάνω. Καλό όμως ειναι να έχεις και την γνωμάτευση του γιατρού για να μην μπορεί ο δικας να φέρει αντιρρήση.

Δημοσ.

2 περιπτώσεις ξέρω : 

1) Έπεσε και έσπασε το χέρι του μέσα στο στρατόπεδο (και καλά, απο μαλακία του και τσαμπουκά το έσπασε πάνω σε φοριαμό, τα στελέχη δεν το ήξεραν βέβαια). Πήρε 15-20 παραπάνω μέρες αναρρωτική και του τις χρέωσαν απο την ΚΑ

2) Τράκαρε εκτός στρατοπέδου με το πολιτικό του όχημα, έμεινε εκτός με 1,5 - 2 μήνες αναρρωτική, τον κάλυψε ο Δίκας οτι και καλά ήταν με υπηρεσιακό έξω κλπ και δεν του κόψαν ούτε μια μέρα απο ΚΑ. 

Στο χέρι του Δικα είναι και πόσο μ@κας είναι.

Δημοσ.

Κεπικ πριν 8 μηνες ηταν μαυριλα... 3-1 για Αθηνα ειναι καταμαυρα.

Μακριά.... Επίσης μαύρο και αυτό χώνουν φαντάρους για δουλειές σε εργοστάσιο + εμπλοκές γιατί πλέον δεν πάνε βύσματα εύκολα.

Μακρυά επίσης από ΑΣΔΕΝ.

Ξεχάσατε το σουπερ βυσματικό πολεμικο μουσειο στην Αθήνα. Ξέρω ότι μέχρι πριν 1 χρόνο εκεί ήταν 1-5 σε εμπλοκές, υπό νορμάλ συνθήκες ήταν 1-15. Τώρα βέβαια με τον μπουχεσα ΥΠΕΘΑ μπορει να εχει γινει κατραμι και αυτο.

αα οκ δεν το ηξερα... ειχα φιλο μου [βεβαια πλεον λιγο παλια σειρα] στο τυπογραφειο στο γες, 1 μεσα 2 εξω τον πηγαινε [βεβαια ειχε ερθει με μεταθεση επειδη ηταν 12μηνη η θητεια ακομα ] ειχα κ φιλο που πηγε καπου στη μεσογειων και αναπολουσε το τυπεθ επειδη βαραγε σκοπια μια ωρα απ το σπιτι του :P

Δημοσ.

επειδή ενα τάγμα είναι μέσα στο γες δεν σημαίνει οτι κάνουν και ζωάρα.

επειδή είναι κάποιος στην αθήνα δεν σημαίνει οτι ειναι και βύσμα.

κεπικ που αναφέρθηκε μόνο βυσμάτικο δεν θα το έλεγα. τηλεφωνικό/υεσα/τηλέτυπα, έχουν πολλή δουλειά (τις πρωινές ώρες) και κατα βάση είναι μόνο φαντάροι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...