Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαίρεται παίδες,

λοιπόν, ψάχνω τις πιο βυσματικες μεταθέσεις εντός Αθηνών.

μπορώ να πάω οπου ζητησω.

ριχτε ενα τοπ 5

ps. καλη τύχη σε όσους δεν έχουν άκρη

Βοηθός παπά ή καντηλανάφτης. Είναι 2-3 τέτοια πόστα που πάς 1 το μήνα και ανάβεις ενα καντήλι ή 1 στο τόσο μαζί με τον γαλονά παπά και κάνεις το ψυχοπαίδι του και βοηθάς. Μακράν καλύτερα απο ΥΠΕΘΑ.

Ή ερευνα πληροφορικής στο ΥΠΕΘΑ, έχει κάποιες θέσεις που απλα ελεγχεις φωτοτυπικά, μηχανήματα κλπ 1 στο τόσο και μετά σπίτι σου

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βοηθός παπά ή καντηλανάφτης. Είναι 2-3 τέτοια πόστα που πάς 1 το μήνα και ανάβεις ενα καντήλι ή 1 στο τόσο μαζί με τον γαλονά παπά και κάνεις το ψυχοπαίδι του και βοηθάς. Μακράν καλύτερα απο ΥΠΕΘΑ.

Ή ερευνα πληροφορικής στο ΥΠΕΘΑ, έχει κάποιες θέσεις που απλα ελεγχεις φωτοτυπικά, μηχανήματα κλπ 1 στο τόσο και μετά σπίτι σου

Και νομιζα οτι ηταν ραδιο αρβυλα της μοναδας μου αυτο.. Τι λες ρε φιλε τωρα..  :mellow:  :mellow:  :mellow:

Δημοσ.

Φήμες λένε για 1/15 παρουσία στο ΥΠΕΘΑ.. Προσοχή, όχι 1/15 υπηρεσία, 1/15 μπαίνεις στη "μονάδα".

Τα πόστα είναι ελάχιστα και θέλει μεγάλα βύσματα.

Δημοσ.

Φήμες λένε για 1/15 παρουσία στο ΥΠΕΘΑ.. Προσοχή, όχι 1/15 υπηρεσία, 1/15 μπαίνεις στη "μονάδα".

Τα πόστα είναι ελάχιστα και θέλει μεγάλα βύσματα.

Εκει επρεπε να ημουν. Λογω του προβληματος υγειας που εχω, που ουτως η αλλως δεν κανω υπηρεσιες, θα μου ειχε ερθει κουτι. χαχαχα

Δημοσ.

χαίρεται παίδες,

λοιπόν, ψάχνω τις πιο βυσματικες μεταθέσεις εντός Αθηνών.

μπορώ να πάω οπου ζητησω.

ριχτε ενα τοπ 5

ps. καλη τύχη σε όσους δεν έχουν άκρη

Ελπιζω να καταλαβαινεις(δεν)ποσο νοημα εχει το να λες στον αλλο μη βυσματια ''καλη τυχη''... :rolleyes:

Δημοσ.

καλη η μαλάκια σου

αμα είχες βύσμα ξέρω οτι δε θα το βαζες και θα πηγαινες τουλαχιστον τίποτα ουκ να υπηρετήσεις την πατρίδα χαχαχα.

αυτό που εβαλες σε μπολντ το εννοώ και εύχομαι ανώδυνη θητεία σε ολους.

η Ελλάδα καλώς η κακώς είναι για λιγους και το να θες να φάνε όλοι γκαβλι επειδή θα φας εσύ δείχνει ποιότητα.

Δημοσ.

Αν όλοι όσοι βάζουν βύσμα έπαιρναν απαλλαγή τώρα ή θητεία θα είχε καταργηθεί και θα είχαμε ξεμπερδεψει όλοι μας από το καρκινωμα.

Δημοσ.

Ε αυτο ακριβως (πρεπει να το εχω γραψει καμια δεκαρια φορες στο νημα..):
:shock: ολοι διαλεγουν να φιλησουν κατουρημενες ποδιες :shock:
παρα να τελειωνουν ολοι -δηλαδη κι επομενοι- με δαυτη την $#$ιστορια!

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι ολοι αυτοι που φιλανε κατουρημενες ποδιες πολιτικων παπαδων και καραβαναδων...ειναι ολοι αυτοι που τους βριζουν πρωτοι...

ελλας το μεγαλειο σου

Δημοσ.

οι χειρότεροι ειναι αυτοί που ειναι και βύσματα και υπέρ της θητείας, είχα κάτι τέτοιους στο στρατό, σκουπίδια πραγματικά.

• Like 3
Δημοσ.

ΜΥ/ΥΠΕΘΑ , Μετοχικό Ταμείο Στρατού,Ταχυδρομικό Σώμα,Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού,Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων , Φρουραρχείο και φυσικά 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πεντέλη.

Το ο,τι έχεις βύσμα και μπορεί να σε πάει εκεί δεν σημαίνει πως θα περάσεις και σίγουρα καλά,οι περισσότεροι είναι κάθε ημέρα σε επικοινωνία με το βύσμα τους..για να γλιτώσουν και αυτή την μία υπηρεσία που κάνουν ανά 5 ημέρες.

Δημοσ.

ΜΥ/ΥΠΕΘΑ , Μετοχικό Ταμείο Στρατού,Ταχυδρομικό Σώμα,Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού,Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων , Φρουραρχείο και φυσικά 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πεντέλη.

Το ο,τι έχεις βύσμα και μπορεί να σε πάει εκεί δεν σημαίνει πως θα περάσεις και σίγουρα καλά,οι περισσότεροι είναι κάθε ημέρα σε επικοινωνία με το βύσμα τους..για να γλιτώσουν και αυτή την μία υπηρεσία που κάνουν ανά 5 ημέρες.

Μακρυά απο όσα λες. Αυτά ήταν καλά στις εποχές ΝΔ / ΠΑΣΟΚ που έπαιρναν 30 άτομα σε κάθε σειρά, πλεον εχουν μαυρίσει.

Ειδικά 414, ούτε απέξω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...