j0hnn1e Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 χαίρεται παίδες, λοιπόν, ψάχνω τις πιο βυσματικες μεταθέσεις εντός Αθηνών. μπορώ να πάω οπου ζητησω. ριχτε ενα τοπ 5 ps. καλη τύχη σε όσους δεν έχουν άκρη Βοηθός παπά ή καντηλανάφτης. Είναι 2-3 τέτοια πόστα που πάς 1 το μήνα και ανάβεις ενα καντήλι ή 1 στο τόσο μαζί με τον γαλονά παπά και κάνεις το ψυχοπαίδι του και βοηθάς. Μακράν καλύτερα απο ΥΠΕΘΑ. Ή ερευνα πληροφορικής στο ΥΠΕΘΑ, έχει κάποιες θέσεις που απλα ελεγχεις φωτοτυπικά, μηχανήματα κλπ 1 στο τόσο και μετά σπίτι σου
lifeowner771 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Βοηθός παπά ή καντηλανάφτης. Είναι 2-3 τέτοια πόστα που πάς 1 το μήνα και ανάβεις ενα καντήλι ή 1 στο τόσο μαζί με τον γαλονά παπά και κάνεις το ψυχοπαίδι του και βοηθάς. Μακράν καλύτερα απο ΥΠΕΘΑ. Ή ερευνα πληροφορικής στο ΥΠΕΘΑ, έχει κάποιες θέσεις που απλα ελεγχεις φωτοτυπικά, μηχανήματα κλπ 1 στο τόσο και μετά σπίτι σου Και νομιζα οτι ηταν ραδιο αρβυλα της μοναδας μου αυτο.. Τι λες ρε φιλε τωρα..
j0hnn1e Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Φήμες λένε για 1/15 παρουσία στο ΥΠΕΘΑ.. Προσοχή, όχι 1/15 υπηρεσία, 1/15 μπαίνεις στη "μονάδα". Τα πόστα είναι ελάχιστα και θέλει μεγάλα βύσματα.
eidikos33 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 στον βυρωνα τι παιζει παιδια? γνωριζει κανεις? επισης χαιδαρι?
lifeowner771 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Φήμες λένε για 1/15 παρουσία στο ΥΠΕΘΑ.. Προσοχή, όχι 1/15 υπηρεσία, 1/15 μπαίνεις στη "μονάδα". Τα πόστα είναι ελάχιστα και θέλει μεγάλα βύσματα. Εκει επρεπε να ημουν. Λογω του προβληματος υγειας που εχω, που ουτως η αλλως δεν κανω υπηρεσιες, θα μου ειχε ερθει κουτι. χαχαχα
Fulgore Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 χαίρεται παίδες, λοιπόν, ψάχνω τις πιο βυσματικες μεταθέσεις εντός Αθηνών. μπορώ να πάω οπου ζητησω. ριχτε ενα τοπ 5 ps. καλη τύχη σε όσους δεν έχουν άκρη Ελπιζω να καταλαβαινεις(δεν)ποσο νοημα εχει το να λες στον αλλο μη βυσματια ''καλη τυχη''...
sharpshooter Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 καλη η μαλάκια σου αμα είχες βύσμα ξέρω οτι δε θα το βαζες και θα πηγαινες τουλαχιστον τίποτα ουκ να υπηρετήσεις την πατρίδα χαχαχα. αυτό που εβαλες σε μπολντ το εννοώ και εύχομαι ανώδυνη θητεία σε ολους. η Ελλάδα καλώς η κακώς είναι για λιγους και το να θες να φάνε όλοι γκαβλι επειδή θα φας εσύ δείχνει ποιότητα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Αν όλοι όσοι βάζουν βύσμα έπαιρναν απαλλαγή τώρα ή θητεία θα είχε καταργηθεί και θα είχαμε ξεμπερδεψει όλοι μας από το καρκινωμα.
TheDevilMayCare Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Ε αυτο ακριβως (πρεπει να το εχω γραψει καμια δεκαρια φορες στο νημα..): ολοι διαλεγουν να φιλησουν κατουρημενες ποδιες παρα να τελειωνουν ολοι -δηλαδη κι επομενοι- με δαυτη την $#$ιστορια!
eidikos33 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 το θεμα ειναι οτι ολοι αυτοι που φιλανε κατουρημενες ποδιες πολιτικων παπαδων και καραβαναδων...ειναι ολοι αυτοι που τους βριζουν πρωτοι... ελλας το μεγαλειο σου
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 οι χειρότεροι ειναι αυτοί που ειναι και βύσματα και υπέρ της θητείας, είχα κάτι τέτοιους στο στρατό, σκουπίδια πραγματικά. 3
dionisis1925 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 ΜΥ/ΥΠΕΘΑ , Μετοχικό Ταμείο Στρατού,Ταχυδρομικό Σώμα,Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού,Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων , Φρουραρχείο και φυσικά 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πεντέλη. Το ο,τι έχεις βύσμα και μπορεί να σε πάει εκεί δεν σημαίνει πως θα περάσεις και σίγουρα καλά,οι περισσότεροι είναι κάθε ημέρα σε επικοινωνία με το βύσμα τους..για να γλιτώσουν και αυτή την μία υπηρεσία που κάνουν ανά 5 ημέρες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Σιγά το βύσμα το 414...
j0hnn1e Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 ΜΥ/ΥΠΕΘΑ , Μετοχικό Ταμείο Στρατού,Ταχυδρομικό Σώμα,Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού,Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων , Φρουραρχείο και φυσικά 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πεντέλη. Το ο,τι έχεις βύσμα και μπορεί να σε πάει εκεί δεν σημαίνει πως θα περάσεις και σίγουρα καλά,οι περισσότεροι είναι κάθε ημέρα σε επικοινωνία με το βύσμα τους..για να γλιτώσουν και αυτή την μία υπηρεσία που κάνουν ανά 5 ημέρες. Μακρυά απο όσα λες. Αυτά ήταν καλά στις εποχές ΝΔ / ΠΑΣΟΚ που έπαιρναν 30 άτομα σε κάθε σειρά, πλεον εχουν μαυρίσει. Ειδικά 414, ούτε απέξω.
dionisis1925 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Καλά στο 414 απολύθηκε φίλος μου πριν 2 σειρές με 40 ημέρες "άδεια" απολύσεως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις